Turer og billetter
Delt historie og gastrotur
5

Delt historie og gastrotur

Av Eat In Split Food Tours
Anbefalt av 97 % av reisende
Dette nummeret er basert på prosentandelen av alle Tripadvisor-anmeldelser for dette produktet som har en boblevurdering på fire eller høyere
Oppdag det beste av Splits kulturelle og kulinariske høydepunkter med denne oppslukende smågruppenturen. Velg mellom tider for ettermiddag og kveld, og møt guiden din på byens livlige grønne marked. Du vil smake på deilige lokale spesialiteter; vil fortsette til en taverna for sjømat, pasta og vin; vil oppdage byens tradisjonelle olivenoljekake; og vil hengi seg til tradisjonell gelato. Når du går, vil du også komme deg gjennom Diocletians palass og spionnøkkel-delte landemerker.
fra
kr 1 048,80
per voksen
fra
kr 1 048,80
per voksen

Laveste pris garantertBestill nå og betal senereGratis avbestilling

Alder: 5–95 maks. 12 per gruppe
Varighet: 3 t
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Engelsk

Høydepunkter
  • Denne to-i-en-turen inkluderer både kulinariske og kulturelle høydepunkter
  • Kom med en appetitt: du vil glede deg over mange retter og prøver
  • En liten gruppe-tur tilbyr en intim måte å se byen på
  • Utforsk Diocletians palass, markeder og andre høydepunktstopp

  • 3-timers tur med lokal guide ved din side
  • Grønt markedsmake på kroatisk prosciutto, ost og famouse peka brød med historier om sesongens frukt og grønnsaker, hvordan lagrer vi det og kombinerer det med andre ingredienser
  • Tradisjonell Middelhavet sjømat tallerken
  • To typer håndlaget pasta makaruni med lokale viner
  • Tradisjonell bonde olivenolje pie
  • søtsaker / gelato i den eldste konditoriet i Split
  • Alkoholholdige drikkevarer
Det som ikke er inkludert
  • Hotel pickup og drop-off


Avreiseinformasjon
  • Obala Hrvatskog narodnog preporoda 27, 21000, Split, Croatia Møtepunktet er ved det sørøstlige tårnet til Diokletians palass, nær det grønne markedet. Guiden din holder en oransje kokeskje!
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested

  • Rullestoltilgang
Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 70344P1

  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Reisende må være fysisk sterke og middels godt trent
  • Vegetar, veganer, glutenfri og nøtterfrie alternativer er tilgjengelige, hvis du har noen form for diettbegrensninger eller matallergi, vennligst la oss få vite så vi kan ordne det med kokker. Takk skal du ha!
  • Minste drikkede alder er 18 år
  • Barn må være ledsaget av en voksen
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 12 reisende

  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

Hvilke attraksjoner vil jeg besøke i Delt historie og gastrotur?
I løpet av denne opplevelsen kommer du til å besøke blant annet:Oppdag og bestill Delt historie og gastrotur på Tripadvisor
Hvor mye er Delt historie og gastrotur?
Priser i Delt historie og gastrotur starter fra kr 1 026,83. Oppdag og bestill Delt historie og gastrotur på Tripadvisor
Hvilket selskap leverer Delt historie og gastrotur?
Eat In Split Food Tours er vert for Delt historie og gastrotur. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Eat In Split Food Tours på Tripadvisor. Oppdag og bestill Delt historie og gastrotur på Tripadvisor
Hvor mye tid trenger jeg for Delt historie og gastrotur?
Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 3 t. Oppdag og bestill Delt historie og gastrotur på Tripadvisor

Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 70344P1

Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Vi sjekker anmeldelser
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
5.0
100 anmeldelser
Ypperlig
90
Svært bra
7
Gjennomsnittlig
2
Dårlig
0
Forferdelig
1

Disse anmeldelsene oversettes automatisk fra engelsk.
Denne tjenesten kan inneholde oversettelser levert av Google. Google fraskriver seg alle garantier, uttrykte eller underforståtte, knyttet til oversettelser, inkludert alle garantier for nøyaktighet, pålitelighet og eventuelle implisitte garantier for salgbarhet, egnethet for et bestemt formål og beskyttelse mot forfalskninger.

