Turer og billetter

Krka Fosser Utflukt fra Zadar levert av Elegance Tours

Krka Fosser Utflukt fra Zadar
4.5
Bestill på forhånd
fra
kr 369,41
per voksen
Bestill nå og betal senere: Hold av plassen din kostnadsfritt med fleksibel bestilling.
Gratis avbestilling
Ikke sikker? Du kan avbestille denne reservasjonen opptil 24 timer i forveien og få en full refusjon.
Øyeblikksbilde fra omvisning
Besøk en av Kroatias mest etterspurte nasjonalparker
Varighet:
9 t
Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
Henting ved hotellet tilbys
Gruppestørrelse:
19
Tjenestedyr er tillatt
Billettype:
Mobil
  • Varighet:
    9 t
  • Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
  • Henting ved hotellet tilbys
  • Gruppestørrelse:
    19
  • Tjenestedyr er tillatt
  • Billettype:
    Mobil
Om
Se et av Kroatias mest spektakulære naturhøydepunkter når du planlegger en heldags utflukt til Krka nasjonalpark. Om morgenen, møte på hotellet ditt, og sett av fra Zadar i et komfortabelt kjøretøy. Etter ankomst, etter å ha kjøpt dine egne billetter, har du mange timer på fritiden til å utforske uavhengig. Gå turene i parken, ta en svømmetur, beundre de mange fossefallene og mer.
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 9 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Høydepunkter
  • Ikke bekymre deg for å følge en gruppe: denne selvledede turen er fullt fleksibel
  • Tur-retur fra Zadar sentrum og bagasjeoppbevaring
  • Gå turer, svømming og ellers utforske parken uavhengig
Hva du kan forvente
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 9 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Høydepunkter
  • Ikke bekymre deg for å følge en gruppe: denne selvledede turen er fullt fleksibel
  • Tur-retur fra Zadar sentrum og bagasjeoppbevaring
  • Gå turer, svømming og ellers utforske parken uavhengig
Hva du kan forvente
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 69820P6
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Hotell henting og avreise fra Zadar bare
  • Gratis bagasjeoppbevaring på vårt kontor eller på bussen
Ekskluderinger
  • Guide
  • Mat og Drikke
  • Hotell plukke opp - slipp av - ut av Zadar (ekstra kostnad
  • Inngangsbilletter er ikke inkludert - her er prisene
  • LAVSESONG PRIS LISTE (1.4.2018 - 30.06.2018, 1.9.2018 - 31.10.2018) Voksne - 15 Studenter - 10,5 euro 7 - 18 år - 10,5 euro Under 7 - gratis inngang HØYSESONG PRIS LISTE (1.7.2018 - 31.08.2018) Voksne - 27 euro Studenter - 16 euro 7 - 18 år - 16 euro Under 7 - gratis inngang
  • Inngang/adgang – National Park Krka Waterfalls
  • Inngang/adgang – Krka National Park
Varighet
9 t
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Vi henter noen steder i byen. Gi oss din adresse, og vi vil gi deg hentingstid foran bygningen din.
  • Elegance Tours, Ul. Špire Brusine 8, 23000, Zadar, Croatia Please be in front of Elegance tours around 7:45 am
  • Flyplasser:
  • Zadar Airport, Ul. I 2A, 23222, Zemunik Donji, Croatia
  • Havner:
  • CROATIA ZADAR JADROLINIJA, Gaženička cesta, 23000, Zadar, Croatia
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Ingen rullestoltilgang
  • Vi anbefaler noen gode walking sko for denne ekskursjonen
  • Parken er halvveis til Split, og du kan besøke nasjonalparken og fortsette å splitte på en dag
  • Tjenestedyr er tillatt
  • Nær offentlig transport
  • Seter for spedbarn tilgjengelig
  • De fleste reisende kan delta
  • Du kan ta med bagasjen og holde den på bussen
  • Du kan avslutte ekskursjonen tidligere og samle bagasjen din fra bussen
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 19 reisende
Inkluderinger
  • Hotell henting og avreise fra Zadar bare
  • Gratis bagasjeoppbevaring på vårt kontor eller på bussen
Ekskluderinger
  • Guide
  • Mat og Drikke
  • Hotell plukke opp - slipp av - ut av Zadar (ekstra kostnad
  • Inngangsbilletter er ikke inkludert - her er prisene
  • LAVSESONG PRIS LISTE (1.4.2018 - 30.06.2018, 1.9.2018 - 31.10.2018) Voksne - 15 Studenter - 10,5 euro 7 - 18 år - 10,5 euro Under 7 - gratis inngang HØYSESONG PRIS LISTE (1.7.2018 - 31.08.2018) Voksne - 27 euro Studenter - 16 euro 7 - 18 år - 16 euro Under 7 - gratis inngang
  • Inngang/adgang – National Park Krka Waterfalls
  • Inngang/adgang – Krka National Park
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Vi henter noen steder i byen. Gi oss din adresse, og vi vil gi deg hentingstid foran bygningen din.
  • Elegance Tours, Ul. Špire Brusine 8, 23000, Zadar, Croatia Please be in front of Elegance tours around 7:45 am
  • Flyplasser:
  • Zadar Airport, Ul. I 2A, 23222, Zemunik Donji, Croatia
  • Havner:
  • CROATIA ZADAR JADROLINIJA, Gaženička cesta, 23000, Zadar, Croatia
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Varighet
9 t
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Ingen rullestoltilgang
  • Vi anbefaler noen gode walking sko for denne ekskursjonen
  • Parken er halvveis til Split, og du kan besøke nasjonalparken og fortsette å splitte på en dag
  • Tjenestedyr er tillatt
  • Nær offentlig transport
  • Seter for spedbarn tilgjengelig
  • De fleste reisende kan delta
  • Du kan ta med bagasjen og holde den på bussen
  • Du kan avslutte ekskursjonen tidligere og samle bagasjen din fra bussen
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 19 reisende
Reis trygt under COVID-19
Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Policy for betalt opphold hjemme for ansatte med symptomer
  • Guider må vaske hendene regelmessig
Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Policy for betalt opphold hjemme for ansatte med symptomer
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
Reiserute
  • Du starter ved
    Elegance Tours
    Eller du kan også bli hentet
    Se Viktig informasjon for detaljer
  • 1
    Elegance Tours
    Stopp: 10 minutter
    Se detaljer
  • 2
    National Park Krka Waterfalls
    Stopp: 15 minutter - Inngang er ikke inkludert
    Se detaljer
  • 3
    Krka National Park
    Stopp: 6 timer - Inngang er ikke inkludert
    Se detaljer
  • 4
    National Park Krka Waterfalls
    Stopp: 60 minutter
    Se detaljer
    Passerer forbi
    Zadar Land City Gates
  • Du kommer tilbake til utgangspunktet
+

