Turer og billetter

Best of Seoul Tour på ettermiddagen levert av VIP TRAVEL

Best of Seoul Tour på ettermiddagen

Best of Seoul Tour på ettermiddagen
5
Bestill på forhånd
fra
kr 332,01
per voksen
Bestill nå og betal senere: Hold av plassen din kostnadsfritt med fleksibel bestilling.
Ikke sikker? Du kan avbestille denne reservasjonen opptil 24 timer i forveien og få en full refusjon.
Øyeblikksbilde fra omvisning
Varighet:
4 t 30 m
Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
Henting ved hotellet tilbys
Gruppestørrelse:
40
Tilrettelagt for barnevogn
Billettype:
Mobil
  • Varighet:
    4 t 30 m
  • Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
  • Henting ved hotellet tilbys
  • Gruppestørrelse:
    40
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Billettype:
    Mobil
Om
Lær om Seouls kongelige og religiøse historie når du er på sightseeing med en kunnskapsrik lokal guide. Reis med buss til flere fantastiske landemerker i hovedstaden, inkludert paviljongene til Changdeok Palace. I løpet av din 4,5-timers ettermiddagstur kan du besøke Insadong Arts and Crafts Market og Namdaemun Traditional Market. Hotell henting / avhenting er inkludert.
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 4 t 30 min
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Tilgjengelige språk
Engelsk
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 4 t 30 min
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Tilgjengelige språk
Engelsk
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 6364P17
Ring +47 21930559
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Profesjonell engelsktalende guide
  • Hotel pickup, dropoff
  • Alle skatter, avgifter og håndteringskostnader
  • Fuel surcharge
Ekskluderinger
  • Lunsj
  • Gratuities
Varighet
4 t 30 m
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Hent fra hovedhotellet eller hovedbanestasjonen
  • Seoul, South Korea fra ditt hotell i Seoul
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Ingen rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Tjenestedyr er tillatt
  • Nær offentlig transport
  • Spedbarn må sitte på fanget
  • Ikke passende for reisende med hjerteproblemer eller andre seriøse medisinske problemer
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 40 reisende
Inkluderinger
  • Profesjonell engelsktalende guide
  • Hotel pickup, dropoff
  • Alle skatter, avgifter og håndteringskostnader
  • Fuel surcharge
Ekskluderinger
  • Lunsj
  • Gratuities
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Hent fra hovedhotellet eller hovedbanestasjonen
  • Seoul, South Korea fra ditt hotell i Seoul
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Varighet
4 t 30 m
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Ingen rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Tjenestedyr er tillatt
  • Nær offentlig transport
  • Spedbarn må sitte på fanget
  • Ikke passende for reisende med hjerteproblemer eller andre seriøse medisinske problemer
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 40 reisende
Reis trygt under COVID-19
Sist oppdatert: 17. jun. 2020
En beskjed fra Best of Seoul Tour på ettermiddagen
We are putting the best effort to prevent The Corona-19 for our customer's safeies and concerns. - Disinfecting & Sterilizing frequently. - Attach the Corona-19 Prevention guidelines on the transportation.
Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
  • Masker kreves for guider på offentlige områder
  • Policy for betalt opphold hjemme for ansatte med symptomer
  • Utstyr desinfiseres mellom bruk
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
Reiserute
  • Du starter ved
    Seoul
    Eller du kan også bli hentet
    Se Viktig informasjon for detaljer
  • 1
    Changdeokgung Palace
    Stopp: 60 minutter
    Se detaljer
  • 2
    Insadong
    Stopp: 30 minutter
    Se detaljer
  • 3
    Namdaemun Market
    Stopp: 40 minutter
    Se detaljer
  • Du kommer tilbake til utgangspunktet
+

5.0
8 anmeldelser
Ypperlig
7
Svært bra
0
Gjennomsnittlig
1
Dårlig
0
Forferdelig
0

Violet
2 bidrag
feb. 2020
Our guide was very informative with fantastic English. I had a great time in Seoul. We visited the palace and several tourists attractions. You wouldn't regret this!
Skrevet 12. februar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hansu C
We really appreciate your good review :) Happy to hear that you did great tour with us. Hope you have a chance to join the tour next time with us next time Best Regards
Skrevet 13. februar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Bora
2 bidrag
jan. 2020
I had a very impressive moment afternoon specially in Place.
Thanks to our tour guide who knowledgeable, concise, and organised.
Wonderful experience with VIP Travel
Skrevet 15. januar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hansu C
Thank you for the review . Hope you can join the tour with us next time when you come back to Korea : ) Great to hear from you .
Skrevet 16. januar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Pooja
2 bidrag
nov. 2019 • Alene
My experience with the tour was great, Amy was very knowledgable and accommodating. Would highly recommend!
Skrevet 30. november 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hansu C
Thank you for your good review. I'm very glad to hear that you have great time with our tour. We will let Amy know you had enjoyed tour with us. Hope to have chance to join with you again. Have a nice day :)
Skrevet 3. desember 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

we_travel4funDallas
Arkansas9 bidrag
Nancy was an amazing tour guide. Really enjoyed day with her—she’s very friendly and really knowledgeable! Highly suggest palace tour!
Skrevet 13. oktober 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
VVIPTRAVEL
Thank you for your great comments! We will let her know your comments : ) Hope to meet next time again. Have a great day. Thank you.
Skrevet 14. oktober 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

