Turer i El Calafate
Big Ice Perito Moreno Trek med gangveier og navigasjon
4.5
VIL SANNSYNLIGVIS BLI UTSOLGT*

Big Ice Perito Moreno Trek med gangveier og navigasjon

Av Tangol Tours El Calafate
Om
Utforsk Los Glaciares nasjonalpark med båt, buss og til fots på en dagstur som lar deg vandre over Perito Moreno-breen. Inkludert utstyr som stegjern lar deg oppdage deler av breen som vanligvis er utenfor grensen, inkludert ishuler og frosne fossefall.
fra
kr 8 884,48
per voksen
Laveste pris garantertBestill nå og betal senereGratis avbestilling

Alder: 18–50 maks. 10 per gruppe
Varighet: 12 t
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Direkte veiledning: Portugisisk, Engelsk, Spansk
Mer

Høydepunkter
  • Oppdag deler av Los Glaciares nasjonalpark som vanligvis er utenfor grensen
  • Kom nærmere breen enn du normalt ville gjort under en fottur
  • Se Los Glaciares nasjonalpark fra tre forskjellige perspektiver
  • Problemfri henting og avhenting av hotell er inkludert

  • Hotellhenting og avreise (hvis alternativet er valgt)
  • Guidet tur
  • Trekking utstyr inkludert kramper
  • Profesjonell guide
  • Båttur over innsjøen Argentino
  • Gangveier Perito Moreno (hvis alternativet er valgt)
Det som ikke er inkludert
  • Mat og drikke (du må ta med deg din egen)
  • Inngangsavgift til Los Glaciares nasjonalpark.
  • Tips
  • Inngang/adgang – Perito Moreno Glacier
  • Inngang/adgang – Perito Moreno Glacier
  • Inngang/adgang – El Calafate


Startpunkt:Flere hentesteder tilbys.
  • Puerto Bajo las Sombras - Hielo y Aventura, Parque Nacional los Glaciares, Z9405 El Calafate, Santa Cruz, Argentina
    Hvis du ikke trenger transport, vil guiden vår vente på deg på Puerto Bajo las Sombras.
Informasjon om hentested
  • Hentetransporten er kun fra utvalgte sentralt beliggende hoteller. Hvis hotellet ditt er utenfor det geografiske området, bekrefter vi det nærmeste møtepunktet. Oppgi navn og adresse til hotellet ditt.
Henting ved hotellet tilbys
Ved betaling kan du velge fra listen over inkluderte hoteller.
    Sluttpunkt:Denne aktiviteten avsluttes på møtestedet.

      • Ingen rullestoltilgang
      Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 5674FTETREK

      • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
      • Ikke anbefalt for reisende med ryggproblemer
      • Ikke anbefalt for gravide
      • Ikke passende for reisende med hjerteproblemer eller andre seriøse medisinske problemer
      • Reisende må være fysisk sterke og middels godt trent
      • Minimumsalder er 18 år
      • Maksimal alder er 50 år
      • Du må ta med egen snacks, lunsj og drikke
      • Komfortabelt sportswear, lange bukser, varm genser eller haug, vann- eller vindtett jakke, solbriller, solkrem og hansker anbefales
      • Et godt treningsnivå er nødvendig
      • Fødselsdato, pass navn, nummer, utløp og land kreves ved bestilling for ALLE deltakere
      • VIKTIG MERK: Vennligst send en kopi av passet ditt så snart som mulig for å bekrefte plassene.
      • VIKTIG MERK: Steder er ikke bekreftet hvis fullstendig informasjon ikke er gitt.
      • I tilfelle du ikke avtaler overføringen, må du få tilgang på egen hånd i en tur på 80 km. Gangveiene vil ikke være inkludert i ekskursjonen.
      • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
      • Denne turen/aktiviteten har maksimum 10 reisende

      • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

      Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 5674FTETREK

      Reserver plassen din
      Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

      Lignende opplevelser

      Reiserute
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      • 6
      • 7
      Om operatøren
      Ikke ta det fra oss – her er hva andre har å si om denne operatøren:
      • Tangol Tours El Calafate
        252
        Argentina
        Ble medlem i februar 2011
      • Vacation589363
        0 bidrag
        5,0 av 5 bobler
        Flott
        Det var en fantastisk opplevelse å oppleve breen. Veldig vakkert og imponerende. Vi hadde en blid, dyktig guide.
        Skrevet 11. desember 2022
      Disse anmeldelsene er de subjektive meningene til Tripadvisor-medlemmer og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor utfører kontroller av anmeldelser som en del av våre bransjeledende tillits- og sikkerhetsstandarder. Les åpenhetsrapporten vår for å finne ut mer.

      Vi utfører kontroller på anmeldelser.
      Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
      Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
      Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
      Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
      Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
      4.5
      4,5 av 5 bobler15 anmeldelser
      Ypperlig
      11
      Svært bra
      2
      Gjennomsnittlig
      0
      Dårlig
      1
      Forferdelig
      1

      Ina G
      534 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      It is definitively worth the effort to take the BigIce tour! The landscapes are magnificent, we literally saw a natural cave and a waterfall in the glacier. For people with generally good physical condition, it is fine. If you are unable to hike uphill don t go, take the minitrekk option
      Skrevet 2. januar 2024
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Dear Traveler, We appreciate your time to write this review! It's wonderful to hear that you found delight in exploring the stunning landscapes of Southern Argentina. We hope to see you again soon! Best regards, Tangol Tours.
      Skrevet 19. februar 2024
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

      Carlos B
      Buenos Aires, Argentina118 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      Lo más recomendable del Calafate ,la mejor manera de conocer el glaciar perito Moreno , se llega hasta el centro del glaciar se almuerza ahí mismo ,se recorren distintas grietas y cuevas , caminata exigente pero muy bien guiada por los guías de Hielo y aventura, te dan todos los elementos para hacer el trayecto seguro, llevar si guantes propios , aunque es una excursión cara ,vale mucho la pena hacerla
      Skrevet 15. mars 2023
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

      grovs
      Nashville, TN5 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      des. 2022 • Par
      Not many new reviews or up to date info on the tour here so I feel compelled to give you all a heads up. Overall, this is a great trip and I’d highly recommend it to anyone up for the challenge. We went in Dec 2022, so my review is based around the summer months.

      Things you’d thank yourself for having…good boots, good socks, light gloves (mostly for protection, not insulation) sunscreen, sunglasses, snacks, lunch and water. I wore some REI waterproof hiking pants with little to no insulation and a light Arc’teryx Atoms hoody jacket. Didn’t need the jacket until we got onto the glacier (mostly for wind, it was hot out).

      You can fill up water on the glacier and at a waterfall, I would not rely solely on that. It’s a long day.

      We did the big trek, full day experience. The round trip was 12 hrs from hotel pickup to drop off. Bring cash for the park entry, you can pay with card but you may slow down the entire group depending on the park entry line.

      Once in the park, you view the glacier from a walkway for about an hour. This has the best bathroom of the day. Then you board a boat and head out for the hike. Best view of the glacier on the way in is on the right of the boat. Once you land you get your helmet and harness.

      The hike is about 8 miles in total. My guess is about 3.5 of those miles is on land headed to and from the glacier. The glacier is not as easy to get to as years past, even more difficult since 2020. It is melting and the previous entry point for the big trek is no longer safe. The way to enter as of Dec 2022 felt just under 2 miles. This part of the hike is steep, there are stairs in many sections of the first half… you go up, then down, then up, then down again. This is not an easy hike, you need to be able to handle steep grade both up and down for long periods of time.

      The last push onto the glacier is across steep loose rock, rock slides are possible here, this is most likely why you have a helmet. It’s not too bad, just take it easy and stay aware.

      Once on the glacier you get help putting on the crampons and the glacier hike begins. The crampons used are generic and a little heavy. There are two guides per group on the glacier.

