Turer og billetter

Happy Hour Cruise levert av Lake Wanaka Cruises

Happy Hour Cruise
4.5
Bestill på forhånd
fra
kr 383,30
per voksen
Bestill nå og betal senere: Hold av plassen din kostnadsfritt med fleksibel bestilling.
Ikke sikker? Du kan avbestille denne reservasjonen opptil 24 timer i forveien og få en full refusjon.
Om
Slapp av med et glass kjølt Pinot Gris mens du drar i kveldslampen på sjøen! Denne timen cruise har en lokal vin eller øl inkludert i billetten, og er en fin måte å se innsjøen (inkludert 'Wanaka Lone Tree') før kveldsmåltid. Cruisen er fullt lisensiert, slik at flere drikkevarer kan kjøpes om bord.
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 1 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Tilgjengelige språk
Engelsk
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 1 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Tilgjengelige språk
Engelsk
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 56970P4
Ring +47 21930559
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • En gratis vin eller øl
  • Ostebrett
  • GST (Goods and Services Tax)
  • Snacks
  • Bottled water
  • Alcoholic Beverages
Ekskluderinger
  • Hotel pickup og drop-off
Varighet
1 t
Avreiseinformasjon
  • Wana Jet, 100 Ardmore Street, Wanaka 9305, New Zealand Ved innkanten ved siden av tømmerhytta. Rett over veien fra Wanaka iSite.
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Ingen rullestoltilgang
  • Barn må være ledsaget av en voksen
  • Underlagt gunstige værforhold. Ved avbestilling på grunn av dårlig vær vil du få muligheten til en alternativ dato eller full refusjon.
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Tjenestedyr er tillatt
  • Nær offentlig transport
  • Seter for spedbarn tilgjengelig
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 49 reisende
Inkluderinger
  • En gratis vin eller øl
  • Ostebrett
  • GST (Goods and Services Tax)
  • Snacks
  • Bottled water
  • Alcoholic Beverages
Ekskluderinger
  • Hotel pickup og drop-off
Avreiseinformasjon
  • Wana Jet, 100 Ardmore Street, Wanaka 9305, New Zealand Ved innkanten ved siden av tømmerhytta. Rett over veien fra Wanaka iSite.
Varighet
1 t
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Ingen rullestoltilgang
  • Barn må være ledsaget av en voksen
  • Underlagt gunstige værforhold. Ved avbestilling på grunn av dårlig vær vil du få muligheten til en alternativ dato eller full refusjon.
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Tjenestedyr er tillatt
  • Nær offentlig transport
  • Seter for spedbarn tilgjengelig
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 49 reisende
Reis trygt under COVID-19
Sist oppdatert: 12. okt. 2021
En beskjed fra Happy Hour Cruise
Qualmark Covid Safe Certificate
Dette kan du forvente under besøket
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
Dette kan du forvente under besøket
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
  • Kontaktløs betaling for tips og annet ekstra
  • Masker kreves for guider på offentlige områder
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
Reiserute
  • Du starter ved
    Wana Jet
    100 Ardmore Street, Wanaka 9305, New Zealand
    Ved innkanten ved siden av tømmerhytta. Rett over veien fra Wanaka iSite.
    Se adresse og detaljer
  • Passerer forbi
    Lake Wanaka
  • Du kommer tilbake til utgangspunktet
+

4.5
18 anmeldelser
Ypperlig
12
Svært bra
5
Gjennomsnittlig
1
Dårlig
0
Forferdelig
0

Miemie B
2 bidrag
Birthday trip
nov. 2021 • Par
Was a great experience and really enjoyed it. Was a great trip to celebrate my birthday.
Really enjoying it
Skrevet 6. november 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Andy P
Christchurch, New Zealand9 bidrag
Happy Hour Cruise
Great cruise around part of the Lake on a large craft with a glass of wine and cheese board. Very comfortable even if slightly rough and good information from crew.
Skrevet 5. mars 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TimC4750
Really glad you enjoyed the trip Andy. All the best thanks.
Skrevet 8. mars 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Julz
4 bidrag
Highly recommend
jan. 2021 • Par
Wow what an awesome cruise. Magnificent views with wonderful captain & crew. My husband & I enjoyed every minute of it. The cheese platter was delicious as well. Thank you.
Skrevet 16. januar 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

eamonn211
Christchurch, New Zealand6 bidrag
Idyllic Hour of Relaxaton and Beauty
My wife and I enjoyed an hour of spectacular views aboard the catamaran "Dual Image". Wine and cheese was great and the skipper and guide were so knowledgeable and helpful. Thoroughly recommend.
Skrevet 23. oktober 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Travelercindym
Melbourne, Australia417 bidrag
Great cruise sit up the front.
This was great and better than I thought it would be.
Lindsay and Adam are great hosts. They have great stories and give good service. Highly recommended on a gorgeous day.
I read one bad review and promise it isn’t like that at all. Bar also available onboard.
Skrevet 14. mars 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

JCM
9 bidrag
Beautiful views you won’t see otherwise
Highly recommend this great tour with friendly, knowledgable crew. Beautiful views over Wanaka and surrounding islands and mountains that we wouldn’t be able to see otherwise.
Skrevet 27. februar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Tony C
Huizhou, Kina7 bidrag
Nice mellow enjoyable cruise
We sipped our beer and wine, nibbled some cheese, fruit, and crackers and watched the lovely scenery as we slowly cruised the lake. We were comfortable in the cabins or out on deck depending upon the weather (we had sun, rain and rainbows).
Skrevet 27. februar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Mal T
1 bidrag
Got the additional cheese
feb. 2020 • Par
We had a nice little group of 7 on our cruise and with skipper Adam and first mate Prava unlike Gilligans trip we made it back safely and well refreshed.
And to a previous reviewer the additional cheese is a nice NZ blue
Mal T Bendigo Aus
Skrevet 25. februar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

AlreadyPacked
Columbia, MD17 bidrag
Just Ok
aug. 2019
For the price, a little disappointing. It is not a "must do".

The cheese board was limited at best - and only one plate displayed near the Captain. No plates or napkins offered, so if you wanted more than one cracker you had to keep coming back.
Someone categorized it as a booze cruise. Really???? Well maybe if you pounded 5 or 6 beers in the hour we were on the lake. But can only tolerate 1 glass of cheap wine at a time.

Luckily, it was a beautiful summer night - and yes, the little island in the middle of the lake along with its story/history/folklore - made the trip worthwhile!
Skrevet 21. februar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TimC4750
Hey thanks for the feedback. We have never had comments like these to our Happy Hour cruise before but if you had mentioned this to us, we would happily have given you a refund. No point in leaving less than really happy!
Skrevet 23. februar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Eros
Edinburgh, UK1 296 bidrag
Lovely cruise
feb. 2020
We had a very enjoyable hour on Lake Wanaka sipping wine and eating cheese and biscuits. Friendly captain and sailoress. To cap it all the water was like a millpond and all blue skies. Enjoyed chatting to others from around the globe. A minor suggestion would be the choice of a second cheese as well Brie.
Skrevet 10. februar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TimC4750
Thank you for your suggestion. We will put it into action.
Skrevet 14. februar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 18
Vanlige spørsmål om Happy Hour Cruise

Priser i Happy Hour Cruise starter fra kr 383,42. Oppdag og bestill Happy Hour Cruise på Tripadvisor

Lake Wanaka Cruises er vert for Happy Hour Cruise. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Lake Wanaka Cruises på Tripadvisor. Oppdag og bestill Happy Hour Cruise på Tripadvisor

Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 1 t. Oppdag og bestill Happy Hour Cruise på Tripadvisor