Turer og billetter
Tradisjonell luksus Hamam opplevelse med enveis Transfer inkludert
4.5

Tradisjonell luksus Hamam opplevelse med enveis Transfer inkludert

Av Neon Tours
Om
fra
kr 2 696,22
per voksen (prisen varierer etter gruppestørrelsen)
Laveste pris garantertBestill nå og betal senereGratis avbestilling

Alder: 7–99 maks. 8 per gruppe
Varighet: 3 t
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett


  • Kjøretøy med klimaanlegg
  • Alle gebyrer og avgifter
  • Scrub massasje
Det som ikke er inkludert
  • Ekstra spatjenester


Startpunkt:
  • Hurrem Sultan Hammam, Cankurtaran, Ayasofya Meydanı No:2, 34122 Fatih/İstanbul, Türkiye
    Ayasofya Hurrem Sultan Hammam
Informasjon om hentested
  • For å bekrefte reservasjonen og hente, ring oss 24 timer i forveien
Henting ved hotellet tilbys
Ved betaling kan du velge fra listen over inkluderte hoteller.
    Sluttpunkt:Denne aktiviteten avsluttes på møtestedet.

      • Ingen rullestoltilgang
      • Nær offentlig transport
      Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 3795P117

      • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
      • Ikke anbefalt for reisende med ryggproblemer
      • Ikke anbefalt for gravide
      • Ikke passende for reisende med hjerteproblemer eller andre seriøse medisinske problemer
      • De fleste reisende kan delta
      • Denne turen/aktiviteten har maksimum 8 reisende

      • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

      Hvilke attraksjoner vil jeg besøke i Tradisjonell luksus Hamam opplevelse med enveis Transfer inkludert?
      Hvor mye er Tradisjonell luksus Hamam opplevelse med enveis Transfer inkludert?
      Priser i Tradisjonell luksus Hamam opplevelse med enveis Transfer inkludert starter fra kr 2 621,62. Oppdag og bestill Tradisjonell luksus Hamam opplevelse med enveis Transfer inkludert på Tripadvisor
      Hvilket selskap leverer Tradisjonell luksus Hamam opplevelse med enveis Transfer inkludert?
      Neon Tours er vert for Tradisjonell luksus Hamam opplevelse med enveis Transfer inkludert. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Neon Tours på Tripadvisor. Oppdag og bestill Tradisjonell luksus Hamam opplevelse med enveis Transfer inkludert på Tripadvisor
      Hvor mye tid trenger jeg for Tradisjonell luksus Hamam opplevelse med enveis Transfer inkludert?

      Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 3795P117

      Reserver plassen din
      Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

      Lignende opplevelser

      Om operatøren
      Ikke ta det fra oss – her er hva andre har å si om denne operatøren:
      • Neon Tours
        535
        Istanbul, Tyrkia
        Ble medlem i november 2010
      • Yasmin_Z_S
        0 bidrag
        Vellykket tur i Istanbul
        Vi er så fornøyde med vår bestilling. Vi var så heldige å møte den kjekke, kunnskapsrike guiden Sevilay Tokmak, samt den hyggelige sjåføren Yelmaz. Sevilay er definitivt ei flink guide med mye kunnskap, glimt i øynene og mye humor. Hun visste oss Chora museum, Topkapi Palace, arkeologisk museum, Hagia Sophia og Grand Bazar. Vi hadde en lunsj pause på en restaurant med nydelig utsikt over stor del av byen. Vi setter pris på måten vi ble møtt på, og måten omvisningen ble utført på. Vi sitter igjen med en god opplevelse, nydelige minner og vi vil så klart komme tilbake og bruke igjen den tjenesten. Vi vil anbefale på det sterkeste den operatøren og spesielt guiden Sevilay. Vi følte oss godt tatt imot med ærlige og artige mennesker. Yasmin Z. Skarshaug
        Skrevet 29. januar 2019
      Disse anmeldelsene er de subjektive meningene til Tripadvisor-medlemmer og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor utfører kontroller av anmeldelser som en del av våre bransjeledende tillits- og sikkerhetsstandarder. Les åpenhetsrapporten vår for å finne ut mer.

      Vi sjekker anmeldelser.
      Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
      Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
      Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
      Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
      Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
      4.5
      9 anmeldelser
      Ypperlig
      7
      Svært bra
      0
      Gjennomsnittlig
      1
      Dårlig
      1
      Forferdelig
      0

      Aria L
      Kreta, Hellas4 bidrag
      It was one of the most amazing experiences I had in my life !! Don’t miss it !! Felt like a queen that was taking her bath. Clean and relaxed afterwards !!!!
      Skrevet 17. juni 2023
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Dear 751arial, Thank you so much for your kind feedback. We are all so happy to see that this experience was one of the best in your life. Looking forward to hosting for many other experience in the future. Sincerely Yours, Batuhan
      Skrevet 19. juni 2023
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

      Lena P
      1 bidrag
      okt. 2022 • Venner
      Amazing experience. Luxury and relaxing. Absolutely loved it. I would definitely recommend it. Worth the money we paid.
      Skrevet 8. oktober 2022
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

