Turer i Eilat
Fulldagstur på Petra fra Eilat
4

Fulldagstur på Petra fra Eilat

Av Booking-tours
Om
Når du bor i Eilat vil du ikke gå glipp av Petra, som ligger i nærheten. Denne dagsturen gjør det enkelt med hotellhenting og en guide for å sikre ditt visum (egen kostnad) ved grensen. En naturskjønn kjøretur gjennom fjellene leverer deg til Petra, et av de 7 nye underverkene i verden. Beundre sandsteinkonstruksjonene, inkludert statskassen og det romerske teateret med 3000 seter.
fra
kr 2 155,13
per voksen
Laveste pris garantert

Alder: 0–99 maks. 25 per gruppe
Varighet: 12 t
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Direkte veiledning: Engelsk
Mer

Høydepunkter
  • Dagstur fra Eilat til Petra inkluderer visumhjelp ved grensen
  • Lær om nabateanerne som bodde i Jordan for 2000+ år siden
  • Buffet lunsj, henting og avhenting av hotell og guide alt inkludert
  • Kort sightseeingtur i havnebyen Akaba, som tillater tid

  • Buffet lunsj
  • Profesjonell guide
  • Hotel pickup og drop-off
  • Gruppetur
  • Inngang/adgang – Petra verdensarvsted
Det som ikke er inkludert
  • Alkoholholdige drikker (tilgjengelig for kjøp)
  • Den oppgitte prisen inkluderer ikke en grenseavgangskatt på $ 65 per person, betales ved innsjekking.
  • Visa $ 75, vi kan gjøre det for deg ved grensen.
  • Suvenirbilder (tilgjengelig for kjøp)


Startpunkt:
  • Eilat, Eilat, Southern District
    Plukk opp fra Eilat hoteller tilgjengelig
Informasjon om hentested
  • Plukk opp fra Eilat hoteller tilgjengelig
Sluttpunkt:
  • Aqaba, Jordan
    Turen avsluttes i Aqaba by, Jordan.

  • Ingen rullestoltilgang
  • Nær offentlig transport
Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 9877P1

  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Pass navn, nummer, utløp og land kreves ved bestilling for alle deltakere
  • Et nåværende gyldig pass er nødvendig på reisedagen
  • Visa / skatt / tips penger, kun kontant (betales i amerikanske dollar, euro, pund sterling eller israelsk shekel)
  • Veldig varmt klær om vinteren, kule, komfortable klær og hodeplagg om sommeren.
  • Gode gående sko
  • Lunsj vil være sent, så vær så snill å spise frokost før avreise
  • Reisende må være fysisk sterke og middels godt trent
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 25 reisende

  • Alle salg er endelige og påløper 100 % avbestillingsgebyr.

Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 9877P1

Reserver plassen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Lignende opplevelser

Reiserute
  • 1
    Turen går fra hotellet om morgenen omtrent klokken 08:15, og fortsetter deretter gjennom Aqaba-grensen, hvor du vil bli assistert av personalet. Derfra er det en cirka 2-timers kjøretur til Petra, med vakker natur langs veien. Når du ankommer Petra-området, vil guiden starte turen. Turen starter med å gå gjennom en sti mellom klippene, kalt Siq, en enorm sprekk på 1,2 kilometer i sandsteinen. Gjennom dagen vil du se fjellene endre farger, fra rosa, mørk rød, lilla eller oransje. Turen tar deg til å se statskassen, som er Petras mest kjente monument. Du vil også se krypter, bad, sørgesaler, bygninger fra fortiden, templer og et romersk teater. Etter å ha besøkt Petra, går du til lunsj (inkludert i turens pris). Når tiden tillater det vil du dra på en kort sightseeingtur i Aqaba og slippe av ved Aqaba.
  • Aqaba, Jordan
    Turen avsluttes i Aqaba by, Jordan.

