Turer og billetter
Go Miami-kort
3.5
Om
Gjør det enkelt å besøke de beste severdighetene i Miami og South Beach med Go Citys Miami All-Inclusive Pass. Nyt rabatter på opptil 50 % på noen av områdets mest populære attraksjoner, restauranter og andre aktiviteter, inkludert Everglades nasjonalpark, og til og med en hopp-på-hopp-av-vogntur i Key West. Velg pass som er gyldige fra én til fem dager og unngå bryet med kuponger ved å få tilgang fra mobilenheten din.
fra
kr 1 217,30
per voksen
Laveste pris garantert

Alder: 3–99 maks. 99 per gruppe
Varighet: 5 dager
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Skriftlig veiledning
Lesemateriale digitalt eller i utskrift som en veiledning, et kart, en brosjyre osv.
: Portugisisk, Engelsk, Spansk
Mer

Høydepunkter
  • Utforsk de mest populære severdighetene i og rundt Miami uavhengig
  • • Miami All-Inclusive Pass er tilgjengelig for én, to, tre eller fem dager og kan nås fra mobilenheten din

  • Digitalt pass gyldig i 1, 2, 3 eller 5 dager
  • Digital guide med attraksjonsinformasjon og instruksjoner
  • Inngang/adgang – Miami
  • Inngang/adgang – Miami
  • Inngang/adgang – Miami Beach
  • Inngang/adgang – Zoo Miami
  • Inngang/adgang – Miami Beach
  • Inngang/adgang – Pérez Art Museum Miami
  • Inngang/adgang – Miami
  • Inngang/adgang – Lion Country Safari
  • Inngang/adgang – Key Largo
Det som ikke er inkludert
  • Mat og drikke, med mindre det er spesifisert
  • Tips


Startpunkt:Flere alternativer for møtested.
  • Alternativ 1
    Miami, FL, USA
    Pass vil være tilgjengelig som din "billett" etter kjøp. Lagre på mobilenheten din for enkel bruk.
  • Alternativ 2
    Fort Lauderdale, FL, USA
    Pass vil være tilgjengelig som din "billett" etter kjøp. Lagre på mobilenheten din for enkel bruk.
  • Alternativ 3
    Key West, FL 33040, USA
    Pass vil være tilgjengelig som din "billett" etter kjøp. Lagre på mobilenheten din for enkel bruk.
Sluttpunkt:Denne aktiviteten avsluttes på møtestedet.

    • Rullestoltilgang
    • Tilrettelagt for barnevogn
    • Tjenestedyr er tillatt
    Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 3958GOMIA

    • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
    • Ditt all-inclusive-pass vil være tilgjengelig umiddelbart etter kjøp som din "billett". Lagre passet (billetten) på mobilenheten din og bruk for direkte adgang til attraksjonene.
    • Åpningstidene for hver attraksjon kan endres uten varsel. Sørg for at du sjekker åpningstidene på den medfølgende digitale guiden eller Go City-appen, samt hver attraksjonsnettsted for de mest oppdaterte driftstidene.
    • Go City-barnepass er kun tilgjengelig for alderen 3 til 12 år. For eventuelle medfølgende barn under 3 år, vennligst sjekk med hver enkelt attraksjon eller tur om spedbarn er akseptert og/eller må betale inngangsbillett.
    • De fleste reisende kan delta
    • De mest populære aktivitetene krever forhåndsreservasjoner, sjekk instruksjonene på den medfølgende digitale guiden eller Go City-appen, og sørg for å bestille i god tid for å unngå skuffelse.
    • Denne turen/aktiviteten har maksimum 99 reisende

    • Alle salg er endelige og påløper 100 % avbestillingsgebyr.

    Hvilke attraksjoner vil jeg besøke i Go Miami-kort?
    Hvor mye er Go Miami-kort?
    Priser i Go Miami-kort starter fra kr 1 176,12. Oppdag og bestill Go Miami-kort på Tripadvisor
    Hvilket selskap leverer Go Miami-kort?
    Go City | Miami er vert for Go Miami-kort. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Go City | Miami på Tripadvisor. Oppdag og bestill Go Miami-kort på Tripadvisor
    Hvor mye tid trenger jeg for Go Miami-kort?
    Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 5 dager. Oppdag og bestill Go Miami-kort på Tripadvisor

    Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 3958GOMIA

    Reserver plassen din
    Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
    Reiserute
    • Du har 3 startalternativer
      Se mer avreiseinformasjon
    • 1
      Go City - Miami
      Stopp: 120 timer
      Se detaljer
    • 2
      Big Bus Tours Miami
      Stopp: 24 timer - Inngang er inkludert
      Se detaljer
    • 3
      Island Queen Cruises & Tours
      Stopp: 90 minutter - Inngang er inkludert
      Se detaljer
    • 4
      Duck Tours South Beach
      Stopp: 90 minutter - Inngang er inkludert
      Se detaljer
    • 5
      Zoo Miami
      Stopp: 2 timer - Inngang er inkludert
      Se detaljer
    • 6
      Bike & Roll Miami - Bicycle Rentals and Segway Tours
      Stopp: 6 timer - Inngang er inkludert
      Se detaljer
    • 7
      Perez Art Museum Miami
      Stopp: 45 minutter - Inngang er inkludert
      Se detaljer
    • 8
      Gray Line Miami
      Stopp: 13 timer - Inngang er inkludert
      Se detaljer
    • 9
      Lion Country Safari
      Stopp: 2 timer - Inngang er inkludert
      Se detaljer
    • 10
      Key Largo Princess Glass Bottom Boat
      Stopp: 4 timer - Inngang er inkludert
      Se detaljer
    Se 9 stopp til

    Vi sjekker anmeldelser.
    Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
    Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
    Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
    Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
    Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
    3.5
    3,5 av 5 bobler11 anmeldelser
    Ypperlig
    3
    Svært bra
    3
    Gjennomsnittlig
    2
    Dårlig
    0
    Forferdelig
    3

    joanne b
    1 bidrag
    1,0 av 5 bobler
    nov. 2023 • Venner
    Be careful when using. Bought a 3 day all inclusive, used for 2 days and a tour Operator scanned our pass for a tour we didn't know about, couldn't use for the 3rd day, became poor value for money
    Skrevet 6. november 2023
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Hello! Thank you for taking the time to write a review. Your feedback is extremely important to us. We're so sorry to hear about your unpleasant experience. We don't want our customers to have any kind of bad experience and would like to look into this for you as soon as possible. Please drop us a email at: reviews@gocity.com with all your order information so, we can take a closer look at your case and help you with the best resolution. Awaiting your response. Best Regards Go City
    Skrevet 6. mars 2024
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    Newtimetraveller
    Ottawa, Canada23 bidrag
    4,0 av 5 bobler
    feb. 2023 • Par
    We got the 5 day pass but if we had known more about Miami prior we could have done everything in 3 days instead. What's cool about the pass is that we wouldn't have done as much touristy things if we hadn't gotten it. The downloadable app is easy to use and has information on the tours and your passes there. Be careful as not all information on the app about hours are accurate. Negatives: the Wynwood Inner Walls and Vizcaga Museum weren't included, there are multiple everglade tours, not everything is accessible using public transit/you need a car to get there. Also unsure if this is true as we hadn't tried using it two days, but the hop of hop off tour people said we can only use it one of the five days, also stupid that you have to activate the pass at one of their booths (there are only two) instead of just showing the pass.
    Skrevet 6. februar 2023
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Hello Newtimetraveller, Thank you for taking the time to leave a review. Your feedback is important to us, and is used to help identify gaps and improve service. On our website, we do list each of the included attractions along with the instructions on entering or making reservations. The Hop-on Hop-off bus can be used only once. We are very sorry to hear that you were not able to use your pass as much as you would have liked. We appreciate your effort in rating our service and we're very thankful for your kind words and for sharing your experience with us and the community. We hope you'll consider purchasing the pass again and we hope that you can rate the Go City app as well. Have a great day! Warm Regards, Go City - JT
    Skrevet 7. februar 2023
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    Gnam_gnam06
    7 bidrag
    1,0 av 5 bobler
    In vacanza a Miami Beach da un paio di giorni. Decidiamo di prendere 2 pass x visitare Key West, ma per un problema personale non siamo riusciti ad andare.
    La politica di reso parla chiaro: è possibile essere rimborsati entro 90 giorni dall’acquisto.
    Procedura fatta 2 volte, mail di conferma di ricezione richiesta, ma di risposta nemmeno l’ombra. Buttati 130 euro circa??
    Spero di no!!
    Skrevet 10. oktober 2022
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Hello, Thank you for taking the time to write a review. We are sorry to hear about this experience. We would certainly like to hear more about this. Please provide us with your order number at feedback@gocity.com. Regards, Go City -PS
    Skrevet 11. oktober 2022
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    Sugar0802
    Grand Rapids, MI31 bidrag
    1,0 av 5 bobler
    mar. 2021
    We bought the pass 1 month before the pandemic hit and shut everything down. Once we knew our plans were cancelled (2 months later), I requested a refund multiple times and was continuously denied since the cancellation policy was 30-days at the time. So, we waited 1 year and finally decided to go to Miami, knowing that Covid restrictions were in place. Boy were we wrong. The attractions I bought the pass for initially were either completely closed (still - 1 year later) or had no adherence to Covid prevention that we felt incredibly unsafe. There was 0 chance we were going to South Beach given the massive shut-downs, curfews, hoardes of people, etc. The 3 things we did end up doing in Miami (over the 2-days) had little to no adherence to masking requirements or social distancing, and no enforcement. The majority of the attractions that were open were in Orlando or several hours away - not Miami!

