Turer og billetter

Circle Island Tour med Pearl Harbor levert av Hoku Hawaii Tours

Bestill nå og betal senere

Circle Island Tour med Pearl Harbor

Lagre
Del eksternt
Dette produktet kan ikke bestilles via Tripadvisor. Kontakt leverandøren for å sjekke tilgjengelighet.
Bestill nå og betal senere
Lavprisgaranti
Oversikt
Viktig informasjon
Varighet
12 t
Inkludert
  • Lunch
  • Lokale skatter
  • Sjåfør / guide
  • Hotell henting og avreise (kun utvalgte hoteller)
  • Transport med minibuss til og fra flyplassen
  • Snacks
  • Bottled water
  • Inngang/adgang - USS Arizona Memorial
  • Inngang/adgang - Dole Plantation
  • Inngang/adgang - Nu’uanu Pali
Unntak
  • driks
Vis flere
Tilleggsinformasjon
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Ingen rullestoltilgang
  • Barn må være ledsaget av en voksen
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 24 reisende
Avbestillingsregler
For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
17anmeldelser
2spørsmål og svar
Vurdering fra reisende
  • 14
  • 0
  • 0
  • 2
  • 1
Type reisende
Tidsperiode
Språk
Lady Bee skrev en anmeldelse feb. 2020
Auckland, New Zealand231 bidrag62 nyttig-stemmer
Turvalget var i tide med den vakre kusinen Charlie. Han gjorde turen vår så mye morsommere. Han er en fantastisk guide og gjorde hele opplevelsen utrolig. Han er veldig kunnskapsrik og super vennlig. Takk Charlie fra kameratene dine fra New Zealand ?? vi elsket dine spesielle
Finn ut mer
Google
2 nyttig-stemmer
Nyttig
Del eksternt
Svar fra Hoku_Tours, Guest Relations ManagerCircle Island Tour med Pearl Harbor
Besvart 1. mar. 2020
Mahalo Belinda for taking the time to review our Circle Island Tour. We agree that Charlie is amazing. Like all our guides, he is extremely knowledgeable and will go out of his way to ensure you get the most out of your tour. We're excited that you loved our Poi Doughnuts... we love 'em too! Thank you for choosing Hoku Hawaii Tours to guide you around the island.
Finn ut mer
cagallegos skrev en anmeldelse feb. 2020
2 bidrag3 nyttig-stemmer
Min mann og jeg var på 5 Star Circle Island med Pearl Harbor lørdag 18. januar 2020 @ 06:30. Vår opprinnelige sjåfør var Ha'o; Imidlertid ble kjøretøyet hans skadet av en annen mens vi var i Pearl Harbor. Vi hadde forventet at Ha'o ville hente oss klokka 09:30. Han ankom til
Finn ut mer
Dato for opplevelse: januar 2020
Google
1 nyttig-stemme
Nyttig
Del eksternt
Svar fra Hoku_Tours, Guest Relations ManagerCircle Island Tour med Pearl Harbor
Besvart 6. feb. 2020
Aloha Carol, We are not quite sure where the communication break down occurred. However, we did respond twice directly to your emails. Here is our most recent response: "Aloha Mrs. Gallegos Thank you for posting this feedback review. I believe our operations manager responded directly to your email the other week. We do apologize for the inconvenience of the delay caused by the accident, which unfortunately affected the routing for the day. We also acknowledge and want to sincerely apologize for not contacting you directly when we were made aware that your guide was going to be late returning, and will be sure we handle these types of incidents with more attention to detail. Your concerns regarding the food option is important to us and we are and we are working with our partner to improve the offering and quality. We are sorry for your encounter by the driver - Jamison, which you mention here, however, would like to note that we do not have a driver/guide employed by that name with us. There are other companies who utilize black mini-buses that may have been confused with our vehicle. None the less, we are sorry you were treated that way by another person, you should not have experienced that type of behavior on your vacation. Please check your junk or spam folder to see if you can find the email response that was sent from our operations manager; Lee Gore. Please feel free to contact us if you have any further questions or concerns at: reservations@hokutours.com Mahalo & have a wonderful day!" Again we do apologize for your inconvenience in the delay. We strive to answer all our emails and reviews on social media in a timely manner.
