Turer og billetter
Old and New Jerusalem Full Day Tour
4.5

Old and New Jerusalem Full Day Tour

Av Bein Harim Tourism Services
Om
Jerusalems severdigheter kommer med så mye historie at utforsking av dem uten en veiledning, sannsynligvis vil ikke rettferdiggjøre sin historiske betydning. Med denne turen, oppdag Gamle og Nye Jerusalems hovedsteder og lær hele historien bak hver. Se den vestlige mur, Den hellige gravs kirke og mer før du er ferdig med tiden på Yad Vashem Holocaust Museum - alt med transport og billetter tatt vare på.
fra
kr 808,51
per voksen
Laveste pris garantertBestill nå og betal senereGratis avbestilling

Alder: 10–99 maks. 40 per gruppe
Varighet: 8 t
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Direkte veiledning: Tysk, Engelsk, Fransk, Spansk
Mer

Høydepunkter
  • Se viktige sider av gammelt og nytt Jerusalem på en dag
  • Utforsk med en guide for å avdekke Jerusalems fortid og hvert områdes historie
  • Se Den hellige graveskirke, Slagmuren, Yad Vashem og mer
  • Fullstendig tur: oppføring avgifter, buss transport, og hotelltransport inkludert

  • Hotell henting og avreise
  • Profesjonell guide
  • Kjøretøy med klimaanlegg
  • Inngangspenger
  • Inngang/adgang – Yad Vashem Minnested for Holocaust
Det som ikke er inkludert
  • Mat og drikke, med mindre det er spesifisert
  • Tips

Etter å ha hentet fra Jerusalem-hotellet eller bymidstedet, reis med klimakontrollert trener til Oljeberget, en ås øst for Gamle Jerusalem som har tegnet kristne pilgrimer i århundrer.  Deretter passerer Getsemanehagen, tenkt å være der Jesus ba før korsfestelsen.  Deretter skriver du inn den gamle byen via Zion Gate. Se den bysantinske Cardo og den vestlige muren. Gå Via Dolorosa, trodde å spore Jesu skritt mot Golgata, hvor Den hellige gravs kirke står nå.  Se Salvestenen, hvor Jesus antas å ha blitt lagt før begravelse. Deretter forlater Old Jerusalem via den jødiske markedsplassen for å besøke Yad Vashem Holocaust Museum.  Turen din slutter på utgangspunktet.  Vær oppmerksom på: Yad Vashem er stengt fredager, lørdager og jødiske helligdager, og vil bli erstattet med Zion-fjellet og Kirken av alle nasjoner (Agony-basilikaen).

Startpunkt:Flere hentesteder tilbys.
    Informasjon om hentested
    • Vær oppmerksom på at vår henting/levering kun er tilgjengelig fra noen få sentrale hoteller. Velg hotellet nærmest adressen din fra rullegardinmenyen på tursiden. Hvis du ikke er sikker på hvilket av de listede hotellene som passer godt, velg alternativet "Jeg ser ikke hentestedet mitt" og skriv inn overnattingsadressen din. Etter at bestillingen er godkjent av den lokale turoperatøren, vil en bekreftelses-e-post fra Bein Harim bli sendt til deg som nevner det endelige hentepunktet nærmest adressen din. Vennligst les e-posten med den vedlagte bestillingsbekreftelsen nøye for å sikre at du venter på henting på riktig sted. Sørg for å vente på henting ved hotellinngangen.
    Henting ved hotellet tilbys
    Ved betaling kan du velge fra listen over inkluderte hoteller.
      Sluttpunkt:Denne aktiviteten avsluttes på møtestedet.

        • Ingen rullestoltilgang
        • Nær offentlig transport
        Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 5209JER111

        • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
        • En moderat kleskode kreves for å komme inn på gudstjenester og utvalgte museer. Vennligst avstå fra å ha på seg shorts. Knær og skuldre må være dekket for både menn og kvinner. Du kan risikere å nekte oppføring hvis du ikke overholder disse kleskravene
        • Vær oppmerksom på at på fredager, lørdager og jødiske ferier er Holocaust-museet stengt. Et besøk til Mt. Zion (kong Davids grav og hall av det siste kveldsmat) vil finne sted i stedet.
        • Inngangen til Yad Vashem er ikke tillatt for barn under 10 år
        • Vær oppmerksom på at denne turen ikke er egnet for barn under 4 år
        • De fleste reisende kan delta
        • Denne turen/aktiviteten har maksimum 40 reisende

        • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

        Hvilke attraksjoner vil jeg besøke i Old and New Jerusalem Full Day Tour?
        Hvor mye er Old and New Jerusalem Full Day Tour?
        Priser i Old and New Jerusalem Full Day Tour starter fra kr 795,18. Oppdag og bestill Old and New Jerusalem Full Day Tour på Tripadvisor
        Hvilket selskap leverer Old and New Jerusalem Full Day Tour?
        Bein Harim Tourism Services er vert for Old and New Jerusalem Full Day Tour. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Bein Harim Tourism Services på Tripadvisor. Oppdag og bestill Old and New Jerusalem Full Day Tour på Tripadvisor

        Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 5209JER111

        Reserver plassen din
        Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

        Lignende opplevelser

        Reiserute
        • Du blir hentet
          Se mer avreiseinformasjon
        • 1
          Mount Scopus National Botanical Garden
          Stopp: 30 minutter
          Se detaljer
          Passerer forbi
          Garden of Gethsemane
          Church of All Nations (Basilica of the Agony)
          Kidron Valley
        • 2
          Old City of Jerusalem
          Stopp: 2 timer
          Se detaljer
        • 3
          Jewish Quarter
          Stopp: 30 minutter
          Se detaljer
        • 4
          The Cardo
          Stopp: 30 minutter
          Se detaljer
        • 5
          Western Wall
          Stopp: 20 minutter
          Se detaljer
        • 6
          Christian Quarter
          Stopp: 30 minutter
          Se detaljer
        • 7
          The Way of the Cross - Via Dolorosa
          Stopp: 30 minutter
          Se detaljer
        • 8
          Eglise du Saint-Sepulcre
          Stopp: 30 minutter
          Se detaljer
        • 9
          Muslim Quarter
          Stopp: 30 minutter
          Se detaljer
        • 10
          Yad Vashem - The World Holocaust Remembrance Center
          Stopp: 90 minutter - Inngang er inkludert
          Se detaljer
        • Du kommer tilbake til utgangspunktet
        Om operatøren
        Ikke ta det fra oss – her er hva andre har å si om denne operatøren:
        • Bein Harim Tourism Services
          10 588
          Tel Aviv, Israel
          Ble medlem i november 2010
        • Reiseglad33_33
          0 bidrag
          5,0 av 5 bobler
          Guidet tur med Amir Call Or
          En fantastisk opplevelse! Anbefales på det sterkeste! Vår guide var profesjonell og særdeles kunnskapsrik. Snakket svært godt engelsk. Han pratet også flere språk slik at de som var med og ikke var helt stø i engelsk fikk hjelp både på spansk og tysk.
          Skrevet 15. april 2019
        • bortebra65
          0 bidrag
          5,0 av 5 bobler
          Ypperlig tour
          Etter å ha leitet en stund falt valget på en gruppe tur med guide fra Ben Harim til Jerusalem og Bethlehem. Dette ble en begivenhetsrik tur med mye historie som var helt uten dødpunkt eller problemer. Spesielt vil vi takke den utrolig entusiastiske og kunnskapsrike guiden Amir Call Or som la hele sin sjel i at vi skulle få en fin tur. Anbefales på det varmeste.
          Skrevet 27. mars 2019
        • ingrid838
          0 bidrag
          5,0 av 5 bobler
          Dagstur til Jerusalem og Betlehem
          Flott dagstur til Jerusalem og Betlehem med Yoav Malachi som guide. Vi fikk med alt som forventet, guidingen var effektiv og lett å følge. Perfekt størrelse på gruppen😄
          Skrevet 21. mai 2016
        Se 10 anmeldelser
        Disse anmeldelsene er de subjektive meningene til Tripadvisor-medlemmer og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor utfører kontroller av anmeldelser som en del av våre bransjeledende tillits- og sikkerhetsstandarder. Les åpenhetsrapporten vår for å finne ut mer.

