Turer og billetter

Breckenridge Tours - Ghostly Tales levert av Breckenridge Tours

Breckenridge Tours - Ghostly Tales

Breckenridge Tours - Ghostly Tales
4.5
Bestill på forhånd
fra
kr 328,41
per voksen
Bestill nå og betal senere: Hold av plassen din kostnadsfritt med fleksibel bestilling.
Anbefalt av 92 % av reisende
Dette nummeret er basert på prosentandelen av alle Tripadvisor-anmeldelser for dette produktet som har en boblevurdering på fire eller høyere
Gratis avbestilling
Ikke sikker? Du kan avbestille denne reservasjonen opptil 24 timer i forveien og få en full refusjon.
Øyeblikksbilde fra omvisning
Varighet:
1 t 40 m
Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
Gruppestørrelse:
25
Tilrettelagt for barnevogn
Billettype:
Mobil
Gratis avbestilling
Om
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 1 t 40 min
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Tilgjengelige språk
Engelsk
Hva du kan forvente
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 1 t 40 min
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Tilgjengelige språk
Engelsk
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Hva du kan forvente
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 128788P1
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Dette er en utvendig spasertur i historiske/hjemsøkte bygninger i sentrum av Breckenridge
Varighet
1 t 40 m
Avreiseinformasjon
  • Ollie's Pub & Grub Breck, 180 Jefferson Ave, Breckenridge, CO 80424, USA Møt ved inngangen foran til mudrebåten. Se etter guiden din kledd i svart med en lykt.
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Ingen rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Nær offentlig transport
  • Sitteplasser tilgjengelig underveis ved noen stopp
  • De fleste reisende kan delta
  • Bruk masker (unntatt barn under 2 år)
  • Sosial distansering observert (annet enn familie)
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 25 reisende
Inkluderinger
  • Dette er en utvendig spasertur i historiske/hjemsøkte bygninger i sentrum av Breckenridge
Avreiseinformasjon
  • Ollie's Pub & Grub Breck, 180 Jefferson Ave, Breckenridge, CO 80424, USA Møt ved inngangen foran til mudrebåten. Se etter guiden din kledd i svart med en lykt.
Varighet
1 t 40 m
Returdetaljer
  • 206 N Ridge St, Breckenridge, CO 80424, USA Turen starter i sørenden av Breckenridge og avsluttes i nordenden av byen.
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Ingen rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Nær offentlig transport
  • Sitteplasser tilgjengelig underveis ved noen stopp
  • De fleste reisende kan delta
  • Bruk masker (unntatt barn under 2 år)
  • Sosial distansering observert (annet enn familie)
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 25 reisende
Reis trygt under COVID-19
Dette kan du forvente under besøket
  • Utstyr desinfiseres mellom bruk
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
Dette kan du forvente under besøket
  • Utstyr desinfiseres mellom bruk
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
  • Sosial distansering håndheves under hele opplevelsen
  • Masker kreves for guider på offentlige områder
Reiserute
  • Du starter ved
    Ollie's Pub & Grub Breck
    180 Jefferson Ave, Breckenridge, CO 80424, USA
    Møt ved inngangen foran til mudrebåten. Se etter guiden din kledd i svart med en lykt.
    Se adresse og detaljer
  • 1
    Breckenridge
    Stopp: 100 minutter
    Dette er en omvisning i det historiske sentrum av Breckenridge, og stopper på mange steder, med historier om vår mørke fortid og et søk etter spøkelse / åndsenergi som gjenstår.
    Les mer
  • Du avslutter ved
    206 N Ridge St
    206 N Ridge St, Breckenridge, CO 80424, USA
    Turen starter i sørenden av Breckenridge og avsluttes i nordenden av byen.
    Se adresse og detaljer
+
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Vi sjekker anmeldelser
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
4.5
70 anmeldelser
Ypperlig
57
Svært bra
8
Gjennomsnittlig
3
Dårlig
1
Forferdelig
1

Shari R
6 bidrag
Wanda was our guide and she was very friendly and did a good job but compared with other haunted tours we have done we were a little underwhelmed. Provided some historical info but didn't seem to flow and was very random. We were able to move our night so that was appreciated but unfortunately was disappointed.
Skrevet 6. august 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Breckenridge T
Sorry to hear you didn’t have the experience you were expecting. Please be my guest on another tour next time you are visiting Breckenridge.
Skrevet 12. august 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Pam W
Saint Louis, MO1 bidrag
Fun tour. Great historical and spooky tales about Breckenridge! Kristy was our guide and she was great! We had a fun time!
Skrevet 15. juli 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Breckenridge T
So glad you enjoyed the tour!
Skrevet 15. juli 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Fernando L
1 bidrag
Familie
This was an awesome tour, really cool and informative, our guide was very knowledgeable and called me to make sure I was coming, I really really recommend this tour while in Breckenridge,,, tons of fun 😄😄👌🏽👌🏽👌🏽👍🏽👍🏽👍🏽
Skrevet 4. juni 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Breckenridge T
That is a great review - thanks so much! We all love our job here at Breckenridge Tours and hope you will come back again to try a different tour!
Skrevet 10. juni 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

