Turer og billetter

Dubai 2020: Private Tour mit Burj Khalifa 124 & Burj Al-Arab Cocktails levert av My Holidays Adventures

Dubai 2020: Private Tour mit Burj Khalifa 124 & Burj Al-Arab Cocktails

Dubai 2020: Private Tour mit Burj Khalifa 124 & Burj Al-Arab Cocktails
3.5
Bestill på forhånd
fra
kr 2 808,80
per voksen
Bestill nå og betal senere: Hold av plassen din kostnadsfritt med fleksibel bestilling.
Gratis avbestilling
Ikke sikker? Du kan avbestille denne reservasjonen opptil 24 timer i forveien og få en full refusjon.
Øyeblikksbilde fra omvisning
Varighet:
8 t
Henting ved hotellet tilbys
Seter for spedbarn tilgjengelig
Billettype:
Mobil
Gratis avbestilling
Om
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 8 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Tilgjengelige språk
Arabisk, Tysk, Engelsk
Hva du kan forvente
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 8 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Tilgjengelige språk
Arabisk, Tysk, Engelsk
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Hva du kan forvente
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 7720P3
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Privat turguide
  • Privat Transfer med gratis WIFI Internett-bruk i bil, post og handle på Spot
  • Gratis 2-veis Transfer fra ditt hotell eller Cruise Terminal
  • Ubegrenset brus og vann under turen
  • Gratis opptil 98, - amerikanske dollar på drikke og cocktailer på Burj Al Arab - Sky View Bar - i prisen er allerede inkludert
  • Se Dubai Mall Aquarium (fra utsiden)
Ekskluderinger
  • Gratuities
Varighet
8 t
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Flyplasser:
  • Dubai Airport, Dubai United Arab Emirates
  • Havner:
  • Cruise Terminal 2, 77CH+QXG - Port Rashid - Dubai - United Arab Emirates
  • Queen Elizabeth 2 Hotel, Port Rashid - Dubai - United Arab Emirates
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Kleskode er smart casual
  • Minimumsalder er 21 år
  • Maks 6 personer per bestilling
  • Ingen rullestoltilgang
  • Seter for spedbarn tilgjengelig
  • Ikke passende for reisende med hjerteproblemer eller andre seriøse medisinske problemer
  • De fleste reisende kan delta
  • Dette er en privat tur/aktivitet. Bare gruppen din vil delta
Inkluderinger
  • Privat turguide
  • Privat Transfer med gratis WIFI Internett-bruk i bil, post og handle på Spot
  • Gratis 2-veis Transfer fra ditt hotell eller Cruise Terminal
  • Ubegrenset brus og vann under turen
  • Gratis opptil 98, - amerikanske dollar på drikke og cocktailer på Burj Al Arab - Sky View Bar - i prisen er allerede inkludert
  • Se Dubai Mall Aquarium (fra utsiden)
Ekskluderinger
  • Gratuities
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Flyplasser:
  • Dubai Airport, Dubai United Arab Emirates
  • Havner:
  • Cruise Terminal 2, 77CH+QXG - Port Rashid - Dubai - United Arab Emirates
  • Queen Elizabeth 2 Hotel, Port Rashid - Dubai - United Arab Emirates
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Varighet
8 t
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Kleskode er smart casual
  • Minimumsalder er 21 år
  • Maks 6 personer per bestilling
  • Ingen rullestoltilgang
  • Seter for spedbarn tilgjengelig
  • Ikke passende for reisende med hjerteproblemer eller andre seriøse medisinske problemer
  • De fleste reisende kan delta
  • Dette er en privat tur/aktivitet. Bare gruppen din vil delta
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Vi sjekker anmeldelser
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
3.5
9 anmeldelser
Ypperlig
4
Svært bra
1
Gjennomsnittlig
0
Dårlig
2
Forferdelig
2

CARIBBEAN L
2 bidrag
We enjoyed it but only was allowed to the 124th floor. Beautiful 360 views of Dubai. Lots of pictures taking opportunities.
Skrevet 9. mai 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

