Turer i Mahé
Cat Cocos: Mahe til La Digue Island Fast Ferry
2.5

Cat Cocos: Mahe til La Digue Island Fast Ferry

Av VISION VOYAGES DMC PTY LTD
Om

Alder: 2–99 maks. 15 per gruppe
Varighet: 1 t 30 m
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Direkte veiledning: Engelsk, Fransk
Mer
Veiledning i lydform: Engelsk, Fransk
Mer


  • Ferry Transfer som per bekreftet bestilling.
Det som ikke er inkludert
  • Ekstra bagasje koster USD 2/- per kg
  • Flyplass eller Hotel Pick-Up.
  • Flyplass eller Hotel Drop-Off.


Startpunkt:
  • Cat Cocos Berth, 9FJ5+392, Flamboyant Ave, Victoria, Seychelles
    Møt vår representant på vårt kontor på Cat Cocos Berth
Sluttpunkt:
  • La Digue Ferry Harbour, MR2H+V9R, La Digue, Seychelles
    Fergeterminates ved La Digue Jetty

  • Rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Spedbarn må sitte på fanget
  • Transport er tilpasset rullestolbrukere
Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 65650P15

  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Kostnad for ferje billett er per person per vei.
  • Utmerket og pålitelig fergetjeneste mellom Mahe og La Digue Islands.
  • Transittstopp ved Praslin Island
  • Bagasjegodtgjørelse:
  • Fortsett / Hytte
  • 7 kg
  • Innsjekket baggasje
  • Nedre/øvre dekk
  • 30 kg
  • Egenandel @ USD 2/- per kg
  • Business Class
  • Ikke passende for reisende med hjerteproblemer eller andre seriøse medisinske problemer
  • 40 kg
  • De fleste reisende kan delta
  • Egenandel @ USD 2/- per kg
  • Maks mål 50cm X 30 cm X 20cm
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 15 reisende

  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 65650P15

Midlertidig utilgjengelig
Dette produktet kan ikke bestilles via Tripadvisor.
Utforsk andre alternativer
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Vi utfører kontroller på anmeldelser.
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
2.5
2,5 av 5 bobler11 anmeldelser
Ypperlig
2
Svært bra
0
Gjennomsnittlig
2
Dårlig
2
Forferdelig
5

Disse anmeldelsene har blitt oversatt automatisk fra originalspråket.
Denne tjenesten kan inneholde oversettelser levert av Google. Google fraskriver seg alle garantier, uttrykte eller underforståtte, knyttet til oversettelser, inkludert alle garantier for nøyaktighet, pålitelighet og eventuelle implisitte garantier for salgbarhet, egnethet for et bestemt formål og beskyttelse mot forfalskninger.

Joelle H
Melun, Frankrike258 bidrag
5,0 av 5 bobler
Arrived at the pier, luggage taken care of in a small office. No need to worry about it until the destination. The schedules are respected, the crew members are friendly. We traveled in 1st class, the seats are super comfortable.
Skrevet 22. mars 2024
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Dr Jebel Al Fil
Riyadh, Saudi-Arabia794 bidrag
3,0 av 5 bobler
We have used Cat Coco for the past 10 yrs when travelling from Mahe to La Digue. The service in the pre-Covid 19 period was superb and exemplary on every level especially in the business class Lazio Lounge.
The attendants were engaged, well-trained, and extremely helpful. Small snacks and beverages were served that made the one-hour journey pleasant.

This time, in the post Covid-19 period, it cannot be described the same as excellent or exceptional as it was certainly not.

There is limited staff presence, no beverages or snacks offered, and passengers with sea motion illness were not helped at all.

Various thoughts come to mind as to whether the owners have a captivated passenger population, and therefore service does not matter anymore.

Staff, when present tried, but they were not coping at all. Hopefully, this is a once-off experience, and future improvements will follow.
Skrevet 22. oktober 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Magdalena
1 bidrag
1,0 av 5 bobler
aug. 2023
Cat Cocos steals our money!
NO REPLY! NO TICKETS! NO MONEY!
Never again.

