Turer og billetter

Xi'an Evening Food Tour av TukTuk levert av Lost Plate Xian Food Tours

Xi'an Evening Food Tour av TukTuk

Xi'an Evening Food Tour av TukTuk
5
Bestill på forhånd
fra
kr 620,88
per voksen
Bestill nå og betal senere: Hold av plassen din kostnadsfritt med fleksibel bestilling.
Ikke sikker? Du kan avbestille denne reservasjonen opptil 24 timer i forveien og få en full refusjon.
Øyeblikksbilde fra omvisning
Ta en oversatt mattur på Old Xi'an i en tuk-tuk
Varighet:
4 t
Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
Gruppestørrelse:
10
Nær offentlig transport
Billettype:
Mobil
Gratis avbestilling
  • Varighet:
    4 t
  • Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
  • Gruppestørrelse:
    10
  • Nær offentlig transport
  • Billettype:
    Mobil
  • Gratis avbestilling
Om
Når den siste stoppen på den berømte Silk Road er den gamle byen Xi'an en smeltedigel av kulturer - med en rik kulinarisk tradisjon å matche. På denne innsidernes mattur, la navigasjonen til din guide, som fører deg gjennom de svingete gatene i gamlebyen. Kjør i stil mellom matstopp i din egen private tuk-tuk, og nyt en morgen- eller kveldsturné som passer best i timeplanen din.
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 4 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Tilgjengelige språk
Engelsk
Høydepunkter
  • Oppdag skjulte spisesteder besøkes av lokalbefolkningen
  • Velg mellom morgen og kveld turer for maksimal fleksibilitet
  • Smak ubegrensede prøver på opptil fem matstopp
Hva du kan forvente
  • Møt din guide i hjertet av Xi'an, en levende, gammel by som en gang markerte slutten av den legendariske Silk Road. Kjør en tuk-tuj ned svingete baner og pittoreske smug som du lytter til byens historie og høre om sine mangfoldige matradisjoner. Deretter hodet til familiedrevne spisesteder for en sjelden titt på byens underjordiske mat scene. Steder varierer, men du vil bli garantert ubegrenset biter på opptil fem forskjellige deilige matstopp. Få en førstehånds titt på matlaging og lær om familiene som har gjort klassiske retter som yangrou paomo (fårekjøttspann med flatbread) i generasjoner. Du får sjansen til å se Xi'an berømte nudler bli hånddrekket på bestilling. Til slutt går du til et lokalt bryggeri for å drikke en fersk utskrift av lokal brygge, eller du har valgt en morgenstur, prøv en klassisk frokostfat.
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 4 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Tilgjengelige språk
Engelsk
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Høydepunkter
  • Oppdag skjulte spisesteder besøkes av lokalbefolkningen
  • Velg mellom morgen og kveld turer for maksimal fleksibilitet
  • Smak ubegrensede prøver på opptil fem matstopp
Hva du kan forvente
  • Møt din guide i hjertet av Xi'an, en levende, gammel by som en gang markerte slutten av den legendariske Silk Road. Kjør en tuk-tuj ned svingete baner og pittoreske smug som du lytter til byens historie og høre om sine mangfoldige matradisjoner. Deretter hodet til familiedrevne spisesteder for en sjelden titt på byens underjordiske mat scene. Steder varierer, men du vil bli garantert ubegrenset biter på opptil fem forskjellige deilige matstopp. Få en førstehånds titt på matlaging og lær om familiene som har gjort klassiske retter som yangrou paomo (fårekjøttspann med flatbread) i generasjoner. Du får sjansen til å se Xi'an berømte nudler bli hånddrekket på bestilling. Til slutt går du til et lokalt bryggeri for å drikke en fersk utskrift av lokal brygge, eller du har valgt en morgenstur, prøv en klassisk frokostfat.
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 7494P3
Ring +47 21930559
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Privat transport
  • 4-5 matstopp
  • Dinner
  • Driver og lokal guide
  • Ubegrenset øl og brus
  • Liten gruppe tur (mindre enn 10 personer)
Ekskluderinger
  • Gratuities
Varighet
4 t
Avreiseinformasjon