      On the long trek, our guide took us pretty far out there to see multiple crevasses, rivers, ponds, etc. The views are phenomenal! We went through the middle of a crevasse, with both legs spread over the crack and our hands out against the wall, below us was a giant crack with ice water that went down in the abyss. It was pretty intense, but everyone did it with ease and we were all stoked to have done that.

      The hike back takes you the same way through the mountain back. But don’t be fooled! It’s not over yet. There is then another ~.5miles to the “refuge” where you walk on a wooden walkway through the woods to a building with free tea and coffee.

      You then take the boat back to the bus and the bus back to your hotel.

      We started the hike at about 10:30am and finish at about 5pm.

      If you don’t think you can physically handle 6-8hrs of hiking with reasonable rest periods for water, lunch, etc. then save yourself the stress and do the shorter glacier hike. You won’t see as many intense glacier features, but you can still walk on it.

      Throughout the hike the guides will pressure you to stay tight to the group and keep pace for safety. If you cannot, they’d recommend you stop and will send someone out to return with you. Depending on the time, they may offer you the possibility of doing the shorter glacier walk instead of the long trek.

      I believe anyone with moderate physical strength can do this hike. I do not regularly work out and I did this hike a few days after ~13 miles to see Fitz Roy. You will have to push yourself, but it is totally worth it and you will be proud of yourself for doing it, too. The experience is one of a kind and I strongly recommend this experience to anyone up for the adventure! You can do it!!!

      *pic with red line shows where entrance used to be around 2018, you gotta hike about another mile to get to the new entrance
      Skrevet 26. desember 2022
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

      Brigitte H
      2 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      Wunderschönes Erlebnis. Das Laufen auf dem Eis war problemlos. Man geht ca1,5h bis zum Gletscher, der Weg ist teilweise recht steil und erfordert ein bisschen Kondition. Auf dem Gletscher war das Laufen mit Steigeisen problemlos möglich. Es gab Teilnehmer, die normale Sportschuhe anhatten. Das würde ich absolut nicht empfehlen. Wir haben uns in Bergschuhen deutlich leichter getan. Steigeisenfeste Schuhe sind aber nicht nötig.
      Skrevet 19. november 2022
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

      Ragougnia B
      Genève, Sveits26 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      sep. 2019 • Par
      My partner and I went with Hielo & Adventura - and we were not disapointed! Well schedules, on time, explanations, equipment...it is an entire day trip including the cross over with the boat, a walk of more or less 45 mns to the beggining of the glaciar where you put the crampons on. The landscapes are amazing ! There are two qualified guides per group to ensure the way. This is mainly a flat path and walking with crampons is easy. Be aware though that the wind can be very strong and ice cold so take appropriate clothes to cover yourself. People wrote that it is a physically very demanding experience but I wouldn t go that far. This is very doable even for non sporty people. Just make sure to be able to walk few hours. Totally worth it !
      Skrevet 29. september 2019
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Dear Traveler, We are glad you have selected us for your visit to our country and sharing with us your experiences during your stay. We are pleased to know that you have enjoyed the beauties of El Calafate. It will be a pleasure to assist you in your next visit! Greetings,
      Skrevet 16. oktober 2019
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

