Turer og billetter

Cat Cocos: Mahe til La Digue Island Fast Ferry

Av VISION VOYAGES DMC PTY LTD
fra
kr 636,21
per voksen
fra
kr 636,21
per voksen

Laveste pris garantertBestill nå og betal senereGratis avbestilling

Alder: 2–99 maks. 15 per gruppe
Varighet:1 t 30 m
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Billettype:Mobil
Engelsk, Fransk


  • Ferry Transfer som per bekreftet bestilling.
Det som ikke er inkludert
  • Ekstra bagasje koster USD 2/- per kg
  • Flyplass eller Hotel Pick-Up.
  • Flyplass eller Hotel Drop-Off.


Avreiseinformasjon
  • Cat Cocos Berth, 9FJ5+392, Flamboyant Ave, Victoria, Seychelles Møt vår representant på vårt kontor på Cat Cocos Berth
Returdetaljer
  • La Digue Ferry Harbour, MR2H+V9R, La Digue, Seychelles Fergeterminates ved La Digue Jetty

  • Rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Spedbarn må sitte på fanget
  • Transport er tilpasset rullestolbrukere
Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 65650P15

  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Kostnad for ferje billett er per person per vei.
  • Utmerket og pålitelig fergetjeneste mellom Mahe og La Digue Islands.
  • Transittstopp ved Praslin Island
  • Bagasjegodtgjørelse:
  • Fortsett / Hytte
  • 7 kg
  • Innsjekket baggasje
  • Nedre/øvre dekk
  • 30 kg
  • Egenandel @ USD 2/- per kg
  • Business Class
  • 40 kg
  • Egenandel @ USD 2/- per kg
  • Maks mål 50cm X 30 cm X 20cm
  • Ikke passende for reisende med hjerteproblemer eller andre seriøse medisinske problemer
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 15 reisende

  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

Dette kan du forvente under besøket
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Sosial distansering håndheves under hele opplevelsen
  • Ansiktsmasker gitt ut til reisende
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
  • Masker kreves for guider på offentlige områder
  • Sikkerhetsforholdsregler oppgis av eiendommen og kontrolleres ikke av Tripadvisor for nøyaktighet.

Hvor mye er Cat Cocos: Mahe til La Digue Island Fast Ferry?
Priser i Cat Cocos: Mahe til La Digue Island Fast Ferry starter fra kr 645,68. Oppdag og bestill Cat Cocos: Mahe til La Digue Island Fast Ferry på Tripadvisor
Hvilket selskap leverer Cat Cocos: Mahe til La Digue Island Fast Ferry?
VISION VOYAGES DMC PTY LTD er vert for Cat Cocos: Mahe til La Digue Island Fast Ferry. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt VISION VOYAGES DMC PTY LTD på Tripadvisor. Oppdag og bestill Cat Cocos: Mahe til La Digue Island Fast Ferry på Tripadvisor
Hvor mye tid trenger jeg for Cat Cocos: Mahe til La Digue Island Fast Ferry?
Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 1 t 30 m. Oppdag og bestill Cat Cocos: Mahe til La Digue Island Fast Ferry på Tripadvisor

Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 65650P15

Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Vi sjekker anmeldelser
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
2.0
7 anmeldelser
Ypperlig
1
Svært bra
0
Gjennomsnittlig
1
Dårlig
2
Forferdelig
3

Sonia D
Oslo, Norge18 bidrag
jun. 2022 • Par
Rather too expensive trip for 1 1/2 hour over to La Digue Island. They have tourist price and local price wich is a disgusting way of difference treatment. I felt I was tricked.This is why Seychelles will never become a high class destination when you have poor quality and having prices for locals and turist.
Skrevet 24. juni 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
JLVISION
Dear Sir/Madam, Thank you for your review and the points you have raised. We will do the necessary and share your response with the ferry company Cat Cocos.
Skrevet 6. juli 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Royakov
Rotterdam, Nederland4 bidrag
It’s not worth the money, the staff are a bit rude and uninterested,
We’ve paid €250 for 2 and only when we got in the boat they explicitly told us we couldn’t eat or drink during the entire 1,5 hour trip because of COVID rules.
Considering its about 35 degrees Celsius, for us this was absolutely shocking.
Skrevet 30. april 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
JLVISION
Thank you for your review, we will surely share this with the ferry company inter island boats (Cat Cocos) regarding the points raised. Thank you & regards,
Skrevet 7. mai 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Alex Hash
512 bidrag
apr. 2022
Beware of this company !!! They will never reimburse you any money in case you cancel!!! They do not answer to any email (i wrote them many emails), they to not answer to any communication channel they have, not even on Facebook etc. Though their policy states that in case of a cancellation you get your money back with a 25% penalty, they do not reimburse you anything, they do not respond to any email or any way of communication. They are a complete rip-off company when it comes to get your money back! I would avoid this company by any means on the future and I advise you to avoid it !!!! I would have rated 0 stars if possible!!!
Skrevet 26. april 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
JLVISION
Dear Sir, we are sorry that you had a bad experience, on our side this cannot happen as we are a well-recognised company in Seychelles. However, provide us with your booking reference or name so that we can investigate this issue and we will give you a return. Please resend the emails you have sent us to this email reservations@visionvoyages.sc.
Skrevet 6. mai 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Oliver Gaspar
29 bidrag
des. 2021
A ferry is a ferry!