4.5
27 anmeldelser
Ypperlig
18
Svært bra
5
Gjennomsnittlig
2
Dårlig
1
Forferdelig
1

Voyage302590
1 bidrag
Elegance tour operator Danny so helpful and friendly advising us of places to visit. Doesn’t push for sales and nothing is a hassle for him. We went on two trips Krka waterfalls and Kornati islands which I would recommend to those wanting to see a bit more. Would recommend Elegance tours who are reasonably priced and trustworthy for any travellers. I would definitely use them when I return
Skrevet 15. mai 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Ida Marie
Herning, Danmark8 bidrag
Ordered a tour (run by elegance tour) to the Krka waterfalls trough Ryanair tickets. Included pick up in Zadar, so we tried enter our adress when buying trough Ryanair tickets, but seemed like it didn’t got registered, so the day before the trip, we received a mail asking for us to meet in front of their office or write the adress for pick up. We choose this buss because it was included pick up, so we didn’t have to walk a long way to reach the buss, so we wrote back with the address.

The next day (today) we waited outside our stay, approximately from 7:30-8:45, but the buss never came to pick us up.

A bit later we then took an Uber to the old town, and walked down to their office to talk to them. The employee we talked to was very sweet and said sorry. It seemed like there was been a mistake with communication, he said they didn’t receive the messages on mail, and they have tried calling, that I didn’t receive either.
He said we would get a refund and we could take an hour on the electric scooters as compensation.
When we came back with the scooters we talked a bit about getting on the tour the next day, maybe still with half refund since we had wasted a day of our vacation for this (reserved this day for the Krka waterfall trip), and he said he would talk with his boss the next day in the morning.