B K
15 bidrag
Familie
Betrüger,Scammers-RAMY HAMADY Betrüger Scammer,Betrüger,Scammer,Betrüger,Scammer tel-+49 163 89 29 280 und Tel-+971 50 329 26 23.
Skrevet 19. april 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

ivan Poppe Hotmail
Zele, Belgia2 bidrag
We hebben 2 van de 3 hoofd bezienswaardigheden waar ze in de titel over spreken niet kunnen doen wegens slechte organisatie en tijdgebrek
Niet gezien Burj Kalifa
We werden afgezet via de ondergrondse parking van de Mall , aan de ingang van Burj Kalifa rond 7h20 , we kregen 40 min om naar boven te geraken ( zonder gids ) . Want die had geen zin meer
Met als gevolg 40 min staan schuiven in de rij voor tot aan de lift te geraken . Ons dan uit tijdsnood moeten omdraaien omdat we anders niet op tijd in de parking terug waren
Niet gezien : de fountains , zelfs niet over gesproken
Net op tijd aan Burj Al Arab , waar ons drankjes beloofd werden voor 95USD in de Sky Bar
Niet in de Sky Bar binnen , maar wel in the Gift , maar wel onze eigen drankjes moeten betalen
Echt schandalige organisatie , en dit voor bijna 1000€
ECHT NIET DOEN
Skrevet 27. desember 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Janasana
Fehmarn, Tyskland16 bidrag
Wir haben bei diesem Anbieter 2 Touren gebucht: zunächst die hier genannte private Tour mit Abholung am Hotel, sodann auf die Palmeninsel, Marina und JBR Beach, Burj Khalifa, Fountain Show und Burj Al Arab und am darauf folgenden Abend eine Marina Cruise Tour mit Abendessen.

Zunächst zur privaten City Tour: Die Abholung am Hotel erfolgte pünktlich durch einen Fahrer und einen Guide. Wir steuerten die Palmeninsel an und stellten fest, dass der Guide nur sehr wenig sprach. Informationen zur Kultur oder Geschichte der Stadt erhielten wir nicht. Es war so, als hätten wir ein Taxi mit zwei Fahrern bestellt. Auf unsere Fragen antwortete er einsilbig, wenn möglich mit "Ja" oder "Nein". Ungefragt wies er z.B. auf folgendes hin "rechts Hilton Hotel". Die ganze Zeit entstand der Eindruck, dass er ungeduldig war und eigentlich lieber weg wollte. Dieser Verdacht bestätigte sich, als wir an der Dubai Mall ankamen. Auf der Fahrt hatte ich ihn gefragt, wie oft er schon auf dem Burj Khalifa war und seine Antwort war: "Mehrere Male, aber es ist immer wieder ein großer Spaß." Allerdings drückte er uns die Tickets für Burj Khalifa nach der Ankunft in der Mall dann in die Hand und verabschiedete sich. Der Fahrer würde uns um 20.00 Uhr wieder abholen. Einen guten Platz zur Fountain Show suchten wir dann alleine. Auch mussten wir uns selbst etwas zu trinken kaufen, da uns seit Tourbeginn nichts angeboten wurde, obwohl das im Preis erhalten war. Wir hatten wie gesagt auch keinerlei Informationen zur Geschichte und Kultur der Stadt erhalten. Auch zum Burj Khalifa fuhren wir alleine hoch. Die Erleichterung war groß, als um 20.00 Uhr der Fahrer am vereinbarten Treffpunkt auftauchte. Schnell stellten wir fest, dass der Guide auch vergessen hatte, uns den Reservierung-Code für den Burj Al Arab zu geben, obwohl der Fahrer ihm das aufgetragen hatte. "He was very much in a hurry" sagte auch der Fahrer, der sich als sehr freundlich erwies und dem die Situation offenbar unangenehm war. Er erzählte noch einige nette Geschichten auf dem Weg zum Burj Al Arab, was unsere Stimmung aufheiterte. Auch die Abholung vom Burj Al Arab funktionierte dann reibungslos. Insgesamt ein schönes Erlebnis, aber keine Reiseführung mit Informationen zu Land und Leuten.

