Turer og billetter
Privat shuttle SJO flyplass til San José
4

Privat shuttle SJO flyplass til San José

Av Summer Travel Costa Rica
fra
kr 496,75
per gruppe (opptil 3)
fra
kr 496,75
per gruppe (opptil 3)

Laveste pris garantertBestill nå og betal senereGratis avbestilling

Alder: 0–120
Varighet: 20–35 minutter
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Engelsk, Spansk


  • Privat transport
  • Wi-Fi om bord
  • Alle gebyrer og avgifter
  • Drop off i San José Hotels
Det som ikke er inkludert
  • Turer utenfor hovedstadsområdet


Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • (Merk at denne tjenesten er eksklusiv for ruten SJO Airport - City of San José). Overføringen gjøres basert på tidspunktet for din ankomst, det er viktig at du oppgir ankomstflynummeret for å koordinere din ankomst i Costa Rica, navnet på hotellet ditt i San José er viktig.
  • Flyplasser:
  • Juan Santamaria Intl Airport, San Jose Costa Rica
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested

  • Rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Tjenestedyr er tillatt
  • Seter for spedbarn tilgjengelig
  • Transport er tilpasset rullestolbrukere
  • Overflater er tilpasset rullestolbrukere
Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 150268P22

  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Dette er en privat tur/aktivitet. Bare gruppen din vil delta

  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

Dette kan du forvente under besøket
  • Policy for betalt opphold hjemme for ansatte med symptomer
  • Utstyr desinfiseres mellom bruk
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
  • Sikkerhetsforholdsregler oppgis av eiendommen og kontrolleres ikke av Tripadvisor for nøyaktighet.

Hvor mye er Privat shuttle SJO flyplass til San José?
Priser i Privat shuttle SJO flyplass til San José starter fra kr 490,28. Oppdag og bestill Privat shuttle SJO flyplass til San José på Tripadvisor
Hvilket selskap leverer Privat shuttle SJO flyplass til San José?
Summer Travel Costa Rica er vert for Privat shuttle SJO flyplass til San José. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Summer Travel Costa Rica på Tripadvisor. Oppdag og bestill Privat shuttle SJO flyplass til San José på Tripadvisor
Hvor mye tid trenger jeg for Privat shuttle SJO flyplass til San José?
Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 20 m. Oppdag og bestill Privat shuttle SJO flyplass til San José på Tripadvisor

Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 150268P22

Reserver plassen din
fra kr 496,75

Lignende opplevelser

Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Vi sjekker anmeldelser
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
4.0
12 anmeldelser
Ypperlig
9
Svært bra
0
Gjennomsnittlig
1
Dårlig
0
Forferdelig
2

Isabella Z
1 bidrag
apr. 2023
Punctual, very clean car, the driver helps you with everything you need and the pick up instructions are very clear and precise in addition to the good customer service.
Skrevet 11. mai 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
jean89891
Dear customer, Thank you very much for your good comments, we strive to find people committed to their profession and the best places for you to enjoy your trip. Thank you very much for trusting us and we hope to see you again in Costa Rica. Best regards,
Skrevet 13. mai 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Adam W
21 bidrag
mai 2023 • Alene
Ultimately it got me to the location but there wasn’t anybody there with a sign with my name on it when I arrived and I had to wait about a half hour until someone showed up. I had to have a local person call them to figure out where to meet me. There are probably better ways to get where you need to go
Skrevet 7. mai 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
jean89891
Dear Customer, Thank you very much for your comment. Each opinion helps us to improve and continue to grow as a company. Best regards,
Skrevet 13. mai 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

