Turer og billetter

Bosphorus middag og showcruise (alt inkludert) levert av Fabulous Travel

Bosphorus middag og showcruise (alt inkludert)

Bosphorus middag og showcruise (alt inkludert)
4
Bestill på forhånd
fra
kr 486,91
per voksen
Bestill nå og betal senere: Hold av plassen din kostnadsfritt med fleksibel bestilling.
Gratis avbestilling
Ikke sikker? Du kan avbestille denne reservasjonen opptil 24 timer i forveien og få en full refusjon.
Øyeblikksbilde fra omvisning
Varighet:
2 t 30 m
Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
Henting ved hotellet tilbys
Gruppestørrelse:
15
Nær offentlig transport
Billettype:
Mobil
Om
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 2 t 30 min
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Tilgjengelige språk
Engelsk
Hva du kan forvente
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 2 t 30 min
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Tilgjengelige språk
Engelsk
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Hva du kan forvente
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 70267P15
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Dinner
  • Alcoholic Beverages
  • Coffee and/or Tea
Ekskluderinger
  • Gratuities
Varighet
2 t 30 m
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Henting er inkludert fra hotellene som ligger i gamlebyen og Taksim-områdene. Be om tilgjengelighet for hotell som ligger i andre soner. Avgangspunkt Kabataş Vapur İskelesi, Ömer Avni, İskele Yolu, 34427 Beyoğlu / İstanbul, Tyrkia  Reiseavhenting tilbys GRATIS henting og avleveringstjenester tilgjengelig fra alle hotell i sentrum av Istanbul.  • TEPEBAŞI • ŞİŞHANE • ŞİŞLİ • NİŞANTAŞI • BEŞİKTAŞ • FINDIKZADE • TOPKAPI → 19:00 - 19:15  • ORTAKÖY • FINDIKZADE - TOPKAPI • AKSARAY - LALELİ - BEYAZIT → 19:15 - 19:45 •  SULTANAHMET • SİRKECİ • TAKSİM - TALİMHANE - MAÇKA → 19:30 - 20:00 Vi vil gi deg en hentetid i turneringsdagen. Be om mulighet for henting fra andre steder. Det kan være en ekstra kostnad for transport fra andre steder.
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Ingen rullestoltilgang
  • Nær offentlig transport
  • Spedbarn må sitte på fanget
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 15 reisende
Inkluderinger
  • Dinner
  • Alcoholic Beverages
  • Coffee and/or Tea
Ekskluderinger
  • Gratuities
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Henting er inkludert fra hotellene som ligger i gamlebyen og Taksim-områdene. Be om tilgjengelighet for hotell som ligger i andre soner. Avgangspunkt Kabataş Vapur İskelesi, Ömer Avni, İskele Yolu, 34427 Beyoğlu / İstanbul, Tyrkia  Reiseavhenting tilbys GRATIS henting og avleveringstjenester tilgjengelig fra alle hotell i sentrum av Istanbul.  • TEPEBAŞI • ŞİŞHANE • ŞİŞLİ • NİŞANTAŞI • BEŞİKTAŞ • FINDIKZADE • TOPKAPI → 19:00 - 19:15  • ORTAKÖY • FINDIKZADE - TOPKAPI • AKSARAY - LALELİ - BEYAZIT → 19:15 - 19:45 •  SULTANAHMET • SİRKECİ • TAKSİM - TALİMHANE - MAÇKA → 19:30 - 20:00 Vi vil gi deg en hentetid i turneringsdagen. Be om mulighet for henting fra andre steder. Det kan være en ekstra kostnad for transport fra andre steder.
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Varighet
2 t 30 m
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Ingen rullestoltilgang
  • Nær offentlig transport
  • Spedbarn må sitte på fanget
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 15 reisende
Reis trygt under COVID-19
Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Temperatursjekk for turdeltakere ved ankomst
Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Temperatursjekk for turdeltakere ved ankomst
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
  • Kontaktløs betaling for tips og annet ekstra
  • Masker kreves for guider på offentlige områder
  • Policy for betalt opphold hjemme for ansatte med symptomer
  • Utstyr desinfiseres mellom bruk
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
  • Sosial distansering håndheves under hele opplevelsen
  • Ansiktsmasker gitt ut til reisende

4.0
8 anmeldelser
Ypperlig
3
Svært bra
3
Gjennomsnittlig
1
Dårlig
0
Forferdelig
1

