Turer og billetter

Sunset Photo Tour på Oahu levert av Blue Hawaii Photo Tours

Sunset Photo Tour på Oahu
4.5
Dette produktet kan ikke bestilles via Tripadvisor. Kontakt leverandøren for å sjekke tilgjengelighet.
Ikke sikker? Du kan avbestille denne reservasjonen opptil 24 timer i forveien og få en full refusjon.
Om
Hver solnedgang gir et løfte om en ny daggry. Denne guidede smågruppeturen forlater Waikiki tidlig på ettermiddagen før det magiske lyset vises. Utforsk hemmelige steder der du kan lage vakre bilder fra dramatiske kystlinjer, tropiske daler, fjell, fossefall og selvfølgelig den fantastiske solnedgangen. Denne morsomme turen passer for alle ferdighetsnivåer - fra nybegynner til avansert - og med kameraer eller iphones. De små gruppene er begrenset til 7 personer og tilbyr deltakerne et autentisk øyeventyr med 5-6 stopp.
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 5 t
  • Mobilbilletter aksepteres
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Tilgjengelige språk
Engelsk
Hva du kan forvente
  • Begynn med henting på Waikiki-hotellet, og sett deg rundt på øya for å besøke en rekke fem naturskjønne steder med en liten gruppe på 7 personer eller færre. Få tips om hvordan du bruker sen ettermiddagslampe til beste fordel, og få mest mulig ut av kamerainnstillingene, enten det er et DSLR-kamera, punkt-og-skyte eller en telefon. Fest kameraet på et stativ og eksperimentere med langsommere lukkerhastigheter for å fange det skiftende lyset. Snap bilder av kystlinje, tropiske daler, og et perfekt bildefall, oppleve lokale steder som er utenfor banket banen. Lær om hawaiisk historie, dyreliv og geografi fra guiden din mens du skyter hvert sted, og se deretter øyas natur lyser opp når solen synker inn i Stillehavet. På fredag ​​kveld om sommeren, finn det perfekte utsiktspunktet for å fotografere fyrverkeri over Waikiki. Denne turen avsluttes med avslag på ditt hotell.
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 5 t
  • Mobilbilletter aksepteres
Tilgjengelige språk
Engelsk
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Hva du kan forvente
  • Begynn med henting på Waikiki-hotellet, og sett deg rundt på øya for å besøke en rekke fem naturskjønne steder med en liten gruppe på 7 personer eller færre. Få tips om hvordan du bruker sen ettermiddagslampe til beste fordel, og få mest mulig ut av kamerainnstillingene, enten det er et DSLR-kamera, punkt-og-skyte eller en telefon. Fest kameraet på et stativ og eksperimentere med langsommere lukkerhastigheter for å fange det skiftende lyset. Snap bilder av kystlinje, tropiske daler, og et perfekt bildefall, oppleve lokale steder som er utenfor banket banen. Lær om hawaiisk historie, dyreliv og geografi fra guiden din mens du skyter hvert sted, og se deretter øyas natur lyser opp når solen synker inn i Stillehavet. På fredag ​​kveld om sommeren, finn det perfekte utsiktspunktet for å fotografere fyrverkeri over Waikiki. Denne turen avsluttes med avslag på ditt hotell.
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 6880SUNSET
Ring +47 21930559
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Hotell henting og avreise
  • Profesjonell guide
  • Bruk av stativ
  • Hawaiiansk historie, kultur og geologi
Ekskluderinger
  • Gratuities
  • Kamera
  • Mat og Drikke
Varighet
5 t
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Waikiki hotell
  • Havner:
  • honolulu
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Tilleggsopplysninger
  • Maksimalt 7 personer per bestilling
  • Fungerer i alle værforhold Vennligst kle deg riktig
  • Bruk komfortable, lukkede tøfler og ta med lue og solkrem
  • Deltakerne må bringe sine egne kameraer
  • Ingen rullestoltilgang
  • Nær offentlig transport
  • Ikke passende for reisende med hjerteproblemer eller andre seriøse medisinske problemer
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 7 reisende
Inkluderinger
  • Hotell henting og avreise
  • Profesjonell guide
  • Bruk av stativ
  • Hawaiiansk historie, kultur og geologi
Ekskluderinger
  • Gratuities
  • Kamera
  • Mat og Drikke
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Waikiki hotell
  • Havner:
  • honolulu
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Varighet
5 t
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
  • Maksimalt 7 personer per bestilling
  • Fungerer i alle værforhold Vennligst kle deg riktig
  • Bruk komfortable, lukkede tøfler og ta med lue og solkrem
  • Deltakerne må bringe sine egne kameraer
  • Ingen rullestoltilgang
  • Nær offentlig transport
  • Ikke passende for reisende med hjerteproblemer eller andre seriøse medisinske problemer
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 7 reisende
Reis trygt under COVID-19
Dette kan du forvente under besøket
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
Dette kan du forvente under besøket
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
  • Masker kreves for guider på offentlige områder
  • Utstyr desinfiseres mellom bruk
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
  • Sosial distansering håndheves under hele opplevelsen
Reiserute
  • Du blir hentet
    Se Viktig informasjon for detaljer
  • 1
    Oahu
    Stopp: 5 timer
    Fotografer regnbue i blåsehullsprayen
    Les mer
  • Du kommer tilbake til utgangspunktet
+

