Turer i Selfoss
Crystal Ice Cave Tour fra Jokulsarlon isbre Lagoon
4

Crystal Ice Cave Tour fra Jokulsarlon isbre Lagoon

Av Arctic Adventures
Om
For utendørsinteresserte er ingen tur til Island komplett uten å besøke noen av øyas fantastiske isbreer, og oppleve de høye ishellene i nærheten. Med denne ekskursjonen fra Jökulsárlón Glacier Lagoon kan du hoppe inn i et 4-hjuls kjøretøyskjøretøy når du er whisked over isen av guiden din. Når du kommer til Vatnajokullbreen, kom ned i isbreen til å se isens vegger, og nyt de mange andre verdens geologiske formasjoner.
fra
kr 2 351,78
per voksen
Laveste pris garantertBestill nå og betal senereGratis avbestilling

Alder: 6–80 maks. 14 per gruppe
Varighet: 3 t
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Direkte veiledning: Engelsk
Mer

Høydepunkter
  • Utforsk isgrotter på denne guidede ekskursjonen, fra Jokulsarlon isbre Lagoon
  • Opplev geologiske grottefunksjoner i nærheten, som stalaktitter og stalagmitter
  • Nyt en mer personlig turopplevelse, med ikke mer enn 14 reisende
  • Reise trygt i 4-hjuls kjøretøy, med en veiledning for å lede veien

  • Profesjonell guide
  • Retur fra Jökulsárlón Glacier Lagoon til isgrotten
  • Alle skatter, avgifter og håndteringskostnader
  • Inngang/adgang – Vatnajökull Glacier
Det som ikke er inkludert
  • Transport til / fra Reykjavik
  • Hotell henting og avreise
  • Mat og Drikke
  • Tips


Startpunkt:
  • Jökulsárlón, 781, Iceland
    På parkeringsplassen ved Jokulsarlon Glacier Lagoon
Sluttpunkt:Denne aktiviteten avsluttes på møtestedet.

    • Ingen rullestoltilgang
    Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 5590P46

    • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
    • Underlagt gunstige værforhold. Ved avbestilling på grunn av dårlig vær vil du få muligheten til en alternativ dato eller full refusjon.
    • Det er veldig viktig å være godt kledd på denne turen med lag for å holde seg varm. Ta med deg vanntette klær, lue, hansker og gode tursko. Vi anbefaler at du tar med en vannflaske og mat / snacks.
    • Det er ingen garanti for at vår gruppe vil være alene i hulen, da samme tur er brukt av flere turoperatører.
    • Fra 15. desember til 15. januar er dagslyset på Island begrenset. Fordelene med å besøke ishulen på ettermiddagen inkluderer en mindre overfylt opplevelse og selvfølgelig vakre muligheter for blå is! Vi tilbyr også kraftige hodelykter som lar deg lyse vei til, fra og inne i ishulen.
    • Vær oppmerksom på at isgrotter er et stadig forandrende naturfenomen og derfor uforutsigbare. Vi besøker en ishule under turen, og valget av en hule er basert på forhold og sikkerhet.
    • Minimumsalder: 6 år gammel
    • De fleste reisende kan delta
    • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
    • Denne turen/aktiviteten har maksimum 14 reisende

    • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

    Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 5590P46

    Reserver plassen din
    Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

    Lignende opplevelser

    Reiserute
    • Jökulsárlón, 781, Iceland
      På parkeringsplassen ved Jokulsarlon Glacier Lagoon
    • Passerer forbi
      Glacier Lagoon
    • 1
      Utforsk en naturlig ishule på Vatnajökull, den største isbreen i Europa.
    Om operatøren
    Ikke ta det fra oss – her er hva andre har å si om denne operatøren:
    • Arctic Adventures
      10 604
      Reykjavík, Island
      Ble medlem i juli 2011
    • Happiness44179322449
      0 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      Fantastisk fin rundtur
      Vi hadde seks fantastiske dager på Island, der vi fikk smakebiter av alt Island har å by på med vår entusiastiske og kunnskapsrike guide Óskar. Rundturen var godt planlagt med besøk og overnattinger, og Óskar delte av sin kunnskap om landets natur og kultur hele veien, også rundt middagsbordet om kvelden. Gruppen var passelig stor (15 personer) og fra mange nasjoner som ble godt kjent underveis.
      Skrevet 14. august 2022
    • CascadaSalmon
      0 bidrag
      4,0 av 5 bobler
      Flott tur
      Fantastisk natur, hyggelig guide, god stemning. Problemer m varmeapparatet, det gikk en time før vi kom oss avgårde før vi hentet folk mange steder og noen fant ikke bussen for det gikk lang tid. For kort tid på Thingvellir. Noen av forklaringene fra guiden vår veldig sære historier om innvandrere, altfor mye om Columbus.
      Skrevet 28. mai 2022
    • Kristin J
      0 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      Ekki bara fyrir ferðamenn
      Frábær skemmtun, ekki bara fyrir ferðamenn :) Guidinn okkar, Halli, var frábær og allt ferlið gekk hratt fyrir sig. Mæli bara með að vera með hanska í pokanum því hendurnar urðu svolítið kaldar. Annars perfect :)
      Skrevet 5. juni 2021
    • EyrunV
      0 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      Snilldarferð!
      Fórum með litlum hópi núna í byrjun maí og þetta var frábær upplifun! Guideinn (Bart) var ótrúlega þægilegur og fróður, auk þess sem það hlýtur að vera challenge að uppfræða hóp Íslendinga um fyrirbæri í íslenskri náttúru þegar þú ert ekki fæddur og uppalinn á Íslandi :) Mjög skemmtileg jöklaganga og góð kennsla í fyrstu skrefunum í ísklifri. Við fengum samt líka að prófa alvöru sig og klifur á ca. 4-5 m ísvegg. Mæli með fyrir öll sem vilja prófa eitthvað nýtt í sumarfríinu!
      Skrevet 12. mai 2021
    • Inspiration433238
      0 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      Frábær og örugg fetð
      Frábær ferð í alla staði. Skemmtileg fararstjórn mikill fróðleikur og tryggi í fyrirrúmi. Allt stóðst eins og um var rætt. Hreint geggjað takk fyrir okkur Steinarr og Daníel
      Skrevet 7. juni 2020
    • aleandrab
      0 bidrag
      2,0 av 5 bobler
      Storm og uvær
      Vi har brukt Arctic Adventures tidligere og hadde null problemer. Vi var veldig fornøyd. Nå var vi klare for ny tur til Island og valget falt igjen på de, da tidligere erfaringer var veldig gode. Vi booket tur lang tid i forveien for å være sikker på at alt skulle være som vi ønsket. Ca 10 dager før turen, begynte vi å følge med på været. Vi begynte å ane at dette kunne by på problemer. Da værutsiktene meldte om storm. Vi hørte ikke noe fra Arctic Adventures og værmeldingen svingte mellom bedre eller full storm. På dagen før vi skulle på vår 3-dagers tur fikk vi Mail om at turen var kansellert grunnet været. Dette har ligget i kortene siden langtids prognosen til metrologisk institutt var klare. Men vi har ikke fått noe forhåndsvarsel om at dette var overhengende fare for at ville skje. Ergo måtte vi nå finne overnatting for disse dagene vi skulle vært på tur og vi hadde ikke noe program for oppholdet vårt. Fordi vi har vært på Island 3 ganger tidligere har vi gjort det meste i nærheten av Reykjavik. Nettopp derfor hadde vi booket spesifikk denne turen. Vi forstår at Arctic adventure ikke kan trylle bort en storm men når gjester er booket på lengre turer, burde de sende ut forhåndsvarsel på at de er i fare for å kansellere turen tidligere. Det er for sendt å varsle 23.55t før avreise og gjestene allerede er på Island. Vi har nå måtte betale blodpris for de ekstra nettene i Reykjavik. Og føler hele ferien har vært fiasko. Når vi tok kontakt asap med kundesenteret for nærmere instruksjoner om refundering av tur og hva de kunne tilby oss. Så blir man svart av en utlending som har null forståelse for at det å selge oss en ny tur til Golden Cirkle eller sør kysten er dødfødt. Vi har allerede vært der og vi hadde booket akkurat det vi vi ville se. Museene hun forslo var også noe vi tidligere har besøkt. Dette er 3 besøket på Island. Vi endte opp med Lava Tunnelen, det er faktisk det eneste vi ikke hadde fått med oss i nærheten. Lava tunnel utflukten er fin som start på dagen eller hvis man har fly på kvelden/ettermiddag. Turen gikk fint, greit opplegg. Sliten bil med delvis defekt girkasse. Gikk knapt å få i revers og gir. Så fasiten etter nesten en uke er mye vær og vind. En ny opplevelse vi ikke hatt sett/gjort tidligere.
