Turer og billetter
2-timers privat solnedgangscruise rundt Key West
4.5
VIL SANNSYNLIGVIS BLI UTSOLGT*

2-timers privat solnedgangscruise rundt Key West

Av Blu Chi Charters
Anbefalt av 91 % av reisende
Dette nummeret er basert på prosentandelen av alle Tripadvisor-anmeldelser for dette produktet som har en boblevurdering på fire eller høyere
Om

Alder: 1–100
Varighet: 2 t
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Engelsk


  • Vann på flaske
  • Kjøler fylt med is
Det som ikke er inkludert
  • Alkoholholdige drikkevarer


Avreiseinformasjon
  • The Promenade, 7005 Shrimp Rd, Naval Air Station Key West, FL 33040, USA Vi er lokalisert på Stock Island Marina Village som ligger på 7005 Shrimp Road. Parkering er gratis. Når du har parkert, ta deg til The Salty Oyster Bar & Grille. Når du er der, legg ryggen til restauranten og gå nedover fortauet. Dokken rett foran er "A" dock. Vi holder til i slip A32.
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested

  • Ingen rullestoltilgang
  • Tjenestedyr er tillatt
  • Spedbarn må sitte på fanget
Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 111327P8

  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Dette er en privat tur/aktivitet. Bare gruppen din vil delta

  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

Hvilke attraksjoner vil jeg besøke i 2-timers privat solnedgangscruise rundt Key West?
Hvor mye er 2-timers privat solnedgangscruise rundt Key West?
Priser i 2-timers privat solnedgangscruise rundt Key West starter fra kr 1 605,24. Oppdag og bestill 2-timers privat solnedgangscruise rundt Key West på Tripadvisor
Hvilket selskap leverer 2-timers privat solnedgangscruise rundt Key West?
Blu Chi Charters er vert for 2-timers privat solnedgangscruise rundt Key West. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Blu Chi Charters på Tripadvisor. Oppdag og bestill 2-timers privat solnedgangscruise rundt Key West på Tripadvisor
Hvor mye tid trenger jeg for 2-timers privat solnedgangscruise rundt Key West?

Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 111327P8

Midlertidig utilgjengelig
Dette produktet kan ikke bestilles via Tripadvisor.
Utforsk andre alternativer
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Lignende opplevelser

Reiserute
  • Du starter ved
    The Promenade
    7005 Shrimp Rd, Naval Air Station Key West, FL 33040, USA
    Vi er lokalisert på Stock Island Marina Village som ligger på 7005 Shrimp Road. Parkering er gratis. Når du har parkert, ta deg til The Salty Oyster Bar & Grille. Når du er der, legg ryggen til restauranten og gå nedover fortauet. Dokken rett foran er "A" dock. Vi holder til i slip A32.
    Se adresse og detaljer
  • 1
    Florida Keys National Marine Sanctuary
    Stopp: 5 minutter
    Se detaljer
  • 2
    Naval Air Station Key West
    Stopp: 5 minutter
    Se detaljer
  • 3
    Key West Bight
    Stopp: 5 minutter
    Se detaljer
  • 4
    Mallory Square
    Stopp: 10 minutter
    Se detaljer
  • 5
    Sunset Pier
    Stopp: 5 minutter
    Se detaljer
  • 6
    Fort Zachary Taylor Historic State Park
    Stopp: 5 minutter
    Se detaljer
  • 7
    Southernmost Point
    Stopp: 5 minutter
    Se detaljer
  • 8
    Higgs Beach
    Stopp: 5 minutter
    Se detaljer
  • 9
    West Martello Tower
    Stopp: 5 minutter
    Se detaljer
  • 10
    White Street Pier
    Stopp: 5 minutter
    Se detaljer
Se 3 stopp til
+

Vi sjekker anmeldelser.
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
4.5
23 anmeldelser
Ypperlig
20
Svært bra
1
Gjennomsnittlig
1
Dårlig
0
Forferdelig
1

sep. 2023 • Par
I recieved an email early the morning of the sunset cruise couple trip that they weren't going to be able to take us out. First reason given was - weather. That was stated in the email.
When I called the company, the reason given was mechanical. The lady was very nice but we were highly disappointed!
What's worse is we booked through Trip Advisor and has yet to recieve our refund of $300. The charter company assured me I'd recieve an email confirming my refund but again as of 9-17, I have not recieved my refund confirmation nor been able to reach anyone on the phone at Trip Advisor. Oh wait, thats because you cant talk to anyone ever unless you have an extension # for them. I WILL NEVER BOOK ANYTHING THROUGH YOU GUYS AGAIN! You take payments within seconds but take 7- 10 days to return the funds. Absolutely ridiculous!!!
Skrevet 18. september 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
bluchicharters
We are sorry to hear about the trouble you've had with your refund and your difficulty reaching anyone at Tripadvisor by telephone. We apologize for the cancellation. We did try to reach you the day before your trip by calling you on the telephone and texting you. Then, we sent the email. When you called, you mentioned that you did not have the best cell phone service. We offered you other trip options and sent links to your phone. We contacted another company in Key West that was willing to accommodate you for that very evening. We processed a full refund through TripAdvisor, as promised. Although cancellations are rare, they do happen. We feel that we did all we could do to try to help get you out on the water with another company for a sunset trip. Please consider removing this review of our company. We are a small business and a one star review will continue to hurt us for months. The frustration you shared seemed to focus mainly on Tripadvisor and their customer service. You might wish to write a review for TripAdvisor and not for our Charter company. Tripadvisor does not release any booking funds to the trip provided until the following month so, trip providers have no ability to act to facilitate a refund on TripAdvisors' behalf.
Skrevet 19. september 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