Am nächsten Abend erschien niemand zur Abholung zur Marina Tour und wir wurden komplett vergessen. Ich hatte per WhatsApp extra nochmals an die Marina Tour erinnert, was mir vom Anbieter salopp mit einem Daumen hoch bestätigt wurde. Wir haben 45 Minuten vor dem Hotel gewartet und auch die Angestellten des Hotels waren informiert. Die auf der Rechnung angegebene Telefonnummer in Dubai funktionierte nicht. Unter der deutschen Nummer war niemand erreichbar. Zwei Nachrichten zur Tour blieben bis heute unbeantwortet. Man hat uns geraten, Anzeige bei der Tourismusbehörde in Dubai zu stellen. Wir möchten unser Geld zurück haben, da keine Leistung erbracht wurde.
Skrevet 22. november 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

babi
1 bidrag
i liked really the experience in burj khalifa that was given by Arabian falcon holidays event the guy who explain us the program was very kind
Skrevet 22. mars 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Sabine M
5 bidrag
Par
Wir haben letztes Jahr bereits eine Tour bei My Holiday Adventures gebucht, die war so gut, dass wir dieses Jahr 3 weitere Touren gebucht hatten. Und es war wieder super, Kamal hat uns bei dieser Tour die schönsten Ecken in Dubai gezeigt und der krönende Abschluss des Tages waren die Cocktails im Burj al Arab!
Sehr zu empfehlen!
Skrevet 6. desember 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
MHA-Team
Hallo Sabine, vielen Dank für die super Bewertung! Schön, dass Sie uns auch dieses Jahr wieder Ihr Vertrauen geschenkt haben. Es war uns eine große Freude, Ihnen die Highlights von Dubai präsentieren zu dürfen. Wir freuen uns, dass Sie einen tollen Tag mit Kamal hatten und Ihnen die Cocktails in der Sky View Bar des Burj Al Arab geschmeckt haben:) Bleiben Sie gesund und kommen Sie wieder, denn in Dubai gibt es immer wieder etwas Neues zu entdecken. Ihr-My Holidays Adventures-Team
Skrevet 6. desember 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

stlmetravel
Saint Louis, MO101 bidrag
Par
We took the Dubai: Private Tour Burj Khalifa 124 & Burj Al-Arab Cocktails tour and our tour guide and driver was Guguraj. He was wonderful!
Since it was only my husband and I, it was customized to our needs and had details of everything we saw.
We recommend the tour to anyone that wants smaller, customized tours.
Skrevet 4. desember 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
MHA-Team
Dear stlme2014, thank you so much for taking the time to leave us this amazing review. It was our pleasure to show you the Highlights and attractions of Dubai. We look forward to seeing you again! :) Your My Holidays Adventures Team
Skrevet 4. desember 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

cordi169
Denver, CO1 bidrag
This was a great tour. Our guide Mo did an excellent job of getting us around and our driver was there on the spot. The only low point was the long lines to get up the Burg kalafi (sp?). I would recommend upgrading to the top ticket to bypass the
Lines and get higher up. The berg al Arab was very special and Great drinks and snacks.
Skrevet 4. mai 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Beachpanther
Wilmington, NC73 bidrag
Par
We were traveling as two couples, ages 55-56. We booked this for a chance to get in to the Burj al Arab hotel. While we finally did get there, this tour was a disaster. Our guide, Dinesh, was definitely new at this. He had a mumbled english language delivery, which no one in the back seat could hear. The vehicle was a Toyota 4 runner equivalent which was cramped with 3 in the back seat. There was a third seat but no one was really interested in climbing over the back to get there.

On that note we proceeded on the tour. The first stop was an Islamic art gallery, which was billed as an Islamic art museum. We were forced into listening to a sales presentation for some tapestries. While interesting,we did not sign up for a sales pitch. The next stop was the souk at The Madinhat Jumeriah hotel. This was similar to Epcot at Disney world, and not the authentic historic souk in Dubai. Only salvation was an good picture spot within the souk area with the Burj al Arab in the background. The next stop was the Atlantis on Palm Island. Here you will be afforded an opportunity to take a picture from the street. You can not go in or really see anything. Other than driving out and seeing the development of the Palm Island, it is a waste of time. Next stop was the Dubai marina. Everyone was tired of sitting in the cramped vehicle, so we asked for 20-30 minutes to stroll the marina, and hopefully have a cocktail or beer and relax for a bit, as we had been riding in the car for over 2 hrs. Since it is Dubai, no such venues were available to have a beer or anything. Coffee was an option, but no really good place to chill out overlooking the boats.

