Turer og billetter

Fulldagstur på Petra fra Eilat levert av Booking-tours

Fulldagstur på Petra fra Eilat

Fulldagstur på Petra fra Eilat
4
Bestill på forhånd
fra
kr 1 843,98
per voksen
Om
Når du bor i Eilat vil du ikke gå glipp av Petra, som ligger i nærheten. Denne dagsturen gjør det enkelt med hotellhenting og en guide for å sikre ditt visum (egen kostnad) ved grensen. En naturskjønn kjøretur gjennom fjellene leverer deg til Petra, et av de 7 nye underverkene i verden. Beundre sandsteinkonstruksjonene, inkludert statskassen og det romerske teateret med 3000 seter.
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 12 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • Alle salg er endelige og påløper 100 % avbestillingsgebyr.
Tilgjengelige språk
Engelsk
Høydepunkter
  • Dagstur fra Eilat til Petra inkluderer visumhjelp ved grensen
  • Lær om nabateanerne som bodde i Jordan for 2000+ år siden
  • Buffet lunsj, henting og avhenting av hotell og guide alt inkludert
  • Kort sightseeingtur i havnebyen Akaba, som tillater tid
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 12 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Tilgjengelige språk
Engelsk
Retningslinjer for avbestilling
  • Alle salg er endelige og påløper 100 % avbestillingsgebyr.
Høydepunkter
  • Dagstur fra Eilat til Petra inkluderer visumhjelp ved grensen
  • Lær om nabateanerne som bodde i Jordan for 2000+ år siden
  • Buffet lunsj, henting og avhenting av hotell og guide alt inkludert
  • Kort sightseeingtur i havnebyen Akaba, som tillater tid
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 9877P1
Ring +47 21930559
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Buffet lunsj
  • Profesjonell guide
  • Hotel pickup og drop-off
  • Gruppetur
  • Inngang/adgang – Petra verdensarvsted
Ekskluderinger
  • Alkoholholdige drikker (tilgjengelig for kjøp)
  • Den oppgitte prisen inkluderer ikke en grenseavgangskatt på $ 65 per person, betales ved innsjekking.
  • Visa $ 75, vi kan gjøre det for deg ved grensen.
  • Suvenirbilder (tilgjengelig for kjøp)
Varighet
12 t
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Plukk opp fra Eilat hoteller tilgjengelig
  • Eilat, Eilat, Southern District Plukk opp fra Eilat hoteller tilgjengelig
  • Aqaba, Jordan Tour ends in Aqaba city , Jordan.
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Pass navn, nummer, utløp og land kreves ved bestilling for alle deltakere
  • Et nåværende gyldig pass er nødvendig på reisedagen
  • Visa / skatt / tips penger, kun kontant (betales i amerikanske dollar, euro, pund sterling eller israelsk shekel)
  • Veldig varmt klær om vinteren, kule, komfortable klær og hodeplagg om sommeren.
  • Gode gående sko
  • Lunsj vil være sent, så vær så snill å spise frokost før avreise
  • Ingen rullestoltilgang
  • Nær offentlig transport
  • Reisende må være fysisk sterke og middels godt trent
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 25 reisende
Inkluderinger
  • Buffet lunsj
  • Profesjonell guide
  • Hotel pickup og drop-off
  • Gruppetur
  • Inngang/adgang – Petra verdensarvsted
Ekskluderinger
  • Alkoholholdige drikker (tilgjengelig for kjøp)
  • Den oppgitte prisen inkluderer ikke en grenseavgangskatt på $ 65 per person, betales ved innsjekking.
  • Visa $ 75, vi kan gjøre det for deg ved grensen.
  • Suvenirbilder (tilgjengelig for kjøp)
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Plukk opp fra Eilat hoteller tilgjengelig
  • Eilat, Eilat, Southern District Plukk opp fra Eilat hoteller tilgjengelig
  • Aqaba, Jordan Tour ends in Aqaba city , Jordan.
Varighet
12 t
Returdetaljer
  • Aqaba, Jordan Tour ends in Aqaba city , Jordan.
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Pass navn, nummer, utløp og land kreves ved bestilling for alle deltakere
  • Et nåværende gyldig pass er nødvendig på reisedagen
  • Visa / skatt / tips penger, kun kontant (betales i amerikanske dollar, euro, pund sterling eller israelsk shekel)
  • Veldig varmt klær om vinteren, kule, komfortable klær og hodeplagg om sommeren.
  • Gode gående sko
  • Lunsj vil være sent, så vær så snill å spise frokost før avreise
  • Ingen rullestoltilgang
  • Nær offentlig transport
  • Reisende må være fysisk sterke og middels godt trent
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 25 reisende
Reis trygt under COVID-19
Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Temperatursjekk for turdeltakere ved ankomst
  • Guider må vaske hendene regelmessig
Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Temperatursjekk for turdeltakere ved ankomst
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
  • Kontaktløs betaling for tips og annet ekstra
  • Masker kreves for guider på offentlige områder
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
  • Ansiktsmasker gitt ut til reisende
Reiserute
  • Du starter ved
    Eilat
    Eller du kan også bli hentet
    Se Viktig informasjon for detaljer
  • 1
    Petra
    Stopp: 12 timer - Inngang er inkludert
    Turen forlater fra hotellet om morgenen klokka 8:15, og deretter fortsetter du gjennom Aqaba grensen, hvor du vil bli assistert være medarbeiderne. Derfra er det en omtrentlig 2-timers kjøretur til Petra, med vakker natur underveis. Når du kommer til Petra-området, vil guiden starte turen. Turen starter med å gå gjennom en sti mellom klippene, kalt Siq, en stor 1,2 kilometer sprekk i sandstenen. Gjennom dagen vil du se fjellene skifte farger, fra rosa, mørk rød, lilla eller oransje. Turen tar deg for å se statskassen, som er Petras mest berømte monument. Du vil også se krypter, bad, sorghaller, bygninger fra fortiden, templer og et romersk teater. Etter å ha besøkt Petra, går du til lunsj (inkludert i turen). Tiden tillater deg å gå på en kort sightseeingtur i Aqaba og deretter tilbake til Israel. Anslått tidspunkt for retur til Eilat er 7:00.
    Les mer
  • Du avslutter ved
    Aqaba
    Aqaba, Jordan
    Tour ends in Aqaba city , Jordan.
    Se adresse og detaljer
+