      Skrevet 16. februar 2020
    • 79matsn
      0 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      Veldig bra
      Nora var meget dyktig, kunnskapsrik og engasjert. Våre varmeste anbefalinger! Bra utstyr og utrustning. Perfekt timing mot vær, sol, skumring.
      Skrevet 27. mars 2019
    • annsolvi-myhr
      0 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      Fantastiske guider
      Vi kjørte til isbreen, og fikk med oss både Tingvellir, Geysir og Gullfoss på turen. En opplevelse av de sjeldne!
      Skrevet 22. mars 2019
    • versogod
      0 bidrag
      4,0 av 5 bobler
      Golden Circle 6 timers tur
      Flott tur med guide Thomas som loset oss gjennom de viktigste plassene på Island. Tilstrekkelig tid på hver plass.
      Skrevet 16. mars 2019
    • aleandrab
      0 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      2 dagers sør kysten og Golden Cirkle m snorkling og blå lagune
      Vi brukte Artic Adventures til to utflukter. 2 dagers tur til sør m isgrotte. Vi ble plukket opp som avtalt av Pascal. Vi hadde en super tur med mye fint å se og ta bilder av. Hotellet vi overnattet på var helt greit. Ganske nyoppussede rom. Pascal gjorde en ypperlig jobb. Golden Cirkle med snorkling og blå lagune. Vi ble hentet som avtalt og dro avsted. Dessverre så var veien på fjellet stengt grunnet kraftig vind og underkjølt regn. Så vi fikk vente til det var klart om omkjøring var mulig. Dette gikk bra og litt forsinket kom vi oss avsted. Vi fikk besøkt Geysir, Gullfoss og Thingvellir. Snorkling i Silfra var nesten magisk. Det er så klart vann. Vi har snorklet mange steder men dette var virkelig klart. Blå lagune er en ting som bare må besøkes. Kan tidvis være veldig fullt. Men vi hadde passe mange gjester, så det var god plass og god stemning.
      Skrevet 13. februar 2019
    • Lasse A
      0 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      Golden circle med Secret Lagoon
      Fantastisk tur. Plukket opp på hotellet i minibuss av vår guide Maika. I løpet av turen gav han oss mange interessante, spennende og morsomme historier om Island og stedene vi besøkte. Rundturen er en flott opplevelse hver eneste kilometer. Vi besøkte Tingvellir, Geysir, Gullfoss og Secret Lagoon. I tillegg stoppet Maika slik at vi kunne kjøpe is fra en lokal gård. Alle stoppene hadde perkfekt lengde. Nok til å knipse massevis av bilder, lese historier og kjøpe suvenirer. Deilig å avslutte turen med et bad i Secret Lagoon/Gamla. Anbefaler på det varmeste hvis du vil oppleve islandsk natur på det beste!
      Skrevet 2. juni 2018
    • martinbordvik
      0 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      Snorkeling i Silfra
      Øyeblikket hvor man i legger seg ned i vannet og stirrer rett ned i dypet i det krystallklare vannet var vel verdt pengene. Det var en merkelig følelse å svømme mellom to kontinenter, og jeg skjønner godt hvorfor dette er et populært sted for dykkere. Guidene var meget hjelpsomme (og morsome) før, underveis og etter touren. Det anbefales å ta med noe tørt skift, ettersom tørrdraktene kan lekke litt vann rundt nakken og rundt håndledd. Undertegnende fikk kjenne på en forfriskende dusj opp vestre arm underveis :)
      Skrevet 9. mai 2017
    • martinbordvik
      0 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      Isbrevandring
      Vi var en gruppe som hadde booket isbrevandring på Skaftafell isbre i starten av mai. Vi var særdeles heldige med været, stålende sol hele turen. Guiden vår var veldig hjelpsom, svarte på alle spørsmål vi hadde men kom også uoppfordret med egne historier og fun-facts. Det er mye bevegelse på isbreen, så det er tydelig at de må stake ut nye ruter ofte og også underveis - men vi følte oss aldri utrygge på noe vis. Hør på guiden og stol på at de vet best. Stive sko med tykk såle anbefales da man får utlevert brodder.
      Skrevet 9. mai 2017
    • Frank A
      0 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      Heftig opplevelse
      Dette var en opplevelse som man husker for evig tid. Her var det blanding av natur, elv, stryk, fjell og action. En norsktalende guide fra Lom gjorde turen helt topp.! Ønsker man litt action med litt slag og risting i kroppen, spenning og naturopplevelser i en blandet miks så er dette man skal være med på..! Vi var på familietur og alle 5 fikk en flott actionopplevelse med både skrik og latter.. Mvh Frank
      Skrevet 28. august 2016
    • Kine I
      0 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      Anbefales
      Tusen takk for en fantastisk tur med en hyggelig guide, du gjorde det til en flott å spennende tur, vi storkoste oss alle sammen. Både natur opplevelsen og action på vannet var en flott opplevelse 😊
      Skrevet 20. august 2016
    Se 10 604 anmeldelser
    Disse anmeldelsene er de subjektive meningene til Tripadvisor-medlemmer og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor utfører kontroller av anmeldelser som en del av våre bransjeledende tillits- og sikkerhetsstandarder. Les åpenhetsrapporten vår for å finne ut mer.

