Turer og billetter

Santorini Sunset Dinner Cruise inkludert Nea Kameni Visit levert av MTM DMC Ltd - Greece

Santorini Sunset Dinner Cruise inkludert Nea Kameni Visit

Santorini Sunset Dinner Cruise inkludert Nea Kameni Visit
4
Dette produktet kan ikke bestilles via Tripadvisor. Kontakt leverandøren for å sjekke tilgjengelighet.
Ikke sikker? Du kan avbestille denne reservasjonen opptil 24 timer i forveien og få en full refusjon.
Om
For en virkelig luksuriøs utflukt i Santorini, slår ingenting av å nyte deilig gresk mat mens du cruise langs den svabergkysten. På dette cruise på solnedgangsmiddagen kan du arbeide med en appetitt med en rask tur til å utforske vulkanen Nea Kameni og varme kilder, før du hopper tilbake ombord for en overbærende middag, komplett med vin. Underveis kan du nyte utsikten over kysten og hvitkalkede villaer, og nyte den enestående utsikten over solnedgangen.
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 7 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Tilgjengelige språk
Engelsk, Fransk, Spansk
Høydepunkter
  • Cruise det naturskjønne Egeerhavet på dette cruise på solnedgangen fra Santorini
  • Besøk vulkanen Nea Kameni, og nyt en valgfri suge i de varme kildene
  • Få en god verdi, inkludert 2-retters gresk måltid, vin og transport inkludert
  • Praktisk henting og avlevering - fra ditt Santorini-hotell - er inkludert
Hva du kan forvente
  • Avreise Santorini-hotellet med klimaanlegg, minivan, og reise til brygga for cruise. Møt den trente skipperen og mannskapet, og finn et komfortabelt sted på cruisebåten. Deretter kan du lene deg tilbake og beundre Santorinis kaldera og sukkerbit, hus med klippfelt når fartøyet trekker deg fra kaien. Slapp av, nyt sjøsprøyten, og ta bilder av utsikten som utspiller seg mens båten din skjærer gjennom bølgene i Egeerhavet. Mens du cruise, kan du glede deg av brus, vin, ouzo (anis-infusert brennevin) og kaffe som er tilgjengelig for kjøp fra baren ombord. Slipp deretter anker ved de varme kildene ved siden av Nea Kameni, Santorinis eldgamle vulkan. Gå i land og klikk på bilder av de mørke vulkanske klippene i kontrast til havets turkise. Som et alternativ kan du fordype deg i de innbydende varme bassengene, hvis dampende vann er antatt å ha terapeutiske fordeler (innleggelse på egen regning). Hop deretter tilbake på dekk for en deilig middag mens du ligger fortøyd nær Thirasia, en øy som ligger utenfor Santorinis nordvestlige kyst. Mens båten bobber i vannet, kan du nippe til et inkludert glass vin og se på solnedgangen over Thirasias sprø kystlinje. Øya, også hjemmet til restene av det gamle Thira, er tynt befolket, og tilbyr en fin kontrast til den livlige Santorini. Når solen synker under horisonten i en flammende oransje, gull og rosa, kan du reise tilbake til havnen og avslutte turen med et hotellavgang.
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 7 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Tilgjengelige språk
Engelsk, Fransk, Spansk
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Høydepunkter
  • Cruise det naturskjønne Egeerhavet på dette cruise på solnedgangen fra Santorini
  • Besøk vulkanen Nea Kameni, og nyt en valgfri suge i de varme kildene
  • Få en god verdi, inkludert 2-retters gresk måltid, vin og transport inkludert
  • Praktisk henting og avlevering - fra ditt Santorini-hotell - er inkludert
Hva du kan forvente