  • Home Inn Xi'an Zhonglou West Main Street, No.259 Xidajie Street, 莲湖区 Xi'an, Shanxi, China, 710002 Møtested: Xi Hua Men Brannstasjon, som ligger 1 by blokk nord for Bell Tower, like vest for krysset mellom Bei Da Jie Street og Xi Hua Men Street. Generelle anvisninger: Brannstasjonen er et veldig enkelt landemerke å gjenkjenne, bare se etter store røde dører med tall malt på dem. Det ligger 1 bykvarter nord for Bell and Drum tårnene i krysset mellom Bei Da Jie Street og Xi Hua Men Street. Brannstasjonen ligger omtrent 50 meter vest for krysset på Xi Hua Men Street. Vis din drosjesjåfør: 你好, 我 想去 西 华 门 消防队 门口. 西 华 门 与 北 大街 十字. 谢谢. Subway Veibeskrivelse: Zhonglou (Bell Tower) Stasjonstjenester linje 2. Følg skiltene til Avslutt A og deretter gå nordover til krysset mellom Bei Da Jie og Xi Hua Men Streets. Ta til venstre på Xi Hua Men Street i ca 20 meter. Kart: https://goo.gl/maps/qE5wkQkp5ar (krever et VPN i Kina) eller https://j.map.baidu.com/WITvZ
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Vennligst informer om eventuelle spesielle kostbehov ved bestilling
  • Fungerer i alle værforhold, vennligst kle deg riktig
  • Denne turen er ikke vegetarisk vennlig, i stedet anbefaler vi å bli med på våre turer i Beijing, Shanghai eller Chengdu.
  • Ingen rullestoltilgang
  • Nær offentlig transport
  • Spedbarn må sitte på fanget
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 10 reisende
Inkluderinger
  • Privat transport
  • 4-5 matstopp
  • Dinner
  • Driver og lokal guide
  • Ubegrenset øl og brus
  • Liten gruppe tur (mindre enn 10 personer)
Ekskluderinger
  • Gratuities
Avreiseinformasjon
  • Home Inn Xi'an Zhonglou West Main Street, No.259 Xidajie Street, 莲湖区 Xi'an, Shanxi, China, 710002 Møtested: Xi Hua Men Brannstasjon, som ligger 1 by blokk nord for Bell Tower, like vest for krysset mellom Bei Da Jie Street og Xi Hua Men Street. Generelle anvisninger: Brannstasjonen er et veldig enkelt landemerke å gjenkjenne, bare se etter store røde dører med tall malt på dem. Det ligger 1 bykvarter nord for Bell and Drum tårnene i krysset mellom Bei Da Jie Street og Xi Hua Men Street. Brannstasjonen ligger omtrent 50 meter vest for krysset på Xi Hua Men Street. Vis din drosjesjåfør: 你好, 我 想去 西 华 门 消防队 门口. 西 华 门 与 北 大街 十字. 谢谢. Subway Veibeskrivelse: Zhonglou (Bell Tower) Stasjonstjenester linje 2. Følg skiltene til Avslutt A og deretter gå nordover til krysset mellom Bei Da Jie og Xi Hua Men Streets. Ta til venstre på Xi Hua Men Street i ca 20 meter. Kart: https://goo.gl/maps/qE5wkQkp5ar (krever et VPN i Kina) eller https://j.map.baidu.com/WITvZ
Varighet
4 t
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Vennligst informer om eventuelle spesielle kostbehov ved bestilling
  • Fungerer i alle værforhold, vennligst kle deg riktig
  • Denne turen er ikke vegetarisk vennlig, i stedet anbefaler vi å bli med på våre turer i Beijing, Shanghai eller Chengdu.
  • Ingen rullestoltilgang
  • Nær offentlig transport
  • Spedbarn må sitte på fanget
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 10 reisende
Reis trygt under COVID-19
Dette kan du forvente under besøket
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Masker kreves for guider på offentlige områder
Dette kan du forvente under besøket
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Masker kreves for guider på offentlige områder
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
  • Ansiktsmasker gitt ut til reisende
Reiserute
  • Du starter ved
    Home Inn Xi'an Zhonglou West Main Street
    No.259 Xidajie Street, 莲湖区 Xi'an, Shanxi, China, 710002
    Møtested: Xi Hua Men Brannstasjon, som ligger 1 by blokk nord for Bell Tower, like vest for krysset mellom Bei Da Jie Street og Xi Hua Men Street. Generelle anvisninger: Brannstasjonen er et veldig enkelt landemerke å gjenkjenne, bare se etter store røde dører med tall malt på dem. Det ligger 1 bykvarter nord for Bell and Drum tårnene i krysset mellom Bei Da Jie Street og Xi Hua Men Street. Brannstasjonen ligger omtrent 50 meter vest for krysset på Xi Hua Men Street. Vis din drosjesjåfør: 你好, 我 想去 西 华 门 消防队 门口. 西 华 门 与 北 大街 十字. 谢谢. Subway Veibeskrivelse: Zhonglou (Bell Tower) Stasjonstjenester linje 2. Følg skiltene til Avslutt A og deretter gå nordover til krysset mellom Bei Da Jie og Xi Hua Men Streets. Ta til venstre på Xi Hua Men Street i ca 20 meter. Kart: https://goo.gl/maps/qE5wkQkp5ar (krever et VPN i Kina) eller https://j.map.baidu.com/WITvZ
    Se adresse og detaljer
  • Passerer forbi
    Xi'an City Wall (Chengqiang)
  • 1
    Muslim Quarter
    Stopp: 4 timer
    Se detaljer
  • 2
    Near Wall Bar and Xian Brewery
    Stopp: 30 minutter
    Se detaljer
  • Du kommer tilbake til utgangspunktet
+