karol L
3 bidrag
apr. 2023
Very good level of English, they give you what they offer in the product description, very clean cart, very precise instructions.
Skrevet 1. mai 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Jean M
Dear customer, Thank you very much for your good comments, we strive to find people committed to their profession and the best places for you to enjoy your trip. Thank you very much for trusting us and we hope to see you again in Costa Rica. Best regards,
Skrevet 2. mai 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Donyale B
3 bidrag
mar. 2023 • Par
They were late picking us up from the airport. We waited at the designated spot for over 15 minutes before they found us, after an email to the operator. Next, it wasn't this shuttle pictured. It was someone's personal SUV. Third, the driver didn't speak English even though we requested it. Fourth, no wifi as promised. It was an overpriced Uber. Don't waste your money.
Skrevet 25. april 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
jean89891
Dear Customer, I hope you are very well, I am sorry for your bad experience with our services. We recommend you to read the options, at the time of booking you are aware that you are hiring a car for 3 people, from 3 people you will have a microbus service. In advance I recommend you to read carefully before booking a service and make sure that indeed meets your requirements, if we have wifi in the cars and all our workers are certified bilingual. Best regards,
Skrevet 26. april 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Goder K
1 bidrag
apr. 2023 • Venner
Whenever I travel to Costa Rica I always choose them because they are very punctual in their service, detailed instructions, very clean cars, excellent English and above all excellent customer service.
Skrevet 8. april 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
jean89891
Dear customer, Thank you very much for your good comments, we strive to find people committed to their profession and the best places for you to enjoy your trip. Thank you very much for trusting us and we hope to see you again in Costa Rica. Best regards,
Skrevet 9. april 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Vinder B
1 bidrag
jan. 2023
Very professional and detailed service, even though the building was full I followed the instructions I received and looked for my name on the sign and there it was, the driver was very friendly.
Skrevet 7. januar 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Jean M
Dear Customer, Thank you very much for your good comments, we strive to find people committed to their profession. Thank you very much for trusting us and we hope you have a great trip in Costa Rica! Best regards,
Skrevet 7. januar 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

laurie s
2 bidrag
des. 2022
This service is very good, from the moment you are notified the instructions are very clear, and the drivers are very professional, I travel a lot for work and vacations. They are always punctual, professional and attentive.
Skrevet 22. desember 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Jean M
Dear Customer, Thank you very much for your good comments, we strive to find people committed to their profession. Thank you very much for trusting us and we hope you have a great trip in Costa Rica! Best regards,
Skrevet 23. desember 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Melannie W
3 bidrag
nov. 2022
Thank you very much for the punctuality, cleanliness and the driver's suggestions, a very professional service.
I highly recommend it-low cost excellent service!
Skrevet 4. desember 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
jean89891
Dear Customer, Thank you very much for your good comments, we strive to find people committed to their profession. Thank you very much for trusting us and we hope you have a great trip in Costa Rica! Best regards,
Skrevet 4. desember 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Beca Barnes
1 bidrag
sep. 2021
the shuttle service from the airport to my hotel seemed excellent to me because at the time I left the airport, they were waiting for me punctually with a large sign - they were also kind to help us with luggage and make sure we were well installed in the hotel, all this was at dawn and I appreciate it very much since we came tired, we also used the service when returning to the airport from a nearby destination as we did not want to miss the return flight.
Skrevet 13. oktober 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
jean89891
Dear client, Thank you very much for choosing our services, we hope you enjoyed Costa Rica and we are satisfied that we did a good job. Pura vida!
Skrevet 14. oktober 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Ladypinkie
Los Angeles, CA18 bidrag
sep. 2021
I prepaid Summer Travel Costa Rica through Viator for transportation from SJO (San Jose Airport) to my hotel in San Jose. The driver did not show up. We walked up and down the area where drivers were waiting to pick up people multiple times. After we could not find the driver, I tried to call the phone number that they had provided by email before the trip, and none of the calls went through. I texted twice and I got no response. I still haven't gotten a response. They did not contact me. Since I could not reach anyone at the company, I asked for a refund from Viator, and they informed me that they could not give me a refund. When I asked why, I was told that Summer Travel Costa Rica refused to give a refund, and they gave no reason. This company contacted me before my flight, but after it they have been unable to reach. I believe that they are con artists and that I have been a victim of fraud. This company is running a scam. They take your money and don't provide the service, and then disappear and are unable to be contacted.
Skrevet 14. september 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
jean89891
Dear Customer, We are very sorry for you, that your experience was not the best, we took care of conducting an investigation and determined that you did not communicate in any way with us, we did not receive your messages or calls, we also corroborated that our driver waited for you 2.5 hours after the Arrival of your flight, you never showed up, nor did you answer calls, we made a sign with your name and we are sure it was visible. It is a pity that your comment is so negative, since it is your responsibility to verify the confirmation of your reservation, there you will find the official phone number, or on our website: www.summertravelcr.com, you can check on google (there is our phone number), or call Viator directly, clearly our phone number and contact sources are completely public and you did not search. In addition, our company has been operating for more than 10 years, we have managed more than 14,000 reservations and we do not consider it to be a "scam" as you say, when you buy a service, be sure to read the conditions of the same, since each service has conditions cancellation or no show, in this case we determine that you do not apply for a refund because you never showed up and we incur expenses by having the driver waiting so long and paying for parking. No company on the planet works for free, if you do not show up, and your flight already arrived after 2 hours we will have to leave, unless you contact us or at least answer the phone.
Skrevet 16. september 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 12
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Privat shuttle SJO flyplass til San José levert av Summer Travel Costa Rica