Turer og billetter

Dubai by Night City Tour levert av Gray Line Emirates & Oman

Dubai by Night City Tour
3.5
Bestill på forhånd
fra
kr 179,67
per voksen
Bestill nå og betal senere: Hold av plassen din kostnadsfritt med fleksibel bestilling.
Ikke sikker? Du kan avbestille denne reservasjonen opptil 24 timer i forveien og få en full refusjon.
Øyeblikksbilde fra omvisning
Se lysene og severdighetene i det moderne Dubai på en liten gruppe om kvelden
Varighet:
4 t
Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
Henting ved hotellet tilbys
Gruppestørrelse:
50
Nær offentlig transport
Billettype:
Mobil
  • Varighet:
    4 t
  • Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
  • Henting ved hotellet tilbys
  • Gruppestørrelse:
    50
  • Nær offentlig transport
  • Billettype:
    Mobil
Om
Dubais skyskrapere er badet i belysning om natten, men det kan være vanskelig å se dem alle uten leiebil. Denne smågruppeturen leverer: lar deg se høydepunktene uten transport bekymringer. Reiser med luftkondisjonerte minibusser, stopp for å spasere rundt de svakt opplyste kanalene og vindtårnene i Madinat Jumeirah; se Burj Al Arab og Dubai Marina; og avslutt med å beundre Burj Khalifa og et Dubai-fonteneshow.
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 4 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Tilgjengelige språk
Tysk, Kinesisk, Russisk, Koreansk, Portugisisk, Japansk, Engelsk, Italiensk, Kinesisk, Fransk, Spansk
Høydepunkter
  • Hopp over drosjer og selvkjøring for en jevn avrunding med klimaanlegg
  • Se Madinat Jumeirah, Burj Khalifa, Marina og dansende Dubai-fontenen
  • Nyt henting og avhenting av hotellet og den avslappede stemningen til en tur med begrensning klokka 15
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 4 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Tilgjengelige språk
Tysk, Kinesisk, Russisk, Koreansk, Portugisisk, Japansk, Engelsk, Italiensk, Kinesisk, Fransk, Spansk
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Høydepunkter
  • Hopp over drosjer og selvkjøring for en jevn avrunding med klimaanlegg
  • Se Madinat Jumeirah, Burj Khalifa, Marina og dansende Dubai-fontenen
  • Nyt henting og avhenting av hotellet og den avslappede stemningen til en tur med begrensning klokka 15
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 8264P19
Ring +47 21930559
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Velkomstsettet leveres ved ankomst
  • Veiledning for lyd på flere språk
  • WiFi på bussene våre og USB-lader tilgjengelig
  • Rundturstransport i moderne og komfortable kjøretøy
Ekskluderinger
  • Personlige utgifter
  • Mat og drikke
  • Inngang til Burj Khalifa
  • Gratuities
Varighet
4 t
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Starttid for tur: 19.00 Henting: Vi henter alle gjestene fra hotellene deres mellom 30-60 minutter før starttid for turen. Avlevering: Vi avleverer på hotellene dine
  • Flyplasser:
  • Dubai Airport, Dubai United Arab Emirates
  • Havner:
  • Dubai Port
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Røyking er forbudt i alle våre kjøretøy
  • Før du fotograferer lokale innbyggere, vennligst spørg deres tillatelse
  • Fotografering av lokale damer er ikke tillatt
  • Planene vil sannsynligvis endres i den hellige måneden av Ramadan. Ta kontakt med vår representant for oppdateringer
  • TURSAVTID: Tour starter @ 19:00 timer
  • VARIGHET: Omtrent 4 timer
  • BARNSPOLITIK: Rabatt 30% opp til 11,99 år
  • SPROG: Driverguide på engelsk og, Lydstyring på spansk, fransk, tysk, italiensk, portugisisk, engelsk, kinesisk, japansk, russisk og koreansk
  • Avbestilling: Avbryt Gratis opptil 24 timer fra datoen for tjenesten lokal tid, etter full ladning.
  • Ingen rullestoltilgang
  • Nær offentlig transport
  • Spedbarn må sitte på fanget
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 50 reisende
Inkluderinger
  • Velkomstsettet leveres ved ankomst
  • Veiledning for lyd på flere språk
  • WiFi på bussene våre og USB-lader tilgjengelig
  • Rundturstransport i moderne og komfortable kjøretøy
Ekskluderinger
  • Personlige utgifter
  • Mat og drikke
  • Inngang til Burj Khalifa
  • Gratuities
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Starttid for tur: 19.00 Henting: Vi henter alle gjestene fra hotellene deres mellom 30-60 minutter før starttid for turen. Avlevering: Vi avleverer på hotellene dine
  • Flyplasser:
  • Dubai Airport, Dubai United Arab Emirates
  • Havner:
  • Dubai Port
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Varighet
4 t
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Røyking er forbudt i alle våre kjøretøy
  • Før du fotograferer lokale innbyggere, vennligst spørg deres tillatelse
  • Fotografering av lokale damer er ikke tillatt
  • Planene vil sannsynligvis endres i den hellige måneden av Ramadan. Ta kontakt med vår representant for oppdateringer
  • TURSAVTID: Tour starter @ 19:00 timer
  • VARIGHET: Omtrent 4 timer
  • BARNSPOLITIK: Rabatt 30% opp til 11,99 år
  • SPROG: Driverguide på engelsk og, Lydstyring på spansk, fransk, tysk, italiensk, portugisisk, engelsk, kinesisk, japansk, russisk og koreansk
  • Avbestilling: Avbryt Gratis opptil 24 timer fra datoen for tjenesten lokal tid, etter full ladning.
  • Ingen rullestoltilgang
  • Nær offentlig transport
  • Spedbarn må sitte på fanget
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 50 reisende
Reis trygt under COVID-19
Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Guider må vaske hendene regelmessig
Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
  • Masker kreves for guider på offentlige områder
  • Utstyr desinfiseres mellom bruk
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
  • Sosial distansering håndheves under hele opplevelsen
Reiserute
  • Du blir hentet
    Se Viktig informasjon for detaljer
  • 1
    Madinat Jumeirah
    Stopp: 45 minutter
    Se detaljer
  • 2
    Jumeirah Beach
    Stopp: 15 minutter
    Se detaljer
  • 3
    Dubai Water Canal
    Stopp: 10 minutter
    Se detaljer
    Passerer forbi
    Dubai Frame
    Dubai Garden Glow
  • 4
    Downtown Dubai
    Stopp: 60 minutter
    Se detaljer
  • Du kommer tilbake til utgangspunktet
+

