Turer og billetter

Dubai Fountains Vis Lake Ride levert av Al Nahdi Travel and Tourism

Dubai Fountains Vis Lake Ride
4
Bestill på forhånd
fra
kr 752,36
per voksen (prisen varierer etter gruppestørrelsen)
Bestill nå og betal senere: Hold av plassen din kostnadsfritt med fleksibel bestilling.
Gratis avbestilling
Ikke sikker? Du kan avbestille denne reservasjonen opptil 24 timer i forveien og få en full refusjon.
Øyeblikksbilde fra omvisning
Varighet:
30 m
Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
Henting ved hotellet tilbys
Nær offentlig transport
Billettype:
Mobil
Gratis avbestilling
Om
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 30 min
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Tilgjengelige språk
Engelsk
Hva du kan forvente
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 30 min
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Tilgjengelige språk
Engelsk
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Hva du kan forvente
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 91912P19
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • All Fees and Taxes
Varighet
30 m
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Se etter på The Top Counter In Dubai Mall for å samle billetten din og be om hjelp for å lede deg til Board Walk.
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Ingen rullestoltilgang
  • Nær offentlig transport
  • Spedbarn må sitte på fanget
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
Inkluderinger
  • All Fees and Taxes
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Se etter på The Top Counter In Dubai Mall for å samle billetten din og be om hjelp for å lede deg til Board Walk.
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Varighet
30 m
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Ingen rullestoltilgang
  • Nær offentlig transport
  • Spedbarn må sitte på fanget
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
Reis trygt under COVID-19
Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Temperatursjekk for turdeltakere ved ankomst
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Temperatursjekk for turdeltakere ved ankomst
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
  • Sosial distansering håndheves under hele opplevelsen
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
  • Masker kreves for guider på offentlige områder

4.0
31 anmeldelser
Ypperlig
21
Svært bra
3
Gjennomsnittlig
3
Dårlig
1
Forferdelig
3

Tracy M
5 bidrag
Somewhat unorganised at the beginning as our tickets where for the 8:15 and didn’t get on till 8:45 but once on it was wonderful. All around the lake was beautiful due to the sparkling lights and on the lake for the dhow gave a different perspective to that on the walkway. Would recommend all do it but needs to be better organised
Skrevet 28. april 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Altaf1433
We sincerely apologize for the bad experience with the organization and have taken this as feedback to improve on the same. We are glad that you had a great time. Thank You
Skrevet 30. mai 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

S.A
Dubai, De forente arabiske emirater65 bidrag
jan. 2022
Fountaint show is free of charge. You can come and just watch. But if you want to get unforgettable feelings and be very close to this show its better to pay for Abra water taxi . You will be able to watch this show from very close distance . There are 9 persons per one abra water taxi. We were taking Abra many times and it was always like a first time.
Skrevet 27. april 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Altaf1433
We are glad that you had a great time. We do appreciate you time for this Feeback. Thank You
Skrevet 30. mai 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Rasha Amr
10 bidrag
mar. 2022 • Alene
The best thing i did in Dubai, the boat ride was really enjoyable, and the view was great, i really love it, and would love to do it again..
Skrevet 23. mars 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Altaf1433
We are glad that you had a great time. We do appreciate you time for this Feeback. Thank You
Skrevet 30. mai 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Marie-Claude L
Chevreuse, Frankrike222 bidrag
jan. 2022 • Par
It's better to prebook this tour. You have to exchange your vouchers at a Top Burj Khalifa counter (one is close to the aquarium in Dubai Mall.
The tour itself lasts 30 minutes with a stop to see the show with a very good view. We did the 6:30pm tour and it was nice that the sky was not completely dark

We recommend this tour
Skrevet 3. januar 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Altaf1433
Thank Your for your review, we really appreciate your time.
Skrevet 4. januar 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

nov. 2021 • Par
Excellent experience well organized
Superb view of the fountains
Taxi driver was so helpful took us all the way to the boats
We wld definitely recommend an evening boat ride as the sunsets
Skrevet 16. november 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Altaf1433
Thank You for your review, we really appreciate your time.
Skrevet 4. januar 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