ATLWorthy
27 bidrag
okt. 2019 • Forretning
For $37, this tour gives you a really quick look at 3 spots in Seoul. So, while cost is cheap, you get what you pay for. I was disappointed with the experience. It started with a hotel pickup by a driver who couldn’t speak English and didn’t tell us where we were going. After spending 30 min picking up 2 other travelers at other hotels, we arrived to the first stop which was a nice palace where we met our guide, Nancy, and got a first understanding of where we were. Nancy was a solid guide. After the palace, which was the tour highlight, we stopped at 2 shopping districts and where we were set free to shop. So, very little history and very little sightsee of attractions. Nancy guided us to shop at some specific stores and we were done. All all all, if this was any more expensive than $37, I would rate it lower.
Skrevet 9. oktober 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
VVIPTRAVEL
Dear, Thank you for the review and your experience . Really sorry that you have not enjoyed the tour with us , but as afternoon tour is 4hours course so you could feell little hurry ... also really sorry for spending 30min for the pick up service . We will pass the your experience to our managers and fix the problem. Thank you
Skrevet 10. oktober 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Tilly
Regents Park, Australia4 bidrag
Initially we were meant to be on this tour on Wednesday the 2nd but because my friend felt ill, we had asked to reschedule. Long story short, we were able to reschedule for the next day.

Our driver picked us up promptly. Did the best he could to get us to our meeting point due to the heavy traffic on a public holiday. We met NANCY & she was just amazing from the get go. We made our way to Changdeok Palace. We were not disappointed. Absolutely beautiful & Nancy was so informative. Every question asked, she was ready with an answer. So eager to teach us what she could. We soaked in the information, she was patient & understanding. English was perfect & we enjoyed some laughs along the way. We went to a few markets & she gave us shopping tips. She even helped wrapped the present we chose for my mum!

She gave us free time for ourselves & made sure we always came back safely. Always ready to go! What amazed us is that she went above & beyond to help us get home. Our first time in Korea & very foreign to public transport (we drive a lot ourselves lol), she walked us to the subway, showed us how to get a ticket, explained in detail which platform to get on, explained what stop we needed to get off. She even drew on a map for us when to get off, the name, how many stops & the duration. She even got us to take a pic of the walking route back to our hotel. She really was amazing & would recommend to ask for her specifically.

Thank tou Nancy! Your the best!!!
Skrevet 3. oktober 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
VVIPTRAVEL
Thank you for the review about the Afternoon city tour I am glad to hear that you had a great time with our tour guide Nancy. Hope you have a chance to join the tour next time again. Thank you.
Skrevet 4. oktober 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Bobbie
Seoul, Sør-Korea1 bidrag
A friend & I attended the afternoon UNESCO / market tour. Our tour guide Nancy was very informative & helpful being our first time in Korea. She taught us many things along the way with great detail at the palace and markets. Was a great all round tour & will happily attend another one with Nancy. Highly recommend to anyone who is visiting Seoul.
Skrevet 3. oktober 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
VVIPTRAVEL
Thank you for the review about the Afternoon city tour I am glad to hear that you had a great time with our tour guide Nancy. Hope you have a chance to join the tour next time again. Thank you.
Skrevet 4. oktober 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Connie G
Knoxville, TN162 bidrag
mai 2019 • Par
We were picked up promptly at our hotel and learned so much on this tour. Our tour guide, Gabby, was excellent. ( We took three VIP tours and this was the first of the three.) This tour has to be one of the best ways to be introduced to Seoul. We learned much about the history of Korea via the Changdeok Palace stop, had a great experience at the Insadong Arts & Crafts Market viewing all the beautiful arts and crafts there, and so enjoyed the Namdaemum Traditional Market. We experienced so much in a relatively short period of time. We were back to our hotel at the promised time.
Skrevet 27. mai 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
VVIPTRAVEL
Dear , Connie G Above all thank you for the review of Afternoon tour with us. Really happy to hear that you have enjoyed the tour with us for 3days . Hope you can join the tour with VIP next time you visit to Korea . Thank you
Skrevet 28. mai 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Vanlige spørsmål om Best of Seoul Tour på ettermiddagen


Priser i Best of Seoul Tour på ettermiddagen starter fra kr 327,17. Oppdag og bestill Best of Seoul Tour på ettermiddagen på Tripadvisor

VIP TRAVEL er vert for Best of Seoul Tour på ettermiddagen. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt VIP TRAVEL på Tripadvisor. Oppdag og bestill Best of Seoul Tour på ettermiddagen på Tripadvisor

Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 4 t 30 m. Oppdag og bestill Best of Seoul Tour på ettermiddagen på Tripadvisor