Turer i Dubai
Dubai Combo: City Tour og Premium Desert Safari med alle aktiviteter
4.5

Dubai Combo: City Tour og Premium Desert Safari med alle aktiviteter

Av Orient Tours - Day Tours
Om
fra
kr 1 096,02
per voksen
Laveste pris garantertGratis avbestilling

Alder: 5–99 maks. 45 per gruppe
Varighet: 2 dager
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Direkte veiledning: Engelsk
Mer


  • Middag
  • Må gjøre og mest populære aktiviteter i Dubai
  • 4x4 hjul luksus jeeper med klimaanlegg for Desert Safari
  • Dune Bashing/Sandboarding/Kameltur Experience & Henna Tattoo design
  • Arabisk kaffe og shisha (arabisk vannpipe) og Live BBQ Buffet
  • Live show - Brannblåsershow og magedansforestilling
  • Transport med luftkondisjonert buss eller minivan (Dubai bytur) med profesjonell turguide
  • Abra Ride Experience (tradisjonell vanntaxi) og inngangsbillett til Dubai Museum.
  • Photo Stop utenfor Burj Al Arab & Jumeirah-moskeen
  • Flaskevann i kjøretøyet
Det som ikke er inkludert
  • Tips
  • Alkoholholdige drikker (tilgjengelig å kjøpe) under Desert Safari
  • Firesykler er tilgjengelig på leiren mot ekstra kostnad


Startpunkt:Flere hentesteder tilbys.
    Informasjon om hentested
    • • Dine sentralt beliggende hoteller i Dubai, Sharjah eller Dubai Port Rashid (cruiseterminal) • For gjester som bor i en privat bolig eller villa i Dubai, kan henting ordnes fra alle nærliggende hoteller. • For transittgjester kan henting ordnes fra alle nærliggende flyplasshoteller (uten bagasje) >> Avgangstid: - 4x4 Dubai Desert Safari: >> Avgangstid: - • VINTER (okt-apr.) - Mellom kl. 14.45 og ca. 15.15 • SOMMERtid ( mai - september ) - Mellom kl. 15.00 og 15.45 ca. Bysightseeingtur: Mellom kl. 13.30 og 14.00 ca.
    Henting ved hotellet tilbys
    Ved betaling kan du velge fra listen over inkluderte hoteller.
      Henting ved havn tilbys
      Ved betaling kan du velge fra listen over inkluderte havner.
      • Dubai Port Rashid Cruise Terminal
      Sluttpunkt:Denne aktiviteten avsluttes på møtestedet.

        • Ingen rullestoltilgang
        • Nær offentlig transport
        Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 2168SSDXB

        • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
        • Ikke anbefalt for reisende med ryggproblemer
        • Ikke anbefalt for gravide
        • Ikke passende for reisende med hjerteproblemer eller andre seriøse medisinske problemer
        • De fleste reisende kan delta
        • Minimum 02 voksne kreves. Barn på 4,99 år og under har ikke lov til å bli med på turen.
        • Desert Safari - Henting vil skje i en 4x4 Land Cruiser på delingsbasis med opptil 5 personer per land Cruiser fra forskjellige hoteller.
        • Dubai City-tur - Pickup vil være i et egnet kjøretøy på delingsbasis fra forskjellige hoteller.
        • Vegetarisk alternativ er tilgjengelig, vennligst informer ved bestilling ved behov
        • Kleskode: lette sommerklær passer det meste av året, men gensere eller jakker kan være nødvendig i vinterhalvåret, spesielt om kveldene. Solbriller av god kvalitet anbefales. Hatter anbefales når de er i direkte sollys.
        • Gjester som besøker UAE i sommermånedene (juni - september), blir informert om at dagtemperaturer noen ganger når opp til 42 - 45 grader celsius. Fuktighetsnivået kan også overstige 90 prosent i løpet av denne perioden. Vi anbefaler alle gjestene våre å ta tilstrekkelig forsiktighet.
        • Dubai-ørkenen kan bli kjøligere om kvelden om vinteren, så vi anbefaler at du tar med deg en lett jakke og lukkede sko. Vennligst bruk sportssko for sikker sand boarding.
        • I løpet av den islamske høytiden / Ramadan-fastemåneden vil det være en begrensning i live underholdning (magedans, Tanoura-dans) og servering av alkohol i hele UAE. Derfor blir Safari operert uten disse underholdningene og serveringen av alkohol på campingplassen i løpet av disse dagene.
        • Varigheten av selve turen tar 4 – 4,5 timer (per dag), men kjøretiden fra Dubai hotell og retur kan ta ytterligere 60 – 90 minutter avhengig av trafikkforhold og tid på dagen.
        • Hvis noen gitte turiststeder er stengt, en alternativ attraksjon i tilfelle lokalet stenges
        • Turplan og språk - engelsk / tysk (tospråklig) eller engelsk / spansk (tospråklig) Guiden snakker begge språk under turen)
        • Turplan - engelsk / tysk: Ettermiddagstur - mandag, tirsdag, torsdag, fredag og lørdag
        • Turplan - engelsk / spansk: Ettermiddagstur - søndag og onsdag
        • Guidetjenester (tysk / engelsk) er ikke tilgjengelig under ørkensafarien. Kun engelsktalende assistanse under ørkensafari
        • Denne turen/aktiviteten har maksimum 45 reisende

        • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

        Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 2168SSDXB

        Reserver plassen din
        Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

        Lignende opplevelser

        Reiserute
        Oversikt
        Fullstendig kart
        2 stopp
        Dag 1
        Dubai City Half-Day Sightseeing...
        Dag 2
        4x4 Dubai Desert Safari (kveld...
        Om operatøren
        Ikke ta det fra oss – her er hva andre har å si om denne operatøren:
        • Orient Tours - Day Tours
          2 538
          De forente arabiske emirater
          Ble medlem i februar 2011
        • HenneFrank
          0 bidrag
          3,0 av 5 bobler
          Dyr dag med familien
          Om man har unger over tre år, men under 105cm så blir dette en dyr spasertur. Det er enkelte aktiviteter som kan tas i følge med voksne, men lekeplassene er der det er mest aktuelt å være, og dem trenger man ikke betale 249D for å komme til per person andre steder.
          Skrevet 17. desember 2018
        Disse anmeldelsene er de subjektive meningene til Tripadvisor-medlemmer og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor utfører kontroller av anmeldelser som en del av våre bransjeledende tillits- og sikkerhetsstandarder. Les åpenhetsrapporten vår for å finne ut mer.

        Vi utfører kontroller på anmeldelser.
        Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
        Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
        Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
        Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
        Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
        4.5
        4,5 av 5 bobler6 anmeldelser
        Ypperlig
        4
        Svært bra
        2
        Gjennomsnittlig
        0
        Dårlig
        0
        Forferdelig
        0

        Sneha G
        1 bidrag
        5,0 av 5 bobler
        feb. 2024 • Familie
        The tour was great. Naser bhaijan, guided us properly. It was full of excitement and fun.
        Too many activities were there. We are very much satisfied with this tour.
        Skrevet 19. februar 2024
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        Dear 450snehag, Thank you for leaving an amazing review of our Combo tours. Indeed our team of fully licensed guides with expert drivers make a combination that leaves a lasting impression on all our guests. They use their years of experience to flawlessly execute these tours with almost no errors. We will be sure to forward your review to our team members as this would help us validate towards our efforts. We love to read about the experience you have had with us and we hope to see you return soon so you can try some of our other highly rated tours and safaris. Best regards, Nicole Raijmakers Executive Guest Services ORIENT TOURS LLC
        Skrevet 20. februar 2024
        Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

        SharonCannon
        Raleigh, North Carolina47 bidrag
        5,0 av 5 bobler
        nov. 2022
        We had to best of the best Tour Guide (Mehul) and Tour Bus Driver (Bahzor) for eight whole days. When I say they took great care of us, I can't even begin to give them all of the praise they deserve. Mehul knows Dubai. He gave us so much information about Dubai and Abu Dhabi. His knowledge is phenomenal and he has a great sense of humor. He was our Silver Fox. Bahzor got us to all of destinations safe and on time and always had a smile. He really knows how to maneuver that big bus. Awesome!
        Skrevet 22. november 2022
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        Dear Sharon…, Thank you for leaving an amazing review of our Combo tours. Indeed our team of fully licensed guides with expert drivers make a combination that leaves a lasting impression on all our guests. They use their years of experience to flawlessly execute these tours with almost no errors. We will be sure to forward your review to our team members as this would help us validate towards our efforts. We love to read about the experience you have had with us and we hope to see you return soon so you can try some of our other highly rated tours and safaris. Best regards, Sarah P. Dubke Senior Manager Guest Services ORIENT TOURS LLC
        Skrevet 24. november 2022
        Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

        RBOMU
        New York City, NY1 bidrag
        5,0 av 5 bobler
        jul. 2018 • Venner
        The city tour was very informative and included entrance into the Dubai museum which was great because I would not have gone on my own necessarily. The Dubai Creek crossing was great. I really enjoyed our tour guide for this portion. The next day our tour guide was Nowfar T.K and he was an excellent driver and accommodating tour provider. The tour itself was great from the pick-up at our hotel in the Palm Island to the desert sand dunes. There were plenty of photo ops in the desert and an opportunity to purchase time (only 15m-20m) on the 4x4 if you chose. The falcon show was short and sweet but very entertaining and educational. I do wish the camel ride was longer than just a walk a circle but I guess it made for a decent photo op. The food was tasty and the entertainment was plentiful. Based off of this experience I would definitely book my excursions in Dubai with Orient Tours on my next visit.
        Skrevet 25. juli 2018
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        Dear RBOMU, Thank you for sharing your valuable feedback about your Dubai Super Saver: City tour & Desert Safari you recently joined with us. It was a pleasure to read that both your excursions were fun and entertaining! We are sure Nowfar will be happy in receiving such amazing feedback will be motivated to continue providing the same level of service to all his future guests. We would love to see you on one of our tours/safaris soon again. Thank you for choosing ORIENT TOURS and taking the time to review us! Best regards, Sarah P. Dubke Manager Guest Services ORIENT TOURS LLC
        Skrevet 26. juli 2018
        Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