Imad Bazzi
Beirut, Libanon24 bidrag
feb. 2022
This is by far the worst cruise you will ever take, the description is NOT accurate, they will seat you on a table with 10 strangers with ZERO medical precautions, ZERO COVID precautions, ZERO social distancing, the place smells bad and their support service is a fraud, does nothing, just takes your call and claim to be forwarding it to a manager who of-course will never call back. as for refund, don't even dream about it.
15 years in the tourism industry, writing professional reviews and this is the worst service ever, i really think TripAdvisor and Viator should remove this from their website.
Skrevet 21. februar 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Kazu Igarashi
Envigado, Colombia3 bidrag
feb. 2022 • Alene
Un gran espectáculo y servicio, la puntualidad de parte de los conductores y el cuidado de parte de ellos no fue excelente, tratar de tener cuidado y pregunten todo!
Pero fue una experiencia fenomenal.
Skrevet 12. februar 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Christine C
Orlando, FL10 bidrag
jun. 2021
It was a wonderful evening, The staff and crew were very attentive and entertaining. The boat also had a wonderful photographer . The food was okay, do not expect great cuisine but well worth the price of the ticket! The buildings along the waterfront look beautiful with the lights on . I would recommend this trip. When we returned home they even sent me free copies of the digital photos via "What's App" when I requested them . Thank you for a fun and memorable evening.
Skrevet 31. juli 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Sabina R
Kairo, Egypt9 bidrag
mar. 2020
Had some issues with the pickup service...traffic being one! But to be expected given population close to 20 million, probably more with us tourists.
Very nice meal, but don’t order the fish unless you want to be picking out bones!!
Amazing dancers; beautiful belly dancing!

While in Istanbul - BEWARE of the hustlers, they are everywhere. Don’t engage in conversation, pretend you don't understand...unless , of course, you do want to buy that carpet!
Skrevet 4. mars 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Audrey S
2 bidrag
jan. 2020 • Par
Nous avons passons une belle soirée, l'organisation des transferts et l'accueil était simple et fluide..
Le repas et service était bon et suffisamment servis. Le spectacle était de qualité, bravo aux danseurs. La vue était splendide ❤️
Skrevet 11. januar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FabulousT34
Thank you for your nice comments. We are very happy to serve you and hope to meet again soon. Davut
Skrevet 4. november 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Abeismat
Riyadh, Saudi-Arabia21 bidrag
jul. 2019
It was a good overall experience, except that quality of food and quantity was less, you get the feeling as if they are trying very hard to provide you with as little as possible and trying to save cost. It was hotel pick up and drop, but reluctant to drop me to my hotel after the show.
Show as good and weather was wonderful. Therefore, overall good experience.
Skrevet 9. desember 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

cybog
Vijayawada, India12 bidrag
okt. 2019 • Alene
Enjoyed every part of dinner cruise. The food, drinks and performance of the dancers. Unlike other places there is no restrictions on photography.
Skrevet 25. oktober 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FabulousT34
Thank you for choosing us. Hope to see you in other tours.
Skrevet 26. oktober 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Carolepj
Amsterdam, Nederland101 bidrag
jun. 2019 • Venner
We never went on this cruise because the driver didn't turn up, We waited over an hour but received no notification, when I contacted the tour guide via WhatsApp after a short delay we were old that the driver had crashed. Quite frankly we felt we had been forgotten. The only reason I am giving them average is because the refund was processed very quickly but the communication and organisation isn't good enough, we were very disappointed because we left Istanbul the following day
Skrevet 10. juni 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FabulousT34
Dear Carolepj, First of all, please accept our thanks for sharing your experience, and our sincerest apologies for the trouble you had. While we are doing our best to ensure that our customers enjoy our services properly, we are extremely sorry that we did not have the sufficient time to resolve this issue as the boat had to depart at its exact hour. We're also sorry that we were unable to relocate you as you had to leave Istanbul the next day. We wish to hear from you if you're planning another visit to Istanbul, so as to be able to compensate our mistake. With our best regards.
Skrevet 29. august 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Vanlige spørsmål om Bosphorus middag og showcruise (alt inkludert)


Priser i Bosphorus middag og showcruise (alt inkludert) starter fra kr 474,76. Oppdag og bestill Bosphorus middag og showcruise (alt inkludert) på Tripadvisor

Fabulous Travel er vert for Bosphorus middag og showcruise (alt inkludert). Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Fabulous Travel på Tripadvisor. Oppdag og bestill Bosphorus middag og showcruise (alt inkludert) på Tripadvisor

Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 2 t 30 m. Oppdag og bestill Bosphorus middag og showcruise (alt inkludert) på Tripadvisor