Turer i Tel Aviv
Jerusalem og Dødehavet fra Tel Aviv
4.5

Jerusalem og Dødehavet fra Tel Aviv

Av Bein Harim Tourism Services
Om
Besøk Jerusalem og Dødehavet på en tur fra Tel Aviv som dekker Israels kulturelle, historiske og naturlige høydepunkter på en enkelt dag med utforsking. Nyt utsikten over landskapet mens du gjør turen i en klimastyrt coach, gå de gamle gatene i Jerusalems gamle by, og ta litt tid på stranden ved Dødehavet, med praktisk transport fra Tel Aviv-hoteller.
fra
kr 1 466,82
per voksen
Laveste pris garantertBestill nå og betal senereGratis avbestilling

Alder: 4–99 maks. 40 per gruppe
Varighet: 10 t
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Direkte veiledning: Tysk, Engelsk, Fransk, Spansk
Mer

Høydepunkter
  • Se både Jerusalem og Dødehavet på denne praktiske kombinasjonsturen
  • Besøk viktige religiøse steder i gamlebyen i Jerusalem
  • Fri tid til å svømme og sole seg ved Dødehavet
  • Praktisk henting og avreise på hoteller i Tel Aviv

  • Hotell henting og slipp av
  • Profesjonell guide
  • Kjøretøy med klimaanlegg
  • Inngangspenger
  • Inngang/adgang – Dead Sea
Det som ikke er inkludert
  • Mat og Drikke
  • Tips

Avreise ditt sentrale Tel Aviv-hotell med en luftkondisjonert buss og reise til Jerusalem. Når du reiser, forklarer guiden Jerusalems gamle fortid og dens sentralitet til jødiske, kristne og muslimske trosretninger. Gå inn i gamlebyen for å se den vestlige muren. Gå langs en del av Via Dolorosa-pilgrimsfarten og se de 14 stasjonene på korset som markerer Jesu rute til hans korsfestelsessted, hvor Den Hellige Gravs Kirke står. Tilbake ombord på treneren din, kjør til Dødehavet, saltvannet ligger på jordens laveste punkt på land-rundt 1.312 fot (400 meter) under havnivå. Ved ankomst, nyt ca to timer å bade og laze på mineralstranden. Opplev en svømmetur i det saltrike vannet, og, hvis du ønsker det, nyt et slambad. Senere kjører forbi den historiske byen Jericho på vei tilbake til Tel Aviv, hvor et hotell-avslag slutter turen.

Startpunkt:Flere hentesteder tilbys.
    Informasjon om hentested
    • Vær oppmerksom på at vår henting/levering kun er tilgjengelig fra noen få sentrale hoteller. Velg hotellet nærmest adressen din fra rullegardinmenyen på tursiden. Hvis du ikke er sikker på hvilket av de listede hotellene som passer godt, velg alternativet "Jeg ser ikke hentestedet mitt" og skriv inn overnattingsadressen din. Etter at bestillingen er godkjent av den lokale turoperatøren, vil en bekreftelses-e-post fra Bein Harim bli sendt til deg som nevner det endelige hentepunktet nærmest adressen din. Vennligst les e-posten med den vedlagte bestillingsbekreftelsen nøye for å sikre at du venter på henting på riktig sted. Sørg for å vente på henting ved hotellinngangen.
    Henting ved hotellet tilbys
    Ved betaling kan du velge fra listen over inkluderte hoteller.
      Sluttpunkt:Denne aktiviteten avsluttes på møtestedet.

        • Ingen rullestoltilgang
        • Nær offentlig transport
        Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 5209ISRAEL

        • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
        • En moderat kleskode kreves for å komme inn på gudstjenester og utvalgte museer. Vennligst avstå fra å ha på seg shorts. Knær og skuldre må være dekket for både menn og kvinner. Du kan risikere å nekte oppføring hvis du ikke overholder disse kleskravene
        • Turen inkluderer en rimelig mengde gange; komfortable tursko anbefales
        • De fleste reisende kan delta
        • Vi anbefaler at du tar med hatter, badedrakter, håndklær og solbeskyttelse for ditt besøk til Dødehavet
        • Vær oppmerksom på at denne turen ikke er egnet for barn under 4 år
        • Denne turen/aktiviteten har maksimum 40 reisende

        • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

        Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 5209ISRAEL

        Reserver plassen din
        Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

