Turer og billetter
Fulldagstur på Petra fra Eilat
4

Fulldagstur på Petra fra Eilat

Av Booking-tours
Når du bor i Eilat vil du ikke gå glipp av Petra, som ligger i nærheten. Denne dagsturen gjør det enkelt med hotellhenting og en guide for å sikre ditt visum (egen kostnad) ved grensen. En naturskjønn kjøretur gjennom fjellene leverer deg til Petra, et av de 7 nye underverkene i verden. Beundre sandsteinkonstruksjonene, inkludert statskassen og det romerske teateret med 3000 seter.
fra
kr 2 083,17
per voksen
fra
kr 2 083,17
per voksen

Laveste pris garantert

Alder: 0–99 maks. 25 per gruppe
Varighet: 12 t
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Engelsk

Høydepunkter
  • Dagstur fra Eilat til Petra inkluderer visumhjelp ved grensen
  • Lær om nabateanerne som bodde i Jordan for 2000+ år siden
  • Buffet lunsj, henting og avhenting av hotell og guide alt inkludert
  • Kort sightseeingtur i havnebyen Akaba, som tillater tid

  • Buffet lunsj
  • Profesjonell guide
  • Hotel pickup og drop-off
  • Gruppetur
  • Inngang/adgang – Petra verdensarvsted
Det som ikke er inkludert
  • Alkoholholdige drikker (tilgjengelig for kjøp)
  • Den oppgitte prisen inkluderer ikke en grenseavgangskatt på $ 65 per person, betales ved innsjekking.
  • Visa $ 75, vi kan gjøre det for deg ved grensen.
  • Suvenirbilder (tilgjengelig for kjøp)


Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Plukk opp fra Eilat hoteller tilgjengelig
  • Eilat, Eilat, Southern District Plukk opp fra Eilat hoteller tilgjengelig
Returdetaljer
  • Aqaba, Jordan Turen avsluttes i Aqaba by, Jordan.

  • Ingen rullestoltilgang
  • Nær offentlig transport
Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 9877P1

  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Pass navn, nummer, utløp og land kreves ved bestilling for alle deltakere
  • Et nåværende gyldig pass er nødvendig på reisedagen
  • Visa / skatt / tips penger, kun kontant (betales i amerikanske dollar, euro, pund sterling eller israelsk shekel)
  • Veldig varmt klær om vinteren, kule, komfortable klær og hodeplagg om sommeren.
  • Gode gående sko
  • Lunsj vil være sent, så vær så snill å spise frokost før avreise
  • Reisende må være fysisk sterke og middels godt trent
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 25 reisende

  • Alle salg er endelige og påløper 100 % avbestillingsgebyr.

Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Temperatursjekk for turdeltakere ved ankomst
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
  • Kontaktløs betaling for tips og annet ekstra
  • Masker kreves for guider på offentlige områder
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
  • Ansiktsmasker gitt ut til reisende
  • Sikkerhetsforholdsregler oppgis av eiendommen og kontrolleres ikke av Tripadvisor for nøyaktighet.

Hvilke attraksjoner vil jeg besøke i Fulldagstur på Petra fra Eilat?
I løpet av denne opplevelsen kommer du til å besøke blant annet:Oppdag og bestill Fulldagstur på Petra fra Eilat på Tripadvisor
Hvor mye er Fulldagstur på Petra fra Eilat?
Priser i Fulldagstur på Petra fra Eilat starter fra kr 1 955,58. Oppdag og bestill Fulldagstur på Petra fra Eilat på Tripadvisor
Hvilket selskap leverer Fulldagstur på Petra fra Eilat?
Booking-tours er vert for Fulldagstur på Petra fra Eilat. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Booking-tours på Tripadvisor. Oppdag og bestill Fulldagstur på Petra fra Eilat på Tripadvisor

Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 9877P1

Reiserute
  • Du starter ved
    Eilat
    Eller du kan også bli hentet
    Se mer avreiseinformasjon
  • 1
    Petra
    Stopp: 12 timer - Inngang er inkludert
    Turen går fra hotellet om morgenen omtrent klokken 08:15, og fortsetter deretter gjennom Aqaba-grensen, hvor du vil bli assistert av personalet. Derfra er det en cirka 2-timers kjøretur til Petra, med vakker natur langs veien. Når du ankommer Petra-området, vil guiden starte turen. Turen starter med å gå gjennom en sti mellom klippene, kalt Siq, en enorm sprekk på 1,2 kilometer i sandsteinen. Gjennom dagen vil du se fjellene endre farger, fra rosa, mørk rød, lilla eller oransje. Turen tar deg til å se statskassen, som er Petras mest kjente monument. Du vil også se krypter, bad, sørgesaler, bygninger fra fortiden, templer og et romersk teater. Etter å ha besøkt Petra, går du til lunsj (inkludert i turens pris). Når tiden tillater det vil du dra på en kort sightseeingtur i Aqaba og slippe av ved Aqaba.
    Les mer
  • Du avslutter ved
    Aqaba
    Aqaba, Jordan
    Turen avsluttes i Aqaba by, Jordan.
    Se adresse og detaljer
+
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Vi sjekker anmeldelser
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
4.0
30 anmeldelser
Ypperlig
17
Svært bra
6
Gjennomsnittlig
3
Dårlig
2
Forferdelig
2

Sim0n1961
Tel Aviv, Israel2 bidrag
des. 2022
Petra is a unique experience. One day probably isn't enough. The tour was ell organised and comprehensive. Our guide Karim was great. Thanks
Skrevet 26. desember 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Tilitha A
4 bidrag
des. 2022 • Alene
I loved the locals that dressed as soldiers, they had fun with the event!! They were great and very entertaining!! Our guide Miguel was very helpful and informative also
Skrevet 15. desember 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Mike_at_The_Edge
Edgware, UK54 bidrag
Well organised trip which gave us 4 hours at Petra, not quite enough time to see all the highlights but enough to enjoy and learn about this fantastic place. Jordan charges a high price (90 dinars) for visitors to Petra who don’t stay overnight, and a higher visa fee, which contributes to the cost. It might be almost as cheap to stay one night in Jordan, which could give an extra 3 hours at Petra

Guide (Ali) and overall organisation was excellent, they helped us at the border crossings which were easy on the Israeli side. very slow on the Jordanian. Lunch was disappointing
Skrevet 24. oktober 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Арина
Kaliningrad, Russland1 bidrag
sep. 2020
Непередаваемые эмоции! Для нас с мужем - это был первый опыт и смена обстановки захватывающая.
Гид рассказал много информации о исторической Петре. Тур подразумевает долгую пешую прогулку , но это того стоит.

Не значительный минус (для меня) - длинная дорога.
Skrevet 6. desember 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

mar. 2020
We had to cancel it when Israel implemented its covid-19 travel policy. Sadly the tour company would not refund any of the cost, and when I asked them if they would credit me the cost and allow me to rebook for 12 months from now (when my Israeli tour has been rebooked), they stated that they can't rebook that far ahead. It cost me $500 for the day trip for my husband and myself.
Skrevet 16. mars 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Sunny C
Hongkong, Kina27 bidrag
des. 2019 • Par
Petra is a great place to visit and it’s definitely a change of scenery after several days of visit in Israel !
I think the tour company is ok, but advice for people who are signing up for this tour I would suggest and be aware of the following :
- see if the tour operator confirm your Trip beforehand, if not advice to contact them to confirm the trip
- Hotel pickup can be late since they will be collecting passengers from various hotel, the guide collect us at around 9:05am
- you will be combining with several other groups of tour when you reach the border, some of them are staying overnight
- inside the Jordan Israel border control will be chaotic, hopefully the tour guides will inform future passengers “clearer” on how to cross the Israel - Jordan border; ie: “where and who” to pay the border and visa tax - they have been doing this tour for a while now I they should enhance the efficiency. At least 2.5 hrs were used just to cross the border, and half an hour wasted just to find the guide

- Bring a bottle of water / light snacks ; there will be a stop on the way to Petra after crossing the border, the stuff there can be expensive.