Gloslie
Ortisei, Italia25 bidrag
aug. 2022 • Par
Anbefales!
En skikkelig kjekk dag med historiefortelling om mat og matkultur i Kroatia.
Med rikelig med smaksprøver og mat underveis.
Dette var en skikkelig kjekk måte å oppleve Split på.
Guiden er kunnskapsrik og engasjert.
Skrevet 4. august 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
splitfoodtours
Dear Guest, Thank you for this excellent review! Our regular tours run every day at 10:30am and 5pm and for private experiences we are at your disposal. Best regards Lucia
Skrevet 22. august 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Robin D
3 bidrag
Dette var en fantastisk tur! Vi hatet å se opplevelsen slutt. Guiden vår, Olga, var flott. Ikke bare var matopplevelsen helt deilig, men den historiske delen var enestående. Olga var vennlig og fikk oss umiddelbart til å føle oss hjemme. Ikke bare var maten fantastisk, men du vil definitivt bli mett! Anbefaler på det sterkeste at du hopper over frokosten før denne turen.
Google
Skrevet 1. november 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
tiratura s
Dear Robin, we are glad you think it's an amazing tour as we are all foodies, history buffs and licensed guides so have created our tours with stomach, hart and years of experience. Yeah yeah yeah always come with an empty stomach cus that's how we eat and live:) Thank you (Hvala) Olga
Skrevet 28. desember 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Glen S
St. Helier, UK22 bidrag
Vi har gått mange matturer på forskjellige steder. De er alltid veldig gøy, og dette var intet unntak. Olga var en fantastisk guide - sjarmerende, morsom og super kunnskapsrik. Vi startet i det grønne markedet, smakte lokalt kjøtt, oster, brød og olivenolje, før vi flyttet inn i det historiske sentrum av Split hvor Olga ga oss innblikk i historien til dette fantastiske stedet. Det gikk fort to timer før vi ankom en lokal restaurant for hjemmelaget pasta, fiskefat og vin. Kunnskapen vi fikk på turen gjorde det mulig for oss å gå tilbake til det grønne markedet dagen etter for å kjøpe den mest fantastiske pikniken som vi tok til stranden. Takk Olga! Såååååå bra.
Google
Skrevet 11. juni 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
splitfoodtours
Dear Glen We are so glad you have enjoyed our SPLIT HISTORICAL & GASTRO TOUR WITH GREEN MARKET, thank you for this excellent review! Best regards Olga
Skrevet 22. august 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Sindri
1 bidrag
jun. 2022 • Par
Guiden vår Olga var flott, hun hadde interessante historier og gode anbefalinger for oppholdet i Split og den lokale maten vi prøvde var så deilig.
Google
Skrevet 5. juni 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
splitfoodtours
Dear Guest We are happy that you have enjoyed and that you think it is a 100% Worth it :) Thank you for this excellent review! Best regards Olga
Skrevet 22. august 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Scott M
Mercer, MO6 bidrag
jun. 2022
Gruppen var morsom. Vi samhandlet godt. Turistguiden, Kristina, var fantastisk. Hun gikk utover bare å gi en omvisning. Hun ga tips om hvordan vi kan få mest mulig ut av tiden vår i Split.
Google
Skrevet 3. juni 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
splitfoodtours
Dear Scott Thank you for this fantastic review! Best regards Kristina
Skrevet 22. august 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Dale S
Golden, CO13 bidrag
mai 2022 • Venner
En så fantastisk opplevelse å gå rundt i Split og smake på deilig mat. Olga var fantastisk og en flott guide for oss. Hun virket som et familiemedlem, og vi nøt tiden med henne.
Google
Skrevet 30. mai 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
splitfoodtours
Dear Guest Thank you for this excellent review! Best regards Olga
Skrevet 22. august 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