    Based on my continued requests to get reimbursed and their less than customer-service oriented customer service, I will never purchase from Go City again. I also would encourage others to proceed with great caution.
    Skrevet 25. mars 2021
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Hello, we are terribly sorry to hear of your negative experience. All the feedback help us to grow. We understand that circumstances change a lot when Covid-19 hit, with that in mind we offered the extension of your passes if these remained inactive but also If you are no longer planning on travelling to the city for which you have purchased passes, we would like to offer you the opportunity to change locations. Please send us an email at contac@gocity.com and we will assist you with this inquiry.
    Skrevet 1. april 2021
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    Carin
    Budel, Nederland22 bidrag
    4,0 av 5 bobler
    apr. 2019 • Venner
    Wij gebruikten de Go Miami Card in Miami maar er staan ook attracties voor Orlando bij. Goedkoper uit zijn is afhankelijk van hoeveel attracties je wilt doen. Met 4 attracties zaten wij al boven de kosten van de GMC. Het aanbod zou wel wat uitgebreider mogen, er staan namelijk veel vergelijkbare attracties op de lijst.
    Skrevet 7. mai 2019
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Hello Jose M, thank you for your review! We are very happy to know you were able to visit so many attractions with our Go Miami Pass and also, you enjoyed the benefits that comes with them. Thank you for choosing our product, have an amazing day!
    Skrevet 3. desember 2020
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    BLT215
    PA68 bidrag
    3,0 av 5 bobler
    apr. 2019
    We bought a 3 day card & it DID save us about $60.-$75.00 ea. But the prices listed for the attractions are inflated compared to each ones' website, so the savings may not be that high. Some stops listed on the Hop-On / Hop-Off bus tour are no longer stops.(Ex: Jungle Island.) The Gray Line Bus listing for an Everglades Airboat trip stated a 4hr adventure ??? Well, we got there at 11:30am & were told to be back on the bus by 1pm...So I'm not sure we were even taken to the correct Everglades Trip or not. The worst part is Most attractions want a 24hr advance reservation at a certain time, so if something comes up, or you get delayed, it can mess with your plans for the whole day. Good Planning a MUST to get a Great Benefit.
    Skrevet 14. april 2019
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

    Fabiane T
    13 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    mar. 2019
    Mesmo com o passe de 1 dia, é possível se organizar e curtir pelo menos 4 passeios, o que já vale muito a pena.
    Skrevet 21. mars 2019
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

    pbastos324
    Bluffton, SC34 bidrag
    3,0 av 5 bobler
    nov. 2018
    I was a litlle disappointed, because the same day i did get the passes i was calling some attractions to make the necessary arrangements with the shedule. From Friday i did want to have the chance to do the Cycle Party at Wynwood for the following Tuesday, so i did call 4 days in advance. For my surprise it was not guaranteed because we were a party of 3, and the minimun to do the ride are 6. They always kept us informed but i felt like the priority will be those who pay directly. I left Miami and could not make it
    Skrevet 19. november 2018
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

    PabloJorge
    Sao Paulo, SP288 bidrag
    4,0 av 5 bobler
    mai 2018
    precisa ter tempo pra poder usr mas vale muitos descontso interessantes pra quem quer conehcer bastante o local
    Skrevet 27. august 2018
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Hi Pablo, Thank you for taking the time to write a review. We really appreciate the positive feedback. We're happy to hear you enjoyed using the pass while visiting one of our cities. Thanks & Regards, Go City
    Skrevet 25. september 2023
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    Jayshree Thacker
    Stanmore, UK14 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    jul. 2018
    Bought the 1 day card and went round Miami, just excellent as got to see the town and also beaches. Good option if you want to do things at your own pace.
    Skrevet 11. august 2018
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

    Viser resultatene på side 1-10 av 11

    Go Miami-kort levert av Go City | Miami

    Alle hotell i Miami BeachHotelltilbud i Miami BeachRestplass i Miami Beach
    Alle ting å gjøre i Miami Beach
    Dagsturer i Miami Beach
    RestauranterFlyReisehistorierCruiseLeiebiler