Turer og billetter

Genting Highlands Day Tour fra Kuala Lumpur levert av Asian Overland Services Tours & Travel Sdn. Bhd

Genting Highlands Day Tour fra Kuala Lumpur

Genting Highlands Day Tour fra Kuala Lumpur
3.5
Bestill på forhånd
fra
kr 362,46
per voksen
Bestill nå og betal senere: Hold av plassen din kostnadsfritt med fleksibel bestilling.
Gratis avbestilling
Ikke sikker? Du kan avbestille denne reservasjonen opptil 24 timer i forveien og få en full refusjon.
Øyeblikksbilde fra omvisning
Varighet:
6 t
Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
Gruppestørrelse:
10
Rullestoltilgang
Billettype:
Mobil
Gratis avbestilling
Om
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 6 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Tilgjengelige språk
Engelsk
Hva du kan forvente
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 6 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Tilgjengelige språk
Engelsk
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Hva du kan forvente
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 5772KULTO6
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Lokal guide
  • Air-conditioned vehicle
  • Hotell henting og avreise
  • Biltur til Genting Highlands
  • Inngang/adgang – Genting Skyway
Ekskluderinger
  • Inngangsavgift til fornøyelsesparker
  • Gratuities
  • Mat og Drikke
  • Ekstra aktiviteter som spabehandlinger
  • Inngang/adgang – Skytropolis Indoor Theme Park
  • Inngang/adgang – Genting SkyWorlds Theme Park
Varighet
6 t
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Hoteller henting i Kuala Lumpur sentrum. Tillegg gjelder for henting fra hoteller som ligger større Kuala Lumpur (dvs. KL Sentral-området, Putrajaya, Petaling Jaya, Sunway, Sepang, etc).
  • Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Vær oppmerksom på at hotellhenting og avbestilling bare gjelder hotell i Kuala Lumpur sentrums grenser. Hvis du bor på følgende hoteller, vennligst gjør din egen vei til et hotell i sentrale Kuala Lumpur, eller ta kontakt med den lokale turoperatøren etter bestilling for å ordne pickup service mot et pristillegg (kontaktinformasjon vil bli oppgitt på din bekreftelsesbonus):
  • Grand Kuala Lumpur: Le Meridien, Hilton, Cititel, Boulevard MidValley, Pearl International, Eastin Hotel Petaling Jaya, Crystal Crown, Armada, Holiday Villa Subang, Grand Dorset Subang, Petaling Jaya Hilton, Sunway Lagoon, One World Damansara
  • Sri Kembangan: Palace of the Golden Horses
  • Shah Alam: Holiday Inn Glenmarie, The Saujana, alle hoteller innenfor Shah Alam-området
  • Putrajaya & KLIA: Putrajaya Shangrila, Putrajaya Marriott, Cyberview Lodge, Ekvatorial Bangi, Pan Pacific KLIA, Concorde Inn KLIA
  • En moderat mengde gange er involvert; komfortable walking sko og en lue anbefales
  • Vær oppmerksom på at inngangsavgifter til fornøyelsesparker ikke er inkludert og betales på reisedagen. totalavgift er ca US $ 40 til US $ 50.
  • Passasjerer under 21 år er ikke tillatt i kasinoet; en kollert skjorte må bæres for kasinoet
  • Rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Nær offentlig transport
  • Spedbarn må sitte på fanget
  • Ikke passende for reisende med hjerteproblemer eller andre seriøse medisinske problemer