LondonCarla69
london87 bidrag
Turen var bra, men kostbar for hva den var. Det er oppført som 3 timer, og jeg hadde en tett behandlingstid, men fordi noen kom for sent, startet vi sent og jeg måtte reise halvveis i lunsjen. Kanskje bør instruksjonene om sammenføyning gi et nytt møtepunkt etter 20 minutter hvis noen kommer for sent for å forhindre at det ødelegger turen for andre.
Jeg var ikke i stand til å bestille online for bare én person og trodde dette var på grunn av et minimum antall for turen. Faktisk var det 8 andre booket - og jeg bestilte sent. Doris selv foreslo ikke at jeg kunne få dette refundert, men da jeg søkte på nettet, ble det avtalt.
Google
Skrevet 28. mai 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
splitfoodtours
Dear Carla , So so sorry for the bad experience, starting later because the guest is late is something that almost doesnt happen at all so we are so sorry it had to happened when you were part of tour as you had to leave earlier...so sorry again... Doris did explain this situation to us so of course to refund was the minimum we could do for you... So sorry again Lucy
Skrevet 29. mai 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Jobers4
Southlake, TX13 bidrag
mai 2022
Matturen overgikk forventningene våre! Vi ble behandlet med fantastiske retter i hele og rundt Diokletians palass. Restaurantene var imøtekommende og vennlige, og verten vår Lucy var fantastisk. Vi lærte så mye om Split og Kroatia. Forbered deg på å bli godt mett og nyte gode samtaler.
Google
Skrevet 17. mai 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
splitfoodtours
Thank you for this lovely review! Lucy
Skrevet 18. mai 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Bernadette
3 bidrag
mai 2022 • Par
Hadde en nydelig reiseleder, men fikk ikke navnet hennes - vakker mørkhåret kvinne lørdag 14. mai kl 10. 30 om morgenen. Tydeligvis elsker jobben hennes og veldig kunnskapsrik! Super vennlige og omgjengelige. Fikk se hovedpunktene i Split og prøve mye interessant mat og litt sprit også.

Jeg tror gruppen du er med påvirker opplevelsen din litt for mye. . hvis det ikke er det beste, kan du synes det er litt vanskelig å sitte sammen gjennom middagen i over en time. . . kanskje folk burde sitte inne
Deres separate grupper?

Dessverre var kvinnen som ledet kontoret til turgruppen veldig frekk over telefonen da jeg ringte for å si at vi ville være 12 minutter forsinket (uber-sjåføren vår var i en annen by, så vi kunne ikke finne ham på lenge, og måtte avbryte og ombooking - helt utenfor vår kontroll! ). Jeg forventet ikke at turen skulle vente på at vi skulle ankomme, jeg ville bare være med senere - men kvinnen ville ikke høre på meg og var veldig frekk og aggressiv over telefon og snakket ned til meg. Ikke passende behandling for folk som gir så mye penger til virksomheten din.
Google
Skrevet 16. mai 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
splitfoodtours
I am so so sorry if you have got the impression that I was rude or aggressive. I was nervious about all that situation and wanted to help you. Also I could not hear you well over the phone. I tried and I did all the best to connect you with a guide because I didn't want you to miss some of tastings you payed for. I really don't understand how did you get me that way, I'm so sorry. I am actually the owner and I always do my best to keep our guests happy! I am so sorry that my exited tone spoiled your mood. Wish you all the best!
Skrevet 17. mai 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

TAD520
Crawley, UK112 bidrag
Flott tur med Olga, vi besøkte først det grønne markedet og prøvde forskjellige oster, brød og prosciutto, som alle var veldig velsmakende. Vi hadde også kandiserte skall og nøtter på markedet.

Vi hadde også en nydelig tapas-stil med sjømatspesialiteter sammen med 2 typer hjemmelaget pasta og 2 glass vin hver.

Vi hadde endelig lokale informasjonskapsler til slutt.

Flott å også finne ut om Splits historie underveis.
Google
Skrevet 3. mai 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
splitfoodtours
Thanks for a great review Olga
Skrevet 7. mai 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 24
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Tripadvisor | Delt historie og gastrotur levert av Eat In Split Food Tours | Split, Kroatia