  • Avreise Santorini-hotellet med klimaanlegg, minivan, og reise til brygga for cruise. Møt den trente skipperen og mannskapet, og finn et komfortabelt sted på cruisebåten. Deretter kan du lene deg tilbake og beundre Santorinis kaldera og sukkerbit, hus med klippfelt når fartøyet trekker deg fra kaien. Slapp av, nyt sjøsprøyten, og ta bilder av utsikten som utspiller seg mens båten din skjærer gjennom bølgene i Egeerhavet. Mens du cruise, kan du glede deg av brus, vin, ouzo (anis-infusert brennevin) og kaffe som er tilgjengelig for kjøp fra baren ombord. Slipp deretter anker ved de varme kildene ved siden av Nea Kameni, Santorinis eldgamle vulkan. Gå i land og klikk på bilder av de mørke vulkanske klippene i kontrast til havets turkise. Som et alternativ kan du fordype deg i de innbydende varme bassengene, hvis dampende vann er antatt å ha terapeutiske fordeler (innleggelse på egen regning). Hop deretter tilbake på dekk for en deilig middag mens du ligger fortøyd nær Thirasia, en øy som ligger utenfor Santorinis nordvestlige kyst. Mens båten bobber i vannet, kan du nippe til et inkludert glass vin og se på solnedgangen over Thirasias sprø kystlinje. Øya, også hjemmet til restene av det gamle Thira, er tynt befolket, og tilbyr en fin kontrast til den livlige Santorini. Når solen synker under horisonten i en flammende oransje, gull og rosa, kan du reise tilbake til havnen og avslutte turen med et hotellavgang.
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 6357BOATDINNER
Ring +47 21930559
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Hotell henting og avreise
  • Lokal guide
  • Cruise
  • Middag pluss ett glass vin
Ekskluderinger
  • Inngangspenger
  • Ekstra drinker
  • Gratuities
  • Personlige utgifter
Varighet
7 t
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Hotellobby eller et lokalt utpekt sted Kunder må oppgi nøyaktig hotellinformasjon innen reservasjonen.
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Vær oppmerksom på at turen starter kl 14:30 og slutter etter solnedgang nå rundt 21:30 og senere i september rundt 20:30 avhengig av solnedgang. Disse tider er uten opptaksvarighet at det er ca. 60-90 minutter før starten av tur
  • Ta med badedrakten og bruk behagelige gående sko (ingen flip-flops)
  • Vær oppmerksom på at hvis veiene som kommer inn på hotellet ditt er svært smale, vil henting og avreise foregå på nærmeste møtepunkt
  • Ingen rullestoltilgang
  • Vær oppmerksom på at ekstra kostnader kan påløpe per person eller totalt av gruppen for henting fra hotell-villaer-air fare utenfor nærheten til vår valgte turvei. I så fall kan vi tilby retur-overføring for kunde (r) bekvemmelighets ad-hoc sitert per plassering av kundens eiendommer.
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 90 reisende
Inkluderinger
  • Hotell henting og avreise
  • Lokal guide
  • Cruise
  • Middag pluss ett glass vin
Ekskluderinger
  • Inngangspenger
  • Ekstra drinker
  • Gratuities
  • Personlige utgifter
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Hotellobby eller et lokalt utpekt sted Kunder må oppgi nøyaktig hotellinformasjon innen reservasjonen.
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Varighet
7 t
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Vær oppmerksom på at turen starter kl 14:30 og slutter etter solnedgang nå rundt 21:30 og senere i september rundt 20:30 avhengig av solnedgang. Disse tider er uten opptaksvarighet at det er ca. 60-90 minutter før starten av tur
  • Ta med badedrakten og bruk behagelige gående sko (ingen flip-flops)
  • Vær oppmerksom på at hvis veiene som kommer inn på hotellet ditt er svært smale, vil henting og avreise foregå på nærmeste møtepunkt
  • Ingen rullestoltilgang
  • Vær oppmerksom på at ekstra kostnader kan påløpe per person eller totalt av gruppen for henting fra hotell-villaer-air fare utenfor nærheten til vår valgte turvei. I så fall kan vi tilby retur-overføring for kunde (r) bekvemmelighets ad-hoc sitert per plassering av kundens eiendommer.
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 90 reisende
Reis trygt under COVID-19
Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Guider må vaske hendene regelmessig
Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
  • Utstyr desinfiseres mellom bruk
  • Sosial distansering håndheves under hele opplevelsen
Reiserute
  • Du blir hentet
    Se Viktig informasjon for detaljer
  • 1
    Nea Kameni
    Stopp: 6 timer
    Opplev Santorini's natur, varme kilder og strender.
    Les mer
  • Du kommer tilbake til utgangspunktet
+