4.5
40 anmeldelser
Ypperlig
36
Svært bra
0
Gjennomsnittlig
0
Dårlig
1
Forferdelig
3

AparnaB286
San Francisco, CA3 bidrag
Go if you like sunsets in crowded spots 10 mins. from your hotel
sep. 2021
If you are dreaming of taking a sunset photo along one of Oahu's beautiful beaches, this tour is not for you - for a tour that is labelled the 'sunset tour' where the sunset is supposed to be the highlight, I was taken to an over-crowded park - 10 minutes from my hotel in Waikiki, where I could have gone on my own any time, and where it was hard to find a single spot where I could take a picture without someone blocking the view. While I appreciate the spots my guide took me prior to this spot, this was a huge let-down, especially when I heard the tour that the best photo tour company 'Oahu Photographers' offers for the same price - their tours are longer and they take you to some amazing places you might have never found on your own. What made my experience even worse, is that this was a private tour where i paid close to $300 + as the other folks who had originally signed up canceled last minute. As i had limited time in Oahu and this was a post-covid treat, i had decided to splurge a bit .I blame myself for this experience as i was too trusting that my guide would take me to the best sunset spot she knew of. This was my first time to Oahu AND my first day of my trip, and I had not had time for too much research, so i went with the plan she laid out. By the time I realized that the sunset was in the worst spot ever, it was too late as all the awesome spots were at least one hour away. What made it even worse was when I asked my guide for sunset spot recommendations, she gave me all these places I could go to and I found myself wondering why the heck did she not take me there! At the very least, it would have been nice if she had let me know her plan for the sunset spot ahead of time to see if that worked for me. anyway, if you do go, make sure you are clear on the route that will be taken. For the amount of money I spent, this was just not worth it.
Skrevet 14. september 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Aloha Aparna, I'm sorry you were disappointed in your tour. If anyone would like to see the sunset locations all they have to do is look at our instagram at Blue Hawaii Tours or the ones that have recently been posted here by guests. Perhaps you need more guidance on composition as I can assure you that there are no beaches or parks on Oahu that are secluded and free from people. Others enjoy the sunset too. However the places I told you about were for a sunrise for good lighting. I did tell you that if you wanted a beach landscape photo without any people you should go for the sunrise tour. As we arrive 30 mins before the sun comes up to capture the colors without any one on the beach. Its a shame you didn't take my advice and go for a sunrise if people disturb you.
Skrevet 20. september 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Conrad K
1 bidrag
Loved it!
aug. 2021
The sunset was phenomenal! Jenny was such a good tour guide. She got us to the right spots. I would recommend this tour for anyone who wants to see photo spots on the island.
Skrevet 13. september 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Aloha Conrad, Thank you for your review. We want you to get the best photos of Oahu. Mahalo
Skrevet 4. desember 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Angela
Irving, TX1 bidrag
Disappointed
jul. 2021 • Venner
We booked this tour a month in advance of our trip, at the beginning of June. The day before our tour we received a text with our vouchers. Then later that morning we received a text from Blur Hawaii Photo Tours cancelling our tour. When we asked about it, they stated “ It’s more than 24 hour notice. This is not uncommon.” We we’re very disappointed and asked if they could offer us any alternatives. They offered us another day that week (when we would unfortunately not be there) or the option to pay an additional $175 and have a private photography tour on our original date. We were confused as to how they could offer us a private tour but not the group tour on that date as the group tour was sold out. We were really looking forward to this and very disappointed they cancelled at such a last minute when we could no longer book an alternative.
Skrevet 12. juli 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Aloha Angelea I'm so sorry you were disappointed with the tour cancellation. Please keep in mind that you did not book direct with us instead you used a third party online booking agency. Also we have a 4 person minimum on all of our small group tours as we cannot support ourselves and feed our families if we are only paid $7 an hour to take 2 people on a tour. If a small group tour ( maximum of 7 people in a 12 passenger van ) has less than 4 people we either cancel, offer another day or offer a private tour. You decline both these options. Mahalo marie
Skrevet 10. august 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Kevin B
2 bidrag
Wonderful!
jun. 2021
We had a wonderful time, we would highly recommend Bec, she was extremely helpful in helping us compose our shots and even shared some of her personal filters. Wonderful tour and great experience!
Skrevet 15. juni 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Aloha Kevin I'm so glad you had amazing sunset tour with us. Mahalo Marie
Skrevet 10. august 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