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 10 reisende
Inkluderinger
  • Lokal guide
  • Air-conditioned vehicle
  • Hotell henting og avreise
  • Biltur til Genting Highlands
  • Inngang/adgang – Genting Skyway
Ekskluderinger
  • Inngangsavgift til fornøyelsesparker
  • Gratuities
  • Mat og Drikke
  • Ekstra aktiviteter som spabehandlinger
  • Inngang/adgang – Skytropolis Indoor Theme Park
  • Inngang/adgang – Genting SkyWorlds Theme Park
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Hoteller henting i Kuala Lumpur sentrum. Tillegg gjelder for henting fra hoteller som ligger større Kuala Lumpur (dvs. KL Sentral-området, Putrajaya, Petaling Jaya, Sunway, Sepang, etc).
  • Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan
Varighet
6 t
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Vær oppmerksom på at hotellhenting og avbestilling bare gjelder hotell i Kuala Lumpur sentrums grenser. Hvis du bor på følgende hoteller, vennligst gjør din egen vei til et hotell i sentrale Kuala Lumpur, eller ta kontakt med den lokale turoperatøren etter bestilling for å ordne pickup service mot et pristillegg (kontaktinformasjon vil bli oppgitt på din bekreftelsesbonus):
  • Grand Kuala Lumpur: Le Meridien, Hilton, Cititel, Boulevard MidValley, Pearl International, Eastin Hotel Petaling Jaya, Crystal Crown, Armada, Holiday Villa Subang, Grand Dorset Subang, Petaling Jaya Hilton, Sunway Lagoon, One World Damansara
  • Sri Kembangan: Palace of the Golden Horses
  • Shah Alam: Holiday Inn Glenmarie, The Saujana, alle hoteller innenfor Shah Alam-området
  • Putrajaya & KLIA: Putrajaya Shangrila, Putrajaya Marriott, Cyberview Lodge, Ekvatorial Bangi, Pan Pacific KLIA, Concorde Inn KLIA
  • En moderat mengde gange er involvert; komfortable walking sko og en lue anbefales
  • Vær oppmerksom på at inngangsavgifter til fornøyelsesparker ikke er inkludert og betales på reisedagen. totalavgift er ca US $ 40 til US $ 50.
  • Passasjerer under 21 år er ikke tillatt i kasinoet; en kollert skjorte må bæres for kasinoet
  • Rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Nær offentlig transport
  • Spedbarn må sitte på fanget
  • Ikke passende for reisende med hjerteproblemer eller andre seriøse medisinske problemer
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 10 reisende
Reis trygt under COVID-19
Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Temperatursjekk for turdeltakere ved ankomst
  • Guider må vaske hendene regelmessig
Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Temperatursjekk for turdeltakere ved ankomst
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
  • Masker kreves for guider på offentlige områder
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
  • Sosial distansering håndheves under hele opplevelsen
Reiserute
  • Du blir hentet
    Se Viktig informasjon for detaljer
  • 1
    Skytropolis Indoor Theme Park
    Stopp: 90 minutter - Inngang er ikke inkludert
  • 2
    Genting Skyway
    Stopp: 15 minutter - Inngang er inkludert
    Passerer forbi
    Asian Overland Services Tours & Travel Sdn. Bhd
  • 3
    Genting SkyWorlds Theme Park
    Stopp: 2 timer - Inngang er ikke inkludert
    Se detaljer
  • Du kommer tilbake til utgangspunktet
+