3.5
32 anmeldelser
Ypperlig
12
Svært bra
8
Gjennomsnittlig
2
Dårlig
5
Forferdelig
5

Ove S
Jerusalem, Israel550 bidrag
des. 2021
Strange experience - we were in all two couples and a driver. Guiding was taped. I must have misunderstood the description as I thought that the English guiding would be live. Happened too often that there was no connection beteen where we were and the audio tape.....
Skrevet 7. januar 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

jslattery154
Oldham, UK1 bidrag
feb. 2020
take a camera or mobile. be prepared to hop on and off the mini bus. A good all round trip with a knowledgeable guide.
Skrevet 3. mars 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear Customer, Thank you for your positive feedback, it means a lot to us. We are glad you enjoyed your sightseeing experience with us and we hope to welcome you again soon on board Gray LineTours!
Skrevet 10. mars 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

shiningsun789
Seattle, WA1 bidrag
feb. 2020
Visited so many beautiful places in one evening, this is the best way to go.
The final scene of the dancing water in front the tallest building in the world which covered by millions of twinkle stars is absolutely breathtaking!
Skrevet 29. februar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear Customer, Thank you for your positive feedback, it means a lot to us. We are glad you enjoyed your sightseeing experience with us and we hope to welcome you again soon on board Gray LineTours!
Skrevet 10. mars 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Yves S
Paris, Frankrike9 bidrag
feb. 2020 • Familie
Le tour ne dure pas 4 heures comme indiqué, il dure à peine 1h45 et vous faites le tour des hôtels pour récupérer les différents passagers qui prendront place dans un minibus inconfortable.
Le tour commence réellement aux environs de 20h et à 21h40 on nous dépose à la Burj Khalifa où l'on vous arrête 40 minutes afin de faire du shopping pour ensuite vous ramener à votre hôtel en faisant le tour de tous les hôtels des passagers.
Si vous êtes 2 ou + préférez le taxi, cela vous coutera moins cher, cela sera confortable et vous ne perdrez pas votre temps à attendre les passagers dans les différents hôtels.
L'audio guide, est un accompagnement musical 90% du temps, les 10% restants on nous répète 3 fois ce qu'est la chicha et les parfum de tabac qui vont avec, sinon si vous ne comprenez pas qu'il y a une mosquée tous les kilomètres, c'est que vous n'avez pas écouté les 4 fois où l'audio guide passe le message.