Later we were in the old city anyway, and we thought maybe we should go to the office and ask, if it was possible to know with the trip and half refund, so we could know before the trip tomorrow.
When we got there, there was another employee, not the same we talked to earlier. He called his boss to ask, (we didn’t understood anything of what they said to each other), and then he answered we either could get the refund or take on the tour tomorrow. We accepted the conditions, and was ‘yeah okay, then we would like the refund instead of the tour tomorrow.’
Then he again called his boss, they talked a bit, and the employee handed the phone to me and told me to talk to him. His boss on the phone then began to say we weren’t welcome on the buss tomorrow anymore, and we couldn’t get refund either. He accused me of giving the wrong phone number, and not writing to them. He said we couldn’t demand such things (even though we just asked politely!) and I wasn’t welcome at the travel agency anymore, and wasn’t obligated to any money back.

We are shocked from this treatment. Never have I experienced such bad treatment of costumers!!

I want to note, though. Cudos to the employees, they did their best.
Skrevet 17. september 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
emaelegant
The girls didn't show up at the meeting point and didn't respond to our mail and phone calls . In the end we wanted to take them on the tour the next day but they wanted money back and also to participate on the tour next day . We think that it is not fair from the girls to ask for a refund because it wasn't our fault at all , they probably slept trough and they thought we will do anything just to avoid this terrible review they gave us. We will not do that , we would do it if it was our mistake but not like this. My message to the girls : Better do excursions that start in the afternoons in the future !
Skrevet 18. september 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Gudrun105
Antwerp, Belgium9 bidrag
aug. 2021
Zeer correcte en eerlijke prijzen voor alle excursies. Ook luchthaventransport en bagagedepot, huur van steps, ... Verschillende excursies met hen gedaan privé.
Skrevet 26. august 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Sina K
2 bidrag
Touristenschieben, überteuert, zu langer Aufenthalt, Umweg von 35 min für zwei weitere Mitfahrer abzuholen, enttäuscht
Skrevet 28. juli 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
emaelegant
Hi , we are sorry that you did not like the excursion. Thank you for joining anyway PS . We don't agree that it is too expencive because we do it as cheap as possible. Thank you
Skrevet 30. juli 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Seb Vlm
Zaventem, Belgia1 bidrag
L'organisation du voyage n'était pas optimale, les chauffeurs ne parlent que très peu anglais et l'agence ne semble même pas être au courant du fait qu'il n'est plus possible de nager dans le parc de krka depuis le 01/01/2021...
Le parc est quant à lui vraiment magnifique et il est possible de rejoindre une plage très agréable après le retour en bateau
Skrevet 11. juli 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
emaelegant
You are right , thank you !
Skrevet 18. juli 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Kamil
2 bidrag
jul. 2020
The booked tour started for us (couple) when we were picked up at our hostel in the morning (around 7:45) and were then brought close to Zadar's Old Town where we met the organiser of the tour (who did not participate in the journey).

Despite having written beforehand by email that we want to pay by credit card (which was confirmed in a response email), this information seemed to have been a surprise at the arrival because we had to go to the close headquarter of Elegance Tours and back to the van (which took us 15 minutes in total).

We then drove together with another couple all the way to Krka where the driver dispatched us. The driver did not communicate with us passengers during the whole journey which is fine in the end (not complaining) but a few words explaining us at least the journey or some landmarks or anything would have been nice.

Once arrived at Krka, the driver gave us a very short explanation where to buy entrance tickets and other small details and then told us to be back at 14:30 which was surprising since on the website was stated that we could stay at the waterfalls until 15 o'clock. Considering that we arrived after 9am (due to the extra time spent for the credit card payment), we did not have 6 hours as advertised at the waterfalls but 5 hours. Further, Elegance Tours promised a map of the waterfalls on their website which we never received. Eventually, we got maps when we asked for at the ticket reception.

The waterfalls themselves are an amazing experience but are not part of the booked tour, so they are not considered here.

Further, the tour operator promised us to drop us off in Zadar anywhere we want, and I told him that we would like to exit at Zadar bus station (he offered us to let our luggage at the shop of Elegance Tours until our bus comes in the evening but this was not an option for us). The information about the Zadar bus station was not passed on to the driver and the driver himself did not ask us where we wanted to be dropped off, but just drove without any communication from Krka back to Zadar. Once we were in eye-sight to the Zadar bus station, I went to the driver to tell him to drop us off there. He was taken by surprise, reacted unfriendly because we were on the wrong lane to turn into the bus station and told us to get off on the other side of the main street and to walk to the bus station with our luggage.