4.0
13 anmeldelser
Ypperlig
8
Svært bra
1
Gjennomsnittlig
0
Dårlig
1
Forferdelig
3

Aurélie
7 bidrag
Dîner croisière Nea Kameni
sep. 2019 • Familie
Excursion très sympa !
Guide francophone,
La croisière se fait sur des caïques grecques, très agréable.
Visite du volcan très intéressante !
Sources chaudes spectaculaires, il faut toute fois nager 80 mètres en pleine mer profonde avant de les atteindre.
Dîner sur le bateau très bien (simple et bon),
Coucher de soleil magnifique !
Je recommande (très bon rapport qualité prix vu la durée de l'excursion).
Skrevet 30. september 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vassilis M
Dear Guest, We appreciate your comments regarding your recent trip. It is always a pleasure to receive such a positive feedback. Such comments are very encouraging for all of us and enhance even more our commitment for constant upgrade of our services. Looking forward to see you again in the near future to one of our tours and until then, we wish you all the best!
Skrevet 1. oktober 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Ed T
1 bidrag
Total rip off!!
jul. 2019
Booked the sunset cruise in Santorini for my two kids, my wife and myself through Expedia on July 4th. MTM was providing the service. The day of the trip they canceled the trip on us – told us they were full. After two months of trying to get refunded now they claim we still went and will not refund our money. DO NOT USE!!!
Skrevet 7. september 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vassilis M
Dear Guest, Thank you for posting your feedback of your recent tour. Your detailed review helps us to see our product through your eyes. DO have in mind that tour was cancelled due to weather conditions and only and the amount has been refunded to your account though we are not responsible for that. We hope to have the opportunity of welcoming you back for another tour. Best Regards
Skrevet 24. januar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Esteban P
10 bidrag
Excellente croisière
Un magnifique après midi passé sur un beau bateau en compagnie d'un superbe guide plein de bonne humeur ! L'arrêt au volcan était génial, on en apprend plus sur la création de l'île. Prévoyez tout de même une bouteille d'eau pour la monté qui dure plus ou moins 30 minute jusqu'au cratère. L'arrêt au eaux thermales (qui ne sont pas des bains chauds attention à ne pas confondre) était aussi géniale ! On saute depuis le bateau dans l'eau et on nage une trentaine de mètres pour arriver dans l'eau cuivré du volcan. Le repas servi en buffet était bon et copieux. Au menu riz pomme de terre viande (porc ou poulet) avec de la salade grecque et du tzatziki en entrée. Le vin rouge servi est bon, un peu acide ce qui est une caractéristique du vin grecque. Le vin blanc quant à lui est très spéciale.
Après l'arrêt devant Tharissa pour manger et encore se baigner, le bateau demarre et mouille au milieu de la baie pour avoir un magnifique aperçu du couché de soleil. Ensuite en rentrant au port, Dada, le guide du bateau nous a initié à quelques rudiments de la danse grecque traditionnelle. Ensuite nous avons dansé jusqu'à l'arrivée du port. En terme de rapport qualité prix il n'y a rien a dire c'était un beau moment et presque une activité incontournable sur l'archipel de Santorin. Préparez aussi lunettes de soleil et couvre-chef car le soleil tape fort.
Skrevet 30. august 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thank you very much for posting your review! It’s always heartwarming to read such lovely comments and to realize that our guests appreciate the hard work we put into making everyone’s tour/cruise special. Your kind words motivate us to continue offering the highest level of services and we truly thank you for that. It was an absolute pleasure to have you in one of our tours and we are looking forward to welcome you back in the near future. Until then we wish you all the best!
Skrevet 3. september 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Liz
London, UK14 bidrag
Amazing sunset 🌅
aug. 2019 • Familie
Excellent transfers both to and from the port.
Onboard the beautiful boat Aphrodite, we was able to get the best spot at the rear of the boat in the shade.
Dada and the crew are great, answer any questions and enjoy what they do.
