Ting å gjøre i La Altagracia Province

Punta Cana 4x4 ATV Adventure og Beach Tour levert av Punta Cana Tours

Punta Cana 4x4 ATV Adventure og Beach Tour

Punta Cana 4x4 ATV Adventure og Beach Tour
4
Bestill på forhånd
fra
kr 810,76
per voksen
Gratis avbestilling opptil 24 timer på forhånd
Bestill nå og betal senere: Hold av plassen din kostnadsfritt med fleksibel bestilling.
Om
Kjør over til Macao Beach på et 4WD guidet eventyr du ikke snart vil glemme. Hop inn i førersetet på din egen firhjuling eller del turen, og forbered deg på å bli gjørmete mens du støter bakveiene. Denne ATV-turen inkluderer matsmakinger, forfriskninger og hotelloverføringer til utgangspunktet i Punta Cana.
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 4 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Tilgjengelige språk
Engelsk
Høydepunkter
  • Punta Cana eventyr ombord en ATV-firer: solo eller delt
  • Følg gjørmete stier til en bortgjemt hule og en pittoresk strand
  • Guide leder an slik at du kan fokusere på moroa
  • Inkluderer morgen- eller ettermiddagsavgang fra hotell
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 4 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Tilgjengelige språk
Engelsk
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Høydepunkter
  • Punta Cana eventyr ombord en ATV-firer: solo eller delt
  • Følg gjørmete stier til en bortgjemt hule og en pittoresk strand
  • Guide leder an slik at du kan fokusere på moroa
  • Inkluderer morgen- eller ettermiddagsavgang fra hotell
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 7196P12
Ring +47 21930559
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Hotellvalg og avreise (kun utvalgte hoteller)
  • Profesjonell veiledning
  • 4-hjuls ATV
  • Mat smaksprøver
  • forfriskninger
Ekskluderinger
  • Gratuities
  • Lunsj
  • suvenirer
  • Tilleggsavgift for transport (kun hoteller)
Varighet
4 t
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Morgen og ettermiddag avgang. Avgangstid varierer avhengig av hotellets beliggenhet og vil bli bekreftet etter bestilling. Ekstra transportgebyrer kan påløpe for visse hotellhoteller.
  • La Altagracia Province, La Altagracia Province, Dominican Republic We pick up at all area hotels. In most cases, it will be the hotel lobby and in other cases a meeting point. Please specify your hotel upon booking and we will confirm specific location and pick up time.
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Minimum alder å kjøre er 18
  • Leverandørene vil være i grotte og Macao Beach
  • Det anbefales at du tar med klær som kan bli gjørmete, flip flops, badedrakt, solbriller eller beskyttelsesbriller, solkrem, kontanter, en bandana eller et lite håndkle for ansikt, og et kamera
  • Ekstra transportavgifter kan gjelde for enkelte hoteller i området. Dette betales kontant på reisedagen. Leverandøren vil bekrefte om det er gebyr etter bestilling.
  • Ingen rullestoltilgang
  • Seter for spedbarn tilgjengelig
  • Reisende må være fysisk sterke og middels godt trent
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 100 reisende
Inkluderinger
  • Hotellvalg og avreise (kun utvalgte hoteller)
  • Profesjonell veiledning
  • 4-hjuls ATV
  • Mat smaksprøver
  • forfriskninger
Ekskluderinger
  • Gratuities
  • Lunsj
  • suvenirer
  • Tilleggsavgift for transport (kun hoteller)
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Morgen og ettermiddag avgang. Avgangstid varierer avhengig av hotellets beliggenhet og vil bli bekreftet etter bestilling. Ekstra transportgebyrer kan påløpe for visse hotellhoteller.
  • La Altagracia Province, La Altagracia Province, Dominican Republic We pick up at all area hotels. In most cases, it will be the hotel lobby and in other cases a meeting point. Please specify your hotel upon booking and we will confirm specific location and pick up time.
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Varighet
4 t
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Minimum alder å kjøre er 18
  • Leverandørene vil være i grotte og Macao Beach
  • Det anbefales at du tar med klær som kan bli gjørmete, flip flops, badedrakt, solbriller eller beskyttelsesbriller, solkrem, kontanter, en bandana eller et lite håndkle for ansikt, og et kamera
  • Ekstra transportavgifter kan gjelde for enkelte hoteller i området. Dette betales kontant på reisedagen. Leverandøren vil bekrefte om det er gebyr etter bestilling.
  • Ingen rullestoltilgang
  • Seter for spedbarn tilgjengelig
  • Reisende må være fysisk sterke og middels godt trent
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 100 reisende
Reiserute
  • Du starter ved
    La Altagracia Province
    Eller du kan også bli hentet
    Se Viktig informasjon for detaljer
  • 1
    Macao Beach
    Stopp: 45 minutter
    Jomfru og fotogen, Macao Beach tilbyr den perfekte kulminasjonen til din Off-Road odyssey. Sug opp den uforglemmelige stemningen med knipende dypblå bølger, klipper på havet, majestetiske kokosnøttpalmer og mykt sand.
    Les mer
  • Du kommer tilbake til utgangspunktet
+

