Turer og billetter
Ettermiddag Kruger nasjonalpark Safari
5

Ettermiddag Kruger nasjonalpark Safari

Av GAP Tours & Transfers

Laveste pris garantertBestill nå og betal senereGratis avbestilling
fra
kr 991,20
per voksen (prisen varierer etter gruppestørrelsen)

Alder: 6–99 maks. 1 per gruppe
Varighet: 5 t
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Engelsk
Involverer dyr


  • Vann på flaske
  • Hotellvalg og avreise (kun utvalgte hoteller)
  • Hånddesinfeksjonsmiddel
Det som ikke er inkludert
  • Mat og Drikke
  • Tips
  • Ansiktsmasker


Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Avgangssted: Ethvert hotell i Hazyview Adresse: Henting kommer fra hvilket som helst hotell i Hazyview. Vi kan også ordne henting fra et hotell utenfor Hazyview mot et lite pristillegg. Datoer: Daglig
  • Hazyview, 1242, South Africa
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested

  • Rullestoltilgang
  • Seter for spedbarn tilgjengelig
Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 29560P20

  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Et gjeldende gyldig pass er nødvendig på reisedagen for å komme inn i Kruger nasjonalpark
  • Barn må være ledsaget av en voksen
  • De fleste reisende kan delta
  • Dessverre har vi ikke lov til å ha spedbarn (0-3) på våre åpne Safari-kjøretøyer, men du kan be om et lukket kjøretøy med klimaanlegg og et spedbarns-/babysete. Vær oppmerksom på at det vil være en ekstra inngangsavgift for spedbarn. Bevaringsgebyrer per barn/spedbarn: sørafrikanske borgere og innbyggere (med ID) R 55,00. SADC-borgere (med pass) R 105,00. Internasjonal bevaringsavgift R 212,00
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 1 reisende

  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Temperatursjekk for turdeltakere ved ankomst
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
  • Masker kreves for guider på offentlige områder
  • Policy for betalt opphold hjemme for ansatte med symptomer
  • Utstyr desinfiseres mellom bruk
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
  • Sosial distansering håndheves under hele opplevelsen
  • Sikkerhetsforholdsregler oppgis av eiendommen og kontrolleres ikke av Tripadvisor for nøyaktighet.

Hvor mye er Ettermiddag Kruger nasjonalpark Safari?
Priser i Ettermiddag Kruger nasjonalpark Safari starter fra kr 997,39. Oppdag og bestill Ettermiddag Kruger nasjonalpark Safari på Tripadvisor
Hvilket selskap leverer Ettermiddag Kruger nasjonalpark Safari?
GAP Tours & Transfers er vert for Ettermiddag Kruger nasjonalpark Safari. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt GAP Tours & Transfers på Tripadvisor. Oppdag og bestill Ettermiddag Kruger nasjonalpark Safari på Tripadvisor
Hvor mye tid trenger jeg for Ettermiddag Kruger nasjonalpark Safari?
Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 5 t. Oppdag og bestill Ettermiddag Kruger nasjonalpark Safari på Tripadvisor

Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 29560P20

Reserver plassen din
fra kr 991,20
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Vi sjekker anmeldelser
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
5.0
4 anmeldelser
Ypperlig
4
Svært bra
0
Gjennomsnittlig
0
Dårlig
0
Forferdelig
0

Jean727
Sarasota, FL8 bidrag
We took the afternoon safari into Kruger National Park with Enoch as our guide. He was amazing! Even found a lion during the very hot summer season. Zebra, Buffalo, baboons, giraffe, kudus, warthogs! Service with Gap Tours is exceptional. What more can I say!
Skrevet 1. desember 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dear Jean Wow - it seems that you had a great time with Enock! Thank you for taking the time in writing us this review. We hope to see you again in the future. Best Wishes GAP Tours Team
Skrevet 3. desember 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Sizeka Maksi
5 bidrag
sep. 2019 • Venner
My lady friends and I recently visited Hazyview&we went for a drive @ KNP. EDWARD was our game ranger.In the vehicle there were 8 of us ladies from the Free State and a couple from Chilli. He took every opportunity educating us about every animal we saw. He was always polite&shared jokes making us relax&enjoy the drive.
We later encountered an elephant which I believe felt we were somehow a threat to its young. It charged towards us&we were so scared. Edward calmly asked is to remain quiet&calm. He urged us to trust him as he wouldn't do anything to put our lives in danger.
I applaud him for the respect&love he has for the animals in their territory. He managed to keep all 10 passengers calm&took us back safely.
He was such a gentleman and I still cant figure out how he managed to keep is all calm in that situation. There was just something in his voice and the manner he conducted himself that I believe made us trust him.
Skrevet 9. oktober 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dear Size Wow! is seems like you had a great time with Edward! Thank you for your kind review. We are pleased that you had a great time with us. Edward is a great guide and very passionate in what he does. We will make sure to pass on these great comments to him. He will always do his best to keep the guests happy and safe in any situation. Now you have a lifetime memory to keep ☺ We hope to see you again in the future Kind Regards GAPTours Team
Skrevet 15. oktober 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Esmee R
Nijverdal, Nederland2 bidrag
aug. 2019 • Familie
Tijdens onze reis naar Afrika hebben we in het mooie Krugerpark mogen overnachten. Mijn verwachtingen van het Krugerpark zijn zeer overtroffen, wat was het fantastisch mooi. Door Edward, onze reisgids van GAP Tours hebben we zo ontzettend veel moois mogen zien. Niet alleen de Big Five, maar veel en veel meer. Ik heb ontzettend veel geleerd over de dieren en de natuur in het Krugerpark. Het enthousiasme van Edward is aanstekelijk en dit brengt hij dan ook goed over naar onze groep. Je ziet dat hij veel plezier heeft in zijn werk en heeft veel liefde en respect voor de dieren. Hij kan snel de dieren sporten, zodat ook wij alles kunnen zien. Edward lag ontzettend goed in de groep en we hebben het hierdoor mega gezellig gehad met z’n allen!
We zijn vaak in de namiddag op safari geweest. Een keer kwam Edward met de halve groep die op safari was snel terug, omdat er 45 minuten verder een leeuw met welpjes te zien was. De rest van de groep is in de jeep gesprongen en we zijn snel die kant op gereden. Dit laat zien hoe graag hij dit werk doet en hoe graag hij wilt dat wij dit allemaal kunnen zien.
Dankjewel Edward voor deze geweldige ervaring die ik nooit zal vergeten!!
Skrevet 1. september 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dear Erudde Wow! It sounds like you had an amazing time with Edward! Thank you so much for taking the time to leave us this amazing review. I will pass along this outstanding review to Edward. He is going to be very happy! He always gives more to make the trip unforgettable. We hope to see you again in the future ☺ Kind regards GAP Tours team
Skrevet 4. september 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Bernhard
4 bidrag
jun. 2019 • Venner
In den 5h hat uns Eduard gefühlt alles vom Nationalpark gezeigt. Dass man einen Leoparden und Löwen in einer Tour in nichtmal 2h sieht war selbst für Ihn überraschend. Sehr freundlicher Guide mit viel Freude an der Arbeit und pünktlicher Abholung. Nur zum empfehlen! :-)
Skrevet 18. juni 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Wow! It seems that you had a very special day in the Kruger National Park. Thank you for your kind review. GAPTours team
Skrevet 18. juni 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Lignende opplevelser

Ettermiddag Kruger nasjonalpark Safari levert av GAP Tours & Transfers