familyseeing50states
Dallas, TX9 bidrag
A lesson of personal responsibility
mai 2021 • Familie
If I could give this tour any lower than 1 star I would. Despite having tickets, the tour operator (Blue Hawaii) said that the tour was canceled just 3 hours before we were scheduled to go (which did not give us enough time to reschedule another one before we left Hawaii). The problem was that her calendar was not syncing properly with TripAdvisor. I might have been a little sympathetic to this had she not admitted that she had done the same thing last week to others that had unwittingly signed up for her tour. Instead of correcting the problem to avoid destroying people’s vacation days, she just had a “it’s not my fault” attitude the whole time. Then she proceeded to tell me what I had to do to get my money back. When I reminded her the problem was not on my end, she reluctantly did the work herself. As I discussed the situation with my very disappointed budding photographer teenager, I told her that unfortunately some adults missed the personal responsibility lesson growing up and had a big negative impact throughout their lives on other people because of it. Skip this tour and choose someone that has grown up with more personal responsibilities than the Blue Hawaii tour operators apparently did. To the Blue Hawaii tour operator—please grow up!
Skrevet 20. mai 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Aloha Your anger is misplaced. You booked at the last minute not with us but with Viator. Viator sent you a confirmation for a tour that was not available. If you had looked at our calendar on the website you would have seen that the tour was not available. Always best to book direct. Also you were offered another date but declined. Marie Blue Hawaii Photo Tours
Skrevet 28. mai 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Amazing experience!
apr. 2021 • Par
My husband and I enjoyed the photography tour! Marie taught us so many things in the tour, that my husband and I will always remember 🥰
Skrevet 23. april 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Aloha Lovely, Mahalo. I'm glad you enjoyed the Sunset Tour. Beautiful light on the East side in the afternoon. Good capture on the rainbow at the blowhole. A hui hou Marie Blue Hawaii Photo Tours
Skrevet 28. mai 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Gary O
3 bidrag
Awesome Time, Awesome Photos
feb. 2021 • Par
Marie, our tour leader, was very entertaining and informative, and took us to stunning locations with great advice on how to turn them into stunning photos. I highly recommend this company and it’s services!
Skrevet 13. februar 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Janna H
Kansas City, MO7 bidrag
Another Amazing Day
des. 2019
This is the 2nd time I have booked Blue Hawaii Photo Tours and Marie didn't disappoint again. We actually did an all day tour starting with a tour of the island, Marie taking family pictures, and ending with the Sunset. My entire family had a great time and I would recommend her tours anytime on Oahu. We saw turtles on the beach and a pregnant Munk Seal named Sadie. She didn't disappoint.
Skrevet 26. januar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Jay R
2 bidrag
Sunset tour
jan. 2020 • Alene
This tour was cancelled with NO advance notice!! My trip was planned with this tour as a special day. There was no way to book another tour as I was already at my destination. Got my money back but also no pictures from the tour. Should have a backup plan for tours. Very disappointed.
Skrevet 7. januar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Aloha Jay, Thank you for your review. I’m so sorry you were disappointed. You were notified 48 hours a head of time by email and phone that the guide was sick and the tour would be cancelled which is not a last minute cancellation for the small group Sunset tour you signed up for. When you get older and mature as an adult you’ll learn that these things do come up in life sometimes. All the best
Skrevet 8. januar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

christowill
2 bidrag
Great Photo Tour
sep. 2019
Patti took us to some lovely scenic locations. Fantastic sunset. Learnt some camera techniques that I had fun trying. Overall a enjoyable afternoon with great company. Love to go again. Chris L
Skrevet 26. september 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Aloha Chris, Thank you for your review. Patti loves teaching new techniques to people, whether on their cameras or cell phones. We love it when our guests take home beautiful photos as well as new ideas for composition and camera settings. Next trip try our sunrise or full island tours and we will show you more! Marie
Skrevet 30. oktober 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 40
Vanlige spørsmål om Sunset Photo Tour på Oahu

Priser i Sunset Photo Tour på Oahu starter fra kr 807,30. Oppdag og bestill Sunset Photo Tour på Oahu på Tripadvisor

Blue Hawaii Photo Tours er vert for Sunset Photo Tour på Oahu. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Blue Hawaii Photo Tours på Tripadvisor. Oppdag og bestill Sunset Photo Tour på Oahu på Tripadvisor

Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 5 t. Oppdag og bestill Sunset Photo Tour på Oahu på Tripadvisor