Finn ut mer
Terri V skrev en anmeldelse jan. 2020
1 bidrag1 nyttig-stemme
Fetter Kevin var eksepsjonell. Vi fikk smultringer om morgenen, vann hele dagen, sjokolade, stekte bananer og lunsj. Fetter er veldig kunnskapsrik, jeg hadde en flott tid. For enkeltpersoner som meg selv som er på Hawaii for forretninger og bare har en dag å se så mye du kan, er
Finn ut mer
Google
2 nyttig-stemmer
Nyttig
Del eksternt
Svar fra Hoku_Tours, Guest Relations ManagerCircle Island Tour med Pearl Harbor
Besvart 31. jan. 2020
Aloha, we agree that Cousin Kevin is exceptional, and his attention to detail is outstanding. We often hear how our guides have enthusiastically welcomed the guests. We take great pride in knowing they share their extensive knowledge of the islands with you. I will pass on to Cousin Kev that you were very pleased and you highly recommend him. Mahalo for choosing Hoku Hawaii Tours, we thank you for your review.
Finn ut mer
Melinda T skrev en anmeldelse okt. 2019
Perth, Australia58 bidrag26 nyttig-stemmer
+7
For en dag vi hadde. Charles var virkelig fantastisk. Hans kunnskap om Hawaii og Hawaiian kultur var fantastisk. Sønnen vår gjorde denne turen da han kom til Hawaii for noen år siden. Charles skuffet ikke. Fra det tidspunktet vi ble plukket ut og droppet av etter at turen var
Finn ut mer
Google
1 nyttig-stemme
Nyttig
Del eksternt
Svar fra Wendi Y, Guest Relations ManagerCircle Island Tour med Pearl Harbor
Besvart 13. okt. 2019
Aloha 28melindat, Charlie will be so happy to hear that he did not disappoint you on your Circle Island Tour with us. His extensive knowledge of Hawaii comes from him being born and raised in Hawaii, and we are so glad that he was able to share the island with you. We love hearing from our guests how they were well-taken care of from the time of the pick up to the drop off. Mahalo for being apart of our Ohana, and we hope you enjoy the rest of your stay in Hawaii.
Finn ut mer
Alex skrev en anmeldelse sep. 2019
3 bidrag1 nyttig-stemme
Turen var utmerket. Veldig komfortabel buss, Sam vår guide / sjåfør var strålende. Infoen, stedene vi besøkte, lunsj og innsikt i Hawaii-kulturen var fantastisk. Anbefaler denne turen på det sterkeste med Sam Save.
Finn ut mer
Dato for opplevelse: september 2019
Google
1 nyttig-stemme
Nyttig
Del eksternt
Svar fra HokuHiTours, Guest Relations ManagerCircle Island Tour med Pearl Harbor
Besvart 12. sep. 2019
Aloha Sandyfeetfreo, Sam will be so happy to hear about the good review you had left for him! The Island tour is a perfect way to see the whole island as well as learn more about the Hawaiian culture. Mahalo for choosing Hoku Hawaii Tours and for recommending Sam. We hope you enjoy the rest of you stay in Hawaii.
Finn ut mer
12
Viktig informasjon
  • Pearl Harbor National Memorial, USS Arizona Memorial, og 7 til
  • Varighet: 12 t
  • Elektronisk billett aksepteres
  • Gratis avbestilling opptil 24 timer på forhånd
  • Umiddelbar bekreftelse
  • Henting tilbys
  • Tilbys på disse språkene: Engelsk
Hvorfor bestille på Tripadvisor?
  • Bestill nå og betal senere
  • Gratis avbestilling opptil 24 timer på forhånd
  • Lavprisgaranti
  • Ingen bestillingsgebyrer
  • Sikre betalinger
  • Døgnåpen støtteRing:+47 21930559

Kulturelle turer

fra NOK 393.50*
Populært: Bestilt av 8 926 reisende!
Tour of North Shore og Hanauma Bay
fra NOK 1,187.24*
Populært: Bestilt av 2 151 reisende!
Whale Watch, delfiner, skilpadder og sightseeing cruise - 3 pm
fra NOK 336.87*
Populært: Bestilt av 551 reisende!
2:15 PM Glass Bottom Boat Cruise
fra NOK 337.55*
Populært: Bestilt av 290 reisende!