Turer og billetter
Privat surfetimer Kool Katz 1 dag
5
VIL SANNSYNLIGVIS BLI UTSOLGT*

Privat surfetimer Kool Katz 1 dag

Av Kool Katz Surf School
Anbefalt av 95 % av reisende
95 % av anmelderne ga dette produktet en boblevurdering på fire bobler eller høyere.
Om
fra
kr 575,88
per voksen (prisen varierer etter gruppestørrelsen)
Laveste pris garantertBestill nå og betal senereGratis avbestilling

Alder: 6–85
Varighet: 4 t
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Direkte veiledning: Engelsk
Mer


  • Våtdrakter og brett følger med
  • Utslettvester
  • Solkrem
  • Vann på flaske
  • Hånddesinfeksjonsmiddel
  • Masker
Det som ikke er inkludert
  • Håndkle


Startpunkt:Flere hentesteder tilbys.
  • 4/70 Shirley St, Byron Bay NSW 2481, Australia
    Ring for å bekrefte henting eller møtested +61 419 207 965
Informasjon om hentested
  • !VIKTIG! HAVETS UFORUTSIGBARE NATUR, SVING, TIDEN OG VIND. SÅ Vennligst ring 24 timer FØR avgang eller så snart du er bestilt for å bekrefte hentetid og bli informert om eventuelle variasjoner i surfe- og værforhold. VI KAN ALDRI GARANTERE AT TIDEN VIL VÆRE DEN SAMME SOM ANNONSERT fordi vi ikke kontrollerer havet! Den er for stor. Fordi vi bare holder én time om dagen, er noe av det beste med å gå med KoolKatz at du får de beste forutsetningene for nybegynnere den dagen. Vennligst forstå at hvis du har bestilt hos oss må du ringe +61 419207965 for riktig avgangstid da dette kan endre seg på grunn av dønning og tidevann. VI KAN IKKE GARANTERE AT TIDEN VIL VÆRE DEN SAMME SOM ANNONSERT. Som sagt, vi kontrollerer ikke havet! Sørg også for at nummeret du har gitt oss som kontakt kan nås fra Australia, slik at vi kan oppdatere deg om eventuelle endringer.
Henting ved hotellet tilbys
Ved betaling kan du velge fra listen over inkluderte hoteller.
    Sluttpunkt:Denne aktiviteten avsluttes på møtestedet.

      • Ingen rullestoltilgang
      • Tjenestedyr er tillatt
      • Nær offentlig transport
      Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 244155P3

      • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
      • Ikke anbefalt for reisende med ryggproblemer
      • Ikke anbefalt for gravide
      • Ikke passende for reisende med hjerteproblemer eller andre seriøse medisinske problemer
      • De fleste reisende kan delta
      • Epilepsi eller narkolepytisk
      • Dette er en privat tur/aktivitet. Bare gruppen din vil delta

      • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

      Hvilke attraksjoner vil jeg besøke i Privat surfetimer Kool Katz 1 dag?
      I løpet av denne opplevelsen kommer du til å besøke blant annet:Oppdag og bestill Privat surfetimer Kool Katz 1 dag på Tripadvisor
      Hvor mye er Privat surfetimer Kool Katz 1 dag?
      Priser i Privat surfetimer Kool Katz 1 dag starter fra kr 562,48. Oppdag og bestill Privat surfetimer Kool Katz 1 dag på Tripadvisor
      Hvilket selskap leverer Privat surfetimer Kool Katz 1 dag?
      Kool Katz Surf School er vert for Privat surfetimer Kool Katz 1 dag. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Kool Katz Surf School på Tripadvisor. Oppdag og bestill Privat surfetimer Kool Katz 1 dag på Tripadvisor
      Hvor mye tid trenger jeg for Privat surfetimer Kool Katz 1 dag?
      Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 4 t. Oppdag og bestill Privat surfetimer Kool Katz 1 dag på Tripadvisor

      Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 244155P3

      Reserver plassen din
      Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

      Lignende opplevelser

      Om operatøren
      Ikke ta det fra oss – her er hva andre har å si om denne operatøren:
      • Kool Katz Surf School
        314
        Australia
        Ble medlem i mai 2015
      • Ingrid N
        0 bidrag
        5,0 av 5 bobler
        Vellykket nybegynner opplevelse
        Veldig fin opplevelse! To karer som hadde god kontroll og som gjorde surfing overkommelig og fint å mestre for alle. Alle på gruppa klarte å komme seg opp, og alle var fornøyde.
        Skrevet 19. februar 2023
      • marietelvestad
        0 bidrag
        5,0 av 5 bobler
        Helt topp!
        Drevne folk som gjorde opplevelsen personlig og lærerik. Erfarne og morsomme. Alle på gruppa fikk til å surfe litt så det var bra!
        Skrevet 18. november 2022
      Se 314 anmeldelser
      Disse anmeldelsene er de subjektive meningene til Tripadvisor-medlemmer og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor utfører kontroller av anmeldelser som en del av våre bransjeledende tillits- og sikkerhetsstandarder. Les åpenhetsrapporten vår for å finne ut mer.