        Lignende opplevelser

        Reiserute
        • 1
          Passerer forbi
          Dome of the Rock
          Garden of Gethsemane
          Church of All Nations (Basilica of the Agony)
          Kidron Valley
        • 2
        • 3
        • 4
        • 5
        • 6
        • 7
        • 8
        • 9
        Om operatøren
        Ikke ta det fra oss – her er hva andre har å si om denne operatøren:
        • Bein Harim Tourism Services
          10 592
          Tel Aviv, Israel
          Ble medlem i november 2010
        • Reiseglad33_33
          0 bidrag
          5,0 av 5 bobler
          Guidet tur med Amir Call Or
          En fantastisk opplevelse! Anbefales på det sterkeste! Vår guide var profesjonell og særdeles kunnskapsrik. Snakket svært godt engelsk. Han pratet også flere språk slik at de som var med og ikke var helt stø i engelsk fikk hjelp både på spansk og tysk.
          Skrevet 15. april 2019
        • bortebra65
          0 bidrag
          5,0 av 5 bobler
          Ypperlig tour
          Etter å ha leitet en stund falt valget på en gruppe tur med guide fra Ben Harim til Jerusalem og Bethlehem. Dette ble en begivenhetsrik tur med mye historie som var helt uten dødpunkt eller problemer. Spesielt vil vi takke den utrolig entusiastiske og kunnskapsrike guiden Amir Call Or som la hele sin sjel i at vi skulle få en fin tur. Anbefales på det varmeste.
          Skrevet 27. mars 2019
        • ingrid838
          0 bidrag
          5,0 av 5 bobler
          Dagstur til Jerusalem og Betlehem
          Flott dagstur til Jerusalem og Betlehem med Yoav Malachi som guide. Vi fikk med alt som forventet, guidingen var effektiv og lett å følge. Perfekt størrelse på gruppen😄
          Skrevet 21. mai 2016
        Se 10 592 anmeldelser
        Disse anmeldelsene er de subjektive meningene til Tripadvisor-medlemmer og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor utfører kontroller av anmeldelser som en del av våre bransjeledende tillits- og sikkerhetsstandarder. Les åpenhetsrapporten vår for å finne ut mer.

        Vi utfører kontroller på anmeldelser.
        Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
        Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
        Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
        Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
        Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
        4.5
        4,5 av 5 bobler231 anmeldelser
        Ypperlig
        175
        Svært bra
        30
        Gjennomsnittlig
        13
        Dårlig
        5
        Forferdelig
        8

        Disse anmeldelsene har blitt oversatt automatisk fra originalspråket.
        Denne tjenesten kan inneholde oversettelser levert av Google. Google fraskriver seg alle garantier, uttrykte eller underforståtte, knyttet til oversettelser, inkludert alle garantier for nøyaktighet, pålitelighet og eventuelle implisitte garantier for salgbarhet, egnethet for et bestemt formål og beskyttelse mot forfalskninger.

        Aneliese T
        Southend-on-Sea, UK55 bidrag
        5,0 av 5 bobler
        We were booked onto this trip today (07/10) we were picked up on time but didn't make the destinations due to the war breaking out on route to Jerusalem. We want to thank our tour guide Roy & the driver of the coach for keeping us safe whilst the rockets flew over & bombs were going off. To say they were professional is an understatement. They kept everyone calm & informed throughout.
        Skrevet 7. oktober 2023
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        We'd like to give a big shoutout to our tour guide, Roy, and our driver Itamar for their professionalism and care during your tour on a day filled with unexpected challenges. They really went above and beyond to keep everyone safe, calm, and informed. Your safety is super important to us. We hope to see you again soon for a more positive and fun experience!
        Skrevet 10. oktober 2023
        Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

        5,0 av 5 bobler
        okt. 2023 • Familie
        Me and my mum took this tour with Ben Harim our tour guide was Tomer Glick. Tomer made this tour very interactive and enjoyable. We learned a lot of history on the tour. Tomer was very approachable and happy to answer any questions we had! We would definitely do another Ben Harim tour next time we visit Israel.
        Thank you Tomer!
        Stephanie O’Connell.
        Skrevet 6. oktober 2023
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        Thank you, Stephanie, for your positive feedback about your tour with Tomer! We're delighted to hear that he made the tour interactive and enjoyable while providing you with valuable historical insights. We appreciate your kind words and look forward to welcoming you and your mum on another Bein Harim tour during your next visit to Israel.
        Skrevet 10. oktober 2023
        Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

        3,0 av 5 bobler
        sep. 2023 • Familie
        Transfer was great, lunch restaurant was great, relatively large group, tight schedule, not all questions were answered 100%, Dead Sea was great. Stop in the souvenir shop was unnecessary, would have preferred 20 minutes to shop in the small shops
        Skrevet 28. september 2023
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        Thank you for your feedback. We're glad to hear you enjoyed aspects of your tour like the transfer, lunch, and the Dead Sea. We appreciate your input regarding the schedule and the souvenir shop, and we'll take it into consideration for future improvements.
        Skrevet 4. oktober 2023
        Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

        Jeff W
        2 bidrag
        4,0 av 5 bobler
        sep. 2023 • Par
        Fantastic tour. Very interesting. Full day though with early start. Tour guide Itamar was fantastic, made it funny and informative without being boring. Had a great personality. Would definitely recommend this tour. Only negative for us was too much time was spent in the gift shops and not enough time at the Western Wall which was only 20 minutes plus for some reason we didn’t go under the wall which I would have liked

        Also would have liked some spare time to look at the Shuk (market)

        Apart from that fantastic day out!