3.5
5 anmeldelser
Ypperlig
3
Svært bra
0
Gjennomsnittlig
0
Dårlig
0
Forferdelig
2

REDA619
Sharjah, De forente arabiske emirater3 bidrag
Fun trip to the genting highlands, amazing view from the cable car and a fun mall to shop at. Was unable to go outside since the weather conditions did not allow it. Keep in mind that passports are required for non malaysians to enter the SkyCasino. The driver adzli was more than helpful and was more than happy to stop at Batu Caves to allow us to purchase something we were unable to during our previous visit.
Skrevet 18. november 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear REDA619, Thank you for taking the time to review our product and the driver's service, we are very happy to hear that you enjoyed your tiour and we look forward to welcoming you back to Malaysia the near future.
Skrevet 18. november 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Flyer313139
Nashua, NH1 bidrag
Very disappointed with their service. I have booked their tour and cancelled without sending any mail, text or notice. Luckily I have checked for status and directions and realized that they have cancelled tour at last minute. Disappointed with their professionalism. Avoid this company. Now I have realized that most of the reviews are spot on.
Skrevet 9. mars 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear Sridhar, Thank you for your review. As per our records, on 7th March 11:49 PM, our reservation team received your booking request for SIC Genting Highland tour for one pax only, however as per tours T&C, the minimum number of clients for this tour is 2, hence our reservation team canceled this booking on 8th March and send the notification through the system mentioned that "minimum number of passenger not met ". Please feel free to contact our customer service team at (customerservice@asianoverland.com.my) if you need further clarification.
Skrevet 12. mars 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Fred A
6 bidrag
des. 2017
It was an awesome day tour, wonderful guide took us around. The trip up to the mountain in the cab was magnificent. Wonderful view. It was a fun time up there, wonderful restaurants with great food choices, entertaining activities, so many things to view, so much to do at your leisure. So much to enjoy. It was very chill though. I will go again year and recommand it to others.
Skrevet 17. juli 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear Fred, Thank you for taking the time to review us. We are glad you enjoyed the tour and we look forward to welcoming you back to Malaysia the near future.
Skrevet 4. august 2018
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Prateek J
41 bidrag
feb. 2018
Huge mall with lots of shopping options, you can reach here by sky cable car or by your own vehicle.
Sky Casino is the must visit place here with no entry charges
Skrevet 3. april 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

vrfellow
Calcutta, India85 bidrag
mar. 2018 • Familie
The Genting Highlands Day Tour from Kuala Lumpur operated by Asian Overland Services was the low point of our trip to the city. They did pick us from Hotel but we were dropped few minutes later at a Departure point which looked like a bus stand or something. After waiting clueless there for around half an hour, we and other guests were directed towards a shabby looking coach. The guide was rude and kept all guests threatening how he could leave us at Genting and get back to city if we were late or untraceable. He was authoritarian and outright rude. We were treated not as customers or guests but somebody on the guide and drivers mercy. Upon reaching we spent few hours at Genting. While returning the driver and guide did not drop us at the hotel lobby. They dropped us on the other side of the road. When we requested to drop us at Hotel and not at the road 100 meters away, his answer was simply he can not do it. Utmost unprofessional and lack of gratitude towards guests in a service industry. Please avoid.
Skrevet 9. mars 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear Vrfellow, Thank you for taking the time to review us. We are so sorry to hear that you are not happy with your service, unfortunately we were not able to track your booking, it would be appreciated if you could email your name, booking number and travel date to our customer service department (customerservice@asianoverland.com.my) we will follow this case with our the service provider. we appreciate your feedback, it is very important to us as it helps us to improve our quality of services. Thank you very much.
Skrevet 29. mars 2018
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Om operatøren

Ikke ta det fra oss – her er hva andre har å si om denne operatøren.

Av: Asian Overland Services Tours & Travel Sdn. Bhd
karenmarieh
karenmarieh
00
En fin tur
Godt organiser tur når vi kom oss på bussen til grottene. Bussen som skulle plukke oss opp og ta oss til møteplass
Vanlige spørsmål om Genting Highlands Day Tour fra Kuala Lumpur


Priser i Genting Highlands Day Tour fra Kuala Lumpur starter fra kr 355,21. Oppdag og bestill Genting Highlands Day Tour fra Kuala Lumpur på Tripadvisor

Asian Overland Services Tours & Travel Sdn. Bhd er vert for Genting Highlands Day Tour fra Kuala Lumpur. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Asian Overland Services Tours & Travel Sdn. Bhd på Tripadvisor. Oppdag og bestill Genting Highlands Day Tour fra Kuala Lumpur på Tripadvisor

Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 6 t. Oppdag og bestill Genting Highlands Day Tour fra Kuala Lumpur på Tripadvisor