4.0
8 anmeldelser
Ypperlig
3
Svært bra
2
Gjennomsnittlig
3
Dårlig
0
Forferdelig
0

Nahomy D
1 bidrag
Charlie
jul. 2021 • Venner
Súper, excelente servicio y muy divertido!!!💞💞💞 Gracias a Charlie!!!! Nos provee la experiencia en español y inglés!!
Skrevet 25. juli 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hola Nahomyd917, Gracias por su comentario y por habernos elegidos. Nos alegra saber que disfruto su excursión. Muchas gracias por compartir su experiencia. Saludos,
Skrevet 30. september 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Letty W
2 bidrag
For ONE person/ATV?
mai 2021 • Par
Had a good time & was a good value. BUT beware if each person wAnts an ATV you MUST book separately. The price is the same. Otherwise, you will be holding on to someone’s waist.
Skrevet 2. mai 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thank you for sharing your review with us and the community, we are glad to hear you had a great experience.
Skrevet 14. juni 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Robert B
Fayetteville, NC6 bidrag
Super Dope
Had fun perfect opportunity to get cheap souvenirs I suggest bring mesh bookbag to carry items as well as bandanas for ride. The perfect souvenir opportunity will be second stop at cave you can use your talking skills to negotiate what you want to pay.
Skrevet 2. juli 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thank you for your review and for choosing us. We hope to see you again.
Skrevet 10. mai 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Traveling With Bae
Columbus, oh 43 bidrag
ATV RIDE
The Guide CHO CHO was EXCELLENT!! The price booked on trip advisory was well prices! The only problem I Have is that I do understand this is private company that saves you money because it’s not through your resort, the bus doesn’t ATTEMPT to drop you off closes to your resort. I’m a single woman traveling solo... and the bus dropped me off and picked me up far from my hotel. Instead of picking me up in front of the gate because they can’t pull up on the resort property. Over all a good excursion and FUN FUN! Thanks too Cho Cho.
Skrevet 25. april 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thank you for your review and for choosing us. There are a few hotels that do not allow the tour busses to pick customers up at the lobby, we are working so that this does not happen. Thank you for bringing this to our attention. We hope to see you again.
Skrevet 9. mai 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Ben B.
Bushnell, IL2 bidrag
Fun but needs improvement.
Pickup from resort was confusing. Almost missed bus. Picked up at 2:15pm and arrived around 2:45pm. When we arrived we were the only two people there for ATV and we were pulled aside and asked if we wanted to do a couples ride privately with a tour guide. Us being the only two there for the ATV ride I said yes. Then they asked for an additional $60 on top of the $120 I had already spent for two tickets. So I refused and they added us to their dune buggy group. Waited another 15 minutes or so and took off closer to 3:30pm. Very short excursion. We were done around 5pm. Waited about half an hour to get back on bus and half hour back to resort. Was told it was approximately 4.5 hours and it was closer to 2. Maybe 3.5 if you count the two half an hour drives there and back and half an hour waiting before and after excursion. Cave was nice. Cool water and fun. Very rugged and rough terrain. Tour guide didn’t seem to be in the best of mood. Didn’t talk at all and seemed irritated with every thing the tourists did or didn’t do. Also a lot of people trying to get money from you everywhere you go. Even the beach. Especially the beach. 😂
Skrevet 17. januar 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thank you for your candid review. I will be looking into the mention of the tour guide. Glad to know your overall experience was positive.
Skrevet 23. januar 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

shampe2018
Prospect Heights, IL20 bidrag
Very Good excursion
okt. 2018 • Familie
Me and my sisters had a blast on the ATV adventure.

