Turer og billetter

Savannah VIP Tour - Privat heldagstur levert av DTours

VIL SANNSYNLIGVIS BLI UTSOLGT*

Savannah VIP Tour - Privat heldagstur

Savannah VIP Tour - Privat heldagstur
4.5
Bestill på forhånd
fra
kr 3 488,16
per voksen
Bestill nå og betal senere: Hold av plassen din kostnadsfritt med fleksibel bestilling.
Anbefalt av 91 % av reisende
Dette nummeret er basert på prosentandelen av alle Tripadvisor-anmeldelser for dette produktet som har en boblevurdering på fire eller høyere
Gratis avbestilling
Ikke sikker? Du kan avbestille denne reservasjonen opptil 24 timer i forveien og få en full refusjon.
Øyeblikksbilde fra omvisning
Varighet:
7 t
Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
Henting ved hotellet tilbys
Billettype:
Mobil
Gratis avbestilling
Om
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 7 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Tilgjengelige språk
Engelsk
Hva du kan forvente
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 7 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Tilgjengelige språk
Engelsk
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Hva du kan forvente
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 36900P26
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Private transportation
  • Air-conditioned vehicle
  • Bottled water
  • Inngang/adgang – Wormsloe Historic Site
  • Inngang/adgang – Fort Pulaski National Monument
Ekskluderinger
  • Lunch
  • Gratuities
  • Inngang/adgang – Tybee Island Light Station And Museum
Varighet
7 t
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Vi henter deg på overnattingsstedet ditt eller hotellet innenfor en radius av 15 kilometer fra Savannah
  • Flyplasser:
  • Savannah-Hilton Head Airport, 400 Airways Ave, Savannah, GA 31408
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Ingen rullestoltilgang
  • De fleste reisende kan delta
  • We do not allow the special requirements note without prior approval
  • Animals are not allowed
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Dette er en privat tur/aktivitet. Bare gruppen din vil delta
Inkluderinger
  • Private transportation
  • Air-conditioned vehicle
  • Bottled water
  • Inngang/adgang – Wormsloe Historic Site
  • Inngang/adgang – Fort Pulaski National Monument
Ekskluderinger
  • Lunch
  • Gratuities
  • Inngang/adgang – Tybee Island Light Station And Museum
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Vi henter deg på overnattingsstedet ditt eller hotellet innenfor en radius av 15 kilometer fra Savannah
  • Flyplasser:
  • Savannah-Hilton Head Airport, 400 Airways Ave, Savannah, GA 31408
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Varighet
7 t
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Ingen rullestoltilgang
  • De fleste reisende kan delta
  • We do not allow the special requirements note without prior approval
  • Animals are not allowed
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Dette er en privat tur/aktivitet. Bare gruppen din vil delta
Reis trygt under COVID-19
Dette kan du forvente under besøket
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
Dette kan du forvente under besøket
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
Reiserute
  • Du blir hentet
    Se Viktig informasjon for detaljer
  • 1
    Savannah Historic District
    Stopp: 2 timer
    Se detaljer
  • 2
    Cathedral of St. John the Baptist
    Stopp: 15 minutter
    Se detaljer
  • 3
    Wormsloe Historic Site
    Stopp: 15 minutter - Inngang er inkludert
    Se detaljer
  • 4
    Bonaventure Cemetery
    Stopp: 30 minutter
    Se detaljer
  • 5
    Fort Pulaski National Monument
    Stopp: 60 minutter - Inngang er inkludert
    Se detaljer
  • 6
    Tybee Island Light Station And Museum
    Stopp: 30 minutter - Inngang er ikke inkludert
    Se detaljer
  • 7
    Tybee Pier
    Stopp: 30 minutter
    Se detaljer
  • Du kommer tilbake til utgangspunktet
+
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Vi sjekker anmeldelser
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
4.5
12 anmeldelser
Ypperlig
10
Svært bra
1
Gjennomsnittlig
0
Dårlig
1
Forferdelig
0

Kate D
1 bidrag
Venner
Bill took my sister and me and an old friend all around Savannah in his very nice minivan. He was very knowledgeable. We wanted good southern food for lunch. He had a couple of recommendations. We went to Paula Deans. It was really good and the store was cute.