- Inside Petra if you want to explore more; you can go with the guide; or do a research and get deep inside the structure for locations your want to see. We only have 2.5hrs inside Petra and couldn’t get into some structures

- if I could choose I would skip the meal option entirely for more time in Petra. The meal time we had is around 4:30 pm, after visit to Petra so make sure you have a big breakfast in the morning

- for some reason, the time taken back to Israel after sunset is longer (if in winter); and our trip ends at crossing the border back at 8pm; expect transport back to hotel around 9pm
Skrevet 30. desember 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
bookingtoursteam
Hi kasnol thank you for your nice review if you want more time in petra or a little bit more intimate guide we recommend ordering private tour as you ordered a group tour that means you will be a part of a group so might be delay in pick up anyhow, we are glad you had a wonderful time in petra. Thank you.
Skrevet 18. januar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Larry S
Pompano Beach78 bidrag
nov. 2019
great trip, great historic sites, horse carriage through the the cliffs was breathtaking.Great camel and mule rides too!
Wouls recommend to stay in Jordan overnite and save on the $125 visa fee for one day. Best experience ever!
Skrevet 9. desember 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
bookingtoursteam
Hi Larry were glad you enjoyed your tour we hope to see you again Thank you.
Skrevet 20. desember 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Carsten_London
Frankfurt, Tyskland48 bidrag
Choosing the right operator to visit Petra from Eilat is not easy. And I don‘t have a solution for you, I can just say that I would not repeat the choice I have made this time.

One part of the choice is the daytrip from Eilat. Choosing that setup means putting the entire experience under time-pressure from the get-go. Petra is too spectacular to be handled in that manner.

The other part is the company. They only way it really matters is in the way you get carried from your place to the border. The car in question did only have place to sit in one seat in the car because everything else was taken by other stuff.

And in price, which I haven’t explored further.

After passing the border, you get bundled together with various other groups (1 day, 2 days) from various companies and rushed through the day. You spend 1h in a shopping place in the middle of nowhere with people trying to get you to buy various types of overpriced knickknacks.

Then you arrive in Petra, always reminded that you’re on a tight schedule. Our guide was a 60+ yo guy (Ali, who made a magnificent effort with a group consisting mostly of Russian-speakers who accidentally booked an English tour) walking an astonishing pace, hard to follow (I did the Masada snake path in 26 minutes the day after).

I appreciate the difficulty to get that job done in a day, but i do believe it should be possible in a more customer-focused way in one day.

But anyway, I would go for a two-day trip or even sacrifice a whole week of I could do it again.
Skrevet 30. november 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
bookingtoursteam
Hello, Carsten, you chose a group tour and not a private tour. next time we recommend taking the private tour so you will have enough time to explore. Thank you for the review.
Skrevet 17. januar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Jano Gracz
Bratislava, Slovakia22 bidrag
nov. 2019
Najlepšie veci su tie neplánované.

Do Izraelu som cestoval s tym že Petra je "na dostrel"...a v izraelskom ponímaní doslova.😁 Ale nemal som plán tam určite ísť.

Izrael nie je zrovna čistá krajina ani na Slovenské pomery, ale oproti Jordánsku je to vyupratované Švajčiarsko.👍
Čo sa týka Petry tak je to na jednej strane fantastické spektrum od ľudskej histórie až po prírodné skalnaté scenérie v hlbokom kaňone kde kedysi šli tony vody za sekundu .. 👍

Na druhej strane si predstavte najvacsiu masovku na ktorej ste boli a vynasobte si ju desiatimi.

