Turer og billetter

Antalya City Tour levert av Anemon Turizm

Antalya City Tour
4
Bestill på forhånd
fra
kr 583,64
per voksen
Bestill nå og betal senere: Hold av plassen din kostnadsfritt med fleksibel bestilling.
Gratis avbestilling
Ikke sikker? Du kan avbestille denne reservasjonen opptil 24 timer i forveien og få en full refusjon.
Øyeblikksbilde fra omvisning
Varighet:
7 t
Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
Henting ved hotellet tilbys
Gruppestørrelse:
26
Rullestoltilgang
Billettype:
Mobil
Om
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 7 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Tilgjengelige språk
Tysk, Russisk, Engelsk
Hva du kan forvente
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 7 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Tilgjengelige språk
Tysk, Russisk, Engelsk
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Hva du kan forvente
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 115873P1
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Air-conditioned vehicle
  • All Fees and Taxes
  • Lunch
  • Inngang/adgang – Old City Marina
  • Inngang/adgang – Lower Duden Waterfalls
  • Inngang/adgang – Kaleici
  • Inngang/adgang – Tunektepe Teleferik
Ekskluderinger
  • Alle brus er ekstra.
Varighet
7 t
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Alle hotell i Lara, Kundu, Belek.
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Spedbarn må sitte på fanget
  • Transport er tilpasset rullestolbrukere
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 26 reisende
Inkluderinger
  • Air-conditioned vehicle
  • All Fees and Taxes
  • Lunch
  • Inngang/adgang – Old City Marina
  • Inngang/adgang – Lower Duden Waterfalls
  • Inngang/adgang – Kaleici
  • Inngang/adgang – Tunektepe Teleferik
Ekskluderinger
  • Alle brus er ekstra.
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Alle hotell i Lara, Kundu, Belek.
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Varighet
7 t
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Spedbarn må sitte på fanget
  • Transport er tilpasset rullestolbrukere
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 26 reisende
Reis trygt under COVID-19
Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Temperatursjekk for turdeltakere ved ankomst
Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Temperatursjekk for turdeltakere ved ankomst
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
  • Policy for betalt opphold hjemme for ansatte med symptomer
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
  • Sosial distansering håndheves under hele opplevelsen
Reiserute
  • Du blir hentet
    Se Viktig informasjon for detaljer
  • 1
    Old City Marina
    Stopp: 2 timer - Inngang er inkludert
    Se detaljer
  • 2
    Lower Duden Waterfalls
    Stopp: 45 minutter - Inngang er inkludert
    Se detaljer
  • 3
    Kaleici
    Stopp: 60 minutter - Inngang er inkludert
    Se detaljer
  • 4
    Tunektepe Teleferik
    Stopp: 60 minutter - Inngang er inkludert
    Se detaljer
  • 5
    Lower Duden Waterfalls
    Stopp: 15 minutter
    Se detaljer
  • Du kommer tilbake til utgangspunktet
+

4.0
41 anmeldelser
Ypperlig
24
Svært bra
8
Gjennomsnittlig
2
Dårlig
1
Forferdelig
6

wako2402
6 bidrag
jun. 2022
Hay mas interés del guía en llevarte a lugares comerciales donde pueda recibir una comisión que interés en hablarte de los lugares que se recorren. Otro joven de la organización que acompañaba el tour desde un auto tuvo una conducta muy amable y espetuosa, esto fue el viernes 3 de junio.
Skrevet 24. juni 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