4.0
27 anmeldelser
Ypperlig
14
Svært bra
6
Gjennomsnittlig
3
Dårlig
2
Forferdelig
2

Арина
Kaliningrad, Russland1 bidrag
Вы хотите увидеть прекрасное? Тогда вы не пожалеете об этой экскурсии!
sep. 2020
Непередаваемые эмоции! Для нас с мужем - это был первый опыт и смена обстановки захватывающая.
Гид рассказал много информации о исторической Петре. Тур подразумевает долгую пешую прогулку , но это того стоит.

Не значительный минус (для меня) - длинная дорога.
Skrevet 6. desember 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Trip that didn't happen
mar. 2020
We had to cancel it when Israel implemented its covid-19 travel policy. Sadly the tour company would not refund any of the cost, and when I asked them if they would credit me the cost and allow me to rebook for 12 months from now (when my Israeli tour has been rebooked), they stated that they can't rebook that far ahead. It cost me $500 for the day trip for my husband and myself.
Skrevet 16. mars 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Sunny C
Hongkong, Kina27 bidrag
Petra is a great place to visit !
des. 2019 • Par
Petra is a great place to visit and it’s definitely a change of scenery after several days of visit in Israel !
I think the tour company is ok, but advice for people who are signing up for this tour I would suggest and be aware of the following :
- see if the tour operator confirm your Trip beforehand, if not advice to contact them to confirm the trip
- Hotel pickup can be late since they will be collecting passengers from various hotel, the guide collect us at around 9:05am
- you will be combining with several other groups of tour when you reach the border, some of them are staying overnight
- inside the Jordan Israel border control will be chaotic, hopefully the tour guides will inform future passengers “clearer” on how to cross the Israel - Jordan border; ie: “where and who” to pay the border and visa tax - they have been doing this tour for a while now I they should enhance the efficiency. At least 2.5 hrs were used just to cross the border, and half an hour wasted just to find the guide

- Bring a bottle of water / light snacks ; there will be a stop on the way to Petra after crossing the border, the stuff there can be expensive.

- Inside Petra if you want to explore more; you can go with the guide; or do a research and get deep inside the structure for locations your want to see. We only have 2.5hrs inside Petra and couldn’t get into some structures

- if I could choose I would skip the meal option entirely for more time in Petra. The meal time we had is around 4:30 pm, after visit to Petra so make sure you have a big breakfast in the morning

- for some reason, the time taken back to Israel after sunset is longer (if in winter); and our trip ends at crossing the border back at 8pm; expect transport back to hotel around 9pm
Skrevet 30. desember 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
bookingtoursteam
Hi kasnol thank you for your nice review if you want more time in petra or a little bit more intimate guide we recommend ordering private tour as you ordered a group tour that means you will be a part of a group so might be delay in pick up anyhow, we are glad you had a wonderful time in petra. Thank you.
Skrevet 18. januar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Larry S
Pompano Beach78 bidrag
great visit to Jordan
nov. 2019
great trip, great historic sites, horse carriage through the the cliffs was breathtaking.Great camel and mule rides too!
Wouls recommend to stay in Jordan overnite and save on the $125 visa fee for one day. Best experience ever!
Skrevet 9. desember 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
bookingtoursteam
Hi Larry were glad you enjoyed your tour we hope to see you again Thank you.
Skrevet 20. desember 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Carsten_London
Frankfurt, Tyskland47 bidrag
Far to hectic, even for a one-day trip
Choosing the right operator to visit Petra from Eilat is not easy. And I don‘t have a solution for you, I can just say that I would not repeat the choice I have made this time.

