Turer og billetter

Makapu’u fyr- og skytteltjeneste levert av Kaimana Tours

Makapu’u fyr- og skytteltjeneste

Makapu’u fyr- og skytteltjeneste
4.5
Bestill på forhånd
fra
kr 360,05
per voksen
95 % av de reisende anbefaler disse opplevelsene
Dette nummeret er basert på prosentandelen av alle Tripadvisor-anmeldelser for dette produktet som har en boblevurdering på fire eller høyere
Gratis avbestilling
Ikke sikker? Du kan avbestille denne reservasjonen opptil 24 timer i forveien og få en full refusjon.
Øyeblikksbilde fra omvisning
Varighet:
4 t
Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
Henting ved hotellet tilbys
Gruppestørrelse:
14
Billettype:
Mobil
Gratis avbestilling
  • Varighet:
    4 t
  • Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
  • Henting ved hotellet tilbys
  • Gruppestørrelse:
    14
  • Billettype:
    Mobil
  • Gratis avbestilling
Om
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 4 t
  • Mobilbilletter aksepteres
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Tilgjengelige språk
Engelsk
Hva du kan forvente
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 4 t
  • Mobilbilletter aksepteres
Tilgjengelige språk
Engelsk
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Hva du kan forvente
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 69524P12
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Nasjonalpark avgifter
  • Bottled water
Ekskluderinger
  • Gratuities
Varighet
4 t
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Vi henter ikke på Hilton Hawaiian Village vi henter vegg i vegg på Ilikai. Vennligst kontakt oss så snart dette ikke er hotellene dine. 8082300023
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Tilleggsopplysninger
  • Ingen rullestoltilgang
  • Drivere og resepsjonist kan også snakke portugisisk.
  • Spedbarn må sitte på fanget
  • Ikke anbefalt for reisende med ryggproblemer
  • Ikke anbefalt for gravide
  • Ikke passende for reisende med hjerteproblemer eller andre seriøse medisinske problemer
  • Reisende må være fysisk sterke og middels godt trent
  • Anbefales ikke for barn under 3 år og personer med nedsatt funksjonsevne
  • Vi anbefaler ikke denne turen for eldre enn 65 år
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 14 reisende
Inkluderinger
  • Nasjonalpark avgifter
  • Bottled water
Ekskluderinger
  • Gratuities
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Vi henter ikke på Hilton Hawaiian Village vi henter vegg i vegg på Ilikai. Vennligst kontakt oss så snart dette ikke er hotellene dine. 8082300023
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Varighet
4 t
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
  • Ingen rullestoltilgang
  • Drivere og resepsjonist kan også snakke portugisisk.
  • Spedbarn må sitte på fanget
  • Ikke anbefalt for reisende med ryggproblemer
  • Ikke anbefalt for gravide
  • Ikke passende for reisende med hjerteproblemer eller andre seriøse medisinske problemer
  • Reisende må være fysisk sterke og middels godt trent
  • Anbefales ikke for barn under 3 år og personer med nedsatt funksjonsevne
  • Vi anbefaler ikke denne turen for eldre enn 65 år
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 14 reisende
Reis trygt under COVID-19
Sist oppdatert: 29. mar. 2022
En beskjed fra Makapu’u fyr- og skytteltjeneste
Since Hawaii lifted the mask mandate March 25th, wearing a mask inside the shuttle will be optional for each customer.
Dette kan du forvente under besøket
  • Utstyr desinfiseres mellom bruk
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Guider må vaske hendene regelmessig
Dette kan du forvente under besøket
  • Utstyr desinfiseres mellom bruk
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte

4.5
23 anmeldelser
Ypperlig
20
Svært bra
2
Gjennomsnittlig
0
Dårlig
0
Forferdelig
1

Nick159
South Burlington, VT152 bidrag
apr. 2022
4/20/22 Great experience,bus driver was great! Offered many places to visit. Tough walk if your plump or not in shape as I wasn't. View is great at the top. Definatley wear sneakers and bring water !!!!We went early ,no crowds, weather was perfect/. Perfect choice..
Skrevet 1. mai 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marcio L
Mahalo for this review!!
Skrevet 13. mai 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Kimberly G
92 bidrag
feb. 2022
This tour was excellent! I was picked up from a nearby hotel (I had to be picked up at neighboring Illikai Hotel since they don't do pickups from Hilton Hawaiian Village). And I was picked up right on time!