KyleSchutrum
Phoenix, AZ15 bidrag
Familie
This was a neat way to explore mainstreet of Breck. The tour had good history of the town with some chilling ghost stories. By the end of the tour, you had a good idea of what Breckinridge was like through the ages. Wanda was a great story teller and kept the crowd engaged in interesting stories. It’s a great thing to do after a day of skiing, I’d definitely bring other along next time.
Skrevet 14. mai 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Breckenridge T
So glad you enjoyed the tour. Look forward to seeing you again next visit!
Skrevet 28. mai 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

bigfoot8799
Tampa, FL18 bidrag
Great tour of Main St and lots of history! It was a bit cold out but we had a great time! I would recommend it for the history!
Skrevet 6. mai 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Breckenridge T
Thank you - so glad you enjoyed it!
Skrevet 28. mai 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Troy S
1 bidrag
Familie
Our host was very pleasant and knowledgeable. We had a great time and learned a lot. Definitely recommend
Skrevet 29. januar 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Breckenridge T
Thank you for your kind comments. I hope you can return sometime for another of our tours.
Skrevet 6. februar 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Chasity17
Houston, TX125 bidrag
Venner
This was one of my favorite activities in Breckenridge even though it was freezing cold it was still enjoyable and very informative and fun! Highly recommend!
Skrevet 17. desember 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Breckenridge T
Thank you so much for your kind comments.
Skrevet 29. desember 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Meagan SL
2 bidrag
My husband, myself, and a friend all took the ghostly tour in November 2021. We dressed warmly and had a wonderful time. Gail is a very compelling guide and has really created a historically interesting and spooky tour! My husband is sensitive to the paranormal and picked up vibes and goosebumps in at least three of the locations we visited for the tour. The tour was truly a great way to explore the little town. It was one of the highlights of our trip. Thank you Gail :)
Skrevet 16. november 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Breckenridge T
Your kind words are much appreciated and it was a pleasure to meet you all. I am very pleased to hear your affirmation that we do indeed live in a 'spooky' town!
Skrevet 21. november 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

MWarner2019
10 bidrag
This was a fun and educational walking tour of Breckenridge, with lots of historical and ghostly tales. We even got to use divining rods, which "seemed" to really work :-)
Skrevet 31. oktober 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Breckenridge T
We have had great success with divining rods and they are very popular with guests. Glad you enjoyed the tour!
Skrevet 13. november 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Dana I
1 bidrag
Par
I bought my tickets though the website- no third party- and it cost me 25 bucks a ticket. No big deal. But, when we got to Ollie's and asked where the ghost tour was, we were told it was across the street- at a CLOSED coffee shop. So, I called "Gail" to figure out what we were supposed to do, no answer and no voice-mail box set-up. We wait at Ollie's until after 7pm, I sent an email to the provided email and never got a response. Not even the following day. SO in conclusion, I would not recommend this tour to someone. Zero communication, unclear instructions. Perhaps the tour itself is great, so for that I cannot offer a review. But the organization of it lead us to have no interest in booking another time.
Skrevet 2. oktober 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Breckenridge T
I am so sorry you had this bad experience. In the ten years I have been taking this tour I have never let anyone down before, always answering my messages and phone calls. I would like to apologize to you and try to explain what occurred. I have just returned from a visit home to the UK and the day before I left I tried to change my voicemail but had to have tech support. Not only did they not help me they deleted my whole voicemail and couldnt retrieve. I tried multiple times from the UK to restore it but to no avail. The tour does not meet inside Ollie's but on the bridge entrance. The only Google map reference I can get is Cool River Coffeehouse. I would like to offer you a free tour when you return and also refund you.
Skrevet 17. oktober 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 70
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Vanlige spørsmål om Breckenridge Tours - Ghostly Tales

Priser i Breckenridge Tours - Ghostly Tales starter fra kr 322,08. Oppdag og bestill Breckenridge Tours - Ghostly Tales på Tripadvisor

Breckenridge Tours er vert for Breckenridge Tours - Ghostly Tales. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Breckenridge Tours på Tripadvisor. Oppdag og bestill Breckenridge Tours - Ghostly Tales på Tripadvisor

Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 1 t 40 m. Oppdag og bestill Breckenridge Tours - Ghostly Tales på Tripadvisor