    Vi utfører kontroller på anmeldelser.
    Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
    Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
    Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
    Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
    Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
    4.0
    4,0 av 5 bobler97 anmeldelser
    Ypperlig
    60
    Svært bra
    11
    Gjennomsnittlig
    5
    Dårlig
    5
    Forferdelig
    16

    Disse anmeldelsene har blitt oversatt automatisk fra originalspråket.
    Denne tjenesten kan inneholde oversettelser levert av Google. Google fraskriver seg alle garantier, uttrykte eller underforståtte, knyttet til oversettelser, inkludert alle garantier for nøyaktighet, pålitelighet og eventuelle implisitte garantier for salgbarhet, egnethet for et bestemt formål og beskyttelse mot forfalskninger.

    Matt F
    Raleigh, NC2 bidrag
    1,0 av 5 bobler
    mar. 2024 • Alene
    PLEASE AVOID THIS COMPANY AT ALL COSTS. There are many tour companies and if you want to do business with ethical ones then there are plenty of others.

    short story - you need hiking boots to do this tour. I only had tennis shoes. I asked the chatGPT bot on their website if I could rent boots for this tour and it informed me that I could and quoted me an actual price on renting them. Then I couldn't add them to my cart - and the bot informed to email after the booking to get the boots. I did so.

    It turns out THEY DON'T RENT BOOTS AT ALL for this tour. I emailed and called multiple times the day before the tour and they never answered me. Finally - the morning of the tour I got in touch with them on the phone and the lady (her name is Aliona) informed me that they don't even rent boots for the tour and I would not be allowed to go.

    I proceeded to email customer service to let them know about their chatbot misrepresenting to me and even quoting me prices for the rental boots. They have now proceeded to inform me that it's my fault and I should've known they don't rent boots, and their cancellation policy states no refunds before 24 hours before the tour, which is when I booked it. I sent them the chat transcript showing them where the chatbot lied and misrepresented them and said if the chatbot had only told me they didn't rent boots then I never would've booked the tour, but it actually told me they did rent boots and gave me a price and so I proceeded.

    Over and over they continue to tell me that it's my fault and that their chatbot doesn't actually represent them as a company and it's for informational purposes only - even though it quotes you prices for tours, gear, etc, and they installed it on their website.

    Iceland is amazing, and bring hiking boots for crampons instead of tennis shoes, but please do me a favor and let's let this company go out of business and do business with companies that understand how ethical business should be ran. They've admitted to me in writing that the chatbot said the wrong thing and yet they're hiding behind their 'cancellation policy' and stating it's my fault that I didn't get in touch with them before booking, even though the chatbot told me to email after booking.

    tl;dr - Even when they acknowledge in writing that they messed up they will still keep your money. They informed me that they rent boots for this tour so I booked and tried to rent boots. Then after I booked they inform me they don't rent boots for this tour and I can't have a refund. <--- all of this is acknowledged by them in writing.

    They're going to respond to this and say "We're so sorry this happened blah blah blah here's what you did wrong" but all they had to do was issue me a refund and they won't - even though the tour went fine and I was a last minute booking that wouldn't have been filled.