I see nothing wrong with this trip, other people complaining need to really open their eyes.
Skrevet 26. februar 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
SDhanjee2014
Thank you for your review, really appreciate for your positive feedback
Skrevet 4. august 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Addictdesiles
Nice, Frankrike29 bidrag
okt. 2020
Le Cat cocos je le connais depuis de nombreuses années, j'e ne l'aimais pas avant mais alors ces temps ci encore bien moins! Nous l'avions pris pas mal de fois pour nous rendre sur PRASLIN ou la DIGUE et nous trouvons les tarifs exorbitants, le personnel tire la tête et ne lâchent aucun sourire, on a même vu qu'ils se moquaient des "touristes" parlant en créole pensant que l'on ne comprenait pas... Je préfère et de loin "la belle séraphin" typique et sympa, tout simple le trajet reste un peu plus long mais quelle belle vue tout le long du trajet et le personnel de bord n'est que des Seychellois travaillant et livrant des marchandises, nous avons pu avoir des dialogues partages et échanges et refaire le monde en quelques heures que nous n'avons pas vu passer, tellement c'était top! Le cat cocos pour moi est impersonnel, on est anonyme et il est très très cher!
Skrevet 24. november 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
JLVISION
Merci pour votre review, on va les communiquer au l'administration de cat coco des vos concernes. Merci et bonne journee
Skrevet 25. november 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Kapps1234
Sydney, Australia29 bidrag
mar. 2020
It's a pretty expensive ferry trip. Apparently flying is not much more.
I felt squashed in and they are pretty unorganised. We sat outside which is undercover but did get a bit hot. But not sure I'd want to be inside either.
On the way back it was a bit rough....and people were getting seasick.....so be prepared.
The ferry got us to the Islands....but I thought the experience would be a lot better.
Skrevet 13. mars 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
JLVISION
Good morning, thank you for your feedback and we will surely shared your feedback with the ferry company cat coco on your concerned. Yes, there are days that the sea can be a bit rough. Have a good day
Skrevet 16. mars 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Sirhuinca
2 bidrag
sep. 2019
Am 9.9.2019 bin mit der Ferry von Mahe nach Praslin gefahren.
Bei der Ankunft in Praslin haben wir gesehen das ein neuen Koffer beschädigt worden ist. Nach viel "palaver" mit den Captain habe ich einen Formular gemacht und offiziell in der office übergeben. Mir ist gesagt worden das die Ferry company mich kontaktieren will und alles regeln. Ich war mehrmals in der Office in Praslin, aber die Aussage war es dauert noch. Nach 4 Wochen habe eine e-mail geschrieben und heute ( 16.10.2019) erfahre das wir es selbst waren, die den "Koffer kaputt" gemacht haben. So eine Frechheit habe ich selten erfahren. Ich weiss das mein nächster trip von Mahe-Praslin mit Flieger sein wird und nie mehr mit Ferry.
Skrevet 16. oktober 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
JLVISION
Thank you for your review, we will take this up with the Inter Island Boats (the ferry company). We do apologized on behalf of Vision Voyages DMC for this problem with your suitcase. Once we receive their feedback we will surely pass this on to you. Thanks, Johnette
Skrevet 17. oktober 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Tripadvisor | Cat Cocos: Mahe til La Digue Island Fast Ferry levert av VISION VOYAGES DMC PTY LTD | Mahé, Seychellene