First stop was to climb the volcano or caldera this is tough in August but it was something my children was very excited to do. At the top you get a quick history of the volcano and islands and some beautiful photographs but with no shade make sure you have water and a hat.
Once back onboard we headed to the thermal waters and everyone got chance for a much needed cool off and swim to the therapeutic waters.
As someone who isn’t a strong swimmer with 2 children I was slightly worried but the crew kept an eye on everyone and we was able to use noddles for piece of mind, so glad we was able to all go in and enjoy the beautiful waters.
By now we are all ready for dinner as we sail to our stop for another swim if you wish, it felt completely relaxed with sunbathing, drinks from the bar, enjoying the view.
Dinner was delicious, a great selection with bread, salad, rice, potatoes and either chicken and pork.
Now it was time to head to the waters just below Oia and capture some amazing photographs of Santorini and the stunning sunset that it is known for. A great end to a beautiful day.
Skrevet 8. august 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear Guest, We would like to thank you for taking the time to post these comments from your experience. Your support gives us the strength to continue our efforts towards guest’s satisfaction as well as the motivation to come up with new creative ideas. We strive to deliver exceptional and memorable experiences and so naturally we were thrilled to read how pleased you were with this tour. We're truly appreciate your kind words. It's definitely a boost for us every time we hear positive reviews such as this. We hope to have the pleasure of having you back in one of our tours in the near future! Best regards,
Skrevet 19. august 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Smita
2 bidrag
Wonderful santorini
jul. 2019 • Familie
We had a Fantastic experience! Great views and excellent food and service on the boat, we loved it. Highly recommend it.
Skrevet 22. juli 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear Guest, We constantly work on improving our guests’ satisfaction therefore, your feedback helps us to see our product through the eyes of our guests and this is highly valuable to us. Your kind words are highly appreciated and help us stay motivated on our job. Hope to see you again in one of our tours! Best Regards
Skrevet 24. juli 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Ruby K
1 bidrag
Nea Kameni tour
jul. 2019 • Venner
Honestly the tour guide makes or breaks this tour and we had one of the best! His name was dada lol very personable, fun, energetic and overall great!
Skrevet 7. juli 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear Guest, Thank you for your positive and detailed review that gives us strength to work harder; we all really appreciate your kind words. We constantly work on improving our guests’ satisfaction therefore, your feedback helps us to see our product through the eyes of our guests and this is highly valuable to us. Your kind words are highly appreciated and help us stay motivated on our job. Best Regards
Skrevet 13. juli 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Almulla777
Walnut Creek, CA3 bidrag
scam
jul. 2019 • Familie
Don’t even bother . No one picked us up and still waiting for a response to get my money back . I was waiting at a pick up point with 6 more people for same cruise and no one showed up to pick , no one followed up and we went 20 minutes before the time which was 13:15 and we kept waiting for at least 2 hours with kids
DO NOT WASTE TIME book it from Santorini. Local are great and honest .
I tried to call the company listed on TripAdvisor and it was located in Athen and no one picked up the phone DO NOT WASTE YOUR TIME AND MONEY
Skrevet 3. juli 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vassilis M
Dear Guest, Thank you for posting your feedback of your recent tour. Your detailed review helps us to see our product through your eyes. Do have in mind that you failed to show up in designated area and time we have informed you plus our phone numbers do operate 24/7. We hope to have the opportunity of welcoming you back for another tour. Best Regards
Skrevet 24. januar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