5.0
434 anmeldelser
Ypperlig
414
Svært bra
14
Gjennomsnittlig
3
Dårlig
2
Forferdelig
1

TheophaniaSeattle
Seattle, WA374 bidrag
sep. 2021
This was my first Lost Tour experience and I already booked a second. Excellent evening full of delicious food at spots we would never have found on our own. Our guide Michelle was fantastic and helped give us context around all of our food experiences. The noodles were my favorite but it's hard to choose. I just wish I had a couple of extra stomachs.
Skrevet 31. oktober 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Claire S
1 bidrag
jul. 2021 • Venner
Amazing food! Great to see the Muslim quarter by night and experience great local cuisine. Definitely recommend
Skrevet 3. august 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hey claires, thanks so much for joining us in Xian! We're so glad to hear you enjoyed your evening with us. :-)
Skrevet 9. august 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

verolebel
Shanghai, China70 bidrag
jul. 2021
We had a great time and great food on our (private!) tour with Michelle. The highlight for us was definitely the bowl of biangbiangmian we had at our first stop. These tasty hand pulled noodles are so typical of Xi'an! We also enjoyed our stop at Mr. Liu's BBQ joint because we got to interact with him and his wife. The third stop for us was the least enjoyable, the dumplings were ok but we have lived in China for 14 years so this kind of food is nothing new for us. We then went to a small restaurant to eat a delicious chicken but at that point we were already full. We ended the tour in a brewery for a beer tasting.

In brief this is a great food tour but maybe we would have enjoyed to visit less places so we don't feel rushed to eat and to leave unfinished dishes behind. For example the dumpling place could be skipped and replaced with a dessert or some sweets from one of the stalls in the market. I think it would also be interesting to introduce a bit more of background about the history, the Muslim quarter and the special food sold in the stalls.

I would recommend Michelle though as she was knowledgeable, flexible and friendly. And we loved riding the tuk-tuk!
Skrevet 6. juli 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hey verolebel, thanks so much for spending the evening with Michelle! We're so happy to hear you had a great private tour and loved the food. It can be difficult to finish all of the food with a smaller private tour - but our aim is always to introduce the most authentic foods that we love in Xian. Thanks again for joining us!!
Skrevet 9. august 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Jeff L
Beijing, Kina19 bidrag
apr. 2021
We love these tours. Michelle, our guide, was wonderful! She was pleasant, knowledgeable and fun! The food was great and I felt like I had an experience I wouldn't have gotten without the help of Lost Plate. Thanks again!
Skrevet 6. april 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hi Jeff L, It's always a pleasure hosting you - thanks for joining us in Xian!
Skrevet 26. mai 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Kristina M
Kirchheim unter Teck, Tyskland8 bidrag
mar. 2021 • Alene
Driving through the narrow alleys of the Muslim quarter and hopping off at little family owned restaurants have me such a memorable experience! Totally different culinary experience of China, Silk Road influences, absolutely recommended!
Skrevet 30. mars 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hi kirstinmo, thanks for joining us and thanks for your review. We're so happy you had a great time! The food in Xian really is so special and we love supporting the restaurants we visit. Thanks again and hope to see you again!
Skrevet 26. mai 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