We were picked up on time and arrived at the office. We were introduced to our guide Chu Chu like the train as he described it and were shown to our ATVs. All the vehicles were in good working order. After being shown how to work the vehicles we headed out.

Our first stop was the Dominican Home. Which ended up being like a shop instead of a house. They let us sample cocoa, tea, and other items. We stayed there for about 15 min then headed out again.

Next stop was the Cenote which is an underground river. We went down some stairs to the water and dove in they stated that it was around 20 ft deep. Swam around for a little while the water was very refreshing and cool.

The last stop was Macao beach. We went out to wade in the waist deep water and walk around for a while. After that we went back to the office.

The only downside/negative comment about this excursion and it is probably not even able to be solved by the excursion company is the pandering. At every stop we went to there were multiple shops/booths set up trying to sell souvenirs. Many had the same items. The "sales" people were not overly aggressive, however they didn't really take no as an answer right away you had to tell them multiple times.
Skrevet 5. november 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
We appreciate your comments. As we state on the site, the buggie route is on public back roads and we can only control the locals to a point - a simple no does the trick. In any case, driving buggies within the local community ads to the experience, we feel. Regards.
Skrevet 23. november 2018
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Jenne M
Traverse City, MI14 bidrag
Honeymoon

Monday- excursion day! Well typical DR communication issue. We missed our pick up @ 8:10 for side by side dream vacations....we were standing there when the SBS bus drove right by...So at 9am after the front desk assisted us with rescheduling we got on the shuttle. Upon arriving Frances got us to our ATV and off we go, very very bumpy and dusty. Good tip about the bandannas. Frances was so amazing! Good english, very helpful with Kevin, told jokes and gave us a description of our day. We walk 10 minutes or 4 hours in Dominican time to the blue lagoon , very cool. Bright blue, crystal clear water, and refreshing. Lots of cool underwater pics. Next part, catamaran from the marina to lunch and sandbar. STINKY, the seaweed was awful smelling. Our lead tour guide was Alfredo- queso blanco! Lunch spot, family style at playa blanco YUM! Ceviche was delish! Great conversation with our tablemates from Atlanta and Canada.....at the end for dessert a 5 person band came out to sing Happy Anniversary to us for our honeymoon with a special dessert plate, very sweet. Kevin found a cool piece of coral for a souvenir. Next sand bar time with generous cocktailing, and very attentive staff. So at the end a DR toast of rum for everyone.
Skrevet 23. september 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
You had fun on the Exclusive Cruise! Thank you for taking the time to comment.
Skrevet 25. september 2018
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Abbas H
Atlanta, GA9 bidrag
See my previous review of the VIP Dune Buggy Tour
nov. 2017 • Par
The owner, Thomas Murray, was kind enough to refund my money. His statement under my review was incorrect because I booked my trip with Julio at Caribbean Dream by calling1-844-378-6877. Julio emailed me a receipt and voucher that he asked me to show the driver. As instructed on the voucher (see photo), I called them repeatedly because we were running late due to the cruise ship tenders delay in transporting passengers from the ship to port. The driver should have waited for us and although Mr. Murray refunded my money, his response to my previous review was defensive, not apologetic and altogether incorrect. I need to take this up with you, Mr. Murray, not the cruise ship because I booked the trip with Julio and communicated throughout the transport from the ship with Sasha, neither of whom works for the cruise ship. They work for you.
Skrevet 28. november 2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thank you for writing. As mentioned we refunded your excursion even though our driver waited quite some time due to the cruise ship being late. Obviously it's neither your fault or our fault that the cruise ship was late but there were other passengers. We hope you were pleased with the full refund, as it seems you are. Regards.
Skrevet 12. desember 2017
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Vanlige spørsmål om Punta Cana 4x4 ATV Adventure og Beach Tour

Priser i Punta Cana 4x4 ATV Adventure og Beach Tour starter fra kr 803,53. Oppdag og bestill Punta Cana 4x4 ATV Adventure og Beach Tour på Tripadvisor

Punta Cana Tours er vert for Punta Cana 4x4 ATV Adventure og Beach Tour. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Punta Cana Tours på Tripadvisor. Oppdag og bestill Punta Cana 4x4 ATV Adventure og Beach Tour på Tripadvisor

Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 4 t. Oppdag og bestill Punta Cana 4x4 ATV Adventure og Beach Tour på Tripadvisor