Turer og billetter

Dubai Private Departure Flyplasstransport levert av Orient Tours - Day Tours

Dubai Private Departure Flyplasstransport

Dubai Private Departure Flyplasstransport
3
Bestill på forhånd
fra
kr 315,18
per voksen (prisen varierer etter gruppestørrelsen)
Bestill nå og betal senere: Hold av plassen din kostnadsfritt med fleksibel bestilling.
Gratis avbestilling
Ikke sikker? Du kan avbestille denne reservasjonen opptil 24 timer i forveien og få en full refusjon.
Øyeblikksbilde fra omvisning
Varighet:
2 t
Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
Henting ved hotellet tilbys
Seter for spedbarn tilgjengelig
Billettype:
Mobil
Gratis avbestilling
Om
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 2 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Tilgjengelige språk
Engelsk
Hva du kan forvente
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 2 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Tilgjengelige språk
Engelsk
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Hva du kan forvente
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 2168DXBHTLAPT
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • En vei Privat overføring fra hotellet til Dubai flyplass
  • Møt og bistå på hotellet
  • Transport med klimaanlegg Privat kjøretøy.
  • Transport med Sedan / Minivan med god engelsktalende sjåfør.
Ekskluderinger
  • Gratuities
  • Overskridende bagasjekostnader (hvis aktuelt)
Varighet
2 t
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Sjåføren din vil møte deg i hotellobbyen / resepsjonen. Vi anbefaler å stille inn hentetiden minst 3,5 timer før flyavgangen (standard hentetid). Alle representanter fra Orient Tours vil ha på seg blå bukser og en hvit skjorte / jakke med en Orient Tours-logo.
  • Annet:
  • Emirate of Dubai, Emirate of Dubai Hoteller i UAE hvor gjesten bor.
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Merket av kjøretøy som brukes vil variere. Maksimalt 7 personer per bestilling. Kjøretøyet vil bli tildelt basert på antall personer.
  • Barn opp til 4,99 år må ha barnesikring. Så velg babybarnet hvis det er barn fra 0 - 4,99 år i bestillingen. Ingen rabatt for barn fra 5 år. Barn blir belastet med samme pris som voksne
  • Ved bestilling, velg riktig hotellsone du bor i.
  • Hver reisende har maksimalt 1 koffert og 1 bæreveske. Overdreven eller overdreven bagasje (f.eks. Surfebrett, golfklubber eller sykler) kan ha visse begrensninger. Spør operatøren før du reiser for å bekrefte om den overskytende bagasjen din er akseptabel.
  • Prisen er per person, basert på 7 voksne per bil / kjøretøy.
  • Ingen rullestoltilgang
  • Seter for spedbarn tilgjengelig
  • De fleste reisende kan delta
  • Dette er en privat tur/aktivitet. Bare gruppen din vil delta
Inkluderinger
  • En vei Privat overføring fra hotellet til Dubai flyplass
  • Møt og bistå på hotellet
  • Transport med klimaanlegg Privat kjøretøy.
  • Transport med Sedan / Minivan med god engelsktalende sjåfør.
Ekskluderinger
  • Gratuities
  • Overskridende bagasjekostnader (hvis aktuelt)
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Sjåføren din vil møte deg i hotellobbyen / resepsjonen. Vi anbefaler å stille inn hentetiden minst 3,5 timer før flyavgangen (standard hentetid). Alle representanter fra Orient Tours vil ha på seg blå bukser og en hvit skjorte / jakke med en Orient Tours-logo.
  • Annet:
  • Emirate of Dubai, Emirate of Dubai Hoteller i UAE hvor gjesten bor.
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Varighet
2 t
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Merket av kjøretøy som brukes vil variere. Maksimalt 7 personer per bestilling. Kjøretøyet vil bli tildelt basert på antall personer.
  • Barn opp til 4,99 år må ha barnesikring. Så velg babybarnet hvis det er barn fra 0 - 4,99 år i bestillingen. Ingen rabatt for barn fra 5 år. Barn blir belastet med samme pris som voksne
  • Ved bestilling, velg riktig hotellsone du bor i.
  • Hver reisende har maksimalt 1 koffert og 1 bæreveske. Overdreven eller overdreven bagasje (f.eks. Surfebrett, golfklubber eller sykler) kan ha visse begrensninger. Spør operatøren før du reiser for å bekrefte om den overskytende bagasjen din er akseptabel.
  • Prisen er per person, basert på 7 voksne per bil / kjøretøy.
  • Ingen rullestoltilgang
  • Seter for spedbarn tilgjengelig
  • De fleste reisende kan delta
  • Dette er en privat tur/aktivitet. Bare gruppen din vil delta
Reis trygt under COVID-19
Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Temperatursjekk for turdeltakere ved ankomst
Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Temperatursjekk for turdeltakere ved ankomst
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
  • Masker kreves for guider på offentlige områder
  • Policy for betalt opphold hjemme for ansatte med symptomer
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
  • Sosial distansering håndheves under hele opplevelsen

3.0
5 anmeldelser
Ypperlig
2
Svært bra
1
Gjennomsnittlig
0
Dårlig
0
Forferdelig
2