Now comes the "best part". Due to extremely poor planning and logistics, we were now crammed back into the car and stuck in bumper to bumper traffic for over 90 minutes, as we rode back to Dubai Central and the Burj Khalifa. We were late for our scheduled time but still within the window, but over 30 min behind schedule. We were given Cafe inclusive tickets which supposedly included a cafe treat at the end of the Khalifa visit, but Dinesh did not make this clear. While you skip the line to get the tickets, you will be in a queue for 30 min at least. By now we felt rushed resulting in a frantic visit "At the Top". The views were amazing and worth a trip up. Since we were running late, there was no visit to the famous fountains which were promised on the tour. Finally we made it to the Burj al Arab after another 30-40 min ride across town, including a circle around the Dubai mall, as our driver went out the wrong exit. The Burj al arab was amazing. We had two cocktails apiece and soaked in the view. This journey to the Burj al Arab was truly a quest, as we went through many ordeals and we had made it. We were not told of any budget for the drinks so who knows if we used our allowance, but it was enough.

After several photos we got into the cramped vehicle and headed home after a 9 hr tour, most of which was spent in a vehicle too small to be comfortable.

My issue with this tour was the poor logistics, the lack of clear expectations to what we would be seeing, and the value for what we received. This was an expensive tour at 300 apiece and was uncomfortable and rushed. Poor logistics and a mumbling driver who offered little in Dubai information is not what we expected. Traffic in a large City is not unexpected, but with planning we could have minimized our drive time, by going to the Burj Khalifa or the Burj al Arab in a different order.

My complaint to Viator, with whom we booked this tour was met with the reply from the tour company that we were just a bunch of drunks searching for alcoholic drinks. In fact we were 4 55 yr olds trying to see the highlights of Dubai, who were in a cramped hot car, without food or drink for several hours, and extremely frustrated. We did not get what we expected and the whole tour really ruined our Dubai experience. No refund or partial refund was offered, and as a result I would hesitate to recommend booking with Viator, whom I have used multiple times in the past with outstanding results.
Skrevet 19. november 2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dear Beachpanther, many thanks for your feedback and very sorry for the experience you had on that day. Our Guide informed me that you have asked from the beginning of the tour for a Bar to have alcoholic drinks, which was not possible as Bars in Dubai starts to open by 19:00 and mostly located in Hotels. As the Private Dubai Tour includes first the sightseeing city Tour Hotspots, then Burj Khalifa visit and Highlight of the Day the Cocktails at Burj Al Arab 7 Stars Hotel in the Sky View Bar. Our Guide has explained you several times the staus in regards to alcoholic drinks. Regarding Traffic in Dubai - it's really out of our hands. It depends always on season-time and exhibitions going on in Dubai. Plese accept our apologies for the inconveniences you had and looking forward to welcoming you again. Our best regards, Ramy
Skrevet 2. februar 2018
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Om operatøren

Ikke ta det fra oss – her er hva andre har å si om denne operatøren.

Av: My Holidays Adventures
102bj_rnl
102bj_rnl
00
Veldig bra tur - Vi fikk sett mye på en dag
Vi var 7 personer og bestilte på Viator,com via Trip Advisor. Ble hentet på hotellet i Ras Al Khaimah som avtalt k
Vanlige spørsmål om Dubai 2020: Private Tour mit Burj Khalifa 124 & Burj Al-Arab Cocktails


Priser i Dubai 2020: Private Tour mit Burj Khalifa 124 & Burj Al-Arab Cocktails starter fra kr 3 821,55. Oppdag og bestill Dubai 2020: Private Tour mit Burj Khalifa 124 & Burj Al-Arab Cocktails på Tripadvisor

My Holidays Adventures er vert for Dubai 2020: Private Tour mit Burj Khalifa 124 & Burj Al-Arab Cocktails. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt My Holidays Adventures på Tripadvisor. Oppdag og bestill Dubai 2020: Private Tour mit Burj Khalifa 124 & Burj Al-Arab Cocktails på Tripadvisor