Bill was an excellent guide. He was gracious and kind. This tour suited us perfectly since we had some mobility issues. The Bonaventure cemetery was fascinating.
Skrevet 16. juli 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
DTours_Ryan
We are glad you enjoyed your tour with Bill. Thanks so much for your feedback and five star review.
Skrevet 2. august 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Blaze Tours and Travels Pvt. Ltd.
Mumbai (Bombay), India197 bidrag
As a frequent visitor, I have been on Trolley Tours, Walking Tours, Ghost Tours, Underground/Off Beat Tours, etc., but have never come across a Tour like the Savannah VIP DTOUR, which encapsulates the best of the city and beyond in a single day.
The moment I spoke with Dan to discuss the logistics of this incredibly detailed tour, I knew I had made the right choice of Tour Company and when I met Bill, a Georgia native and my guide for the day, I knew I was going to have a memorable time.
Bill fetched me from my hotel in his comfortable vehicle and took me directly to Tybee Island, all the while relating the intricate history of Savannah. The scenic drive and the island itself- the town, the beach, the boardwalk, endless blue ocean, elegant and unique homes, lighthouse, etc. are beautiful and worth the visit. While we walked and drove around, Bill gave me unique insights about the place.
Later we headed to Fort Pulaski, an incredible structure, made as it were on "floating bricks"! The monument has retained much of it's originality including cannons, walls with cannon ball damage, officers' rooms and quarters, an infirmary and even a fig and pecan tree, grown to provide proper nutrition for the troops and tended to by the then lighthouse keeper who as Bill pointed, had etched his signature on a brick- a little known "graffiti," circa 1880!
After a leisurely drive through Bluff Drive with it's breathtaking views and stunning mansions, we toured Bonaventure Cemetery. Though I had visited in the past, no one had explained as Bill did, that there were 2 entrances- Jewish and Christian. I didn't know that Jewish mourners place stones on gravestones and that during the yellow fever epidemic a chord was tied from the finger of the deceased to a bell outside the grave, to alert passers by, in case the person was still alive! I was amazed to know that many large underground crypts exist, even one with it's own chapel! Bill highlighted the significance of the shape of graves, pointed to where the Bird Girl statue once stood and we stopped to remember poor little Gracie Watson.
After viewing Savannah's largest Chandler Oak Tree and a quick lunch, we headed to the glorious tree lined pathway of the Wormsloe Historic Site. As I took many photographs and we drove through the site, Bill told me its fascinating story.
After we returned to the city, we experienced Savannah's iconic squares, main churches and the Victorian district. The commentary and interesting tid bits provided by Bill unfolded the city's historic past and highlighted what lay in front of me.
When I was dropped back to my Hotel in the evening, I felt as if I had spent the day with a friend, who was not only a very knowledgeable and flexible guide, but who was also very patient and mindful of my requests (restroom breaks, the need to walk slowly, etc.). Post the tour, Bill even sent me recommendations of Historic Home Tours, Restaurants, Activities and Church Tours, that I could peruse during the rest of my stay.
If you choose one tour of Savannah, let this be the one. I promise you'll have no regrets.
~Felicia Variava Albert, Managing Director, Blaze Tours & Travels Pvt. Ltd., Mumbai, India
Skrevet 15. februar 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Julia K
3 bidrag
Familie
Andy was wonderful! He was knowledgeable, personable, and informative. It was a great way to learn about Savannah and the surrounding area.
Skrevet 23. september 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Kim D
Cincinnati, OH9 bidrag
Our tour guide was a very nice, personable gentlemen. He picked us up on time. While we gelled immediately, we were disappointed with his detailed knowledge of the history of Savannah.

The tour was suppose to include the lighthouse and Pułaski Fort. But the lighthouse is closed on Tuesday and the Fort was closed for plumbing repairs. dTours did not notify us in advance of this. Fort Jackson was substituted but time was wasted driving to the closed Lighthouse.

Our past experience with private tours when visiting a museum, the guide would have knowledge of the some of the highlights and speak to them. This did not occur.

If I were to book again, I would ask for a certified guide.