      VANUFLOR
      Buenos Aires, Argentina386 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      feb. 2019 • Par
      Realizamos la excursión con la empresa Patagonia dreams comprada x despegar. Destacó que en un principio me pareció muy elevado el costo de la excursión pero una vez vivenciada la misma vale el monto abonado. La excursión dura aprox. 10 hs, te pasa a buscar el micro por el hotel a las 7.00 puntuales luego sigue haciendo la recorrida a los demás pasajeros x otros hoteles hasta finalizar y salir a ruta a destino a los glaciares. Lo cual se llega muy temprano al parque, se abona las entradas al mismo para su ingreso luego se hace la recorrida por las pasarelas aprox 1hs o 1,30 hs, se regresa al micro que nos traslada al puerto para el paseo y cruce x el catamarán.
      Una vez embarcados llegamos hasta la cabañas donde se pueden dejar las cosas que no se necesite para la caminata, los guías hacen la explicación de lo que consiste el trayecto, se divide por grupos de 10 o 15 personas en idioma inglés y castellano así nos dirigimos bordeando la playa que da al lago para llegar al siguiente refugio donde se hace la parada para la puesta de cascos y arnés de seguridad aquí luego se dividen los grupos que harán la caminata de minitreking y el big, en nuestro caso el Big.Y aquí empieza toda la aventura que muchos no cuentan o no les pasó. Pero como siempre les cuento mí propia experiencia vivida!
      Para la siguiente parada al refugio será una caminata de casi 2 ha aprox, caminata por un sendero bordeando al glaciar precioso la primera media hora luego se vuelve algo tedioso por el camino es por un sendero de ripio e empinado a 45 grados subiendo y bajando escaleras, pasando lateral de una hermosa cascada! Realmente llegó un momento que no podía mas, mis piernitas pedían auxilio!
      Llegando al tercer refugio se encuentran otros guías donde esperan para la medición de lis granpones que después llevará cada uno hasta la última parada pero ya llegaremos ahí!!
      Aquí se encuentran unos iglú tipo sanitarios que solo daban 15 minutos lo cual yo no fui xq preferí sentarme y tomar getorade y estirar mis piernas quedando casi última para medirme los granpones.
      Luego se sigue nuevamente por un sendero a diferencia tiene una bajada con piedras algo mojado xq sigue bordeando al glaciar y casi entrando al borde del glaciar donde te están esperando los guías para la colocación de los granpones. Una vez colocado los grupos se vuelven a dividir por idiomas no más de 15 personas hacen la explicación cómo caminar con los granpones por el hielo, no tirar ningún tipo de basura por esta prohibido por la contaminación al ambiente y no separarse ni quedarse muy atrás del grupo en caso de estar cansado ir primero en la fila. Una vez finalizada la charla se comienza la caminata por el glaciar ya a este Punto me sentía muy cansada soy sincera.
      Luego de caminar más de una hora creo llegamos al lugar donde se podía hacer la parada para almorzar la comida que llevo cada uno teniendo todos los cuidados de no tirar nada sobre el hielo. Solo 15 minutos lo cual como muchos estaban cansados se estiró un poco más.
      Finalizado el almuerzo y un poco más seguimos con las 2 guías el circuito hacia un pileton que cuando ves la inmensidad del glaciar pensas que estás en el medio del glaciar de tanta belleza aquí estuvimos un buen rato observando y disfrutando de tanto silencio puro, sacando fotos de ese paisaje que nunca van olvidar tus retinas! Y tomando agua pura!!
      Luego retomamos y acá pensé que era la única que estaba cansada y no daba más pero no!! el grupete en el que iba había chicos y chicas jóvenes y la mitad también estaban cansados me sentía acompañada!!
      Luego volvimos a la orilla de donde nos habían colocado los granpones, nos sacaron los mismos y regresamos x el mismo sendero a diferencia que ahora en subida esa parte y luego en bajada un poco más sencillo que al comienzo que era en subida. Me resultó más rápido.
      Llegamos a dónde están las carpas iglú para dejar los cascos/arnés y por último regresando a las cabañas donde nos esperan con café aquí la única crítica que hago que no había otras difunsiones como te o matecocido para el que no toma café o agua para tomar. Yo aproveché para cambiarme la ropa ya que me lleve otra muda. Esto lo aconsejo, medias, camiseta, otro pantalón, etc.
      Luego regresamos al barco y en ya el barco nos ofrecieron el vasito con wisky y bonobon y nos regalaron un llavero en forma de granpones. Al llegar al puerto nos
      espera el micro para retornar a la
      cuidad.
      Recomiendo altamente está excursión siempre y cuando estés en buenas condiciones de salud no es para asustarse pero es una excursión que cansa. En cuanto a su dinero en caso de hacerla no lo dudes xq vale el precio está muy bien organizada desde que te pasan a buscar hasta este regresan al hotel. Otro consejito, recomiendo llevar protector xq en un día de sol, se siente mucho. Gorros y guantes x si toca día fresco y con vientos y los guantes es de uso obligatorio y getorade repone muy rápido las fuerzas para continuar caminando!!! Saluditos lectorestrip!!!
      Skrevet 31. juli 2019
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Estimada! Gracias por contarnos tu hermosa experiencia en unos de los parque nacionales más destacados de nuestro país. Nos gusta mucho leer todos tus comentarios sobre tu excursión y estamos seguros que inpirarás a que otros conozcan estos maravillosos paisajes. Esperamos que en tus próximos viajes podamos seguir acompañándote y poder ofrecerte los mejores servicios. Saludos. Tangol Travel Agency
      Skrevet 1. august 2019
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

