Turer og billetter

Perito Moreno Glacier Big Ice Trek fra El Calafate levert av Tangol El Calafate

Perito Moreno Glacier Big Ice Trek fra El Calafate

Perito Moreno Glacier Big Ice Trek fra El Calafate
4
Bestill på forhånd
fra
kr 7 064,33
per voksen
Bestill nå og betal senere: Hold av plassen din kostnadsfritt med fleksibel bestilling.
Gratis avbestilling
Ikke sikker? Du kan avbestille denne reservasjonen opptil 24 timer i forveien og få en full refusjon.
Øyeblikksbilde fra omvisning
Oppdag deler av Los Glaciares nasjonalpark som vanligvis er utenfor grensen
Varighet:
12 t
Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
Henting ved hotellet tilbys
Gruppestørrelse:
10
Billettype:
Mobil
Gratis avbestilling
  • Varighet:
    12 t
  • Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
  • Henting ved hotellet tilbys
  • Gruppestørrelse:
    10
  • Billettype:
    Mobil
  • Gratis avbestilling
Om
Utforsk Los Glaciares nasjonalpark med båt, buss og til fots på en dagstur som lar deg vandre over Perito Moreno-breen. Inkludert utstyr som stegjern lar deg oppdage deler av breen som vanligvis er utenfor grensen, inkludert ishuler og frosne fossefall.
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 12 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Tilgjengelige språk
Portugisisk, Engelsk, Spansk
Høydepunkter
  • Kom nærmere breen enn du normalt ville gjort under en fottur
  • Se Los Glaciares nasjonalpark fra tre forskjellige perspektiver
  • Problemfri henting og avhenting av hotell er inkludert
Hva du kan forvente
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 12 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Tilgjengelige språk
Portugisisk, Engelsk, Spansk
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Høydepunkter
  • Kom nærmere breen enn du normalt ville gjort under en fottur
  • Se Los Glaciares nasjonalpark fra tre forskjellige perspektiver
  • Problemfri henting og avhenting av hotell er inkludert
Hva du kan forvente
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 5674FTETREK
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Hotell henting og avreise
  • Rundturstransport med luftkondisjonerte buss
  • Guidet tur
  • Trekking utstyr inkludert kramper
  • Profesjonell guide
  • Båttur over innsjøen Argentino
Ekskluderinger
  • Mat og drikke (du må ta med deg din egen)
  • Inngangsavgift til Los Glaciares nasjonalpark. Nasjonalparkgebyret kan bare betales ved inngangen til parken med argentinske pesos (ARS $ 600). Prisene kan endres uten varsel.
  • Gratuities
Varighet
12 t
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Hvis hotellet ikke er inkludert i listen, vennligst legg det til ved bestilling. Hvis hotellet ligger utenfor henting, vil et møtepunkt bli tildelt.
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Minimumsalder er 18 år
  • Maksimal alder er 50 år
  • Du må ta med egen snacks, lunsj og drikke
  • Komfortabelt sportswear, lange bukser, varm genser eller haug, vann- eller vindtett jakke, solbriller, solkrem og hansker anbefales
  • Et godt treningsnivå er nødvendig
  • Fødselsdato, pass navn, nummer, utløp og land kreves ved bestilling for ALLE deltakere
  • Viktig: Du må fylle ut en medisinsk form for alle passasjerer før turen. Den lokale turoperatøren (Tangol) kontakter deg for å gjøre dette.
  • Ingen rullestoltilgang
  • Ikke anbefalt for reisende med ryggproblemer
  • Ikke anbefalt for gravide
  • Ikke passende for reisende med hjerteproblemer eller andre seriøse medisinske problemer
  • Reisende må være fysisk sterke og middels godt trent
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 10 reisende
Inkluderinger
  • Hotell henting og avreise
  • Rundturstransport med luftkondisjonerte buss
  • Guidet tur
  • Trekking utstyr inkludert kramper
  • Profesjonell guide
  • Båttur over innsjøen Argentino
Ekskluderinger
  • Mat og drikke (du må ta med deg din egen)
  • Inngangsavgift til Los Glaciares nasjonalpark. Nasjonalparkgebyret kan bare betales ved inngangen til parken med argentinske pesos (ARS $ 600). Prisene kan endres uten varsel.
  • Gratuities
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Hvis hotellet ikke er inkludert i listen, vennligst legg det til ved bestilling. Hvis hotellet ligger utenfor henting, vil et møtepunkt bli tildelt.
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Varighet
12 t
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Minimumsalder er 18 år
  • Maksimal alder er 50 år
  • Du må ta med egen snacks, lunsj og drikke
  • Komfortabelt sportswear, lange bukser, varm genser eller haug, vann- eller vindtett jakke, solbriller, solkrem og hansker anbefales
  • Et godt treningsnivå er nødvendig
  • Fødselsdato, pass navn, nummer, utløp og land kreves ved bestilling for ALLE deltakere
  • Viktig: Du må fylle ut en medisinsk form for alle passasjerer før turen. Den lokale turoperatøren (Tangol) kontakter deg for å gjøre dette.
  • Ingen rullestoltilgang
  • Ikke anbefalt for reisende med ryggproblemer
  • Ikke anbefalt for gravide
  • Ikke passende for reisende med hjerteproblemer eller andre seriøse medisinske problemer
  • Reisende må være fysisk sterke og middels godt trent
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 10 reisende
Reis trygt under COVID-19
Sist oppdatert: 2. jul. 2020
En beskjed fra Perito Moreno Glacier Big Ice Trek fra El Calafate
It is the passenger's responsibility to wear a protective mask and maintain distance. In case they don't respect the basic safety measures, they will be asked to leave the tour. The capacity of tour will be temporarily reduced to ensure social distancing.
Dette kan du forvente under besøket
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
Dette kan du forvente under besøket
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
  • Masker kreves for guider på offentlige områder
  • Policy for betalt opphold hjemme for ansatte med symptomer
  • Utstyr desinfiseres mellom bruk
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
  • Sosial distansering håndheves under hele opplevelsen