Plus hrozne ma srali miestni šráci jak tam prevadzkovali konské rallye. 😪😪
Kone tahajuce voziky bez brzd púšťali klusom a nezriedka aj cvalom na tvrdej kamenistej ceste dolu medzi ludmi. Len tak iskrili podkovy. Potom ich zas hnali po tej istej ceste hore ideálne cvalom ak koník vládal aby mali tlstí alebo šikmookí turisti zážitok.

Kone dopotene, bez iskry, zničené a psychicky vybavené. Odhadujem ze max 5% z celkoveho počtu koní bolo v riadnej pracovnej kondícii, ostatne podvýživa. Jazvy alebo čerstvé rany po "bičoch" z elektrickeho trojžilaku neboli ničím výnimočné. 😣😣

... fakt ma tlakovalo ked sa ma 17sty raz spýtal dilino čo o jazdení na koni nemá anung, namaľovaný ako Jack Sparrow, či nechcem "jazdit" za peniaze na spotenom uzliku nervov ach..

...vina je však aj tak na tupých turistoch lebo tam kde nie je dopyt nie je ponuka....👎

Takže nečakane mám 1 zo 7 nových divov sveta a nebyť tých koníkov tak by to bolo celé úplne fajn.
Skrevet 27. november 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Tilinon
Lima, Peru174 bidrag
okt. 2019 • Par
Mi esposa y yo contratamos el tour a través de la página de TripAdvisor y la pagamos por adelantado. Nos llegó un correo indicando que debíamos pagar 140 dólares para los papeles para entrar a Jordania. Revisando en TripAdvisor vimos que la visa costaba USD 65 por lo tanto entendimos que los USD 140 eran por los dos.
Nos recogió una persona muy amable y nos traslado a la frontera, me entregó un papel de pago de una tasa que no podía ser leído porque era muy viejo (20 días atrás) y me generó una incomodidad con el personal de migraciones de Israel. Luego llegamos al lado jordano y una persona muy agresiva me dijo que tenía que darle USD 280, le dije que no los tenía y me dejo hablando y se fue, luego volvió y me amenazó con enviarnos de regreso a Israel, pudimos completar los USD 280 y se los dimos, luego hablando con las personas que hicieron el tour con nosotros nos enteramos que los montos fueron distintos para la mayoría, hubo gente a la que le cobraron USD 160 y otros que pagaron USD 115. Lo que nos parece muy mal. Luego nos subieron a un bus que marcaba la diferencia con todos los buses de la zona, pero por malo, asientos muy incómodos, un bus sucio, viejo y con problemas de aire acondicionado por momentos.
Petra es impresionante y te hace olvidar todo lo demás y el guía fue extraordinario. El almuerzo estuvo muy bien.
Skrevet 11. oktober 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Tilinon Gracias por sus comentarios, tratamos todos los comentarios de los viajeros muy en serio. Encuentre una aclaración adjunta sobre sus comentarios: 1.En su reserva encontrará en la sesión "Qué está excluido": visas y tarifas fronterizas con los respectivos cargos de visa / US$ 75 por persona e impuesto fronterizo / US$ 65 por persona 2. Las autoridades de control fronterizo siempre se aseguran de que todos los viajeros que cruzan tengan la documentación correcta y el interrogatorio sea parte de sus trabajos para reforzar la ley y garantizar la seguridad de todos. 3. El representante en Jordania no puede retener a los viajeros sin visa e impuestos de la frontera por la ley jordana, de ahí la conversación sobre el regreso a Israel. 4. Con respecto a algunos viajeros que pagan más o menos en la frontera (visa / impuesto fronterizo), esto se debe solo al hecho de que algunos viajeros pagan previamente una o ambas tarifas, lo que significa que no tienen que pagar parte o monto total en la frontera. 5. Nos alegra saber que, después de todo, tuvo una buena experiencia en Petra y seguramente investigará sus comentarios sobre el transporte, ya que solo ofrecemos vehículos adecuados. Gracias,
Skrevet 15. november 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 30
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Tripadvisor | Fulldagstur på Petra fra Eilat levert av Booking-tours | Israel