D Tours did refund me half of the $600 I paid for my wife and me.
Skrevet 5. august 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
DTours_Ryan
As we mentioned when processing your partial refund, we're sorry we didn't meet your expectations. We strive to provide a positive and personal experience for our customers, but sometimes we miss the mark. I do feel the need to clarify one point - if you read the tour description carefully, you will see that we do not include admission tickets to the Tybee Lighthouse because we can't guarantee it will be open. Most customers do enjoy seeing it from the exterior. I'm sorry you felt it was a waste of time. As we are always striving to improve our business model, we do appreciate your honest feedback. Thanks for taking the time to leave a review.
Skrevet 24. august 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

bbqmaster69
Eugene, OR377 bidrag
We went with Dan on this full day tour and got a great overview and history of Savanah. Dan gave us options on what we wanted to see and how long we would visit. It felt like my wife and I were visiting with a good friend. There was only one rain storm the whole day in the Savanah area and we managed to be in it at Fort Pulaski, no problem as it ended fairly quickly. I thought this trip was worth our time and money.
Skrevet 7. juni 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dan T
Thank you for the nice review. I'm so glad you had a good time in Savannah
Skrevet 9. juni 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Gerardo P
Miami, FL118 bidrag
Par
Chris was fantastic , soft spoken, cordial. Great lunch spot. We were able to tailor the spots we wanted to see. . A true Southern gentleman.
Skrevet 24. april 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
DTours_Ryan
Thank you for your feedback and five star review! We are glad you enjoyed your tour.
Skrevet 24. april 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

apandres
Houston27 bidrag
Par
We thoroughly enjoyed our tour with Chris. He drove us all through the historic district and was very knowledgeable about the history of Savannah and points of interest from movies such as In the Garden of Good and Evil. This tour is a great way to visit sites outside of Savannah like the Bonaventure Cemetery, Fort Pulaski and the Wormsloe Historic site. I recommend taking the time to walk out to the ruins at Wormsloe.
Skrevet 17. oktober 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
DTours_Dan
Thank you for your feedback and five star review. We are glad your enjoyed the tour.
Skrevet 19. oktober 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Sarah S
1 bidrag
Venner
Chris was very informative and personable. The time flew by and we got to learn a lot about Savannah’s history and see a lot of sites. He did have some negative comments about doing touristy type things in town but overall it was a good experience.
Skrevet 17. oktober 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
DTours_Dan
Thank you for your feedback. We are glad you enjoyed the tour and had a good experience.
Skrevet 19. oktober 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Vbinns
Asheville, NC20 bidrag
We had one full day in Savannah and wanted to hit all the highlights. Chris (not Dan) was our tour guide and did a great job. We did the full day tour which was expensive, but it saved us from figuring things out on our own. We love the history behind everything and Chris did a good job considering he has only been guiding since September. We did go back and google more history behind what we saw after our tour because we like a lot of detail.
Skrevet 3. oktober 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
DTours_Dan
Thank you for your feedback and positive review. We are thrilled to have Chris on our team.
Skrevet 9. oktober 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Wendy T
1 bidrag
We have been to Savannah many times and seen many things but we loved taking this tour because it was private and we could have a conversation about or ask anything that interested us. We also definitely got more details about the places we were interested in and we were taken places that other tours simply don't take you to. Even when I spotted an ice cream place, Dan turned around and went back so we could get some. Pick up and drop off at our bed and breakfast was amazing as well. It made for a very relaxing day and allowed us to see and do things at our own pace. I would highly recommend this experience.
Skrevet 15. september 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
DTours_Dan
Thanks so much for the great review. I'm glad you learned things about the city you didn't already know. Hopefully we'll cross paths again on one of your next visits.
Skrevet 16. september 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Viser resultatene på side 1-10 av 12
*Vil sannsynligvis bli utsolgt: Basert på Viators bestillingsdata og informasjon fra leverandøren fra de siste 30 dagene, virker det sannsynlig at denne opplevelsen vil bli utsolgt gjennom Viator, et Tripadvisor-selskap.
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Vanlige spørsmål om Savannah VIP Tour - Privat heldagstur


Priser i Savannah VIP Tour - Privat heldagstur starter fra kr 3 416,03. Oppdag og bestill Savannah VIP Tour - Privat heldagstur på Tripadvisor

DTours er vert for Savannah VIP Tour - Privat heldagstur. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt DTours på Tripadvisor. Oppdag og bestill Savannah VIP Tour - Privat heldagstur på Tripadvisor