milene m
Caen, Frankrike6 bidrag
Superbe croisière !
mai 2019
Une magnifique expérience sous un soleil radieux ! Bravo au guide Dada pour sa bonne humeur ! Ne pas oublier les chaussures de marche pour l'ascension du volcan et la maillot pour se baigner ! Dîner relativement copieux.
Skrevet 5. juni 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear Guest, Thank you for your review! It’s always heartwarming to read such lovely comments and to realize that our guests appreciate the hard work we put into making everyone’s tour special. Your kind words motivate us to continue offering the highest level of services and we truly thank you for that. We really hope to see you soon in one of our tours. Best regards
Skrevet 3. juli 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

duranie
michigan388 bidrag
Rushed and Overrated
aug. 2018
Well, we were very excited to do this trip which took us to the volcano, hot springs, Thirissia and then to watch the sunset. What a disappointment in every way possible. Before I do anything I do my research and take all reviews with a grain of salt. When I do post my reviews, it is the truth and what the expectations were. So here is my review of this trip because it is a pretty popular thing to do on the island, but I want to warn you of what to expect:
1. First stop, the volcano. There are probably 100 people on the ship so it can get pretty crowded and seating is first come first serve. When you get here, you have to pay an entrance fee to be able to go on the volcano which is not included in the cruise price (this is optional). If you opt to do this, you are rushed because of time constraints. If you can't walk fast, and you aren't in shape to make the climb, you will fall behind and you may not get a chance to make it to the top because they will leave you behind.
2. Next stop, the hot springs. Bathing the hot springs is optional, but if you do you have a whole 15 minutes to do so! When they sell you this package, they make it sound like you have a great deal of time. Basically, jump in, swim once, take a photo op, smell like sulfur and get back in!
3. The cruise we went on did not include a meal. Instead one of the stops was to Thirissia which is right across Santorini. This is where you have the opportunity to grab a bite to eat. Well, you have a whole 45 minutes to eat and/or climb the 100+ steps to the top of the island and explore it. Yup, no time, once again rushed. If you do stop to eat, there are a couple of restaurants to serve you. My advice, eat before you go and don't waste your money. Stop here for a drink.
4. Finally, a cruise to Oia and to see the city from the water and then back to Fira to watch the sunset. Yup, 100+ standing on one side trying to get a photo of the sunset. Mind you, they also serve you champagne so that you enjoy the sunset with a glass. One thing, water is choppy, 100+ people, you have to get up and make your way through the narrow path on the boat, which is wet, with champagne. Yup, we didn't take advantage of it because it was so not worth it.
5. Back to Fira Port

Needless to say we very disappointed in the entire trip! You were rushed and you didn't have time to take in anything! My advice to these organizers is to add an extra hour so that we can enjoy ourselves and not be pushed like cattle.

For future travelers, enjoy the sunset from the island or if you can rent your own boat and enjoy these spots. This is a tour I would definitely NOT recommend and I rarely find fault in tours. This was through Pelican Tours.
Skrevet 30. desember 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vassilis M
Dear Guest, Thank you for posting your feedback of your recent tour. Your detailed review helps us to see our product through your eyes. Do have in mind that you failed to show up in designated area and time we have informed you plus our phone numbers do operate 24/7. At the time we drop you off to the port our guide tells you exactly in the place you have to be at 14.00 hrs since cruise leaves at that time. Same applies on the way back to your bus to be on board with us. As far as it concerns dinner that is offered in buffe style and all must wait to get served. last but not least hot springs is an amazing place to visit in Santorini. Also all our customers have sufficient time to see the amazing places of Santorini you visit (Oia - Hot springs - Volcano) plus we have to cover all customers' needs especially in peak season where thousands of customers join the island and we have to serve them the way we know - the professional one. We hope to have the opportunity of welcoming you back for another tour. Best Regards
Skrevet 24. januar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Sylvie C
6 bidrag
Fabuleux
sep. 2018
Nous avons réservé cette croisière pour nos 30 ans de mariage avec des amis au dernier moment , sans trop savoir ce qui nous attendait.Nous n’avons pas été déçu, bien au contraire ,nous avons été ravis et enchantés Nous avons passé une très bonne après-midi et soirée en compagnie d’un équipage à nos petits soins .Le repas était copieux et délicieux. Le coucher de soleil fabuleux avec un membre de l’equipage qui jouait du saxophone .Nous avons eu droit à la musique de Pirates des Caraïbes au moment du hissage des voiles ,un moment fantastique et inoubliable .Nous recommandons cette croisière
Skrevet 9. september 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vassilis M
Dear Guest, We appreciate your comments regarding your cruise in Santorini. It is always a pleasure to receive such a positive feedback. Such comments are very encouraging for all of us and enhance even more our commitment for constant upgrade of our services. Looking forward to see you again in the near future to one of our tours/cruises. Best regards
Skrevet 23. september 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 13
Om operatøren

Ikke ta det fra oss – her er hva andre har å si om denne operatøren.

Av: MTM DMC Ltd - Greece
lottaterracotta
lottaterracotta
00
Oia er nydelig!
Et fantastisk flott sted, selv om det kryr av turister. Her er det så stemningsfullt og koselig, helt spektakulært!