Vi utfører kontroller på anmeldelser.
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
4.0
4,0 av 5 bobler33 anmeldelser
Ypperlig
19
Svært bra
7
Gjennomsnittlig
3
Dårlig
2
Forferdelig
2

Gerwin S
6 bidrag
5,0 av 5 bobler
Het was erg heet, maar Meqal, onze gids, heeft er een leuke dag van gemaakt door met veel enthousiasme te vertellen. Sowieso is Petra een must om gezien/gedaan tr hebben en een onvergetelijke ervaring!
Skrevet 17. juli 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Art S
2 200 bidrag
5,0 av 5 bobler
jan. 2023
We went to Petra at the end of January. We were 3 adults from Eilat. The car picked us up from the Eilat hotel at the agreed time and took us to the border. The driver spoke English and explained how to cross the border. Then he said when you come back from the excursion I will take you back to the hotel. When we crossed the border into Israel, we were met by another person from the agency who collected the money for the border fees (when we booked the tour we had chosen to pay the customs fees in cash). Then we crossed the jordanian border and got on a big bus. We went to pick up tourists from Aqaba. Everything went quickly and smoothly. When all the tourists were on the bus, we headed towards Petra. The guide gave each a bottle of water. The guide spoke good English. He told a lot on the way to Petra.
The views from the windows of the bus were amazing. There was a toilet stop near the Petra. When we arrived in Petra and got off the bus, the guide showed us the place where we will have lunch and what time we will finish walking around Petra. The time during the whole trip was calculated well, because there were tourists who had to catch the ferry in Aqaba after the excursion. Walking around Peter went at a good pace, we managed to take pictures and admire it. When walking petra, footwear should be sporty. We went forward with the group. then we were given free time to walk back to the place for lunch. Lunch was a buffet. The food is delicious. Drinks at extra cost. In the afternoon we went back to the border. We said goodbye to the guide at the border. When we were in Eilat, the driver took us back to the hotel. The excursion is not cheap, but it is worth the money :)
Skrevet 20. februar 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hello! Thank you for taking the time to share your detailed and positive review of the Full-Day Tour of Petra from Eilat. I'm so glad to hear that you and your group had such a wonderful experience visiting Petra, and that the logistics and transportation went smoothly from start to finish. It's great to know that the guides were knowledgeable and spoke good English, making your trip more informative and enjoyable. It's also nice to read that the tour was well-paced, allowing you time to take pictures and fully appreciate the beauty of Petra. Thank you for your feedback on the lunch buffet as well. It's lovely to hear that the food was delicious and met your expectations. Your advice on wearing sporty footwear is definitely useful for future travelers planning to take this tour. Overall, I'm thrilled to hear that you felt the excursion was worth the money and that you had a memorable experience. I hope you'll cherish the memories of your visit to Petra for years to come!
Skrevet 25. april 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

4,0 av 5 bobler
feb. 2023 • Par
Our driver to border of Jordania and away from border was really nice and funny. Petra is place to see but waiting in border was waste of time, took 1,5 hours. No matter the company you hire in Israel, one bus take them all to the one bus to Petra. The guide in this bus, Fadi, was really nice and efficient.
Petra was cold at this time of year, Feb, since it's in the mountains.
Skrevet 18. februar 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hello! Thank you for sharing your experience on the Full-Day Tour of Petra from Eilat. I'm glad to hear that you enjoyed your time at Petra and found your driver and guide to be nice and efficient. Petra is indeed a must-see location, and it's great that you had the opportunity to visit. I understand that waiting at the border for 1.5 hours may have been frustrating, but I appreciate your understanding that it is a common procedure for all companies operating in the area. It's good to know that, despite this, the rest of the tour went smoothly, and you were able to join the group in Jordan without any further issues. Thank you for providing valuable information about the weather in Petra during February. Future travelers will find this helpful when planning their trips and deciding on appropriate clothing to wear. Once again, thank you for your review, and I hope you have many lasting memories of your visit to Petra!
Skrevet 25. april 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Sim0n1961
Tel Aviv, Israel4 bidrag
5,0 av 5 bobler
des. 2022
Petra is a unique experience. One day probably isn't enough. The tour was ell organised and comprehensive. Our guide Karim was great. Thanks
Skrevet 26. desember 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Tilitha A
4 bidrag
5,0 av 5 bobler
des. 2022 • Alene
I loved the locals that dressed as soldiers, they had fun with the event!! They were great and very entertaining!! Our guide Miguel was very helpful and informative also
Skrevet 15. desember 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Mike_at_The_Edge
Edgware, UK63 bidrag
5,0 av 5 bobler
Well organised trip which gave us 4 hours at Petra, not quite enough time to see all the highlights but enough to enjoy and learn about this fantastic place. Jordan charges a high price (90 dinars) for visitors to Petra who don’t stay overnight, and a higher visa fee, which contributes to the cost. It might be almost as cheap to stay one night in Jordan, which could give an extra 3 hours at Petra