bjk127
Shenzhen, Kina60 bidrag
First, it should be noted that this is NOT an all you can eat/drink affair, so I don’t even know why it says this. Very misleading. It’s certainly not as if I ever intended to do either, but I just find the advertising deceptive on this one. They will meet you and roll up with a tiny cooler with some local canned beers, but since you can’t drink in the first 3/4 restaurants, there’s really no time to consume them. Then, they take you to three local spots in the Muslim Quarter, and which you could easily find by yourself and save a heck of a lot of money. Our guide was sweet, which was the tour’s saving grace, but aside from that, I was highly disappointed by this tour. It’s just not worth the money at all.
Skrevet 23. mars 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hey there bjk127, we're so sorry to see that you didn't appreciate your tour with us. We always take feedback seriously so we can improve our tours and our service, and it sounds like we can do a better job at some of this. With that said, perhaps you didn't get a chance to read our website since you were signed up by a friend. We have made it very clear in our website that we are unable to drink alcohol at some of our stops since they are Muslim restaurants. With that said, we do provide unlimited food and drinks along the way, and if you ever need more of anything we will provide that. If the cooler on the tuktuk gets low (which often happens), we stop to get more along the way. All of these things we happily provide on every tour. It's important for everyone to know that it will always be more expensive to join a tour rather than visit the restaurants on your own. We've spent years perfecting our routes, which means you don't need to do the research, you don't need to speak Chinese to know what to order, and you don't need to worry about finding the best spots in town (and the comment that you could find all of our restaurants on your own is simply untrue - we'd politely challenge you to do that even after taking this tour :-)). You also have tuktuk transportation for the night along with our guide who provides a huge level of insight into Xian and the food that you're eating. If you're on a low budget, joining a food tour won't be the best choice for you. With that said, we believe we provide a huge value compared to other food tours around the world. Our sincere apologies again that you didn't enjoy your experience. It's so rare that we get comments like this, but it helps us understand how we can improve for different types of guests.
Skrevet 29. mars 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

ThaiCookingRocks
Changchun, Kina771 bidrag
des. 2020
The food we got to eat was really wonderful. There was first hand pulled noodles and I have a fascination with them, as do others, and it was too short of a demonstration of the process. Even though in the group I was with, we all were friends, it was hard for all of us to all get the pictures and video we wanted. It is a tight spot, but there is such skills and history there that wasn't really talked about.

Then we went to a streetside bbq that was really tasty as well. The guide had more to say here in a general way and we got some background about the history and area, but it was very surface.

The third one was dumplings and they were good, but we sat in a large table in the back and was the least interactive. We didn't see them make anything, we didn't interact with the establishment and while the dumpling were good, and the soups interesting, it was the least enjoyable. Perhaps it was because enough time in China means the its really hard to make dumpling interesting because there was no interesting story. While BBQ is so common at least we learned more about the people and the old man and his wife where there part of the action. Here, we waited, and someone strolled by and dumped the food on the table and left.

The last food stop had a special chicken that was a delight! It was interesting decor, unlike the dumpling place that is sterile and dull. There wasn't much interaction with the staff but the food came quickly and the surroundings were great.

We had just come from two days of a tour with such a fabulous tour guide that was so knowledgable and so engaged with us that we even took her out to dinner one of our free nights, her and her sister. The tour guide for Lost Plate was fine, but she seemed she often had run out of things to say or to share. Some more knowledge about each stop would have been helpful.

I also chose this because of the tuk-tuks. Its a treat to go through the areas on them versus walking. It makes it able to cover more ground and see other areas. So the tuk-tuks are a real plus.
Skrevet 24. desember 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hi ThaiCookingRocks, thank you for joining us in Xian and for your detailed review, we really appreciate it! We're so happy you enjoyed your tour and all of the food - the chicken just can't be beat! We continue to do our best to improve and create an incredible experience for each and every guest and it was a pleasure hosting you. Come back and see us in another city soon!
Skrevet 26. mai 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

okt. 2020 • Par
The Best tour in my 3 years living in China. Great way to try local food in one of the most emblematics gastronomics places in China! the Best guide Michelle. You Will literarly eat history.
Skrevet 23. oktober 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hello! We LOVE hosting people who live in China because it gives us a chance to prove how varied and deep local cuisine can go. We're so happy to hear you enjoyed your tour with Michelle and thanks so much for your kind words. Come back and join us again in another city!
Skrevet 26. mai 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