      Vi sjekker anmeldelser.
      Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
      Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
      Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
      Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
      Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
      5.0
      5,0 av 5 bobler42 anmeldelser
      Ypperlig
      39
      Svært bra
      1
      Gjennomsnittlig
      0
      Dårlig
      1
      Forferdelig
      1

      Stella F
      1 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      mai 2024 • Venner
      Terry made the hole experience special! Such a nice guy with good energy. We had a lot of fun during the class. I really recommend it :)
      Skrevet 4. mai 2024
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

      Edna G
      1 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      sep. 2023 • Familie
      We enjoyed a lot in our private lesson. We came with no experience and learned a lot! Also the beach we went to was very safe and appropriate for beginners.
      Skrevet 15. september 2023
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Thanks Ednag we really try to make things as safe and enjoyable as possible for our begginers. Enjoy the rest of your holiday. Regards Team KoolKatz
      Skrevet 28. september 2023
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

      Valériane M
      2 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      sep. 2023 • Par
      We stand on the board it was amazing ! Very friendly teacher and good teacher ! Magnifique ! Even if you are not so good at the begin, you will stand up thanks to their experience !
      Skrevet 1. september 2023
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Val - glad you loved it. So happy you had a good time and you did really well on the day. Regards Terry
      Skrevet 5. september 2023
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

      Hugo Burg
      Lyon, Frankrike1 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      Great instructor and very nice afternoon on the surf. First time for me and i was able to stand lot of times.

      Great memory 😍
      Skrevet 24. juli 2023
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Thanks so much Hugo..keep.surfing you did great.
      Skrevet 4. august 2023
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

      Estefanía L
      1 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      jun. 2023 • Familie
      Book a private lesson with Terry as a bday gift for my brother. You have to try and learn with Terry, he was an absolute legend. We had the best time while catching all the waves. First time in Byron I have been able to stand up and catch some waves. Thank you so much, such a professional guy.
      Skrevet 20. juni 2023
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Thanks so much for coming Estefan we loved having your positive energy on the trip. Hope to see you again. Regards Terry.
      Skrevet 1. juli 2023
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

      Naomi Wood
      35 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      jun. 2023 • Venner
      Excellent beginners lesson today with Terry! Both stood up and rode waves multiple times! Thank you so much ☺️
      Skrevet 17. juni 2023
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Well Noami coming from a ballet dancer that's a great compliment. ThankYou! I'm sure you will one day dance The Nutcracker in the Tube of a big wave!. Regards Terry.
      Skrevet 1. juli 2023
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

      Millie
      2 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      mar. 2023 • Venner
      Was an adventure! I booked a two day surf lesson, but I recommend to just book the one day experience. Terry (owner) was really friendly and showed us all the techniques. At the end we all were able to stand up. I'm glad I did it with KoolKatz and not with one of the crowded big schools.
      Skrevet 9. mars 2023
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      You right Mia - only takes one lesson with the Kool Katz to get ripping!
      Skrevet 1. juli 2023
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

      Lachlan O
      8 bidrag
      1,0 av 5 bobler
      feb. 2023 • Venner
      I’m giving one star as we did standup on a surfboard! Other then that the whole setup is very horribly run, it was very poorly setup. Website says 10am with pickup, that is definitely NOT THE CASE! Be very aware times are actually from 6am onwards, don’t be late or the situation is very hostile. The way you get treated feels very horrible and makes you feel very unwelcome, the owner Terry is very rude and very nasty. He is also very rude and will rudely mimic you if you are from the UK not too mention he doesn’t like people from New Zealand either. This company could definitely get 5 stars, based only off the fact that they do get you up and standing on a board other then that, the service, the attitude, the owner, the trip, how the company is run is all very horrible and isn’t even worthy of a 1 star rating. Not too mention Terry the owner made fun of a person for his mental illness, because he had mental illness and felt more comfortable driving his car to the lesson. So disgusting!
      May I add He abused us heavily as we had the number under a uk number, due to our friend booking it. He abused us for not turning up even though we weren’t informed off a time the day before. After gaining contact the next day he abused us some more telling us be on time. As I had tried to contact them also he contacted me back, in which he was super happy… that was until I told him the booking number, in which he got aggressive and abused me before hanging up. Despite this we thought surely it won’t be too bad. The moment I arrived he asked if we had a Australian driver’s license and asked me to drive, I declined. He then got a girl from a group too drive offering money off, he then also made a pit stop for fuel…. Why this wasn’t done, oh and a coffee that took some extra time. Multiple times he used his phone while driving, drove off on the other vehicle and forgot about them. Was very poorly driving swearing badly, straight lining through roundabouts and not focusing on the road….. he also kept saying the other chick couldn’t start the car, and called her a f***ing idiot and how slow and badly following she was… yet he kept speeding off

