Turer og billetter
Pretoria, Soweto og Apartheid Museum Guidet dagstur fra Johannesburg Privat
4

Pretoria, Soweto og Apartheid Museum Guidet dagstur fra Johannesburg Privat

Av Virgio Tours
Om
fra
kr 1 310,75
per voksen
Laveste pris garantertBestill nå og betal senereGratis avbestilling

Alder: 18–70
Varighet: 7 t
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Direkte veiledning: Engelsk
Mer


  • Hotell henting og slipp av
  • Vann
  • Lokal guide
  • Inngangsavgift
  • Inngang/adgang – The Pretoria Art Museum
Det som ikke er inkludert
  •  driks


Startpunkt:Flere hentesteder tilbys.
    Informasjon om hentested
    • hotell, private hjem
    Henting ved hotellet tilbys
    Ved betaling kan du velge fra listen over inkluderte hoteller.
      Sluttpunkt:Denne aktiviteten avsluttes på møtestedet.

        • Rullestoltilgang
        • Tilrettelagt for barnevogn
        • Tjenestedyr er tillatt
        • Nær offentlig transport
        • Transport er tilpasset rullestolbrukere
        • Overflater er tilpasset rullestolbrukere
        Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 117191P53

        • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
        • De fleste reisende kan delta
        • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
        • Dette er en privat tur/aktivitet. Bare gruppen din vil delta

        • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

        Hvilke attraksjoner vil jeg besøke i Pretoria, Soweto og Apartheid Museum Guidet dagstur fra Johannesburg Privat?
        Hvor mye er Pretoria, Soweto og Apartheid Museum Guidet dagstur fra Johannesburg Privat?
        Priser i Pretoria, Soweto og Apartheid Museum Guidet dagstur fra Johannesburg Privat starter fra kr 1 266,09. Oppdag og bestill Pretoria, Soweto og Apartheid Museum Guidet dagstur fra Johannesburg Privat på Tripadvisor
        Hvilket selskap leverer Pretoria, Soweto og Apartheid Museum Guidet dagstur fra Johannesburg Privat?
        Virgio Tours er vert for Pretoria, Soweto og Apartheid Museum Guidet dagstur fra Johannesburg Privat. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Virgio Tours på Tripadvisor. Oppdag og bestill Pretoria, Soweto og Apartheid Museum Guidet dagstur fra Johannesburg Privat på Tripadvisor

        Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 117191P53

        Reserver plassen din
        Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

        Lignende opplevelser

        Reiserute
        • 1
          Start din historiske dagstur klar til å vite hva som skjedde tilbake i disse dager og hvordan den har formet den nåværende Sør-dynamiske Rainbow-nasjonen. Gå til Pretoria litt over 30 km fra Johannesburg, og ta deg til den første stoppen, Voortrekker Museum, hvor du vil bli kjent med historien til Afrikaners folk i Sør-Afrika. Du vil bli kjent med mer om monumentet og hvorfor det er bygget som det er. Derfra kjører du gjennom den vakre Pretoria byen, også kjent som Tswane. Besøk Union Building som huser presidenten i Sør-Afrika på dette tidspunktet kan du få en fantastisk utsikt over Pretoria City og finne et perfekt sted å ta bilder. Fortsett videre til Soweto Town, hvor du vil se 1976 Youth Uprising ved å besøke det berømte Hector Peterson Museum og besøke også huset til Sør-Afrika Apartheid-helten Nelson Mandela i Vilakazi Street. Fortsett med å se Apartheidmuseet hvor du får den fine utskriften av det som faktisk skjedde ut i løpet av disse apartheiddager, og avslutt turen din ved å passere gjennom Johannesburg City mens du går tilbake til hotellet i Johannesburg.

        Vi sjekker anmeldelser.
        Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
        Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
        Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
        Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
        Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
        4.0
        4,0 av 5 bobler4 anmeldelser
        Ypperlig
        2
        Svært bra
        1
        Gjennomsnittlig
        0
        Dårlig
        0
        Forferdelig
        1

        fma88
        San Francisco, CA1 bidrag
        1,0 av 5 bobler
        okt. 2023 • Alene
        Very bad experience. Virgio Tours cancelled the tour only half an hour before the tour begins. My reservation was accepted and confirmed a day before the cancellation.

        I was sitting in the hotel lobby, wasted over an hour before finding out.
        Skrevet 4. oktober 2023
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        Not us
        Skrevet 6. oktober 2023
        Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

        VIAJADORA58
        Santiago, Chile17 bidrag
        4,0 av 5 bobler
        nov. 2019 • Alene
        Incluía almuerzo.apertivo,etc.decia el voucher,y me llevaron al Mc Donald ,una hamburguesa y coke para llevar.Lo mas humillante ,no es posible por el precio que pague.
        Arruinó el dia!
        Skrevet 9. november 2019
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        Thank you for the review! language barrier as you were only speaking Spanish! tour went well as per you review. the tour ended up at exactly 1hpm and we have used the nearby restaurant conjunctions with you agreement
        Skrevet 10. november 2019
        Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

        Johnny B
        Sorel-Tracy, Canada2 bidrag
        5,0 av 5 bobler
        okt. 2019 • Alene
        Great tour. I've learned a lot with the guide and driver. Definitely recommanded. Don't be afraid to go the south african way.
        Skrevet 23. oktober 2019
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        we thank you for you reviews
        Skrevet 24. oktober 2019
        Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

        Klaasje B
        1 bidrag
        5,0 av 5 bobler
        mai 2019 • Familie
        Keurig geregeld, om 8uur was chauffeur en gids bij hotel. Een gids met passie. De dag was zeer de moeite waard.
        Skrevet 6. juni 2019
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        We thank you to hear that you have experienced city and township with our Qualified Guide.
        Skrevet 7. juni 2019
        Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

        Pretoria, Soweto og Apartheid Museum Guidet dagstur fra Johannesburg Privat levert av Virgio Tours

        Alle hotell i JohannesburgHotelltilbud i JohannesburgRestplass i Johannesburg
        Alle ting å gjøre i Johannesburg
        Dagsturer i Johannesburg
        RestauranterFlyReisehistorierCruiseLeiebiler