We made a ferry reservation, received a confirmation, but without any tickets!
After contacting with their office, we haven't received any more information... and tickets.
Skrevet 11. august 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Dan
Bucureşti, Romania11 bidrag
1,0 av 5 bobler
aug. 2022 • Alene
Cat Cocos steal the money of tourists ( 170€ ) .The same .As well as Travizory Seychelles ( Mr.Tom Marten ) steal me 1285€ at 18.08.2022 and not return my money until now!!!
Skrevet 31. desember 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dear Sir/Ma'am, we are sorry that you had a bad experience. on our side this cannot happen as we are a well-recognized company in Seychelles. We don't know any company called Travizory. Please forwards the emails you got for ferry tickets, send us to this email contact@visionvoyages.sc and we will do an investigation about this matter.
Skrevet 5. januar 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Sonia D
Oslo, Norge30 bidrag
2,0 av 5 bobler
jun. 2022 • Par
Rather too expensive trip for 1 1/2 hour over to La Digue Island. They have tourist price and local price wich is a disgusting way of difference treatment. I felt I was tricked.This is why Seychelles will never become a high class destination when you have poor quality and having prices for locals and turist.
Skrevet 24. juni 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dear Sir/Madam, Thank you for your review and the points you have raised. We will do the necessary and share your response with the ferry company Cat Cocos.
Skrevet 6. juli 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Royakov
Rotterdam, Nederland4 bidrag
1,0 av 5 bobler
It’s not worth the money, the staff are a bit rude and uninterested,
We’ve paid €250 for 2 and only when we got in the boat they explicitly told us we couldn’t eat or drink during the entire 1,5 hour trip because of COVID rules.
Considering its about 35 degrees Celsius, for us this was absolutely shocking.
Skrevet 30. april 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thank you for your review, we will surely share this with the ferry company inter island boats (Cat Cocos) regarding the points raised. Thank you & regards,
Skrevet 7. mai 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Alex Hash
540 bidrag
1,0 av 5 bobler
apr. 2022
Beware of this company !!! They will never reimburse you any money in case you cancel!!! They do not answer to any email (i wrote them many emails), they to not answer to any communication channel they have, not even on Facebook etc. Though their policy states that in case of a cancellation you get your money back with a 25% penalty, they do not reimburse you anything, they do not respond to any email or any way of communication. They are a complete rip-off company when it comes to get your money back! I would avoid this company by any means on the future and I advise you to avoid it !!!! I would have rated 0 stars if possible!!!
Skrevet 26. april 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dear Sir, we are sorry that you had a bad experience, on our side this cannot happen as we are a well-recognised company in Seychelles. However, provide us with your booking reference or name so that we can investigate this issue and we will give you a return. Please resend the emails you have sent us to this email reservations@visionvoyages.sc.
Skrevet 6. mai 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Olly Gaspar
54 bidrag
5,0 av 5 bobler
des. 2021
A ferry is a ferry!

I see nothing wrong with this trip, other people complaining need to really open their eyes.
Skrevet 26. februar 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thank you for your review, really appreciate for your positive feedback
Skrevet 4. august 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Addictdesiles
Nice, Frankrike82 bidrag
2,0 av 5 bobler
okt. 2020
Le Cat cocos je le connais depuis de nombreuses années, j'e ne l'aimais pas avant mais alors ces temps ci encore bien moins! Nous l'avions pris pas mal de fois pour nous rendre sur PRASLIN ou la DIGUE et nous trouvons les tarifs exorbitants, le personnel tire la tête et ne lâchent aucun sourire, on a même vu qu'ils se moquaient des "touristes" parlant en créole pensant que l'on ne comprenait pas... Je préfère et de loin "la belle séraphin" typique et sympa, tout simple le trajet reste un peu plus long mais quelle belle vue tout le long du trajet et le personnel de bord n'est que des Seychellois travaillant et livrant des marchandises, nous avons pu avoir des dialogues partages et échanges et refaire le monde en quelques heures que nous n'avons pas vu passer, tellement c'était top! Le cat cocos pour moi est impersonnel, on est anonyme et il est très très cher!
Skrevet 24. november 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Merci pour votre review, on va les communiquer au l'administration de cat coco des vos concernes. Merci et bonne journee
Skrevet 25. november 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Kapps1234
Sydney, Australia29 bidrag
3,0 av 5 bobler
mar. 2020
It's a pretty expensive ferry trip. Apparently flying is not much more.
I felt squashed in and they are pretty unorganised. We sat outside which is undercover but did get a bit hot. But not sure I'd want to be inside either.
On the way back it was a bit rough....and people were getting seasick.....so be prepared.
The ferry got us to the Islands....but I thought the experience would be a lot better.
Skrevet 13. mars 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Good morning, thank you for your feedback and we will surely shared your feedback with the ferry company cat coco on your concerned. Yes, there are days that the sea can be a bit rough. Have a good day
Skrevet 16. mars 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 11

Cat Cocos: Mahe til La Digue Island Fast Ferry levert av VISION VOYAGES DMC PTY LTD

Alle hotell i MahéHotelltilbud i MahéRestplass i Mahé
Alle ting å gjøre i Mahé
Dagsturer i MahéKasinoer og pengespill i Mahé
RestauranterFlyReisehistorierCruiseLeiebiler