Turer i New Delhi
Golden Triangle Tour med tog og privat bil
1

Golden Triangle Tour med tog og privat bil

Av Memorable India - Day Tours
Om
Golden Triangle by Rail er en rask måte å utforske den kulturelle arven fra Taj - kronen av indiske turer. Den 5 dag lange entourage består av å reise til de store indiske turistmålene, inkludert herlig Delhi, joyous Jaipur og amorøs Agra sammen med seieren, Fatehpur Sikri. Dette er den perfekte turen som gir en blanding av tog og privat bil tur opplevelse under en tur booking.

Alder: 0–90
Varighet: 5 dager
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Direkte veiledning: Engelsk
Mer


  • Frokost
  • Frokost
  • Frokost
  • Frokost
  • 4 netters overnatting på hotell.
  • Alle skatter, avgifter og håndteringskostnader
  • 01 Mineralvannflaske per person per dag
  • 01 Rajasthani middag med folkedans i Jaipur
  • Profesjonell guide
  • Hotell / Flyplass pickup og drop-off
  • Transport med privat kjøretøy
  • Drivstofftillegg
Det som ikke er inkludert
  • Tips
  • Mat og drikke, med mindre det er spesifisert
  • Suvenirbilder (tilgjengelig for kjøp)
  • Inngangsavgifter til monumenter, personlige utgifter, eventyraktiviteter


Startpunkt:Flere hentesteder tilbys.
    Informasjon om hentested
    • Delhi flyplass, jernbanestasjon, hotell i sentrum
    Henting ved hotellet tilbys
    Ved betaling kan du velge fra listen over inkluderte hoteller.
      Henting ved flyplass tilbys
      Ved betaling kan du velge fra listen over inkluderte flyplasser.
      • Indira Gandhi International Airport, New Delhi, Delhi 110037, India
      Sluttpunkt:Denne aktiviteten avsluttes på møtestedet.

        • Rullestoltilgang
        Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 16431P12

        • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
        • Ikke anbefalt for gravide
        • Reisende må være fysisk sterke og middels godt trent
        • Ikke passende for reisende med hjerteproblemer eller andre seriøse medisinske problemer
        • Kleskode er smart casual
        • Minst 02 personer per booking kreves
        • Maksimalt 10 personer per bestilling
        • I tilfelle av togbilletter utsolgt, vil vi gi overføringer med Privatbil
        • Pass navn, nummer, utløp og land kreves ved bestilling for alle deltakere
        • Eventuelle gallamiddag som tilbys av Hotel på 24. desember eller 31. desember, betales direkte av Guest to the Hotel.
        • Dette er en privat tur/aktivitet. Bare gruppen din vil delta

        • Hvis du avbestiller minst 4 dager før den planlagte avreisen, påløper det ingen avbestillingsavgift.
        • Hvis du avbestiller innen 3 dager før den planlagte avreisen, påløper det en avbestillingsavgift på 100 prosent.

        Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 16431P12

        Midlertidig utilgjengelig
        Dette produktet kan ikke bestilles via Tripadvisor.
        Utforsk andre alternativer
        Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

        Vi utfører kontroller på anmeldelser.
        Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
        Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
        Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
        Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
        Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
        1.0
        1,0 av 5 bobler1 anmeldelse
        Ypperlig
        0
        Svært bra
        0
        Gjennomsnittlig
        0
        Dårlig
        0
        Forferdelig
        1

        1,0 av 5 bobler
        sep. 2023 • Alene
        One of the worst tour travels, dont know to take care of the people who pay and come in, give us the worst hotels, send us good photos of the hotels but go there and see bathroom windows knobs broken ac not working food served bad…
        Skrevet 30. september 2023
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        Dear Mam, sorry to hear about the things you faced from Hotels end not from our end. Its a best thing to post review on hotels account for the lack of service from Hotels end. As you have clearly mentioned that Car and driver was not an issue which was our part. Also we never share Hotel Pictures we always give Hotels name and website prior taking advance after the mutual agreement. Regarding help support our team and Manager Mr Arun was in touch with you untill your Hotel was changed without any extra cost as our agency bear the cancellation charges and second day Hotel cost as well, inspite of being Long weekend and Jaipur fully booked even you cross checked online for rooms.
        Skrevet 10. oktober 2023
        Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

        Golden Triangle Tour med tog og privat bil levert av Memorable India - Day Tours

        Alle hotell i New DelhiHotelltilbud i New DelhiRestplass i New Delhi
        Alle ting å gjøre i New Delhi
        Dagsturer i New Delhi
        RestauranterFlyReisehistorierCruiseLeiebiler