icnrsqu
Rapid City, SD14 bidrag
mai 2022
Beautiful scenery and fun to have a look around. Instead of the one hour boat ride that went no where I would have liked to have that time walking around the old part of the city and having those sites explained.
Skrevet 3. juni 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Sadia C
29 bidrag
mai 2022
I did this tour with star holidays/colour travel, I found it poorly organised. The old city was nice to visit but we didn't get enough free time to tour the place. The lunch included was quite a scam, the food provided was pretty crap, it would've been better if they didn't include the food in the price and you buy your own lunch. Wouldn't recommend doing the city tour with star holidays/colour travel.
Skrevet 3. juni 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AnemonTurizm
Hello, Our company name is not star holiday/color travel. It’s Anemon Turizm. I am so sorry but i think you are confused with the companies.
Skrevet 7. juni 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Karen K
2 bidrag
The tour operator was a very cheerful person, very knowledgeable. The trip didn't include the cable car, but a boat trip, which was ok, but there was no mention of this being so, so a little disappointed that the cable car wasn't included. The title needs to show this.
Skrevet 11. april 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Christopher M
Storbritannia1 bidrag
feb. 2022 • Venner
Not exactly what’s been described on the website. Program changes are not informed to guest.

There was no cable car and as per description also we were supposed to visit 3 waterfalls however we were taken to only 2 waterfall. The itinerary wasn’t well planned It looked like it was was driving tour. We passed by same spot for like 5-6 times.

The restaurant where we stopped for lunch was not what was expected. Had to skip the city tour as it was getting boring and made my own way to the hotel.
Skrevet 1. mars 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear Guest, We are so sorry to read that you didn't enjoy the tour at all and get extremely disappointed that you didn't read the tour description before your purchase. Before writing you that response we invastigated the issues you mentioned and got all the informations from our drivers, guides, restaurant and even contacted with our other guests... after all the investigation we understood that you purchased a wrong product! Let us explain your complaints so our new travelers can get a clear picture about the tour; - In our tour we have the cable car activity but as you can read in the tour description with capital letters that cable car is "under construction" during February and will start operating from 1st of March. Thus, we did some discount for the travelers during this period. - In our tour description there are only "two" waterfall visit stated; Duden Waterfall and the lower Duden Waterfall. for many years operating this tour we had never visited 3 waterfalls in one day because of the locations they have we can not add cable car and the old town visit in only 1 day tour! Our guide let all the guests to have some free time at the old town and asked to meet you at 6pm in order to drop you to your hotel which is close to Kaleiçi. You refused to go by bus but go by yourself "at the end of the tour!" so you already had all the tour activities in that day... Again we are so disappointed to know you do not recomend our tour to other travelers. Hope to serve you again in beautiful Antalya... Best,
Skrevet 2. mars 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Umüt T
1 bidrag
des. 2021 • Par
Wir wurden um 9:28 abgeholt und wurden zu einem Treffpunkt gebracht, wo wir aufgeteilt wurden zu Tour mit der Englischen Sprache und zu einer in Russisch. Wir jedoch hatten eine Deutsche Tour gebucht wie auch andere Touristen bei dieser Tour. Dort meinte die Reiseführerin wir sollen uns schnell den Wasserfall angucken und Fotografieren der beim Treffpunkt war und für den wir 5 Minuten zeit hatten.
Dann fuhren wir los und Sie erzählte uns das wir nun eine Süßigkeiten Firma besuchen, was jedoch gar nicht in bei der Gebuchten Tour angegeben war. In der Süßigkeitenfirma angekommen erhielten alle Teilnehmer der Tour einen Halsband als Akkreditierung und sollten in einen Raum mit einem Beamer folgen. Dort zeigte man uns einen Werbefilm über die Süßigkeiten Firma und nach dem Film wurden wir in den Nächsten Raum geleitet. Dort warteten mehrere Verkäufer um uns ihre Süßwaren und weiteres zu Verkaufen dies jedoch zu Absurden preisen. Beispiel war Ihr Lokum (eine Türkische süßigkeit) für uns um Angebot für 29 Dollar pro Kilo, diesen erhält man jedoch schon für viel Weniger in der Stadt. Dann fuhren wir erneut los und nach etwa einer halben Stunde waren wir bei einer einfahrt wo die Reiseleiterin meinte dieser Wasserfall wäre gesperrt und das wir nun zu einer anderen Fahren die Fahrt sollte in etwa 20 Minuten dauern. Dort angekommen lief die Reiseführerin los und war ständig am telefonieren. Hier sollten wir ebenfalls unsere Bilder machen und uns dann wieder beim Bus versammeln. In diesem Zeitraum war die Reiseleiterin permanent am Telefon. Als dann alle am Bus ankamen teilte Sie uns mit das wir nun zu einem Restaurant fahren und dort Mittagessen. Sie nahm im Bus unsere Bestellung bereits auf und angekommen im Restaurant bedienten uns 2 in etwa 10 Jährigen Kinder, welche uns Getränke und Vorspeisen auf die Tische verteilten bei dem sich Herausgestellt hat das diese alle Extra kosten und wir die Vorspeisen und Getränke die wir nicht bestellt hatten nun bezahlt werden müssen. Von dort ging es wieder Los mit dem Bus. Die Reiseleiterin teilte uns mit das die Seilbahnfahrt nicht stattfindet, da die Betreiber es für den Ganzen Tag geschlossen hätten. Die Info dafür hätte Sie erst um 10 Uhr morgens erhalten und für diesen Ausfall sollten wir alle 30 Lira pro Person erstattet bekommen. Sie meinte das wir nun in die Alte Stadt fahren und dort angekommen führte Sie uns in ein Klamottengeschäft in der Markenprodukte wie z.B. von Louis Vuitton, Gucci, Prada etc als Fälschungen verkauft wurden. Der Ladenbetreiber war ziemlich Aggressiv und nötigte alle etwas zu kaufen oder erst gar nicht gehen zu lassen und blockierten Zeitweise die Ausgänge. Auf Türkisch sagte der Ladeninhaber zu der Reiseführerin das einige Teilnehmer der Tour sich geweigert hatten etwas zu Kaufen und “abgehauen” seien zu der sich die Reiseleiterin wie folgt erwiderte “es sind noch genügend für uns da lass die anderen gehen”. Auch meine Freundin und ich weigerten uns etwas zu Kaufen und folgten der Reiseführerin nach draußen und sagten Ihr das wir Genug davon haben und wir eine Rückerstattung wollen. Sie zückte ihr Portemonnaie und gab uns 55 Lira und meinte Sie müsse kurz wechseln gehen und verschwand erneut im Geschäft. Nach 10 Minuten mussten wir feststellen das sie durch einen anderen Eingang verschwunden ist. Somit war die Tour für uns auch Beendet. Auch die Rückfahrt ins Hotel mussten wir eigenständig organisieren und bezahlen.
Skrevet 3. januar 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