      R Solo
      Houston, TX31 bidrag
      sep. 2022 • Alene
      I booked two days in advance and did not hear from them until I tried to call them over 10 times on the day of the tour. The 24/7 number they have listed did not answer and finally was able to get a hold of a person around 9 am who told me she would call me back on whatapp to confirm my hotel pickup. She called back letting me know it was too late to arrange for the pickup and the hamam and they had to cancel. Very disappointing.
      Skrevet 1. oktober 2022
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Dear Guest, First of all, we are sorry for your experience. I have examined the situation and found out that we sent you an email on the 23rd of September just one day after you booked your human experience. We requested your gender and the time you wish to be in Hamam. Hamams in Turkey requires gender info because men and woman are separately greeted. Unfortunately by the time you replied on the morning of the 24 the Hamam bookings were sold out. Of course this is no way to justify this unpleasant experience, again we are very much concerned about this and wish to grant you a complimentary service if next time you wish to visit Turkey Kind regards
      Skrevet 8. november 2022
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

      umme h
      New York City, NY62 bidrag
      This has to be the best Hamam in town. I felt like a Sultana! Exquisite service as well. My attendant Delek was beyond good.
      Skrevet 27. april 2022
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

      Mason C
      Beverley, UK4 bidrag
      mar. 2020 • Alene
      All in all, I had a good experience. The spa itself is fantastic, and Salim who carried out my treatment could not have been better. I just have a problem with the cost.

      I paid £135 for what was essentially a taxi ride (albeit a punctual and nice taxi ride) to the spa, a 20 minute treatment (yes, 20 minutes of scrubbing and rinsing) and a cup of tea at the end.

      The spa provides everything you need so you don't need to take anything at all. I just feel like I've wasted so much money. I could have had 3 hours worth of massages I stead of this. And yes, the setting is gorgeous but the price does not make sense to me.
      Skrevet 6. mars 2020
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Dear Mason, We're glad to hear that you enjoyed this experience. Good quality services are always more expensive. You can have longer massages with less but you couldn't get the best treatment at those palces. Hope to see you again, Neon Tours
      Skrevet 10. mars 2020
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

      houda zen h
      5 bidrag
      feb. 2020 • Familie
      j’ai pris un hammam c’était super je recommande keltoum elle est vraiment professionnel et gentille même les autres filles
      Skrevet 20. februar 2020
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

      Zetta A
      4 bidrag
      aug. 2019 • Alene
      “Hagia Sophia Hamam “ is certainly a place highly recommended to visit in Istanbul for 2 reasons :
      1) Historic listed building built in 16th century by master Ottoman Architect Sinan , at a great location , close to Hagia Sophia famous Christian Church / (now Museum)
      2) to experience the traditional original high class treatment in an authentic Turkish bath .
      Eventhough , due to my time pressure( I had only half day left before my flight back ) I did not manage to enjoy their services in the end -I wanted that much -, it’s a place I know I will certainly visit again and in priority on my next trip !!!!
      I reached there at night , really exhausted from all day walking around .
      I approached the reception desk just to take some typical information for the available packages of the hammam . There was one guy there , I asked his name was OKTAY , for sure I will never forget !!!!
      Seeing me quite tired ,first of all he kindly offered me a seat at a traditional open air sofa corner located close to the entrance . He was discreet , kind , warm , not pressing me at all (!!!!), not in a rush , a real gentleman !
      Despite his very young age , had a remarkable cosmopolitan “aura”and excellent manners making you feel really “ at home “ and not at all as typical customer at a cold commercial space !!!
      He furthermore insisted in offering me a “sorbet “( cold , sweet red traditional Turkish drink ) which was quite regenerating and a glass of cold water on an elegant silver tray .
      He showed me a video for the bath playing on a screen and gave me briefly all detailed information I needed about various optional treatments I could get there and had together a short natural friendly discussion about “Turkish bath” experience for a while ,until I finally left to go really relaxed back to my hotel
      This was for sure what most one would expect from a VIP place as Hagia Sophia Hamam:
      To experience authentic traditional Turkish “Hospitality “ “Culture” and “Civilization” first and above all .
      This precious memory I keep with me and took in my suitcase next day on my flight back home .

      Zetta / Architect Engineer / Greece - Europe
      Skrevet 30. august 2019
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Dear Zetta, We appreciate you for sparing your time for this beautiful and detailed review. Thank you for encouraging other guests for this unique experience. Hope to see you again soon, NNeon Tours
      Skrevet 30. august 2019
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

      Oliviak
      2 bidrag
      aug. 2019 • Venner
      I did this with my girlfriends and let me tell you it was the highlight of our trip! Every single was perfect and I cannot recommend it enough.

      Would go back just for the bath!
      Skrevet 22. august 2019
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Dear our valued guest, Thank you for spaing time for this great review. We really apprecitae this. We're delighted to read your kind words. Hope you will visit again our beautiful city. Neon Tours
      Skrevet 26. august 2019
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

      Marina T
      2 bidrag
      apr. 2019 • Venner
      Luogo magico, l’atmosfera divina, personale più che disponibile. Ho scelto il pacchetto da 160 euro e ne sono più che soddisfatta. La Sig.ra Keuser mi ha preso per mano e mi accompagnata lungo tutto il percorso. È grande professionista! Questo antico bagno turco è la favola che impreziosisce Instanbul. Assolutamente consigliato !!!
      .
      Skrevet 2. mai 2019
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Grazie. Per favore ritorna. Neon Tours
      Skrevet 23. mai 2019
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

      Tradisjonell luksus Hamam opplevelse med enveis Transfer inkludert levert av Neon Tours