Gabrielle
3 bidrag
Unfreundliche und unzuverlässige Agentur. Wir hatten einen Transfer von Dubai nach Abu Dhabi gebucht und niemand kam. Nach 2 stündigem Hin und Her sagten sie, wir sollen ein Taxi nehmen!
Skrevet 24. februar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear gabyLue, Thank you for sharing your valuable feedback about our services. We would like to point out that we haven't received any booking from your end. Kindly get int ouch with your travel agent for further discussions. Thank you & Best Regards, Sarah P. Dubke Manager Guest Services ORIENT TOURS LLC
Skrevet 7. mars 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Sim0na007
Milano, Italia6 bidrag
jan. 2020 • Venner
Driver in time, clean car, service very professional! Everything was so clear in the communication we had by mail.
Skrevet 13. januar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear Sim0na007, Thank you for leaving such a nice review. We are glad that you loved our services! Our dedicated staff will be pleased to learn of your high praise. Thank you, once again, for your kind words. Best Regards, Sarah P. Dubke Manager Guest Services ORIENT TOURS LLC
Skrevet 15. februar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Petros H
Nikosia, Kypros742 bidrag
nov. 2018
It is almost impossible to book a cheaper way to go to airport. Pricey, but very good and helpful drivers.
Skrevet 23. november 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear vPetrosHv, Thank you for sharing your valuable feedback about the airport transfer you have booked with us recently. It was our pleasure dropping you at your hotel and we are glad to appreciated our service with our "helpful drivers". Let us know when you are back in town! We would love to see you on one of our tours/safaris soon again. Thank you for choosing ORIENT TOURS and taking the time to review us! Best regards, Sarah P. Dubke Manager Guest Services ORIENT TOURS LLC
Skrevet 6. januar 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

jenkinssm
Baltimore, MD24 bidrag
des. 2017 • Familie
On time and polite. Clean vehicle. Easy to confirm times for transport. Worked well for us. Would use them again
Skrevet 19. august 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear jenkinssm, Thank you for sharing your valuable feedback about your transfer service you recently joined with us. It was a pleasure to read that we marched your expectations. We would love to see you on one of our tours/safaris as well. Thank you for choosing ORIENT TOURS and taking the time to review us! Best regards, Sarah P. Dubke Manager Guest Services ORIENT TOURS LLC
Skrevet 20. august 2018
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Nikki T
Rome, Italy8 bidrag
nov. 2017 • Familie
I purchased the round trip airport transfers months before my trip. My pickup was seamless. I was scheduled to depart --November 27 at 2:00 a.m. I requested that they come and get me to take me to the airport at 10:30 p.m. on November 26th. The shuttle arrived, instead on November 25th at 10:30. The driver tried to tell me that my flight was on the 26th. The arguing went on for 20 minutes---about my return flight. He then told me that I would need to pay a cancellation fee and pay to reschedule for the next night--despite the fact that I had a receipt indicating my scheduled pickup would be on the 26th. I HAD A RECEIPT. They made a mistake and REFUSED to correct it or admit their error. You have to be careful with a company that refuses to acknowledge errors and instead tries to rewrite reality. When I paid for a taxi to return to the airport, I learned that taxis are cheaper anyway and VERY safe. They do not overcharge because they are run by the king and he wants tourists to be happy there. So my question is, why would you use this tranfer service and aggravate yourself?????
Skrevet 10. desember 2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear NikkiT, Thank you for sharing your valuable feedback about the departure transfer which you have recently booked with us. Kindly note that during the booking process, you had mentioned your flight details with the flight date on November 26th, just in the early morning hours after midnight. Therefore, according to your flight details, our team has arranged the pick-up from your hotel for the late evening on November 25th. Once our driver came to your hotel to pick you up, you informed that you require the transfer on the next day only. We do not agree to your above review blaming Orient Tours of having made a mistake. We arranged the services as per the booking details received and as we have done so, full charges applied. As you requested us that you require the transfer on the next day only, our team has informed you that you need to re-book with full charges which is the normal procedure. During the booking with us, we are specifically asking the guests for the flight date and details to arrange the transfer accordingly. On a side note, we do not think that comparing a pre-booked transfer with a tour operator to a public taxi is correct. Certainly, prices are different as the service being offered is as well very different. We hope to let you experience our services during your next stay in UAE. Thank you for taking the time to review us. Best regards, Sarah P. Dubke Manager Guest Services Orient Tours LLC
Skrevet 11. desember 2017
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Om operatøren

Ikke ta det fra oss – her er hva andre har å si om denne operatøren.

Av: Orient Tours - Day Tours
HenneFrank
HenneFrank
00
Dyr dag med familien
Om man har unger over tre år, men under 105cm så blir dette en dyr spasertur. Det er enkelte aktiviteter som kan ta
Vanlige spørsmål om Dubai Private Departure Flyplasstransport

Priser i Dubai Private Departure Flyplasstransport starter fra kr 306,32. Oppdag og bestill Dubai Private Departure Flyplasstransport på Tripadvisor

Orient Tours - Day Tours er vert for Dubai Private Departure Flyplasstransport. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Orient Tours - Day Tours på Tripadvisor. Oppdag og bestill Dubai Private Departure Flyplasstransport på Tripadvisor

Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 2 t. Oppdag og bestill Dubai Private Departure Flyplasstransport på Tripadvisor