Turer og billetter

Petra og Wadi Rum 2 dagers tur fra Eilat levert av Tourist Israel

Petra og Wadi Rum 2 dagers tur fra Eilat

Lagre
Del eksternt
COVID-19-oppdatering:Se de ekstra helse- og sikkerhetstiltakene denne opplevelsen har iverksatt.Les mer
Velg dato og reisende
Fra
kr 3 072,85
Dato
2 voksne
Alternativer
Lavprisgaranti
Ingen bestillingsgebyrer
Reis trygt under COVID-19
Dette kan du forvente under denne opplevelsen
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Kontaktløs betaling for tips og annet ekstra
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
  • Utstyr desinfiseres mellom bruk
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
Finn ut mer
Oppdatert 09.07.20 Sikkerhetsforholdsregler oppgis av eiendommen og kontrolleres ikke av Tripadvisor for nøyaktighet.
Oppdatert 09.07.20 Sikkerhetsforholdsregler oppgis av eiendommen og kontrolleres ikke av Tripadvisor for nøyaktighet.
Oversikt
En magisk todagers tur i Petra og Wadi Rum. Velg hvilken som helst dato og nyt en vakker tur til høydepunktene i Jordan, med pro-guider. Pickup / drop off fra Eilat. Daglige avganger
Reiserute
Oversikt
Fullstendig kart
3 stopp
Dag 1
Wadi Rum Day
Dag 2
Petra Day
+
Viktig informasjon
Varighet
2 dager
Inkludert
  • Breakfast
  • Dinner
  • Air-conditioned vehicle
  • Oppføring til Petra og Wadi Rum
  • Inngang/adgang - Wadi Rum Protected Area
  • Inngang/adgang - Petra
Unntak
  • Grenseavgift på 65 USD og visumavgift på 60 USD (per person), for å betale kontant ved grensen
Vis flere
Tilleggsinformasjon
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Ingen rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Nær offentlig transport
  • Spedbarn må sitte på fanget
  • De fleste reisende kan delta
  • Israelske passholdere (eller innehavere av dobbeltpass med israelsk pass) må bruke sitt israelske pass ved hvert grenseovergang
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 25 reisende
Avbestillingsregler
For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
8anmeldelser
0spørsmål og svar
Vurdering fra reisende
  • 3
  • 1
  • 1
  • 0
  • 2
Type reisende
Tidsperiode
Språk
Claudia skrev en anmeldelse mar. 2020
2 bidrag
Jeg hadde det veldig bra på denne turen. Som en kvinnelig solo-reisende var det hyggelig å være i en liten gruppe mennesker. Jeg bestilte bare noen dager før, og kommunikasjonen med kontoret var rask og enkel. Å være støttet når du krysser boarder var veldig nyttig. Alle
Finn ut mer
Dato for opplevelse: mars 2020
Google
Nyttig
Del eksternt
Svar fra ClaireWilliamsTI, Guest Relations ManagerPetra og Wadi Rum 2 dagers tur fra Eilat
Besvart 9. mar. 2020
Hi Claudiavoe, we are so glad to hear that you enjoyed the tour and felt it was safe and enjoyable as a solo female traveler. We hope you'll join us again!
Finn ut mer
Stephanie Andrews skrev en anmeldelse feb. 2020
6 bidrag1 nyttig-stemme
Reis IKKE med Tourist Israel. Jeg har brukt dem flere ganger til turer i det siste, men denne to-dagers turneen var veldig organisert, grenseoverskridende og traumatiserende. Og den triste delen er at de ikke bryr seg. De vil forsvare sine lave selskapsstandarder til døde, selv
Finn ut mer
Dato for opplevelse: februar 2020
Google
1 nyttig-stemme
Nyttig
Del eksternt
Svar fra ClaireWilliamsTI, Guest Relations ManagerPetra og Wadi Rum 2 dagers tur fra Eilat
Besvart 16. feb. 2020
Hi IntrovertedWanderer, thank you for your feedback. We are sorry to hear that you had a negative experience on your tour. We would like to clarify a few things. Our itinerary clearly states that you will have free time in Aqaba on the first day including free time for lunch. While this may be early, most people are hungry by then after traveling all morning and this is the time given to get lunch or to pick up something to eat later. We do not advertise that there will be any guiding included on this first part of the day. The Jeep safari in the afternoon is also not meant to be a guided tour and we do not advertise it is as such. It is a unique and fun way to explore the Wadi Rum desert and is a highlight for most of our customers on this tour. You were brought back to your hotel after the Jeep ride as scheduled - the Jeep ride does end a bit earlier in the winter as the desert starts to get very cold once the sun starts to set. Our customers' safety is our top priority so we are sorry if you felt unsafe not being on a tour in the later part of the day and during the scheduled free time, but we do not state on our website that you will be on a guided tour all day on the first day. From what you say, it seems the itinerary was followed exactly as advertised and as such you would be perfectly safe as we run this tour every day of the year, bringing customers to the same places, knowing their safety is not compromised. The only guided tour according to our itinerary is in Petra on day 2. Further, we have not received any other complaints or negative feedback about the itinerary from the other participants on your tour. The hotel we book as the standard accommodation in the winter months is 3 stars, we cannot control what they serve for breakfast or dinner and normally our customers are satisfied with the meals and the accommodation, as it is merely a place to relax after a long day and to sleep before heading to Petra. We are sorry your experience did not meet your expectations, but as always we followed our itinerary and provided ample times for meals, free time, and guided touring as advertised. We hope you still enjoyed seeing the amazing sites at Petra and Wadi Rum.