One part of the choice is the daytrip from Eilat. Choosing that setup means putting the entire experience under time-pressure from the get-go. Petra is too spectacular to be handled in that manner.

The other part is the company. They only way it really matters is in the way you get carried from your place to the border. The car in question did only have place to sit in one seat in the car because everything else was taken by other stuff.

And in price, which I haven’t explored further.

After passing the border, you get bundled together with various other groups (1 day, 2 days) from various companies and rushed through the day. You spend 1h in a shopping place in the middle of nowhere with people trying to get you to buy various types of overpriced knickknacks.

Then you arrive in Petra, always reminded that you’re on a tight schedule. Our guide was a 60+ yo guy (Ali, who made a magnificent effort with a group consisting mostly of Russian-speakers who accidentally booked an English tour) walking an astonishing pace, hard to follow (I did the Masada snake path in 26 minutes the day after).

I appreciate the difficulty to get that job done in a day, but i do believe it should be possible in a more customer-focused way in one day.

But anyway, I would go for a two-day trip or even sacrifice a whole week of I could do it again.
Skrevet 30. november 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
bookingtoursteam
Hello, Carsten, you chose a group tour and not a private tour. next time we recommend taking the private tour so you will have enough time to explore. Thank you for the review.
Skrevet 17. januar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Jano Gracz
Bratislava, Slovakia22 bidrag
Najlepšie veci su tie neplánované.
nov. 2019
Najlepšie veci su tie neplánované.

Do Izraelu som cestoval s tym že Petra je "na dostrel"...a v izraelskom ponímaní doslova.😁 Ale nemal som plán tam určite ísť.

Izrael nie je zrovna čistá krajina ani na Slovenské pomery, ale oproti Jordánsku je to vyupratované Švajčiarsko.👍
Čo sa týka Petry tak je to na jednej strane fantastické spektrum od ľudskej histórie až po prírodné skalnaté scenérie v hlbokom kaňone kde kedysi šli tony vody za sekundu .. 👍

Na druhej strane si predstavte najvacsiu masovku na ktorej ste boli a vynasobte si ju desiatimi.

Plus hrozne ma srali miestni šráci jak tam prevadzkovali konské rallye. 😪😪
Kone tahajuce voziky bez brzd púšťali klusom a nezriedka aj cvalom na tvrdej kamenistej ceste dolu medzi ludmi. Len tak iskrili podkovy. Potom ich zas hnali po tej istej ceste hore ideálne cvalom ak koník vládal aby mali tlstí alebo šikmookí turisti zážitok.

Kone dopotene, bez iskry, zničené a psychicky vybavené. Odhadujem ze max 5% z celkoveho počtu koní bolo v riadnej pracovnej kondícii, ostatne podvýživa. Jazvy alebo čerstvé rany po "bičoch" z elektrickeho trojžilaku neboli ničím výnimočné. 😣😣

... fakt ma tlakovalo ked sa ma 17sty raz spýtal dilino čo o jazdení na koni nemá anung, namaľovaný ako Jack Sparrow, či nechcem "jazdit" za peniaze na spotenom uzliku nervov ach..

...vina je však aj tak na tupých turistoch lebo tam kde nie je dopyt nie je ponuka....👎

