Turer og billetter
Pacaya vulkantur og varme kilder fra Antigua
4.5

Pacaya vulkantur og varme kilder fra Antigua

Av Gray Line Guatemala
Anbefalt av 90 % av reisende
Dette nummeret er basert på prosentandelen av alle Tripadvisor-anmeldelser for dette produktet som har en boblevurdering på fire eller høyere
Om
Kombiner en kraftig fottur på Pacaya Volcano med en avslappende suge ved Kawilal varme kilder for den ultimate heldagsturen fra Antigua. Guiden din fører turen oppover den 2500 meter høye Pacaya-vulkanen, en av Guatemalas mest aktive vulkaner. Spis lunsj etterpå, og nyt fritiden på Kawilal varme kilder, som tilbyr mange soaking bassenger, dampbad og hydroterapi bad. Hotelltransport er inkludert.
fra
kr 714,93
per voksen
Laveste pris garantertBestill nå og betal senereGratis avbestilling

Alder: 12–85 maks. 50 per gruppe
Varighet: 9 t
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Engelsk, Spansk

Høydepunkter
  • Inkluderer lunsj og inngangsgebyr for park og varme kilder
  • Hør direktesendt kommentar fra guiden din om Guatemalas vulkaner
  • Suge i termiske bassenger, dampbad og vannterapibad
  • Hotell henting og avlevering gitt

  • Hvis alternativet er valgt
  • Lokal guide
  • Hotell henting og avreise
  • Inngang til varme kilder (hvis alternativet er valgt)
Det som ikke er inkludert
  • Mat og drikke, med mindre det er spesifisert
  • Tips
  • Inngang til Pacaya Volcano National Park


Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Dette er våre hakkepunkter for vår utflukt. Vennligst velg ditt hentingspunkt og vær 15 minutter før starttidspunktet.
  • Gray Line Antigua Guatemala - Tours & Experiences, 2a Calle Oriente, #4B, Antigua Guatemala Antigua, Guatemala 03001, Guatemala Dette er hentepunktene våre for ekskursjonen. Velg hentepunkt og være 15 minutter før starttid.
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested

  • Ingen rullestoltilgang
  • Spedbarn må sitte på fanget
Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 3022P41

  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Ikke passende for reisende med hjerteproblemer eller andre seriøse medisinske problemer
  • Barn under 13 år har ikke lov til å ta termisk krets.
  • Turer inkluderer tospråklig guide (engelsk og spansk).
  • Vegetar alternativ er tilgjengelig, vennligst gi råd ved bestilling, hvis nødvendig
  • Vennligst merk: Under hellig uke (17.-21. Januar 2019) tar vi ikke opp på hotell, du vil bli bedt om å flytte til vårt møtested hvor vi henter deg. Vær forberedt på møtet 15 minutter før starttidspunktet for turen. Vårt møtepunkt er: Casa Santo Domingo Hotel eller Soleil Hotel.
  • Ta kontakt med lokal leverandør hvis du trenger en veiledning på noe annet språk. Fransk, Tysk og Italiensk i private tjenester, med forbehold om ekstra kostnader og veiledning.
  • For grupper på 10 personer eller mer, vennligst kontakt lokal leverandør for å ordne.
  • Reisende må være fysisk sterke og middels godt trent
  • For å finne bilder av opplevelsene våre, søk oss på Instagram som @graylinetoursgt
  • Noen ganger kan hjemkomsten din være fra Guatemala by
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 50 reisende

  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

Hvor mye er Pacaya vulkantur og varme kilder fra Antigua?
Priser i Pacaya vulkantur og varme kilder fra Antigua starter fra kr 700,97. Oppdag og bestill Pacaya vulkantur og varme kilder fra Antigua på Tripadvisor
Hvilket selskap leverer Pacaya vulkantur og varme kilder fra Antigua?
Gray Line Guatemala er vert for Pacaya vulkantur og varme kilder fra Antigua. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Gray Line Guatemala på Tripadvisor. Oppdag og bestill Pacaya vulkantur og varme kilder fra Antigua på Tripadvisor

Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 3022P41

Reserver plassen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Lignende opplevelser


Vi sjekker anmeldelser.
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
4.5
33 anmeldelser
Ypperlig
25
Svært bra
5
Gjennomsnittlig
2
Dårlig
0
Forferdelig
1

Daniel A
1 bidrag
aug. 2023 • Familie
Definitely was an amazing experience, the hike is moderate to difficult. For those that have a hard time going up, there are locals with horses (fee Q200-300). Once you get up there the views are breathtaking. After the exhausting hike, you get to relax at the hot springs and lunch is included. Overall the crew was amazing and accommodating. If you are looking for an adventure then this is the tour for you.
Skrevet 12. august 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Nina A
1 bidrag
mai 2023 • Venner
We had a good driver who did not speak English. Then a second guy who spoke some English rode up with us. A third guy who was the English speaking guide met us up there. I am not clear on why there were so many employees, yet no one had much to say about the volcano or history outside of 5 minutes or so of talking. We didn’t get much of a tour although everyone was pleasant and got us where needed to include bathroom breaks. The lunch was disappointing (dry barbecue chicken breast, pizza, or burger) at a bland more Americanized lunch place. The hot springs are at the lunch/spa place. They have a large pool that may have water from the mountain and several different temperature pools. There is nothing cultural about the lunch or the ‘spa’. For what we paid, we were disappointed. The staff said entry to the spa is about $10 USD and lunch is about $10 USD.
The staff, again, are pleasant. And they ensured one of the people on the tour who had a stomach upset from the day prior was taken care of (rest, nurse, med) on the tour. I’d expect such a tour to be maybe $75. And one could be upset at the false advertising of ‘hot springs’ as it’s more of a spa club with options to lay out or be in hot or cold water.
Skrevet 30. mai 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

