Turer i Salvador
Utkanten Private City Tour Inkludert Favelas av Salvador
2

Utkanten Private City Tour Inkludert Favelas av Salvador

Av Your Tour Brazil
Om
fra
kr 764,89
per voksen (prisen varierer etter gruppestørrelsen)
Laveste pris garantertBestill nå og betal senereGratis avbestilling

Alder: 0–99
Varighet: 4 t
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Direkte veiledning: Portugisisk, Engelsk, Italiensk, Fransk, Spansk
Mer


  • Sjåfør / guide
  • Lokal guide
  • Hotell henting og avreise
  • Kjøretøy med klimaanlegg
Det som ikke er inkludert
  • Mat og Drikke
  • Tips
  • Inngang/adgang – Salvador


Startpunkt:Flere hentesteder tilbys.
    Informasjon om hentested
    • vi henter alle klienter på hotell eller Airbnb-adresse.
    Henting ved hotellet tilbys
    Ved betaling kan du velge fra listen over inkluderte hoteller.
      Henting ved flyplass tilbys
      Ved betaling kan du velge fra listen over inkluderte flyplasser.
      • Airport Luis E. Magalhaes, Salvador, State of Bahia Brazil
      Sluttpunkt:Denne aktiviteten avsluttes på møtestedet.

        • Ingen rullestoltilgang
        • Tilrettelagt for barnevogn
        • Nær offentlig transport
        • Spedbarn må sitte på fanget
        • Seter for spedbarn tilgjengelig
        Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 16475P10

        • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
        • Minimum 2 voksne per booking
        • De fleste reisende kan delta
        • Dette er en privat tur/aktivitet. Bare gruppen din vil delta

        • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

        Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 16475P10

        Reserver plassen din
        Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

        Lignende opplevelser

        Reiserute
        • 1
        • 2
        • 3
        • 4
        • 5
          Passerer forbi
          Elevator Lacerda
        • 6

        Vi utfører kontroller på anmeldelser.
        Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
        Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
        Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
        Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
        Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
        2.0
        2,0 av 5 bobler1 anmeldelse
        Ypperlig
        0
        Svært bra
        0
        Gjennomsnittlig
        0
        Dårlig
        1
        Forferdelig
        0

        Tim C
        2 bidrag
        2,0 av 5 bobler
        Over an hour late picking us up. Poor communication. Didn't come to our hotel, just called instead. No greeting. No apology.
        Skrevet 16. november 2019
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        Hi good afternoon, we´re so sorry for all what happened in that day, it was a national holiday and consequently so much traffic, we had a communication problem with your hotel, as you explained in that day, the name of hotel you left in your reservation made a mistake cause we have two hotels with the same name, we got on time in one of the hotels and not found you so we called the other hotel and the reception said you were not listed, so how can we reach you without any contact? so we got your call 45minutos after and we made the best to reach you and give the best of our service, but as you said the tour guide was not enough for your expectations and on this we´re so sorry. we hope when a day, we can give you our best service, that for what we work hard to improve ever
        Skrevet 5. desember 2019
        Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

        Utkanten Private City Tour Inkludert Favelas av Salvador levert av Your Tour Brazil

        Alle hotell i SalvadorHotelltilbud i SalvadorRestplass i Salvador
        Alle ting å gjøre i Salvador
        Dagsturer i Salvador
        RestauranterFlyReisehistorierCruiseLeiebiler