Guide (Ali) and overall organisation was excellent, they helped us at the border crossings which were easy on the Israeli side. very slow on the Jordanian. Lunch was disappointing
Skrevet 24. oktober 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Арина
Kaliningrad, Russland1 bidrag
5,0 av 5 bobler
sep. 2020
Непередаваемые эмоции! Для нас с мужем - это был первый опыт и смена обстановки захватывающая.
Гид рассказал много информации о исторической Петре. Тур подразумевает долгую пешую прогулку , но это того стоит.

Не значительный минус (для меня) - длинная дорога.
Skrevet 6. desember 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

1,0 av 5 bobler
mar. 2020
We had to cancel it when Israel implemented its covid-19 travel policy. Sadly the tour company would not refund any of the cost, and when I asked them if they would credit me the cost and allow me to rebook for 12 months from now (when my Israeli tour has been rebooked), they stated that they can't rebook that far ahead. It cost me $500 for the day trip for my husband and myself.
Skrevet 16. mars 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Sunny C
Hongkong, Kina37 bidrag
3,0 av 5 bobler
des. 2019 • Par
Petra is a great place to visit and it’s definitely a change of scenery after several days of visit in Israel !
I think the tour company is ok, but advice for people who are signing up for this tour I would suggest and be aware of the following :
- see if the tour operator confirm your Trip beforehand, if not advice to contact them to confirm the trip
- Hotel pickup can be late since they will be collecting passengers from various hotel, the guide collect us at around 9:05am
- you will be combining with several other groups of tour when you reach the border, some of them are staying overnight
- inside the Jordan Israel border control will be chaotic, hopefully the tour guides will inform future passengers “clearer” on how to cross the Israel - Jordan border; ie: “where and who” to pay the border and visa tax - they have been doing this tour for a while now I they should enhance the efficiency. At least 2.5 hrs were used just to cross the border, and half an hour wasted just to find the guide

- Bring a bottle of water / light snacks ; there will be a stop on the way to Petra after crossing the border, the stuff there can be expensive.

- Inside Petra if you want to explore more; you can go with the guide; or do a research and get deep inside the structure for locations your want to see. We only have 2.5hrs inside Petra and couldn’t get into some structures

- if I could choose I would skip the meal option entirely for more time in Petra. The meal time we had is around 4:30 pm, after visit to Petra so make sure you have a big breakfast in the morning

- for some reason, the time taken back to Israel after sunset is longer (if in winter); and our trip ends at crossing the border back at 8pm; expect transport back to hotel around 9pm
Skrevet 30. desember 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hi kasnol thank you for your nice review if you want more time in petra or a little bit more intimate guide we recommend ordering private tour as you ordered a group tour that means you will be a part of a group so might be delay in pick up anyhow, we are glad you had a wonderful time in petra. Thank you.
Skrevet 18. januar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Larry S
Pompano Beach71 bidrag
5,0 av 5 bobler
nov. 2019
great trip, great historic sites, horse carriage through the the cliffs was breathtaking.Great camel and mule rides too!
Wouls recommend to stay in Jordan overnite and save on the $125 visa fee for one day. Best experience ever!
Skrevet 9. desember 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hi Larry were glad you enjoyed your tour we hope to see you again Thank you.
Skrevet 20. desember 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 33

Fulldagstur på Petra fra Eilat levert av Booking-tours

Alle hotell i EilatHotelltilbud i EilatRestplass i Eilat
Alle ting å gjøre i Eilat
Dagsturer i EilatFornøyelsesparker i Eilat
RestauranterFlyReisehistorierCruiseLeiebiler