Cette activité ne mérite pas plus de 70 dirhams, le prix affiché est exorbitant par rapport à l'activité.
Passez 3 jours à Dubai et déplacer vous un peu par vos propres moyens, vous en aurez vu plus.
Skrevet 22. februar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Tinarenel A
5 bidrag
jan. 2020
The tour guide came early, didn't wait for us. He left a number for our concierge to call him when when got to the lobby for him to come back to pick us up, but when the concierge called, he said he wouldn't returned. And, when the concierge called the company (Grayline) to ask for transportation to the site to the tour, they refused, they offered that we take the tour the next day, which made is end up having a 16 choirs day of touring with their company, with no meals included. I had to sneak off to get my diabetic husband something to eat during the first tour.
Skrevet 2. februar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear Guest Thank you for sharing your valuable feedback about our product that you have recently joined with us. We apologize for not having met your expectation. our comments given below, You booked a sharing tour,you would be present lobby on time while pickup. we sending pickup reconfirmation with driver info to your email in one day advance before service date. we not committed for free meals on this night tour. we rely heavily on the feedback of our customers to ensure the best sightseeing tour, details mentioned in your comments is not our usual level of service, will be investigated and we apologies for any inconvenience. We would like to discuss your experience with you further; please contact us directly on quality@grayline.ae We appreciate and value your time for posting these comments about the visit. We hope to see you again for a better experience. Looking forward to that
Skrevet 12. mars 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Oana M
Roma, Italia5 bidrag
jan. 2020
Allora sono venuti a prendere in ritardo cambiato il pullman e portato in giro di dubai per prenderci in giro tutto di corsa da non rifare
Skrevet 25. januar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear Guest I would first like to thank you for choosing Gray Line and apologize for your less than satisfactory experience. I am sorry to hear that your Gray Line Experience did not meet the high expectations established by our destinations throughout the world. As a global leader in sightseeing we rely heavily on the feedback of our customers to ensure the best sightseeing adventures throughout the globe. If you could, can you please let us know what happened?
Skrevet 28. januar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

jaja2020
Chiba, Japan3 bidrag
des. 2019 • Alene
Accoding to their explanations about that optional tour, we planned to walk around the luxuary houses area, but actually, we didn't do that, just passed through by car. Due to the heavy traffic jams, we missed the water fountain show and had to wait another 30 minutes.
Skrevet 13. januar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Apologies for our late response with your review. Being the new management of the company, our top most priority is to provide the best service for our guest satisfaction. Thank you for taking time to give your feed back. Rest assured that this will never happen again as we have got new team who are well experienced. Your opinion does matter and we do look forward to welcome you once again on board the Gray LineTours.
Skrevet 19. februar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Van-vinh T
1 bidrag
des. 2019 • Familie
Expérimenté la vue la plus attrayante à Dubaï avec un guide professionnel qui nous a expliqué l'histoire et d'autres détails des endroits que nous avions visités.
Skrevet 11. januar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

val3w
Elgin, IL1 bidrag
nov. 2019 • Par
Very good tour, very knowledgeable driver with interesting stops. Prerecorded audiotape is ok but there is room for improvement.
Skrevet 11. januar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thank you for taking time to give your review about your experience with our City Tour. We are glad that you enjoyed our service. The feedback you gave is very important to us. We will definitely consider your recommendation. We appreciate it.
Skrevet 19. februar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Roam11920254557
Nürnberg, Tyskland2 bidrag
des. 2019 • Par
I must admit we had a really lovely evening on this Tour.
We were collected from our Hotel, no problem at all. Also we were a small group which was even better.
Our Driver was very good, and gave us Details about our Tour and Dubai in General.
Skrevet 10. januar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear Guest Thank you so much for taking the time to post a review about our services. The team took great care of everything so that you could just relax and live the moments of happiness. We would like to thank you again for trusting us.
Skrevet 19. februar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 32
Om operatøren

Ikke ta det fra oss – her er hva andre har å si om denne operatøren.

Av: Gray Line Emirates & Oman
Knut D
Knut D
00
ikke som forventet it fra reklame bildene
Først og fremst var det ganske dårlig kvalitet på egentlig alt. Mat, drikke, båten, inventaret, pick up og organise
Vanlige spørsmål om Dubai by Night City Tour

I løpet av denne opplevelsen kommer du til å besøke blant annet:Oppdag og bestill Dubai by Night City Tour på Tripadvisor

Priser i Dubai by Night City Tour starter fra kr 175,35. Oppdag og bestill Dubai by Night City Tour på Tripadvisor

Gray Line Emirates & Oman er vert for Dubai by Night City Tour. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Gray Line Emirates & Oman på Tripadvisor. Oppdag og bestill Dubai by Night City Tour på Tripadvisor

Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 4 t. Oppdag og bestill Dubai by Night City Tour på Tripadvisor