4.0
11 anmeldelser
Ypperlig
7
Svært bra
2
Gjennomsnittlig
0
Dårlig
1
Forferdelig
1

Ragougnia B
Genève, Sveits19 bidrag
sep. 2019 • Par
My partner and I went with Hielo & Adventura - and we were not disapointed! Well schedules, on time, explanations, equipment...it is an entire day trip including the cross over with the boat, a walk of more or less 45 mns to the beggining of the glaciar where you put the crampons on. The landscapes are amazing ! There are two qualified guides per group to ensure the way. This is mainly a flat path and walking with crampons is easy. Be aware though that the wind can be very strong and ice cold so take appropriate clothes to cover yourself. People wrote that it is a physically very demanding experience but I wouldn t go that far. This is very doable even for non sporty people. Just make sure to be able to walk few hours. Totally worth it !
Skrevet 29. september 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear Traveler, We are glad you have selected us for your visit to our country and sharing with us your experiences during your stay. We are pleased to know that you have enjoyed the beauties of El Calafate. It will be a pleasure to assist you in your next visit! Greetings,
Skrevet 16. oktober 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

VANUFLOR
Buenos Aires, Argentina398 bidrag
feb. 2019 • Par
Realizamos la excursión con la empresa Patagonia dreams comprada x despegar. Destacó que en un principio me pareció muy elevado el costo de la excursión pero una vez vivenciada la misma vale el monto abonado. La excursión dura aprox. 10 hs, te pasa a buscar el micro por el hotel a las 7.00 puntuales luego sigue haciendo la recorrida a los demás pasajeros x otros hoteles hasta finalizar y salir a ruta a destino a los glaciares. Lo cual se llega muy temprano al parque, se abona las entradas al mismo para su ingreso luego se hace la recorrida por las pasarelas aprox 1hs o 1,30 hs, se regresa al micro que nos traslada al puerto para el paseo y cruce x el catamarán.
Una vez embarcados llegamos hasta la cabañas donde se pueden dejar las cosas que no se necesite para la caminata, los guías hacen la explicación de lo que consiste el trayecto, se divide por grupos de 10 o 15 personas en idioma inglés y castellano así nos dirigimos bordeando la playa que da al lago para llegar al siguiente refugio donde se hace la parada para la puesta de cascos y arnés de seguridad aquí luego se dividen los grupos que harán la caminata de minitreking y el big, en nuestro caso el Big.Y aquí empieza toda la aventura que muchos no cuentan o no les pasó. Pero como siempre les cuento mí propia experiencia vivida!
Para la siguiente parada al refugio será una caminata de casi 2 ha aprox, caminata por un sendero bordeando al glaciar precioso la primera media hora luego se vuelve algo tedioso por el camino es por un sendero de ripio e empinado a 45 grados subiendo y bajando escaleras, pasando lateral de una hermosa cascada! Realmente llegó un momento que no podía mas, mis piernitas pedían auxilio!
Llegando al tercer refugio se encuentran otros guías donde esperan para la medición de lis granpones que después llevará cada uno hasta la última parada pero ya llegaremos ahí!!
Aquí se encuentran unos iglú tipo sanitarios que solo daban 15 minutos lo cual yo no fui xq preferí sentarme y tomar getorade y estirar mis piernas quedando casi última para medirme los granpones.