        Vi sjekker anmeldelser.
        Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
        Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
        Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
        Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
        Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
        4.5
        4,5 av 5 bobler189 anmeldelser
        Ypperlig
        131
        Svært bra
        27
        Gjennomsnittlig
        11
        Dårlig
        7
        Forferdelig
        13

        Patrick B
        5 bidrag
        1,0 av 5 bobler
        Nach 1,5 Jahren Weltreise und einer Menge Touren muss ich leider sagen, dass diese die mit Anstand schlechteste war. Wir haben die Tour auf deutsch gebucht und Jakob war unser Guide.
        Zu Beginn des Tages war unser Bus relativ pünktlich und die Abholung verlief reibungslos. Vom letzten Abholungsort wurde man dann zu einem Restautant gefahren an welchem dann die Gruppen auf ihre richtigen Busse verteilt wurden. Um ca 08:45 Uhr, gab es eine erste Einweisung auf die Tour und die Stadt und um 09:15 Uhr ging es dann los auf die Tour.
        Man fährt in Richtung alte Stadt und überspringt den Ölberg sowie den Getsemani Garten, welche als erster Punkt in der offiziellen Beschreibung der Tour aufgelistet sind. Demnach begnügt man sich mit dem Anblick im Vorbeifahren.
        Während der Tour durch die Stadt bekamen wir hier und da schwammige Aussagen über Orte und Gegebenheiten der Stadt. Fragen wurden oft mit Gegenfragen oder "lustigen" Kommentaren beantwortet und führten somit selten zu einem zufriedenstellende Ergebnis. Generell hatte man das Gefühl, dass unser Guide absolut nicht daran interessiert war unsere Fragen zu beantworten oder zu erfahren ob er sie verständlich beantwortet hat. Oftmals schauten sich alle in der Gruppe bloß verwirrt an. Einmal passierte es sogar, dass eine Kellnerin in der Nähe eine Frage aufschnappte und sie netterweise verständlich für uns beantwortete, da unser Guide dazu nicht in der Lage war. Man wurde an mehreren Orten für gewisse Zeiträume abgeladen und mit Glück erfuhr man was einen an diesem Ort erwartete. Kurz vor Mittag ging es zu einem Souvenirladen der einen mit 50% Discount umworben wollte, da man ja Tourmitglied ist. Dies war nur eine Masche, der Laden war unverschämt überteuert. Im Laden gegenüber fanden wir dann die gleichen Souvenirs für mehr als den halben Preis günstiger und das schon bevor irgendein Discount dazu kam. Zur Mittagspause ging es ins Panoramic Restaurant. Die Aussicht und die Preise sind dort tatsächlich in Ordnung. Von dort an teilte sich die Gruppe und es schlossen sich andere Personen unserer Gruppe an. Das ganze endete in einem riesigen Organisationsgewusel. Die neuen Leute in unserer Gruppen sprachen nur englisch und von dort an begann eine wilde "Echtzeitübersetzung" unseres Guides.
        Der Fokus lag gefühlt auf dem Englischen, welches übrigens eher seine Stärke ist. Für uns kein Problem aber ich denke für den ein oder anderen, der extra eine deutsche Tour bucht, inakzeptabel. Wir gingen auf jeden Fall nicht wirklich schlauer nach Hause als vorher und dem Rest der Gruppe ging es in vielen Punkten nicht anders.
        Absolut nicht empfehlenswert und wirklich traurig.
        Skrevet 28. september 2023
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        We sincerely apologize for any disappointment or confusion you experienced during our tour and deeply regret any misunderstandings. To clarify, the Mount of Olives is not included in this tour, and the Garden of Gethsemane is only passed by from the bus. Additionally, the shop stops, including bathroom facilities, are standard in our group tours. Please be assured that no one is obligated to make any purchases during these stops, and we collaborate with certified businesses to ensure the quality of the products offered. We hope you'll consider giving us another opportunity to provide you with a more satisfying tour experience in the future.
        Skrevet 4. oktober 2023
        Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

        Sam A
        1 bidrag
        5,0 av 5 bobler
        Friendly and professionally guide with the Bein Hatim tour services. Good and interesting sites have been visited, including the Western Wall and Yad Vashem, the Holocaust memorial.
        Skrevet 21. september 2023
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        Thank you for your positive feedback! We're delighted to hear that you were very satisfied with our services and that you had a friendly and professional guide. It's great to know that you found the sites visited, including the Western Wall and Yad Vashem, interesting. We look forward to serving you again in the future.
        Skrevet 21. september 2023
        Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