johnnylwheatley
Tampa, FL9 bidrag
aug. 2023 • Venner
Our friends booked us a sunset tour for us to enjoy on our first trip to Key West! It was amazing! Captain Donnie made sure our trip would be awesome and it definitely was. Captain Donnie was very personable! He gave us a tour around the coast line while describing all of the places of interest. We saw dolphins and a beautiful rainbow while on our tour which was pretty great. Our tour ended with the sunsetting in the horizon. His 24’ boat was very comfortable for us all and was very clean. It was very relaxing and beautiful! Before the tour they kept in contact with any changes, additions, directions to make sure we knew exactly what we needed to do. Their communication is excellent! We would highly recommend them to anyone and would definitely book with them again!
Skrevet 19. august 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Gabriel S
Fullerton, CA1 bidrag
This is a excellent boat tour around the Keys. Capitan Donnie is very knowledge about the area and gave us breathtaking tour. My wife and little one loves the scenic view and the ride was smooth and so much fun!! I recommend as a must when coming into the keys!
Skrevet 27. juli 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
bluchicharters
That's so great to hear! Thank you for taking the time to write a review. We appreciate you trusting us with your adventure on the water. Hope to see you again!
Skrevet 1. august 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Cassandra C
5 bidrag
apr. 2023 • Familie
Amazing trip! Donnie was absolutely amazing and made our trip so fun and memorable! Thank you for such an amazing trip! We will definitely use you again when we are in Key West!
Skrevet 26. april 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
bluchicharters
Thank you so much! We look forward to seeing you on your next trip down to The Keys!
Skrevet 4. juli 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

cincyhondo
Cincinnati, OH14 bidrag
The weather on our day to go out was not good. We asked to switch to two days later which they agreed. On the rescheduled day the weather was windy and drizzly. Again their communication was great. Unfortunately we were unable to reschedule. They offered to refund our money which we really appreciated.
The timely communication and immediate offer of a refund leaves me confident that this is a well run business. I look forward to my next trip to the Keys and an awesome sunset cruise.
Skrevet 19. oktober 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
bluchicharters
Thank you so much for sharing about your experience with our business. We will look forward to getting you out on the water on your next visit to Key West!
Skrevet 7. november 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Hillary
2 bidrag
jul. 2022 • Par
Book it now! The captain, Donnie, is knowledgeable about the area and provided us with a tour around the island as well as the best sunset view out on the water. We had the whole boat to ourselves, it was a very romantic anniversary cruise for us. We were very happy we booked this private cruise. You won’t be sorry!
Skrevet 9. juli 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
bluchicharters
Yay, Happy Anniversary! We are so glad we got to be a part of it. Thank you for the review and we look forward to seeing you again. Cheers, Jackie
Skrevet 26. juli 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

SaraLynn G
Newport News, VA3 bidrag
This was a very relaxing trip. It’s a small boat and it truly is private. The view of the sunset could not be beat. There are NO drinks or food included or offered besides bottled water. While we enjoyed our time for the price there should have been drinks included.
Skrevet 28. mai 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
bluchicharters
Hello Sara, We are glad to hear you had a relaxing time and you were able to witness a Key West sunset up close and personal. We currently do not offer food or beverages but our guests are encouraged to bring the items of their choosing on board for the trip. We are happy to place items in our large cooler which is stocked with ice for every trip. Hope to see you next time you're in the keys!
Skrevet 1. juni 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

C C
2 bidrag
mar. 2022 • Par
Great captain. Fun and informative boat ride. Awesome Key West sunset. Great communication from the company. We had a great time!
Skrevet 24. mars 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
bluchicharters
Thank you so much for trusting us with your precious vacation time. We are so glad you had an awesome time and we look forward to seeing you next time! Cheers, Jackie
Skrevet 7. april 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Matt D
1 bidrag
mar. 2022
We booked the Sunset Cruise for our wedding anniversary. Jackie reached out to us the day before to make sure everything was good. Captain Donnie did a great job taking us around and telling us about the different parts around Key West. Of course, the star of the show was the beautiful sunset! While we saw other boats with big crowds, my wife and I enjoyed a wonderful private moment that will last a lifetime - Priceless. Book your sunset cruise with Blu Chi Charters for the best sunset experience.
Skrevet 22. mars 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
bluchicharters
Thank you so much for booking with us! We are so happy that you had a memorable trip. Please come back and see us on your next trip down to Key West! Cheers, Jackie
Skrevet 7. april 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Kari F
2 bidrag
des. 2021 • Par
This was an amazing sunset cruise! Captain Donny was excellent! He was friendly and very good at his job. The key west sunset was beautiful. Definitely book this cruise for the best sunset cruise in key west!!
Skrevet 26. desember 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
bluchicharters
We are so happy that you had a great time! Thank you for booking with us and for your kind words. We look forward to seeing you on your next trip down to Key West. Happy New Year! Jackie
Skrevet 29. desember 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 23
*Vil sannsynligvis bli utsolgt: Basert på Viators bestillingsdata og informasjon fra leverandøren fra de siste 30 dagene, virker det sannsynlig at denne opplevelsen vil bli utsolgt gjennom Viator, et Tripadvisor-selskap.

2-timers privat solnedgangscruise rundt Key West levert av Blu Chi Charters