      Martin P
      Alfeld (Leine), Tyskland60 bidrag
      4,0 av 5 bobler
      very nice tour. grate impressions of the glacier. professional guides and equipment. very expensive. I would do it again.
      Skrevet 21. februar 2019
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

      mapegage
      Santiago Metropolitan Region, Chile8 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      jan. 2019 • Alene
      Gestionada por la agencia hielo y aventura, es una excursion muy cara, pero verdaderamente vale la pena ya que te permite caminar hasta casi el centro del glaciar. Requiere de una buena exigencia fisica. Lo unico malo es que no te dan mucho tiempo libre para poder hacer fotos o simplemente relajarte con las vistas. Muy apurados en el recorrido, con suerte dan 10 minutos para almorzar.
      Skrevet 12. januar 2019
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

      Frederico S
      Rio de Janeiro, RJ3 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      des. 2018
      Foi uma experiência inesquecível! O atendimento da Equipe da Hielo&Aventura foi irrepreensível. O Big Ice vale muito a pena em relação ao mini-trekking! Você anda mais tempo no gelo, tem um trekking curto pelas pedras passando por uma cachoeira linda, até você chegar no gelo. No final ainda fomos brindados com um passeio de barco e um brinde com whisky e gelo direto do Glaciar! Super recomendo!!!
      Skrevet 10. desember 2018
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

      IncaCondor
      1 bidrag
      2,0 av 5 bobler
      nov. 2018 • Par
      Having been on other glacier walks before, this one rates poorly. The glacier itself is beautiful, of course, but any natural beauty was over shadowed by constant flow of other mini-treks ahead and behind of us. We felt like we were on a camel train only stopping for photo opportunities. Having said this, the infrastructure was very good, it felt safe and professional and the guides were fine, if a bit weary worn. I'd say if I had a choice of doing this again I would have skipped it.
      Skrevet 6. desember 2018
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Dear traveler, We are truly sorry to read that you did not enjoy this experience. The tour booked is a regular option which has a maximum of 10 people per group. In high season, the demand of visitors who want to visit the glacier, as you did, is very high. Of course, there is a carrying capacity to protect the glacier so many travelers are out of this experience. We regret that the excursion has not fulfilled your expectations. However, we are glad to know that you liked the Perito Moreno Glacier. Thank you for your comments as it helps us improve the quality of our services. Kind Regards, Tangol Travel Agency
      Skrevet 30. april 2020
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

      Viser resultatene på side 1-10 av 15
      *Vil sannsynligvis bli utsolgt: Basert på Viators bestillingsdata og informasjon fra leverandøren fra de siste 30 dagene, virker det sannsynlig at denne opplevelsen vil bli utsolgt gjennom Viator, et Tripadvisor-selskap.

      Big Ice Perito Moreno Trek med gangveier og navigasjon levert av Tangol Tours El Calafate

      Alle hotell i El CalafateHotelltilbud i El CalafateRestplass i El Calafate
      Alle ting å gjøre i El Calafate
      Dagsturer i El CalafateSpa og velvære i El CalafateKasinoer og pengespill i El Calafate
      RestauranterFlyReisehistorierCruiseLeiebiler