We were then taken to Halona Blowhole where you can see whales in the distance (it was whale season when I came!). The views are gorgeous and I believe Jurassic World was filmed there as well as 50 First Dates if I'm not mistaken. A bunch of films were filmed there I'm sure!

Then we were taken to the Makapuu Lighthouse Trail. I love that this is self guided because you can go at your own pace. Just make sure to meet your driver at the designated spot and time. This is a paved trail, but that doesn't necessarily mean it's an easy hike. Experienced hikers will eat this up with no issue, but if you're not an active person, it will be quite the workout: your thighs and butt will be sore the next day! The inclines can get a little steep.

The views along the trail are GORGEOUS. You will definitely feel compelled to stop and take pictures/selfies. You'll see the Koko Head crater from a distance.

When you finally make it to the top, you'll realize it was ALL worth it! I mean, wow! You'll see a picture perfect view of the pacific with two gorgeous rock formations in the distance. You'll also see the lighthouse, but it pales in comparison to the natural wonder that lies before you. I'm an atheist, but the views at the top challenged my beliefs. Stunning!

I'd suggest that Kaimana Tours invest in rain ponchos. They would be greatly appreciated during downpours.

I highly suggest booking the earliest time you can get before it gets too hot!
Skrevet 17. februar 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Merlene
Orem, UT3 bidrag
Unfortunately, the company vehicle broke down last minute and the trip was cancelled by the tour guides. Maybe looking into a second vehicle for back up would be wise. We were very disappointed!
Skrevet 5. februar 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marcio L
We are sorry for that. Unfortunately we didn’t have another back up van on that day. We tried to reschedule you, but you said that you didn’t have another day, and we sent the full refund. Happy New Year!
Skrevet 6. februar 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Jill H
2 bidrag
nov. 2021 • Venner
The guide was punctual at pick up and drop off. Friendly and adhered to Covid restrictions at each stop.
Skrevet 7. november 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Stefanie M
8 bidrag
aug. 2021 • Alene
The hike was nice! Its all newly paved so for inexperienced people its just a long walk up. The views were fantastic at all the stop off points and then at the very top! It was windy when I went, but it wasn't bad that I wouldn't do it again on a windy day.
Skrevet 22. september 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marcio L
I'm glad you had a good time! That side of the island is pretty windy once you get to the second half!
Skrevet 25. september 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

S B
Los Angeles, CA6 bidrag
Great hike and nice views. Nice way to spend a few hours in the morning. The hike was easy as the road is paved. Sadly you can't go in the lighthouse anymore but there are plenty of hikes around it.
Skrevet 30. august 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marcio L
Thanks for the review!
Skrevet 1. september 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Karen M
Corona, CA8 bidrag
This hike was challenging and beyond scenic! For my husband and I , 62 + we found it to be enough of a challenge that we felt quite accomplished ❤️
The views from every vantage point breathtaking 😊🌸
Skrevet 16. august 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Nancy G
1 bidrag
aug. 2021 • Familie
We could have driven ourselves, but having the shuttle was better. We had a little history on the way to our excursions. Water was provided. We didn’t have to worry about parking. Best thing about the trail, is that it is pavement. It was a great hike with rest stops and history along the way. Highly recommend.
Skrevet 15. august 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Alicia V
2 bidrag
jun. 2021 • Venner
The only thing that would recommend is to get the driver a microphone. We couldn’t hear a lot of what he said. Great hike that was easy to do.
Skrevet 26. juni 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Travels of Mr X + Mrs Z 🧳
Denver, CO309 bidrag
Great hike! Nice and easy with gorgeous lookout points and historical mile markers along the way. Come early to find parking!
Skrevet 25. februar 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marcio L
Thank you for your feedback! We are glad we were able to leave a good impression on our beautiful island for you folks! Aloha and best wishes.
Skrevet 6. april 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 23
Vanlige spørsmål om Makapu’u fyr- og skytteltjeneste

Priser i Makapu’u fyr- og skytteltjeneste starter fra kr 349,21. Oppdag og bestill Makapu’u fyr- og skytteltjeneste på Tripadvisor

Kaimana Tours er vert for Makapu’u fyr- og skytteltjeneste. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Kaimana Tours på Tripadvisor. Oppdag og bestill Makapu’u fyr- og skytteltjeneste på Tripadvisor

Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 4 t. Oppdag og bestill Makapu’u fyr- og skytteltjeneste på Tripadvisor