    They have even told me a week after I returned that I did not show up to the tour to give a good showing and that there would be others that could've rented me boots at the meeting point of all of the other companies. How silly. I was 15 mins from the meeting point and I called them in the morning and I was told I would not be allowed to go on the tour. They never told me on the phone that I could rent boots from another company. In fact, she told me if I showed up then they wouldn't let me go anyways. Seriously - this has been the most maddening experience.

    Choose a different company - ALL of the tours meet at the same place and the guides jump around to different tour companies and you go to the same spots so they're all relatively the same. Just please pick a company with better ethics if that matters to you.
    Skrevet 27. mars 2024
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Dear Traveler, Thank you for sharing your experience with us, and we sincerely apologize for the frustration and inconvenience you encountered during the communication process with our customer care team. Your feedback is invaluable, and we're committed to addressing your concerns to improve our services. We want to clarify some information regarding your reservation. The refund was not processed because you did not get the hiking shoes for the tour, but because you did not appear at the meeting location for the tour, and you did not reach out to our guides on location for any support regarding your problem with the hiking shoes. We understand your disappointment, and we apologize for any miscommunication. Regarding the chatbot's response, it is designed to provide information based on the newest questions, and as the name of the tour was not mentioned during the last question asked, it quoted the overall pricing for our hiking shoe rentals offered for day tours. Additionally, the information about the offered rentals for our tours can be conveniently checked on the page of the tour you are interested in. However, we understand how this miscommunication could have led to confusion and frustration, and we're truly sorry for any inconvenience it caused. We've thoroughly reviewed your case and communicated with our team members involved to ensure that such incidents are avoided in the future. We take full responsibility for any discrepancies in the information provided and are taking steps to prevent similar occurrences in the future by making the process of finding useful information on our website easier and clearer. Please know that customer satisfaction is our top priority, and we genuinely regret any disappointment you experienced. We value your feedback, and we will use it to improve our services and prevent such issues from happening again. If you have any further questions or concerns, please feel free to reach out to us at info@adventures.is. We are here to assist you and address any remaining issues. We appreciate your understanding and hope to have the opportunity to restore your trust in our company.
    Skrevet 19. april 2024
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    Sandrine d
    1 bidrag
    2,0 av 5 bobler
    mar. 2024 • Familie
    I felt unwell and lost consciousness, I lost a lot of blood and as a result I was very weak.
    All this 4 hours before the excursion
    I still went there and only my children went out
    The person there told me that he would send an email to explain the situation and that I would be reimbursed.
    Since I got back I have sent emails, but they don't want to know anything
    It was necessary to notify 24 hours in advance
    It's shameful and scandalous
    I would have had to be dead to be reimbursed
    It didn't cost them anything, it's still crazy not to refund, when it costs 230 euros and already quite disappointed not to have been able to do the excursion
    So be careful, you don't have the right to have an accident before the excursion
    Skrevet 13. mars 2024
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Dear Traveler, Thank you for sharing your experience with us. We are truly sorry to hear about the unfortunate incident you experienced before the excursion. We understand how distressing it must have been for you and we empathize with your situation. We take the safety and well-being of our customers very seriously, and accidents or emergencies can indeed happen unexpectedly. In such cases, we always strive to provide assistance and support to our customers to the best of our ability. Regarding your situation, we would like to clarify that our standard cancellation policy requires notification of any changes or cancellations at least 24 hours before the start of the tour. However, we understand that emergencies may not always allow for such advance notice. In cases where unforeseen emergencies occur less than 24 hours before the tour and the reservation needs to be amended or canceled, we offer a cancellation certificate. This certificate serves as documentation of the situation and can be used for insurance purposes to request a refund from your insurance company. We apologize if there was any miscommunication regarding the reimbursement process, and we want to assure you that we are here to assist you further. If you would like to obtain a cancellation certificate, please contact us via email at info@adventures.is, and we will promptly issue the necessary documentation for you.
    Skrevet 27. mars 2024
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    Olivia F
    1 bidrag
    1,0 av 5 bobler
    feb. 2024 • Familie
    DO NOT BOOK WITH ARCTIC ADVENTURES!!! We drove 3 hours to find out our tour was cancelled on site without any notice beforehand. Still have not received a refund.
    Skrevet 23. februar 2024
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Dear Traveler, Thank you for sharing your recent experience with us, and we sincerely apologize for the disappointment and inconvenience you encountered during your tour. We understand the frustration caused by the lack of communication and cancellation from our end. Please accept our deepest apologies for falling short of your expectations. Your feedback is invaluable to us, and we will carefully consider it as we strive to enhance our processes to prevent similar incidents from occurring in the future. Should you wish to discuss this matter further or if there is anything we can do to address your concerns, please feel free to reach out to us via email at info@adventures.is. We are committed to assisting you and resolving any issues you may have. Once again, we apologize for any inconvenience caused, and we hope to have the opportunity to regain your trust in the future.
    Skrevet 28. februar 2024
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    Julianna W
    2 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    feb. 2024 • Venner
    This tour was so cool (no pun intended 😉)! We had the best time. Our guide Tom was friendly, knowledgeable and made us feel taken care throughout the entire experience. It was very cold and windy - dress accordingly. The caves were so blue. We also learned that this is one of the few places in the world you can view ice caves. Thank you, Tom and Arctic Adventures for a once and a lifetime experience!
    Skrevet 10. februar 2024
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