Overall, for 60 Euros (2 persons) it felt like an strongly overpriced taxi service that we would not have booked, if public transport with suitable times would have been available. What is "elegant" about the tour, I have no clue.
Skrevet 28. juli 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Once there was a guy , lets call him ... Limak . He booked a bus tour without paying , he wrote about his wishes to pay by credit card , to be picked up in front of his hotel , droped off at the main bus station . The man from the tour company trusted him that he will show up . No other company in town did any bus tours those days because of the Covid situation. And that day , Limak and his girlfriend got picked up in front of their hotel. Limak paid by credit card like he wanted to. The driver did his job wearing a mask for covid protection , he did not talk much because of that. Elegance tours lost a lots of money that day because there was only 4 persons on their 20 persons mini bus .But this great company stil did not fail and cancel the whole trip for that day. And after the excurcion they dropped Limak off at the main bus station , just like he wanted. After this Limak wrote a bad review and gave Elegance tours no support for what they did for him. But thanks anyway. PS. This tour is a tour without guide and that is clear in the description , and , yes , we dont give maps to avoid direct contact while this Covid is going on.
Skrevet 28. juli 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

316Sharon8867
Portlaw, Irland94 bidrag
okt. 2019
I booked a transfer from Zadar to Krka National park and I have to say that I can highly recommend this company.I sent several emails before I left Ireland and Damir was always quick to reply.I was picked up promptly at the arranged time from my accommodation in Zadar and travelled with 3 other tourists in a comfortable minibus.Our driver while he couldn’t speak much English was very friendly and helpful.Sorry I don’t remember his name😢As I was travelling on to Split by bus from Skradin I had a small bag with me which the driver very kindly kept in the bus for me while I visited Krka.He then drove me to the bus stop to get my bus to Split.All in all I received top class service from everyone in this company and I would have no hesitation booking them again when I return to Zadar as I definitely hope to do.Zadar is an amazing city and Croatia is beautiful with lovely friendly people.
Skrevet 24. januar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

TravelsofCorina
Croydon, UK874 bidrag
Several excursions to pick from and they also rent bicycles. We did the Krka Excursion and we had a great experience. Meet up at the tour center was easy with a short walk to the van (they accept kuna and euros). The drive was about an hour and the driver was so nice. The van was clean and comfortable with other passengers. From drop off we continued on with our day of Krka and was picked up in a timely manner. Highly recommended company. I'd use them again. Thank you!
Skrevet 14. november 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Emil_RS
4 bidrag
Wir haben den Ausflug im Laden in der Altstadt Zadars gebucht, das war super und einfach. Das Personal ist nett und hilfsbereit. Der Transport zu den Wasserfällen funktioniert auch problemlos. Zeit um den Rundweg um den großen Wasserfall zu gehen hat man auch. Möchte man andere Teile des Nationalparks sehen reicht die Zeit allerdings nicht.
Das Schiff zu den Wasserfällen fährt einmal pro Stunde, d. H. Nach der Ankunft und dem Kauf der Eintrittskarten hat man noch Zeit für einen Kaffee o. Ä. Bis das nächste Schiff ablegt. Das könnte man vom Timing her natürlich optimieren.
Landschaftlich lohnt sich ein Ausflug aber allemal. Das man nicht die einzige "Touristengruppe" ist, dürfte aber auch klar sein.

Treppenstufen vor Ort auf einen warten.
Skrevet 26. oktober 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Jan K
2 bidrag
jul. 2019
Trip naar Krka via Internet geboekt en één bevestiging ontvangen. Trip goed verlopen, interessant bezoek aan natuurpark met veel watervallen en meren.

VIATORTRIPADVISOR UK LONDON GBR heeft de kosten tweemaal van mijn credit card afgeschreven. Na bezwaar wacht ik al 14 dagen op antwoord.
Skrevet 9. august 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 27
Vanlige spørsmål om Krka Fosser Utflukt fra Zadar

I løpet av denne opplevelsen kommer du til å besøke blant annet:Oppdag og bestill Krka Fosser Utflukt fra Zadar på Tripadvisor

Priser i Krka Fosser Utflukt fra Zadar starter fra kr 351,04. Oppdag og bestill Krka Fosser Utflukt fra Zadar på Tripadvisor

Elegance Tours er vert for Krka Fosser Utflukt fra Zadar. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Elegance Tours på Tripadvisor. Oppdag og bestill Krka Fosser Utflukt fra Zadar på Tripadvisor

Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 9 t. Oppdag og bestill Krka Fosser Utflukt fra Zadar på Tripadvisor