AB
4 bidrag
sep. 2021 • Familie
Le lac étant très petit, les bateaux dessinent des huits afin de faire passer le temps, ce n'est pas réellement une" Balade sur le lac". Au cours de notre séjour, nous avons pu assister plusieurs fois aux différents spectacles de fontaines à partir de la berge et sincèrement le bateau n'apporte rien de plus, au contraire, le toit du bateau empêche de visualiser les jets d'eau qui montent assez haut et les autres passagers, la totalité des fontaines. En résumé, assister aux différents spectacles de fontaines est totalement gratuit donc inutile de mettre de l'argent pour une chose qui n'apporte réellement rien de plus, garder votre budget pour d'autres activités qui sont nombreuses à Dubaï. Si vous optez pour cette activité, préférez la nuit pour la beauté du spectacle et espérez être seul sur le bateau. Il serait judicieux, si cela est possible, d'enlever le toit des bateaux, indispensables le jour pour avoir de l'ombre, mais inutiles la nuit et qui gâchent la vue du spectacle et des tours illuminées.
Skrevet 1. oktober 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Altaf1433
We appreciate your time for the feed back and will really look in to the feed back provided. Thank You
Skrevet 20. oktober 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

carriemleemba
Manassas, VA298 bidrag
jul. 2021
This along with visiting the Dubai mall is a must do experience in Dubai.

We went on the first show of the night, because my daughter wanted to get back to the hotel to swim.

So the show was not that great, at night I am sure it would be more impressive.

I like water and boats and was told from friends that this was the best thing to do.

I really liked going around and being out on the water for the show.
Skrevet 1. september 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Altaf1433
we are glad to know that you had wonderful time and appreciate your time for the feed back. Thank You
Skrevet 20. oktober 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

MotRiv
Brooklyn, NY15 bidrag
apr. 2021
Great idea if you want to have a closer look. They take you very up close to the fountains. The breeze and the vibe are on a total different level.
Skrevet 22. april 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Altaf1433
Thank you so much for your Feed Back and we are glad you had a great time. Thank You
Skrevet 23. mai 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

livouzec
Epernon, Frankrike16 bidrag
Superbe spectacle que nous avons pu apprécier en très petit nombre . La passerelle passe au raz des jets d’eau . Comme il y a peu d’informations et que le spectacle est à heure fixe , il est conseillé d’arriver avant le démarrage du spectacle pour être bien positionné. J’ai eu la chance d’être pratiquement seul pour assister à un spectacle de jet d’eau sur une chanson d’Andréa Bocelli , franchement magique . Pas certain que l’option bateau soit plus sympa , par contre dans tous les cas une expérience plus belle qu’en dehors des barrières de sécurité.
Skrevet 25. februar 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Altaf1433
Thank your so much for your Review, we appreciate your time. Thank You
Skrevet 21. mars 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Corinne Laurent
Brussel, Belgia2 bidrag
nov. 2020
Not about the show that I've seen from the ground on Tuesday, but Tripadvisor : NEVER AGAIN. The address to exchange the ticket wasn't complete (so I've never found the place, never get my ticket and never saw the show from the boat). If you want to ask the people with your paper : nothing is easier, your paper is in French, I am in Dubai, well known as a French speaking country. I request the reimbursement of this show that I couldn't see. I should ask a compensation for my lost time, as I've stepped and turned again and again a compensation for my soles and my back, and the waste of time of almost 4 hours on a tip of 5 days. NEVER AGAIN
Skrevet 5. november 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Altaf1433
Hi, Am sorry about your bad experience, however we did try reaching you on couple of occasions via Messages as well as your contact number provided at the time of booking but their was no reply from your side at all. we even left a message for you to get back. The ticket that you had is the same ticket all our guest get and they never faced any problem and even if they did have difficulties locating the counter they would send us a message or call us on the number which is clearly mentioned on the ticket. In the 4 hours that you could not locate a counter all you had to do is send us a message or give us a call and all would have been sorted.
Skrevet 8. november 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 31
Vanlige spørsmål om Dubai Fountains Vis Lake Ride

I løpet av denne opplevelsen kommer du til å besøke blant annet:Oppdag og bestill Dubai Fountains Vis Lake Ride på Tripadvisor

Priser i Dubai Fountains Vis Lake Ride starter fra kr 736,46. Oppdag og bestill Dubai Fountains Vis Lake Ride på Tripadvisor

Al Nahdi Travel and Tourism er vert for Dubai Fountains Vis Lake Ride. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Al Nahdi Travel and Tourism på Tripadvisor. Oppdag og bestill Dubai Fountains Vis Lake Ride på Tripadvisor

Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 30 m. Oppdag og bestill Dubai Fountains Vis Lake Ride på Tripadvisor