Turer og billetter

Aqua Water Trike Rentals levert av Aqua Water Trikes

Aqua Water Trike Rentals
1
Bestill på forhånd
fra
kr 135,87
per voksen
Bestill nå og betal senere: Hold av plassen din kostnadsfritt med fleksibel bestilling.
Gratis avbestilling
Ikke sikker? Du kan avbestille denne reservasjonen opptil 24 timer i forveien og få en full refusjon.
Øyeblikksbilde fra omvisning
Varighet:
30 m
Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
Nær offentlig transport
Billettype:
Mobil
Gratis avbestilling
  • Varighet:
    30 m
  • Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
  • Nær offentlig transport
  • Billettype:
    Mobil
  • Gratis avbestilling
Om
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 30 min
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Tilgjengelige språk
Engelsk
Hva du kan forvente
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 30 min
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Tilgjengelige språk
Engelsk
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Hva du kan forvente
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 75508P1
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Tour eskorte / vert
  • 30 Minute Trike Rental
  • Redningsvest
  • 2-veis radio for kommunikasjonsformål
Ekskluderinger
  • Mat og Drikke
  • Gratuities
  • Suvenirbilder
  • Hotel pickup og drop-off
Varighet
30 m
Avreiseinformasjon
  • 3100 S Lake Shore Dr, Chicago, IL 60616, USA Avreise punkt: 31st Street Beach Adresse: 3102 South Lake Shore Drive Chicago, IL 60616 (ligger direkte på stranden)
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Ingen rullestoltilgang
  • Vennligst kom fram 10 minutter før planleie
  • Må signere et frafall
  • Barn under må være ledsaget av en voksen.
  • Minimumsalder for rytter er 13
  • Kleskode er smart casual eller strand slitasje er passende.
  • Underlagt gunstige værforhold. Ved avbestilling på grunn av dårlig vær, får du muligheten til en alternativ dato
  • Når bestillingen er sendt, er alle salgene endelige, uendelige, ikke overførbare og vil medføre en 100% avbestillingsgebyr
  • En Aqua Water Trike passer til to personer. Vær så snill å vurdere dette når du bestiller.
  • Været tillater det
  • Et minimum på 2 gjester per booking
  • Sesong fra 1. mai til 30. september hvert år!
  • Nær offentlig transport
  • Ikke anbefalt for gravide
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Dette er en privat tur/aktivitet. Bare gruppen din vil delta
Inkluderinger
  • Tour eskorte / vert
  • 30 Minute Trike Rental
  • Redningsvest
  • 2-veis radio for kommunikasjonsformål
Ekskluderinger
  • Mat og Drikke
  • Gratuities
  • Suvenirbilder
  • Hotel pickup og drop-off
Avreiseinformasjon
  • 3100 S Lake Shore Dr, Chicago, IL 60616, USA Avreise punkt: 31st Street Beach Adresse: 3102 South Lake Shore Drive Chicago, IL 60616 (ligger direkte på stranden)
Varighet
30 m
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Ingen rullestoltilgang
  • Vennligst kom fram 10 minutter før planleie
  • Må signere et frafall
  • Barn under må være ledsaget av en voksen.
  • Minimumsalder for rytter er 13
  • Kleskode er smart casual eller strand slitasje er passende.
  • Underlagt gunstige værforhold. Ved avbestilling på grunn av dårlig vær, får du muligheten til en alternativ dato
  • Når bestillingen er sendt, er alle salgene endelige, uendelige, ikke overførbare og vil medføre en 100% avbestillingsgebyr
  • En Aqua Water Trike passer til to personer. Vær så snill å vurdere dette når du bestiller.
  • Været tillater det
  • Et minimum på 2 gjester per booking
  • Sesong fra 1. mai til 30. september hvert år!
  • Nær offentlig transport
  • Ikke anbefalt for gravide
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Dette er en privat tur/aktivitet. Bare gruppen din vil delta
Reis trygt under COVID-19
Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Temperatursjekk for turdeltakere ved ankomst
Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Temperatursjekk for turdeltakere ved ankomst
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Kontaktløs betaling for tips og annet ekstra
  • Masker kreves for guider på offentlige områder
  • Utstyr desinfiseres mellom bruk
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
  • Sosial distansering håndheves under hele opplevelsen
  • Ansiktsmasker gitt ut til reisende

1.0
3 anmeldelser
Ypperlig
0
Svært bra
0
Gjennomsnittlig
0
Dårlig
0
Forferdelig
3

Ashley H
1 bidrag
jul. 2019 • Par
It’s a scam ! I went twice and each time it was an excuse as to why no one was there...it was a nice sunny day so it was no reason to cancel. They said something about the tour guide being at another beach. So I kept calling customer service and conveniently They stopped answering the phone, so I disputed the charges with my bank and Groupon and they refunded my money.
Skrevet 5. september 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Aquawatertrikes
Hi Ashely. While I am sorry to hear about your experience, calling it a scam because we cancelled is incorrect. We’ve been operating Aqua Water Trikes for over 2 years with plenty of happy customers. However, there’s always a customer such as yourself who is unhappy and result to leaving a bad review because something didn’t go your way! As you were explained by the other manger that cancellations has nothing to due with “a nice sunny day.” It’s a WATER ACTIVITY so if the waves are over a certain feet then we can’t put customers on the Trikes. Safety is our first and number one priority, in spite of a nice sunny day! Also, calling after business hours does NOT constitute “we stopped answering” we simply were not open at the time you left 16 voicemail messages.
Skrevet 7. september 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

hbklmt01
Houston, TX13 bidrag
jul. 2019
Booked appointments and no one showed up. Called the company and it was a recording. Left multiple messages. Never got the money back or a call back. Do not book.
Skrevet 6. august 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Aquawatertrikes
You were emailed 20 minutes after you appointment that your reservations was being flagged as a “no show” as we waited the allotted time for you to show up. We DO NOT Issue refunds for “no shows.” However, I am terribly sorry for your experience. Please contact our office to further discuss so we can take care of you.
Skrevet 7. august 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Amelia P
1 bidrag
jun. 2019 • Familie
It was awful...nobody was there to give any information. The day was rainy we lost our time and the tickets 😱😫😠😡
Skrevet 24. juni 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Aquawatertrikes
Hi Amelia, Can you please explain the reason for the bad review? Refunds or rescheduling are always permitted in the event we have to cancel due to rain or a storm. For safety reasons, we can not operate in poor weather conditions.
Skrevet 26. juli 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Vanlige spørsmål om Aqua Water Trike Rentals

Priser i Aqua Water Trike Rentals starter fra kr 131,04. Oppdag og bestill Aqua Water Trike Rentals på Tripadvisor

Aqua Water Trikes er vert for Aqua Water Trike Rentals. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Aqua Water Trikes på Tripadvisor. Oppdag og bestill Aqua Water Trike Rentals på Tripadvisor

Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 30 m. Oppdag og bestill Aqua Water Trike Rentals på Tripadvisor