        Dead Sea was extremely hot 42 degrees but well worth a visit
        Skrevet 22. september 2023
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        Thank you for your feedback, we appreciate your review. We're delighted to hear that you had a fantastic day overall, enjoyed the company of our tour guide, Itamar, and found the experience interesting. We apologize for any confusion regarding the tour itinerary. Please note that the Western Wall Tunnel and the market are not part of this tour.
        Skrevet 24. september 2023
        Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

        Sarah E
        1 bidrag
        5,0 av 5 bobler
        sep. 2023 • Alene
        Eric was amazing. His wealth of knowledge but also intuition to ask questions about what I wanted from the experience meant I had a custom suited day. Absolutely recommend.
        Skrevet 13. september 2023
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        Great and sincere feedback. Eric sure is worthy of your praise for his efforts.
        Skrevet 14. september 2023
        Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

        Camila C
        6 bidrag
        5,0 av 5 bobler
        The best and most complete tour!!!!

        The first half was incredible because I got to know and tour Jerusalem and its history. They comply with everything they indicate, so much so that I plan to return this year and resume this tour! I also really liked the second part at the Dead Sea, and it was relaxing.
        Skrevet 13. september 2023
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        So happy you came away with a tour experience that was well worth it and is cherished always. we are glad to hear that you plan on choosing this tour company again in the future.
        Skrevet 14. september 2023
        Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

        Paul
        Worthing, UK16 bidrag
        5,0 av 5 bobler
        Was a great day out and really enjoyed the experience. The guide and driver were both excellent company throughout the day and made a good double act. The only thing that would have been better for me personally would have been to combine the time we have for lunch and souvenirs and make that free time with a meeting place for after. Otherwise your choice of souvenirs and choice of food is limited. But this is the same on any other trip I been on around the world so it’s not a complaint… just prefer a teeny weeny bit more independence x
        Skrevet 12. september 2023
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        Thank you for your review! We're delighted to hear that you had a great day out and enjoyed the experience with our guide and driver. We're glad you had an excellent combination of experiences, and we hope to have the opportunity to welcome you back for more adventures in the future!
        Skrevet 14. september 2023
        Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

        _SezJM_
        London, UK10 bidrag
        2,0 av 5 bobler
        sep. 2023 • Par
        Unfortunately I wouldn’t recommend this tour for a few reasons.

        The timings of the day didn’t seem well thought out, such as lots of waiting times in Jerusalem for reasons that we were unsure of. This then ate into Dead Sea time, which on reflection probably wasn’t a bad thing. Although I’m sure the host has a lot of knowledge, I didn’t feel much of it was imparted.

        They also included some very inauthentic aspects to the tour, such as… A stop off at an “Elvis” inspired petrol station, a tat shop (where they manned the door and forced you to listen to sales pitch) and the Dead Sea tour, which could only be described as a post apocalyptic Magaluf.

        Overall, this ticks the boxes for a quick taste of these sights, but I’d encourage spending the bit extra for a more authentic experience.
        Skrevet 10. september 2023
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        Thank you for sharing your feedback, and we're sorry to hear that the tour didn't meet your expectations. We apologize for any inconvenience you experienced and appreciate your feedback as it helps us refine our tours. Thank you for choosing us, and we hope you have the opportunity to explore these sights in a more satisfying way in the future.
        Skrevet 14. september 2023
        Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

        5,0 av 5 bobler
        sep. 2023 • Par
        Itamal (Nephew of Moses) was our guide. His knowledge of the religions, history & the Bible is amazing. He does a 5 star tour. Our driver Naftali (spelling??) did a great job & transported us safely.
        Skrevet 9. september 2023
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        Thank you for your review! It's wonderful to hear that Itamar provided a 5-star tour with his impressive knowledge and that Naftali ensured a safe journey. Your kind words are much appreciated.
        Skrevet 14. september 2023
        Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

        Sashsa T
        5 bidrag
        5,0 av 5 bobler
        sep. 2023 • Alene
        Awesome trip. The guide was awesome and the trip was very to the point. The tour did not drag and it was quite succinct
        Skrevet 8. september 2023
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        Thank you for the awesome feedback! We're glad you had an enjoyable and succinct trip with our guide. We appreciate your positive comments.
        Skrevet 14. september 2023
        Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

        Viser resultatene på side 1-10 av 231

        Jerusalem og Dødehavet fra Tel Aviv levert av Bein Harim Tourism Services

        Alle hotell i Tel AvivHotelltilbud i Tel AvivRestplass i Tel Aviv
        Alle ting å gjøre i Tel Aviv
        Dagsturer i Tel Aviv
        RestauranterFlyReisehistorierCruiseLeiebiler