Luego se sigue nuevamente por un sendero a diferencia tiene una bajada con piedras algo mojado xq sigue bordeando al glaciar y casi entrando al borde del glaciar donde te están esperando los guías para la colocación de los granpones. Una vez colocado los grupos se vuelven a dividir por idiomas no más de 15 personas hacen la explicación cómo caminar con los granpones por el hielo, no tirar ningún tipo de basura por esta prohibido por la contaminación al ambiente y no separarse ni quedarse muy atrás del grupo en caso de estar cansado ir primero en la fila. Una vez finalizada la charla se comienza la caminata por el glaciar ya a este Punto me sentía muy cansada soy sincera.
Luego de caminar más de una hora creo llegamos al lugar donde se podía hacer la parada para almorzar la comida que llevo cada uno teniendo todos los cuidados de no tirar nada sobre el hielo. Solo 15 minutos lo cual como muchos estaban cansados se estiró un poco más.
Finalizado el almuerzo y un poco más seguimos con las 2 guías el circuito hacia un pileton que cuando ves la inmensidad del glaciar pensas que estás en el medio del glaciar de tanta belleza aquí estuvimos un buen rato observando y disfrutando de tanto silencio puro, sacando fotos de ese paisaje que nunca van olvidar tus retinas! Y tomando agua pura!!
Luego retomamos y acá pensé que era la única que estaba cansada y no daba más pero no!! el grupete en el que iba había chicos y chicas jóvenes y la mitad también estaban cansados me sentía acompañada!!
Luego volvimos a la orilla de donde nos habían colocado los granpones, nos sacaron los mismos y regresamos x el mismo sendero a diferencia que ahora en subida esa parte y luego en bajada un poco más sencillo que al comienzo que era en subida. Me resultó más rápido.
Llegamos a dónde están las carpas iglú para dejar los cascos/arnés y por último regresando a las cabañas donde nos esperan con café aquí la única crítica que hago que no había otras difunsiones como te o matecocido para el que no toma café o agua para tomar. Yo aproveché para cambiarme la ropa ya que me lleve otra muda. Esto lo aconsejo, medias, camiseta, otro pantalón, etc.
Luego regresamos al barco y en ya el barco nos ofrecieron el vasito con wisky y bonobon y nos regalaron un llavero en forma de granpones. Al llegar al puerto nos
espera el micro para retornar a la
cuidad.
Recomiendo altamente está excursión siempre y cuando estés en buenas condiciones de salud no es para asustarse pero es una excursión que cansa. En cuanto a su dinero en caso de hacerla no lo dudes xq vale el precio está muy bien organizada desde que te pasan a buscar hasta este regresan al hotel. Otro consejito, recomiendo llevar protector xq en un día de sol, se siente mucho. Gorros y guantes x si toca día fresco y con vientos y los guantes es de uso obligatorio y getorade repone muy rápido las fuerzas para continuar caminando!!! Saluditos lectorestrip!!!
Skrevet 31. juli 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Estimada! Gracias por contarnos tu hermosa experiencia en unos de los parque nacionales más destacados de nuestro país. Nos gusta mucho leer todos tus comentarios sobre tu excursión y estamos seguros que inpirarás a que otros conozcan estos maravillosos paisajes. Esperamos que en tus próximos viajes podamos seguir acompañándote y poder ofrecerte los mejores servicios. Saludos. Tangol Travel Agency
Skrevet 1. august 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Martin P
Alfeld (Leine), Tyskland47 bidrag
very nice tour. grate impressions of the glacier. professional guides and equipment. very expensive. I would do it again.
Skrevet 21. februar 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