        Nora3043
        Melbourne, Australia5 bidrag
        4,0 av 5 bobler
        mai 2018 • Familie
        Prior to leaving Australia, I have been trying to contact Orient Tours to clarify some issues via international calls and WhatsApp without success. They simply not did not respond to my messages or did not reply to my queries when they did read my messages; or cut my line when I tried to call. Also they changed the pick up time of the Dessert Safari tour without informing us. When I called them in the morning to confirm the pick up time, their staff told me it was at 2.30pm but when they did not show up, I called their office again at 2.45pm and was told that the time was 3.15pm. They also said that that was the time, they have never changed it. However, when the driver showed me their order, the time was clearly marked being changed from 2.30p to 3.15p. I don't mind they had to delay due to various reasons, but they must inform the customers or at least admit that they have made a mistake when they failed to do that. Very disappointing customer services but the tours were good and of good value.
        Skrevet 9. mai 2018
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        Dear Nora3043, We apologize for the negative experience you had while reconfirming your excursion with us. We consider your feedback of utmost importance and will forward it to our concerned department to improve our services and make sure that no one faces any inconvenience while contacting us. We are glad to read that you enjoyed your excursions with us and we would love to see you on one of our tours/safaris soon again. Thank you for taking the time to review us! Best regards, Sarah P. Dubke Manager Guest Services ORIENT TOURS LLC
        Skrevet 15. mai 2018
        Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

        Yuki H
        1 bidrag
        5,0 av 5 bobler
        apr. 2018 • Forretning
        We had a chance to embark on a journey with Mr Mehul, our tour guide. He was well-equipped with his knowledge, not only about Dubai, but also in other emirates like Sharjah and Abu Dhabi. He shared with us his insightful information in "less boring" talks and tries to cater to our age group's interests. Culture, landmarks, popular places, you name it, he knows it all.
        Mr Mehul was not only just a tour guide to us, but he became like a family to our study tour group. Thank you so much Mr Mehul & Orient Tours for this wonderful experience in Dubai.
        Skrevet 11. april 2018
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        Dear Yuki H, Thank you for sharing your valuable feedback about your excursions that you recently joined with us. It was a pleasure having you with us. We are glad to read that you enjoyed the trip with our guide Mehul. We shall forward your amazing feedback to him to motivate him to continue providing the same level of service to his future guests. We would love to see you on one of our tours/safaris soon again. Thank you for taking the time to review us! Best regards, Sarah P. Dubke Manager Guest Services ORIENT TOURS LLC
        Skrevet 22. april 2018
        Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

        Amrita F
        Ascot, UK19 bidrag
        4,0 av 5 bobler
        mar. 2018
        Our 4x4 desert safari was very good....enjoyed it & worth every penny. Our Guide Mustafa was very amiable & drove very well so we felt safe & still had some thrills. The experience was very well organised....the visit to where the bedouins keep their camels, the falconry show which was interesting/insightful, the meal provided along with the entertainment made it a well rounded tour. Loved the performance by the fire eater & the men in their skirts spinning & twirling...dazzling.
        The City Tour did not do it for me or my husband. It took an hour by the time we picked up the rest of the group from their various hotels & the stops at the Burj Khalid, Mosque & Souks did not leave an impression on me....felt more like a wasted few hours. The souk especially was tiresome....the traders were very in your face, trying extremely hard to coax you into their shop, then there was the never ending suggestion to come & check out the fake stuff they have. Could not wait to get outa there but, as we had an hour to kill we had to endure. The variety of spices & the way they are displayed is good.
        Skrevet 18. mars 2018
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        Dear ch0c0late121, Thank you for sharing your valuable feedback about your Desert Safari and Dubai City Tour you recently had with us. We are pleased to read that you were fully satisfied with our Safari and safari guide as well. We regret not having met your expectations for the City Tour. However, please note that we do not have a stop at Burj Khalifa in our city tour - not sure what you are referring to. We would love to see you on one of our other tours/safaris as well. Thank you for taking the time to review us! Best regards, Sarah P. Dubke Manager Guest Services ORIENT TOURS LLC
        Skrevet 21. november 2018
        Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

        Dubai Combo: City Tour og Premium Desert Safari med alle aktiviteter levert av Orient Tours - Day Tours

        Alle hotell i DubaiHotelltilbud i DubaiRestplass i Dubai
        Alle ting å gjøre i Dubai
        Dagsturer i DubaiFornøyelsesparker i Dubai
        RestauranterFlyReisehistorierCruiseLeiebiler