Finn ut mer
Dario G skrev en anmeldelse jan. 2020
1 bidrag
La meg først si at jeg ikke bare deler de negative tilbakemeldingene, men dette kan være viktig å vite hvorfor jeg STERKT IKKE ANBEFALER å bestille Tourist Israel turer: Jeg har bestilt en kostbar Jordan-tur med over natten i en ørkenleir som faktisk var grunn til å gå med dette
Finn ut mer
Dato for opplevelse: desember 2019
Google
Nyttig
Del eksternt
Svar fra ClaireWilliamsTI, Guest Relations ManagerPetra og Wadi Rum 2 dagers tur fra Eilat
Besvart 5. jan. 2020
Hi X6099YNdariog, thank you for sharing your feedback. Customer satisfaction is important to us and we do our best to resolve every issue brought to our attention and improve in the future. We are sorry that you missed out on having an overnight experience in the desert. We clearly state in the tour description on our website that the standard accommodation in the winter switches from the Bedouin Camp to a hotel in Aqaba due to the cold weather in the desert at night. While it is usually possible to still arrange a stay at the camp if a customer notifies us in advance via email, which you did do, the circumstances this time were unfortunately out of our control as there were very strong winds and the camp took down all of its tents and nobody could stay there. As we said to you via email, we know this is unfortunate and we hope you still enjoyed Petra and Wadi Rum as they are amazing places, and if you ever return to Israel we would still be happy to send you on a complimentary Israel day tour as we offered you via email. as for your other issues with the border crossing time and with the guide, we would be happy to look into this further if you communicate with us in more detail via email what happened.
Finn ut mer
annehenshaw skrev en anmeldelse aug. 2019
Sydney, Australia120 bidrag18 nyttig-stemmer
Jeg hadde lest noen anmeldelser av dette selskapet og var ikke så sikker på om jeg booket hos dem, men timingen osv. Virket for meg. Det som ringte advarselsklokker for meg var ikke tilbakemeldingene, men svarene på det, uviljen til å ta noe av det. Turen fikk ikke en god start.
Finn ut mer
Dato for opplevelse: august 2019
Google
Nyttig
Del eksternt
Svar fra ClaireTouristIsrael, Guest Relations ManagerPetra og Wadi Rum 2 dagers tur fra Eilat
Besvart 12. aug. 2019
Hey annehenshaw, thanks for your review and for sharing your feedback about your experience. We are sorry to hear that this was a not a 5-star experience, but are happy to know that despite a few errors the tour was overall enjoyable! We do apologize for any confusion with the pickup. It is indicated that passengers should wait outside the hotel rather than in the lobby. Once you called the number, the driver did return and ensure that you were picked up accordingly. The borders at the delay are out of our control, and we do apologize for any inconvenience, however, there is little we can do to expedite the border crossing, as delays can happen. In regards to the time spent in Aqaba, as per the itinerary, you are given free time in Aqaba. The boat trip is not included in the tour and not operated by Tourist Israel, it is offered as an optional choice for those who wish to take it. In any case, we are glad to hear you enjoyed this option! Thanks for your comments on how we can improve our services. we take all customer feedback seriously. Please feel free to contact us directly if you'd like to speak further about your experience info@touristisrael.com
Finn ut mer
Leo skrev en anmeldelse jul. 2019
2 bidrag
En venn og jeg dro nylig på denne turen og hadde det veldig bra. Selv om det bare er to dager følte jeg at det var nok tid i både Petra og Wadi Rum uten å føle meg ruset. Adnan er en veldig kunnskapsrik guide og organiserer alt for deg. Bussen er komfortabel og har aircondition,
Finn ut mer
Dato for opplevelse: juli 2019
Google
Nyttig
Del eksternt
Svar fra ClaireTouristIsrael, Guest Relations ManagerPetra og Wadi Rum 2 dagers tur fra Eilat
Besvart 22. jul. 2019
Thank you, Jonnyfreeze17, for your review! So happy to hear that you and your friend enjoyed your 2-day tour in Petra and Wadi Rum and were able to enjoy these two highlights without feeling rushed. Thanks for your kind words about Adnan, we're so happy to hear you found him knowledgable and well organized, and that the bus was comfortable and pleasant. Thanks for your recommendation we hope to see you again in the future!
Finn ut mer
12
Om operatøren

Ikke ta det fra oss – her er hva andre har å si om denne operatøren.

Av: Tourist Israel
Lars Tore S
00
Fantastisk 2 dagers tur til Jordan
Jeg valgte Tourist Israel for denne reisen etter en anbefaling fra en venn. Turen gikk Tel Aviv kl 04:00 dag 1 med
Finn ut mer
Viktig informasjon
  • Wadi Rum Protected Area, Petra
  • Varighet: 2 dager
  • Elektronisk billett aksepteres
  • Gratis avbestilling opptil 24 timer på forhånd
  • Umiddelbar bekreftelse
  • Henting tilbys
  • Tilbys på disse språkene: Engelsk
Hvorfor bestille på Tripadvisor?
  • Gratis avbestilling opptil 24 timer på forhånd
  • Lavprisgaranti
  • Ingen bestillingsgebyrer
  • Sikre betalinger
  • Døgnåpen støtteRing:+47 21930559
Vanlige spørsmål om Petra og Wadi Rum 2 dagers tur fra Eilat