Turer i Napa
Privat Napa Sonoma Wine Tour & Custom Concierge
4.5
SPESIALTILBUD

Privat Napa Sonoma Wine Tour & Custom Concierge

Av Wine Nation by Hansom LLC
Anbefalt av 90 % av reisende
90 % av anmelderne ga dette produktet en boblevurdering på fire bobler eller høyere.
Om
fra
kr 7 812,78
kr 7 031,50
per gruppe (opptil 6)
Laveste pris garantertBestill nå og betal senereGratis avbestilling

Alder: 0–120
Varighet: 8 t
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Direkte veiledning: Engelsk
Mer


  • Opptil 5 stopp innen 8 timer / 3 stopp innen 6 timer
  • Henting og avreise fra hoteller/boliger innenfor en radius på 5 mil fra San Francisco
  • Pre-travel konsultasjon for å planlegge og tilpasse gruppens reiserute og turopplevelse
  • Tilgjengelig forhåndsbestemt vin tur reiseruter
  • Valgfri gruppefotograferingstjeneste på den nordlige enden av Golden Gate Bridge
  • Vann
Det som ikke er inkludert
  • Drikkepenger (standard 20% drikkepenger belastet på total bruttobeløp etter ferdig gjennomføring)
  • Lunsj
  • Guide
  • Flyplass henting
  • Vinsmaking
  • Drivstoffgebyr på grunn av nylig økning i gassprisen - $45/per tur
  • Inngang/adgang – Chimney Rock
  • Inngang/adgang – Opus One Winery
  • Inngang/adgang – Caymus Vineyards
  • Inngang/adgang – Mumm Napa
  • Inngang/adgang – Far Niente Winery
  • Inngang/adgang – Del Dotto Vineyards & Winery
  • Inngang/adgang – Castello di Amorosa
  • Inngang/adgang – Ram's Gate Winery
  • Inngang/adgang – Nickel & Nickel
  • Inngang/adgang – Robert Sinskey Vineyards


Startpunkt:Flere hentesteder tilbys.
    Informasjon om hentested
    • Hotell eller bolig innenfor San Franciscos bygrenser. Alle andre destinasjoner mot en ekstra avgift.
    Henting ved hotellet tilbys
    Ved betaling kan du velge fra listen over inkluderte hoteller.
      Henting ved havn tilbys
      Ved betaling kan du velge fra listen over inkluderte havner.
      • Fisherman's Wharf
      Sluttpunkt:Denne aktiviteten avsluttes på møtestedet.

        • Tjenestedyr er tillatt
        • Nær offentlig transport
        • Tilrettelagt for barnevogn
        • Overflater er tilpasset rullestolbrukere
        • Transport er tilpasset rullestolbrukere
        • Rullestoltilgang
        Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 46057P49

        • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
        • De fleste reisende kan delta
        • *** ATTENTION INTERNATIONAL & DOMESTIC TRAVEL AGENTS: ALLE AGENTER ELLER TREDJEPARTER SKAL LEVERE LEVERANDØRENS DIREKTE KONTAKTINFORMASJON UNDER BESTILLING. LEAD TRAVELERS E-POST ADRESS OG MOBILTELEFONNUMMER SKAL LEVERES. RESERVERING VIL AVSLUTES UANSETT OM NAVN PÅ LEAD TRAVELER OG TELEFONNUMMER LEAD TRAVELER ER INGNORED ELLER IKKE EGENSKAPLIGT FYLLT UT I RESERVERING.
        • Minste drikkealder er 21 år
        • INTERNASJONALE KUNDER OG AGENTER MÅ KONTAKTE KONTORET VÅRT DIREKTE, DA VI IKKE RINGER UT TIL INTERNASJONALE TELEFONNUMRE (VI GODTAR KUN INNKOMMENDE INTERNASJONALE TELEFONER OG SMS-TEKST).***HVIS IKKE KAN NÅ KONTORET VIA TELEFON, INTERNASJONALE TELEFON. ADRESSE TIL KONTORNUMMERET FOR Å FREMKREDE KOMMUNIKASJONEN MED PLANLEGGING AV VINTURE***
        • Turoperatør krever et kredittkort og utløpsdato for eventuelle ekstrakostnader som ikke er betalt i sin helhet via Viator-bestilling
        • Noen av vingårdene lar gjester komme inn på eiendommen, som V. Sattui og noen få andre. Imidlertid inkluderer smaksprøver kun etter reservasjon og private turer ikke kostnadene for smaksprøver (oppgitt i Viator under Ekskluderinger)
        • Dette er en privat tur/aktivitet. Bare gruppen din vil delta

        • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

        Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 46057P49

        Reserver plassen din
        Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

        Lignende opplevelser

        Reiserute
        • 1
        • 2
        • 3
        • 4
        • 5
        • 6
        • 7
        • 8
        • 9
        • 10

        Vi utfører kontroller på anmeldelser.
        Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
        Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
        Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
        Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
        Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
        4.5
        4,5 av 5 bobler10 anmeldelser
        Ypperlig
        9
        Svært bra
        0
        Gjennomsnittlig
        0
        Dårlig
        0
        Forferdelig
        1

        Jamie G
        Atlanta, GA5 bidrag
        5,0 av 5 bobler
        We had a great time! We loved having Edward as our driver! We got to all of our wineries in style and with his recommendations we even had time for a couple of extras!
        Skrevet 7. januar 2023
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