    Jess B
    21 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    We had a great time on this excursion. Our tour guide Helga was fantastic and taught us all about Icelandic wildlife, nature and history on the drive to and from the glacier in her super jeep. The cave itself was really interesting and definitely worth a visit. Not so blue as some of the pictures you see but our guide even knew where the best photo spots were to make the colours really come to life!
    Skrevet 3. februar 2024
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

    Flyer582447
    7 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    des. 2023 • Par
    We really enjoyed our Crystal Cave Tour- operated by South East Iceland tour company. Our driver and guide Tom was super helpful, fun and friendly. There was a family with a child on our tour and Tom was so helpful with her and made sure she was safe and able to participate. The super jeep was great, and had new tech which made reaching and driving on the glacier quick and easy (Tom didn’t have to get out to release the pressure in the tyres, like some other tour operators) the whole experience from start to finish was well organised and we felt we got the most out of our day- the ice caves in the glacier were truly amazing to experience and see first hand. It was a highlight of Iceland for us on our winter trip. We have great photos to remember it by and had a really great experience through these tour companies. Would highly recommend.
    Skrevet 1. januar 2024
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

    Wendy H
    1 642 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    jan. 2023 • Par
    Really fantastic. Amazing experience. very nice guide who told everything with great enthusiasm. And took everyone into account, even if you were perhaps a little afraid. And the environment you walk through is fantastic!
    Skrevet 22. desember 2023
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

    ahhleeeson
    Brooklyn, NY81 bidrag
    4,0 av 5 bobler
    nov. 2023 • Venner
    Overall, the tour we took was wonderful. We were provided with all of the appropriate gear and training by our guide, Snorri (not sure if I spelled this correctly). Snorri was entertaining and knowledgeable. We had a lovely time and saw so many beautiful things.

    The reason that I knocked one star off is because I felt the caves we saw on our tour looked nothing like the ones in the photos. We were expecting to see a huge cavern/large space made of ice and really only saw smaller spaces that only 1-2 people could fit in. I'm not sure why ours was different, but we were a little disappointed.
    Skrevet 17. november 2023
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

    Lene Lykke M
    Lynge, Danmark3 bidrag
    4,0 av 5 bobler
    It was a good trip with a good guide. The ride in the monster truck was cool. The walk into the cave was good but seemed a bit tough for some in the group. The cave was really beautiful, but since most tours go to the same cave there were also a bit too many people.
    Skrevet 18. oktober 2023
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

    Raheel K
    1 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    okt. 2023 • Alene
    My initial tour at Skaftafell was cancelled, and seeing a blue ice cave was really something I wanted to do, so I booked the Jokulsarlon Ice Cave tour.

    It was exactly as described.

    We got in the Super Jeep, made our way to a parking lot, then walked another 20 to 25 minutes to the ice caves. By god, there really was blue in there!

    Our guide, Tom, was a decent bloke. Very professional about everything from safety to actual guiding. Also, really knowledgeable about the landscape & the caves.

    It definitely was a unique experience, and I'm glad to have done it!
    Skrevet 17. oktober 2023
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

    Viser resultatene på side 1-10 av 97

    Crystal Ice Cave Tour fra Jokulsarlon isbre Lagoon levert av Arctic Adventures

    Alle hotell i SelfossHotelltilbud i SelfossRestplass i Selfoss
    Alle ting å gjøre i Selfoss
    Dagsturer i SelfossSpa og velvære i Selfoss
    RestauranterFlyReisehistorierCruiseLeiebiler