aug. 2022
The hike was medium to low level difficulty, but the altitude made us very short of breath. Incredible views and landscapes.out of our group of 7, three paid for the horses (about $80), and the 4 of us walked. Bring layers - we took the morning hike and it started off chilly, got very warm, then windy at the top. Marshmallow roasting was fun, our group opted to get the pizza from the guy who cooks it over the steam vent. It’s expensive ($50) but was delicious, our group split a large and it fed 8 people. Really unique experience. The horses follow you most of the way up in case you can’t do the hike. Rent the walking stick from the kids in the parking lot, near the top the lava gravel gets slippery.
Skrevet 30. august 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
GrayLineGuatemala
Dear Thank you for having booked with us and for takes the time to share your experience lived on the tour, hope you really enjoyed the adventure.
Skrevet 16. september 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Nicole C
Denver, CO12 bidrag
Very disappointed with the organization of the tour. We got to the hot springs and no one knew who our group was or what had been paid for. Had to call the travel company to confirm they had already paid our entry.

The bus was very nice but there is no avoiding the horrendous traffic in Guatemala City. The people on our bus staying in Guatemala City got picked up at 6am and dropped off at 8pm due to traffic.

I wish there had been more clear communication from the Grey Line Tours
Skrevet 6. mai 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
GrayLineGuatemala
Dear Nicole We are sorry that you had to wait a few minutes while the person at the hot springs attended to you, according to our communication log and the report of the hot springs, the time was not more than 5 minutes, as our service indicates, the entrance fee is included. Regarding the issue of traffic, it is a situation out of our hand and that we cannot control, it is a situation that affects passengers from Guatemala City and not from Antigua, which was your starting point. Thank you for your comments
Skrevet 20. mai 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Emmeline F
3 bidrag
nov. 2021 • Par
We had an amazing time. The hike was not easy but doable. They offer horses to take you up to the volcano if you are struggling to hike up. The views were amazing to see the pacaya volcano itself as well as three other volcanoes. If you come here and expect to see lava, you might be disappointed. We were here in Nov 2021 and everything had been cool off. Nonetheless, we had a great time and great views to the volcanoes.
Skrevet 7. november 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
GrayLineGuatemala
Dear Emmeli Thank you for having booked with us and for takes the time to share your experience with us.
Skrevet 29. desember 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Robert S
Washington DC, DC5 bidrag
jul. 2021 • Familie
Great trip to see and feel a live volcano up-close. Be ready for a serious uphill walk but the sights and experience - including toasting marshmallows on the hot volcanic rocks and sliding down hundreds of feet of ash - are well worth the effort. We had a terrific guide and first-class, door-to-door transportation both ways, which were a real plus.

One warning: the advertising for this trip is unabashedly misleading - the hot springs are closed so the trip is just to the volcano. No discount for no hot springs.
Skrevet 5. juli 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
GrayLineGuatemala
Dear Robert Thank you for having booked with us and for takes the time to share your experience.
Skrevet 25. august 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Scott K
San Antonio, TX7 bidrag
mar. 2020
The trip was nice and the guides knew wha they were doing. I could have done without all the pressure from the guys trying to rent sticks and horses. I will tell you this; if you cannot climb vertically for miles, RENT THE HORSE! you can seriously hurt yourself. for $13 US, it is worth it ......... The spa was awesome. much was not that good, but the pools more than make up for it.
Skrevet 18. mars 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Dan N
Ann Arbor, MI2 bidrag
mar. 2020
The hike was moderately hard but well paced by our guide Claudio, who did an overall great job. Amazing to see the erupting Pacaya volcano from a (safe?) distance.

Lunch was tasty and generous, and was served in a nice setting.

Although the hot springs were a welcome relief, that part of the tour felt a bit rushed. It was nice to go to a hot spring/resort that was well-attended by locals yet not crowded.
Skrevet 8. mars 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

joe s
2 bidrag
mar. 2020
I did not attempt the hike up as I have leg issues which prevented me from doing so. My horse guide was very informative about the trail and the rest stops / sites to see. The top viewing area gave a great view of the 3 volcanoes, Pacaya, Fuego and Acatenango. Definitely worth the trip.
Skrevet 5. mars 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Betty N
1 bidrag
mar. 2020 • Venner
We were picked up on time and everything moved smoothly. We chose to ride horses due to the steepness of the terrain. The horses were guided by the cowboys (no free rein); the cowboys were conscientious and careful. Watching the active volcano and it’s lava flow and it’s cone spew smoke was an awe-inspiring experience. IMHO this is not for those who have NEVER ridden a horse. Some places are steep and slippery enough that you must lean back in the saddle. After the horse ride we continued to the hot springs. A very elegant and multi-layer spa. A great experience to end a day on the trail.
Skrevet 4. mars 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Viser resultatene på side 1-10 av 33

Pacaya vulkantur og varme kilder fra Antigua levert av Gray Line Guatemala