        VJC N
        New York City, NY2 bidrag
        5,0 av 5 bobler
        apr. 2022 • Venner
        Lonny was our driver. We couldn’t of asked for a more knowledgeable & kind person to get us to the vineyards.
        The car was comfortable and clean & he was able to give us the best advice for time spent at each Vineyard. We are three girls from New York and we’re totally impressed. We would hire Lonny again.
        Skrevet 7. juli 2022
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

        Susan
        New York1 bidrag
        5,0 av 5 bobler
        Very professional, on time and smooth driver. Lonny was very kind and gave interesting information about the wineries.
        Skrevet 28. desember 2021
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

        Emily S
        1 bidrag
        5,0 av 5 bobler
        okt. 2021 • Venner
        Our tour of Sonoma was awesome! Hansom gave great recommendations and our driver Lonny was AWESOME!! He was professional, punctual and lots of fun! We would definitely book again.
        Skrevet 17. oktober 2021
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

        Catherine M
        1 bidrag
        5,0 av 5 bobler
        aug. 2021
        We had an amazing tour! Our driver Edward was great going above and beyond being more than just our driver, it felt like we were with a long time friend! He is very knowledgeable and shared history about the region which was great to learn about where we were. He also gave us great suggestions about where to go and eat, and it was so delicious! He helped make our tour such a memorable experience and are looking forward to booking again next time we are in town. Thank you Edward!!
        Skrevet 9. september 2021
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

        5,0 av 5 bobler
        aug. 2021
        We had a great time! Our driver Edward was great going above and beyond being more than just our driver, it felt like we were with a long time friend! He is very knowledgeable and shared history about the region which was great to learn about where we were. He also gave us great suggestions about where to go and eat, and it was so delicious! He helped make our tour such a memorable experience and are looking forward to booking again next time we are in town. Thank you Edward!!
        Skrevet 9. september 2021
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

        sgstringer
        Fort Worth, TX1 bidrag
        5,0 av 5 bobler
        aug. 2021
        Our group from Texas had a great time on our wine tour on 8-13-21. Kyle was a super host; knowledgeable, thoughtful, fun, just an all around great guy. We would definitely recommend this tour especially led by Kyle.
        Skrevet 17. august 2021
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

        David F
        Oakville, Ontario, Canada35 bidrag
        1,0 av 5 bobler
        des. 2019
        Our driver was confirmed to pick us up at 8:30, I text him at 8:35 and he replied he had car problems and the company would reach out to me, I've still not heard from them.

        I called the driver back and he informed me that tour was cancelled due to car problems and the company had no contingency plan.

        The company did refund the price of the tour however, that doesn't makeup for the costs incurred to rebook the tour with another company at the last minute.
        Skrevet 18. desember 2019
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        David, We are very sorry about what had happened Monday in the morning, (driver reporting a flat tire en route to pick up). We did, however offer you a FREE SUV upgrade ($160 value) from your sedan car choice you had selected which would have arrived only an hour and 15 minutes later. This would have included a 7 passenger leather interior XL vehicle for your small group instead of a 4 seat sedan, as well as more complimentary wine. This offer was immediately rejected, as you had a strict Napa reservation tasting at 10am from a very small winery that has zero flexibility to accommodate schedule changing on a slow day like Monday. Subsequent to the rejection of free upgrade, our office had to call in for a full refund to Viator. We ALWAYS encourage customers who are getting picked up in San Francisco to allow our concierge to help plan the day in tasting scheduling, so that an unforeseeable emergency delays or severe traffic adding up to 45 minute to an hour, will be an easily solvable issue doesn't ruin the whole day. We do a phenomenal job organizing wineries and appointment times into schedule not only by order of geographic convenience but also by the winery's general flexibility in tasting availability and by adequate and professional staffing per winery. We are here to help! Our company takes pride in offering the absolute best service and flexible options through and through to all our customers. We would appreciate your understanding of the rare situation literally never happens and especially acknowledge our accommodations offered to fully remedy the situation. In the last two days you have smeared nearly a half dozen of your poor reviews on our company name and it truly saddens me. Leaving a single poor review is understandable, but this is a bit out of hand!
        Skrevet 19. desember 2019
        Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

        MustTravel1
        Des Moines, IA28 bidrag
        5,0 av 5 bobler
        sep. 2019
        Unfortunately we had to cancel our tour a couple of weeks ago due to power outages with our airbnb and some of the wineries we had planned on going to, but I thought I needed to give Vadim who I worked with on the reservation kudos b/c he was fantastic to work with! From my first call to my cancellation call he was responsive, super nice and understanding, although he lost out on money on his end. With this when we come back I will most definitely reach out and book through this company!
        Skrevet 28. oktober 2019
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

        Angela T
        1 bidrag
        5,0 av 5 bobler
        okt. 2019 • Venner
        Sean was an amazing guide and went above and beyond to make sure we had the best day. He gave us a great lunch suggestion that allowed us to have more time at the vineyards and was flexible with last minute changes to the itinerary. Artesa and Cakebread were our favorite stops and we highly recommend both.
        Skrevet 23. oktober 2019
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

        Privat Napa Sonoma Wine Tour & Custom Concierge levert av Wine Nation by Hansom LLC

        Alle hotell i NapaHotelltilbud i NapaRestplass i Napa
        Alle ting å gjøre i Napa
        Dagsturer i Napa
        RestauranterFlyReisehistorierCruiseLeiebiler