Takže nečakane mám 1 zo 7 nových divov sveta a nebyť tých koníkov tak by to bolo celé úplne fajn.
Skrevet 27. november 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Tilinon
Lima, Peru174 bidrag
No está a la altura de Tripadvisor
okt. 2019 • Par
Mi esposa y yo contratamos el tour a través de la página de TripAdvisor y la pagamos por adelantado. Nos llegó un correo indicando que debíamos pagar 140 dólares para los papeles para entrar a Jordania. Revisando en TripAdvisor vimos que la visa costaba USD 65 por lo tanto entendimos que los USD 140 eran por los dos.
Nos recogió una persona muy amable y nos traslado a la frontera, me entregó un papel de pago de una tasa que no podía ser leído porque era muy viejo (20 días atrás) y me generó una incomodidad con el personal de migraciones de Israel. Luego llegamos al lado jordano y una persona muy agresiva me dijo que tenía que darle USD 280, le dije que no los tenía y me dejo hablando y se fue, luego volvió y me amenazó con enviarnos de regreso a Israel, pudimos completar los USD 280 y se los dimos, luego hablando con las personas que hicieron el tour con nosotros nos enteramos que los montos fueron distintos para la mayoría, hubo gente a la que le cobraron USD 160 y otros que pagaron USD 115. Lo que nos parece muy mal. Luego nos subieron a un bus que marcaba la diferencia con todos los buses de la zona, pero por malo, asientos muy incómodos, un bus sucio, viejo y con problemas de aire acondicionado por momentos.
Petra es impresionante y te hace olvidar todo lo demás y el guía fue extraordinario. El almuerzo estuvo muy bien.
Skrevet 11. oktober 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tilinon Gracias por sus comentarios, tratamos todos los comentarios de los viajeros muy en serio. Encuentre una aclaración adjunta sobre sus comentarios: 1.En su reserva encontrará en la sesión "Qué está excluido": visas y tarifas fronterizas con los respectivos cargos de visa / US$ 75 por persona e impuesto fronterizo / US$ 65 por persona 2. Las autoridades de control fronterizo siempre se aseguran de que todos los viajeros que cruzan tengan la documentación correcta y el interrogatorio sea parte de sus trabajos para reforzar la ley y garantizar la seguridad de todos. 3. El representante en Jordania no puede retener a los viajeros sin visa e impuestos de la frontera por la ley jordana, de ahí la conversación sobre el regreso a Israel. 4. Con respecto a algunos viajeros que pagan más o menos en la frontera (visa / impuesto fronterizo), esto se debe solo al hecho de que algunos viajeros pagan previamente una o ambas tarifas, lo que significa que no tienen que pagar parte o monto total en la frontera. 5. Nos alegra saber que, después de todo, tuvo una buena experiencia en Petra y seguramente investigará sus comentarios sobre el transporte, ya que solo ofrecemos vehículos adecuados. Gracias,
Skrevet 15. november 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Ben S
Santa Barbara, CA47 bidrag
Petra is an Unbelievable Experience - But do it with the right tour group
sep. 2019
You will never forget Petra. The 1 mile walk to the iconic treasury building is as wonderful as the building itself. But take a bus tour, not a van and NOT from Booking.com. The van was uncomfortable, the ride was rough, and the guide just wanted to get the trip over with ASAP. DO NOT take the donkey ride up to the Monastary!! I'm a very adventurous guy (Rescue SCUBA diver, bungy jump, etc) and it was WAY too sketchy for me so I quit half way to the Monastery and walked down. Slippery sandstone rocks, or worn out steps (1,000 of them) that are 3 feet wide for a donkey to negotiate, with 60 ft drops and certain death if the animal slips once. I just felt the downside risk was too great. SO - go to Petra for sure, but enjoy the walk, even take a camel or donkey to the Treasury building and coloseum, and if your tour has time and you are in excellent shape go see the Monastery. But the walk in to the treasury and the treasury itself are well worth the trip.
Skrevet 17. september 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
bookingtoursteam
Hello Ben thank you very much for your review petra is wonderful great to hear you had an amazing time next time we can recommend taking a private tour.
Skrevet 18. januar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Elisabeth
5 bidrag
À faire
jul. 2019 • Familie
Niveau organisation du côté jordanien nul, 2h d’attente en plein soleil sans aucune explication. chauffeur de car inconscient et conduite dangereuse, 2h et non 1h30 de car et pourtant à pleine vitesse. Pas de pause déjeuner pour rattraper le retard mais une box mangée en 5 mn dans le car. Site de Petra très beau et malgré tout un guide super avec de bonnes connaissances historiques sur ce site. Très bonne visite je recommande.
Skrevet 23. juli 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Alexey Popov
1 bidrag
We went on this tour with the family and we are happy
jun. 2019 • Familie
My wife and I bought this tour to Petra from Eilat this week. We were taken to Petra by car and fed along the road. Petra is truly one of the wonders of the world! My wife and I are very pleased with the tour and recommend it.
Skrevet 27. juni 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
bookingtoursteam
Good day, Thank you for your great review. We are very happy to hear you have enjoyed traveling to Petra with us. Hope to see you again in one of our tours. Regards, Booking Tours team,
Skrevet 30. juni 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 27
Vanlige spørsmål om Fulldagstur på Petra fra Eilat

I løpet av denne opplevelsen kommer du til å besøke blant annet:Oppdag og bestill Fulldagstur på Petra fra Eilat på Tripadvisor

Priser i Fulldagstur på Petra fra Eilat starter fra kr 1 740,58. Oppdag og bestill Fulldagstur på Petra fra Eilat på Tripadvisor

Booking-tours er vert for Fulldagstur på Petra fra Eilat. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Booking-tours på Tripadvisor. Oppdag og bestill Fulldagstur på Petra fra Eilat på Tripadvisor