mapegage
Santiago Metropolitan Region, Chile8 bidrag
jan. 2019 • Alene
Gestionada por la agencia hielo y aventura, es una excursion muy cara, pero verdaderamente vale la pena ya que te permite caminar hasta casi el centro del glaciar. Requiere de una buena exigencia fisica. Lo unico malo es que no te dan mucho tiempo libre para poder hacer fotos o simplemente relajarte con las vistas. Muy apurados en el recorrido, con suerte dan 10 minutos para almorzar.
Skrevet 12. januar 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Frederico S
Rio de Janeiro, RJ3 bidrag
des. 2018
Foi uma experiência inesquecível! O atendimento da Equipe da Hielo&Aventura foi irrepreensível. O Big Ice vale muito a pena em relação ao mini-trekking! Você anda mais tempo no gelo, tem um trekking curto pelas pedras passando por uma cachoeira linda, até você chegar no gelo. No final ainda fomos brindados com um passeio de barco e um brinde com whisky e gelo direto do Glaciar! Super recomendo!!!
Skrevet 10. desember 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

IncaCondor
1 bidrag
nov. 2018 • Par
Having been on other glacier walks before, this one rates poorly. The glacier itself is beautiful, of course, but any natural beauty was over shadowed by constant flow of other mini-treks ahead and behind of us. We felt like we were on a camel train only stopping for photo opportunities. Having said this, the infrastructure was very good, it felt safe and professional and the guides were fine, if a bit weary worn. I'd say if I had a choice of doing this again I would have skipped it.
Skrevet 6. desember 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear traveler, We are truly sorry to read that you did not enjoy this experience. The tour booked is a regular option which has a maximum of 10 people per group. In high season, the demand of visitors who want to visit the glacier, as you did, is very high. Of course, there is a carrying capacity to protect the glacier so many travelers are out of this experience. We regret that the excursion has not fulfilled your expectations. However, we are glad to know that you liked the Perito Moreno Glacier. Thank you for your comments as it helps us improve the quality of our services. Kind Regards, Tangol Travel Agency
Skrevet 30. april 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

madeline t
New York City, NY89 bidrag
mar. 2018 • Venner
This was one of the coolest things I have ever done in my life. The glacier is spectacularly beautiful. You feel like an arctic explorer walking around in crampons. This is tiring but not overly difficult. Definitely a once in a lifetime experience that should not be missed. The guides are knowledgeable and offer solid training. Don't forget to pack your own lunch.
Skrevet 14. august 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

martinortiz66
Buenos Aires, Argentina24 bidrag
sep. 2017
Toda la zona del Parque Nacional Los Glaciares, en Santa Cruz, es maravillosa: El Chaltén y sus circuitos de Trekking,. Lago del Desierto y el Calafate. De esta última., especialmente el trekking sobre el glaciar es imperdible
Skrevet 6. august 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

JonnyC000
Ledbury, UK156 bidrag
des. 2017 • Par
Well we thought about this for quite a while before booking due to the price. Seems these guys are really taking advantage of their sole rights to walk on the glacier.
It is though as others have said a great day. I walked on Fox glacier in New Zealand 20 years ago and while both were great experiences, this did have the edge (I suspect if we’d done mini trekking NZ would have had the edge). I couldn’t stop snapping at the beautiful sights and the sense of the size of the thing is very apparent. The lunch by the ice lake is really beautiful.
The guides were good too and most spoke good English. Some said they would have liked longer to watch the glacier from the front but the upside is you’re there first thing in the morning before the crowds arrive.
So if you’re going to NZ as well then maybe save yourself some money and walk on Fox or Franz-Joseph. If not then I think you should do this if you can afford it. It is one of the highlights of South America.
Skrevet 10. juni 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

AndreTucu
Buenos Aires, Argentina47 bidrag
mar. 2018
realmente un experiencia que no se puede dejar pasar!! es única!
Contratamos desde BsAs, por Calafate Travel, la descubrimos por internet, cuando consultamos, fueron claros y precisos con respecto a la excursion. La contratamos, y desde que nos buscaron hasta que nos dejaron de vuelta, fue un dia increible! todo perfecto! Hasta el dia que nos toco!! Recomiendo a Calafate Travel!
Skrevet 9. april 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 11
Vanlige spørsmål om Perito Moreno Glacier Big Ice Trek fra El Calafate

Priser i Perito Moreno Glacier Big Ice Trek fra El Calafate starter fra kr 6 895,25. Oppdag og bestill Perito Moreno Glacier Big Ice Trek fra El Calafate på Tripadvisor

Tangol El Calafate er vert for Perito Moreno Glacier Big Ice Trek fra El Calafate. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Tangol El Calafate på Tripadvisor. Oppdag og bestill Perito Moreno Glacier Big Ice Trek fra El Calafate på Tripadvisor