David
Beijing, Kina2 bidrag
okt. 2020
We loved the Beijing Lost Plate tour so much we decided to do this one during a brief trip to Xi'an. It was another top evening out. Our friendly and knowledgeable guide Michelle took us in a well-stocked tuk-tuk through the teeming and atmospheric streets of Xi'an's 'Muslim quarter'. We stopped at small, family-run restaurants and tried some great Xi'an cuisine. The soup dumpling place we stopped at was busy with locals - this tour is the real deal.
Skrevet 17. oktober 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hello! The ultimate compliment is when guests decide to come back and join us again! We're so happy to hear you've had a great time with us in Beijing and Xian, it's always our pleasure to eat with you. Those dumplings are amazing, right?! Thanks again and we'll see you next time!
Skrevet 23. oktober 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

jun. 2020 • Par
Super recomendo o lostplate em Xian! Eu e meu marido fizemos e amamos! A comida de Xi’an é muuuito boa! Não é atoa que esse é o lostplate com melhor avaliação. Os pratos têm ingredientes bem familiares aos ocidentais, mas com uma mistura chinesa e islâmica (muitas especiarias que vieram da Rota da Seda)! Sem contar a guia que é maravilhosa, super simpática, trouxe muitas informações bacanas e tivemos uma conversa deliciosa :)
1a parada - Biang Biang noodles
Noodles feito a mão e na hora! Uma delícia!
É uma mistura muito grande de sabores, mas o que mais me chamou a atenção foi o gosto da canela.
2a parada - Churrasco islâmico
Nome do restaurante: não tem nome
Assim como o primeiro, é um restaurante bem familiar e o molho é um segredo de família que nem a filha deles sabe 😂😂
Suco de ameixa! ABSURDAMENTE bom!
3a parada - Dumpling e os 8 tesouros
Os dumplings são originalmente de Xian! Eles fazem de uma forma tão fresquinha que quanto mais sopa tiver dentro do dumpling, melhor :) quando ele chega na mesa, vc para de comer todo o resto para a massa não absorver a sopa de dentro do Dumpling
8 tesouros: várias flores e sementes combinadas com arroz e mel formam esse prato (que não é uma sobremesa)! Gostei mais do que imaginava!
4a parada: pratos de Shaanxi
O frango é marinado por muito tempo, depois cozido por 3 horas e frito. Assim ela conseguiu cortar o frango com o chopstick (palitinho) muito facilmente!
Licor de frutas! E um copo muito fofo!
5a parada: cervejaria local
A primeira cervejaria de Xi’an, fica na frente da muralha! Eles têm 4 tipos de cerveja, todas bem gostosas.
Enfim, amamos e recomendamos muito. Obrigada Lost Plate, obrigada Jessie <3
Skrevet 28. juni 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hi AnaBeatrizE16, thank you SO MUCH for all of your kind words! It was such a pleasure to spend an evening with you and we're so happy to hear you had a great time. Come back and eat with us again!
Skrevet 23. oktober 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 434
Om operatøren

Ikke ta det fra oss – her er hva andre har å si om denne operatøren.

Av: Lost Plate Xian Food Tours
45jeanettet
45jeanettet
00
Morgentur
En flott tur som startet kl. 09:00. Anbefalt og ikke spise frokost før vi dro fra hotellet, det var smart. Michell
Vanlige spørsmål om Xi'an Evening Food Tour av TukTuk

I løpet av denne opplevelsen kommer du til å besøke blant annet:Oppdag og bestill Xi'an Evening Food Tour av TukTuk på Tripadvisor

Priser i Xi'an Evening Food Tour av TukTuk starter fra kr 604,96. Oppdag og bestill Xi'an Evening Food Tour av TukTuk på Tripadvisor

Lost Plate Xian Food Tours er vert for Xi'an Evening Food Tour av TukTuk. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Lost Plate Xian Food Tours på Tripadvisor. Oppdag og bestill Xi'an Evening Food Tour av TukTuk på Tripadvisor

Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 4 t. Oppdag og bestill Xi'an Evening Food Tour av TukTuk på Tripadvisor