        gershonm794
        Abu Dhabi, De forente arabiske emirater22 bidrag
        5,0 av 5 bobler
        aug. 2023 • Par
        Big thanks to our Tour guide Dan Porges and our driver, Muhammad. Dan is a seasoned Professional who is extremely knowledgeable. His easy going manner and rapport is highly commendable. If and when he decides to hang up his Tour Guide sneakers, Bein Harim Tourism Services should keep him on to Mentor the younger generation coming through the ranks. Thank you @Dan ... from Gershon
        Skrevet 30. august 2023
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        This is a heartfelt and sincere expression of gratitude for your commendable guide, Dan. He truly deserves your praise for his professional efforts.
        Skrevet 31. august 2023
        Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

        sue f
        Geelong, Australia111 bidrag
        5,0 av 5 bobler
        jul. 2023
        It was something I would never bother with again, felt unsafe, the tour was arranged with Oceania Cruise lines, and our tour guide was hopeless. The tour was not what we thought it would be. Not being religious I thought it was something i can say to people been there done it.
        Skrevet 13. august 2023
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        We're sorry to hear that your experience didn't meet your expectations. We strive to provide tours that are enjoyable and safe for all participants.
        Skrevet 14. august 2023
        Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

        Linda C
        Lusaka29 bidrag
        1,0 av 5 bobler
        jul. 2023 • Par
        What a shame that the bossy tour guide managed to loose one of our party before getting to the first sight. The rest of the party continued on at high speed and she was left roaming for 4.5 hours trying to find the group. Without local SIM cards the group couldn’t reconnect as no WiFi. When contacting the number on the badge duly stuck on her shoulder, the voice message was that the office was closed due to Sabbath. No map was given and no mid way meeting points given so impossible to catch up.
        A refund is requested please.
        Thank you.
        Skrevet 30. juli 2023
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        We apologize for the experience you had during the tour. upon investigating you have gone and disappeared already at the entrance to the old city, before even the Church of the Holy Sepulchre. and your partner who continued with the group seemed quite indifferent to the situation. Please note that our office is open 7 days a week including Sabbath with a 24/7 response.
        Skrevet 31. juli 2023
        Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

        Sara P
        Greater Melbourne, Australia6 bidrag
        5,0 av 5 bobler
        jun. 2023 • Familie
        Loved exploring the old and new Jerusalem has to offer. Roy took us on a journey and he was attentive and looked after all of us equally. Thank you for making our day special.
        Skrevet 2. juli 2023
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        This a great and sincere expression of gratitude for your praise-worthy guide, Roy. His efforts are sensed and felt by all who tour with him.
        Skrevet 5. juli 2023
        Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

        Slav Slivenov
        Nottingham, UK6 bidrag
        5,0 av 5 bobler
        Really good tour , the guide was perfect all the time ,it explaining about every step of the tour plus some bonus on 2 languages . Gonna take it again some day
        Skrevet 13. juni 2023
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        So happy you came away with a tour experience that was well worth it and is cherished always. we are glad to hear that you plan on choosing this tour company again in the future.
        Skrevet 14. juni 2023
        Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

        BHPCincinnati
        Cincinnati, OH30 bidrag
        5,0 av 5 bobler
        This was our first time in Jerusalem and this tour was great to give us an overview about everything. Our guide, Roy was knowledgeable and friendly. Highly recommend this tour for first trip to Jerusalem.
        Skrevet 4. juni 2023
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        Really appreciate you sharing your immense satisfaction with Roy. He deserves your praise for his professional efforts.
        Skrevet 5. juni 2023
        Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

        Meweeya
        Victoria, Canada21 bidrag
        5,0 av 5 bobler
        mai 2023
        Firstly, as a solo traveller, I have to express my appreciation for my tour guide, Eli Yaacov! He is truly amazing, informative and interesting, it's not a lecture as you plod along. Rather he makes it an experience! Thank you Eli!

        As for the tour itself, don't go to Jerusalem for the first time, and think you can do it on your own, a tour makes it so much more rewarding.
        Skrevet 31. mai 2023
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        This a great and sincere expression of gratitude for your praise-worthy guide, Eli. His efforts are sensed and felt by all who tour with him.
        Skrevet 1. juni 2023
        Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

        Monika A
        5 bidrag
        4,0 av 5 bobler
        mai 2023 • Familie
        As always, I am very satisfied and recommend the tour. Whatever destination you are going to choose, it is definitely worth doing!
        Skrevet 29. mai 2023
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        Thank you very much for sharing this info. Your sincere recommendation of our services is much appreciated by all at Bein Harim.
        Skrevet 1. juni 2023
        Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

        Viser resultatene på side 1-10 av 189

        Old and New Jerusalem Full Day Tour levert av Bein Harim Tourism Services