mar. 2021 • Par
Pandemi döneminde bir nefes alabilmek adına katıldığımız tur mükemmeldi. Özellikle Hülya Hanım’ın enerjisi ve ekibinin ruhu turu daha da güzel hale getirdi. Kesinlikle bu dönemde bir nefes almak isteyenlere öneririm. İnanın bu ekip ve turla üzerindeki tüm kötü enerjiyi atarsınız:) Herşey için teşekkürler
Skrevet 9. april 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Serhan E
1 bidrag
aug. 2020 • Familie
That was amazing time for us . We had great time, you can come with your family, that gonna be fun for you, dont forget the try this experience...
Skrevet 7. april 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

reyhan e
1 bidrag
aug. 2020 • Familie
We hade great time with my familly, thanks for your services and kindness. You have to try this experience and that gonna be amazing for you.
Skrevet 7. april 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

CELAL
5 bidrag
jan. 2021
profesyonellikte level atlamış bir ekip ile mükemmel bir şehir turu yaptık. yıllardır bulunduğum antalya da görmediğim güzellikleri gördüm hepsine teşekkür ediyorum.
Skrevet 31. januar 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 41
Vanlige spørsmål om Antalya City Tour

I løpet av denne opplevelsen kommer du til å besøke blant annet:Oppdag og bestill Antalya City Tour på Tripadvisor

Priser i Antalya City Tour starter fra kr 582,69. Oppdag og bestill Antalya City Tour på Tripadvisor

Anemon Turizm er vert for Antalya City Tour. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Anemon Turizm på Tripadvisor. Oppdag og bestill Antalya City Tour på Tripadvisor