      Please be vary aware when booking that you call before the morning you are booked to check times, don’t wait for them at your hotel they won’t come and be prepared too take a roller coaster on the worst planned lesson ever and try to prepare yourself for the rude, negative and narcissistic comments from the owner. We got driven too 2 separate beaches, an ended up at the first with minimal waves that required as to be pushed before we could ride them. When we tried to practice we where rudely told no get back here, even though there was other people needing some help.
      If you are planning a private lesson your not going to get it, we booked a private lesson and so had another person, when we arrived we ended up in a group lesson of 14 people?? That’s a very private lesson….. an made it difficult to get any help, direction and learn. Although with the way terry presented himself I felt a private lesson would have been very uncomfortable and very hostile…. I’m super disappointed
      Skrevet 28. februar 2023
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      We're sorry you're so disappointed but we don't know why you've concocted so much exaggerated crap about us. But we suspect two reasons. We did make a blue in not knowing you were a private lesson. 10am pickup Yes that's what the Website says but you conveniently failed to leave out that the website ALSO SAYS to contact us 24 hours before the lesson in case times change due to Surf, Tide and Wind Conditions. WE CONSTANTLY EMPHASIZE and REPEAT AGAIN & AGAIN ad nauseum - WE HAVE NO CONTROL OVER THE OCEAN OR WEATHER. It's a pretty basic concept for most people but Lachlan, you failed to contact us in any manner, shape or form and we tried several times to contact you to no avail. Moreover, you did not mention the fact you had booked a private and managed not to mention this fact at all for the entire trip with us. We take so many people it's not always easy to keep track of the bookings especially in your case where you failed to communicate or show up for the day you actually booked. Why not? We don't know but we still let you come on a trip the day after. The thing you failed to mention is that everyone stood up at least 4 or 5 times for 40 metres or more. No one was injured and we've even got people who gave us a 5 star review off that lesson and are coming back for a second go. That's what the Kool Katz Surf school is all about. Good luck in the future with all your critical and long reviews. We noticed that you do a lot of reviewing. Hopefully, you'll be more honest in your future reviews than you were in this one. Your perception is very different to most of our clients but we're always happy to take anyone on a safe and fun trip even if their tangent is decidedly off-centre from the norm.
      Skrevet 1. mars 2023
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

      L V
      Sveits8 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      feb. 2023
      Great genuine Aussie surf lessons. The local matadors Terry and Jeremy know where the best suited surf conditions are and provided a relaxed surf lesson with good learning effect.
      Skrevet 13. februar 2023
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Yes Tez and Jed are classic Aussies so not only do we give surf lessons but you get them with a real Aussies who has no rival in reading surf conditions. Thankyou for your review LV.
      Skrevet 20. februar 2023
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

      Adam S
      2 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      Three of us enjoyed our private session this afternoon with Jeremy (Jeb), he’s the goat! Top quality chat with some cool stories and loves his Metallica 😂
      We all rode waves for 50 metres or so, great tips from Jeremy and he made it a proper laugh 🤘🏽
      10/10 would recommend to anyone up for a laugh!!
      Skrevet 9. februar 2023
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Thanks for your great review Adam. Jeremy was Rookie of The Year on The World Pro Tour in 1990 and in the top 40 in the world for 5years. He really knows his stuff. Hope we see you again.
      Skrevet 9. februar 2023
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

      Viser resultatene på side 1-10 av 42
      *Vil sannsynligvis bli utsolgt: Basert på Viators bestillingsdata og informasjon fra leverandøren fra de siste 30 dagene, virker det sannsynlig at denne opplevelsen vil bli utsolgt gjennom Viator, et Tripadvisor-selskap.

      Privat surfetimer Kool Katz 1 dag levert av Kool Katz Surf School

      Alle hotell i Byron BayHotelltilbud i Byron BayRestplass i Byron Bay
      Alle ting å gjøre i Byron Bay
      Dagsturer i Byron Bay
      RestauranterFlyReisehistorierCruiseLeiebiler