Turer og billetter

Tradisjonell lunsj eller middag med drinker i Mykonos levert av Mykonian Spiti

Tradisjonell lunsj eller middag med drinker i Mykonos

Tradisjonell lunsj eller middag med drinker i Mykonos
4.5
Bestill på forhånd
fra
kr 689,15
per voksen
Bestill nå og betal senere: Hold av plassen din kostnadsfritt med fleksibel bestilling.
Gratis avbestilling
Ikke sikker? Du kan avbestille denne reservasjonen opptil 24 timer i forveien og få en full refusjon.
Øyeblikksbilde fra omvisning
Varighet:
2 t
Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
Henting ved hotellet tilbys
Gruppestørrelse:
9
Billettype:
Mobil
Gratis avbestilling
Om
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 2 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Hva du kan forvente
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 2 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Hva du kan forvente
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 8793P3
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Pickup og avgang fra hotellet eller havnen
  • Lunsj eller middag
  • Vin og raki
  • Hansker, ansiktsmasker og desinfeksjonsmiddel, som tiltak mot COVID-19
Ekskluderinger
  • N / A
Varighet
2 t
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • • Alle klienter blir bedt om å sende sitt foretrukne møtepunkt og sted til klokken 15.00 den forrige datoen, angående henting av den bookede turen eller aktiviteten. Hvis de ikke klarer det, vil selskapet gjøre alt det kan for å finne dem (telefon, e-post osv.), Men det er ikke ansvarlig for at de ikke møter dem. Møtepunkter kan være hvor som helst på øya, og den nødvendige informasjonen er enten navnet på hotellet eller navnet på cruiseskipet de ankommer med. I anledning at de bor i en leilighet, blir klienter bedt om å sende oss et google-kart, et nærliggende hotell eller informasjon som kan hjelpe oss med å finne dem. Eventuell forsinkelse fra klientens vegne (inntil 15 minutter at vi venter på dem) påvirker overføringsplanen og forstyrrer den jevne gjennomføringen av turen / aktiviteten. • For overnatting uten navn, vil selskapet sette det mest praktiske stedet for henting. • For overnattingssteder som befinner seg i et fotgjengerfelt, vil vårt selskap sette best mulig hentepunkt.
  • Flyplasser:
  • Mikonos Airport, Greece
  • Havner:
  • Mykonos New Port, Tourlos 846 00, Greece
  • Mykonos Old Port, Unnamed Road, Mikonos 846 00, Greece
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Barn må være ledsaget av en voksen
  • Vårt firma er ikke ansvarlig for at klienten ikke vises på møtestedet for den bookede turen eller aktiviteten.
  • Lastminute avbestilling av fly eller manglende evne til å gå fra et cruiseskip, er ikke vårt selskaps ansvar, derfor vil eventuelle refusjonsforespørsler på grunn av slike hendelser ikke bli akseptert. Skulle kunden være oppmerksom på en slik endring, blir han / hun bedt om å kommunisere med vårt selskap mer enn 24 timer før turen eller aktiviteten starter, for å diskutere mulig dato eller klokkeslettendring (avhengig av tilgjengelighet) Tilbakebetalinger for siste minutt kanselleringer (opptil 24 timer før turen eller aktiviteten), av en eller annen grunn, vil ikke bli akseptert.
  • Ingen rullestoltilgang
  • De fleste reisende kan delta
  • Fullt harmonisert med retningslinjene fra det greske helsedepartementet og W.H.O., angående beskyttelse mot COVID-19
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 9 reisende
Inkluderinger
  • Pickup og avgang fra hotellet eller havnen
  • Lunsj eller middag
  • Vin og raki
  • Hansker, ansiktsmasker og desinfeksjonsmiddel, som tiltak mot COVID-19
Ekskluderinger
  • N / A
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • • Alle klienter blir bedt om å sende sitt foretrukne møtepunkt og sted til klokken 15.00 den forrige datoen, angående henting av den bookede turen eller aktiviteten. Hvis de ikke klarer det, vil selskapet gjøre alt det kan for å finne dem (telefon, e-post osv.), Men det er ikke ansvarlig for at de ikke møter dem. Møtepunkter kan være hvor som helst på øya, og den nødvendige informasjonen er enten navnet på hotellet eller navnet på cruiseskipet de ankommer med. I anledning at de bor i en leilighet, blir klienter bedt om å sende oss et google-kart, et nærliggende hotell eller informasjon som kan hjelpe oss med å finne dem. Eventuell forsinkelse fra klientens vegne (inntil 15 minutter at vi venter på dem) påvirker overføringsplanen og forstyrrer den jevne gjennomføringen av turen / aktiviteten. • For overnatting uten navn, vil selskapet sette det mest praktiske stedet for henting. • For overnattingssteder som befinner seg i et fotgjengerfelt, vil vårt selskap sette best mulig hentepunkt.
  • Flyplasser:
  • Mikonos Airport, Greece
  • Havner:
  • Mykonos New Port, Tourlos 846 00, Greece
  • Mykonos Old Port, Unnamed Road, Mikonos 846 00, Greece
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Varighet
2 t
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Barn må være ledsaget av en voksen
  • Vårt firma er ikke ansvarlig for at klienten ikke vises på møtestedet for den bookede turen eller aktiviteten.
  • Lastminute avbestilling av fly eller manglende evne til å gå fra et cruiseskip, er ikke vårt selskaps ansvar, derfor vil eventuelle refusjonsforespørsler på grunn av slike hendelser ikke bli akseptert. Skulle kunden være oppmerksom på en slik endring, blir han / hun bedt om å kommunisere med vårt selskap mer enn 24 timer før turen eller aktiviteten starter, for å diskutere mulig dato eller klokkeslettendring (avhengig av tilgjengelighet) Tilbakebetalinger for siste minutt kanselleringer (opptil 24 timer før turen eller aktiviteten), av en eller annen grunn, vil ikke bli akseptert.
  • Ingen rullestoltilgang
  • De fleste reisende kan delta
  • Fullt harmonisert med retningslinjene fra det greske helsedepartementet og W.H.O., angående beskyttelse mot COVID-19
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 9 reisende
Reis trygt under COVID-19
Sist oppdatert: 18. jun. 2020
En beskjed fra Tradisjonell lunsj eller middag med drinker i Mykonos
Hansker er gitt for reisende
Dette kan du forvente under besøket
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
Dette kan du forvente under besøket
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
  • Masker kreves for guider på offentlige områder
  • Utstyr desinfiseres mellom bruk
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
  • Sosial distansering håndheves under hele opplevelsen
  • Ansiktsmasker gitt ut til reisende

4.5
11 anmeldelser
Ypperlig
8
Svært bra
1
Gjennomsnittlig
0
Dårlig
1
Forferdelig
1

Bianca B
1 bidrag
jun. 2022 • Venner
Great time and delicious food. It was nice that they included the transfer from the hotel. I wish there was a little more than just the meal, because I was looking for a tour, but for what it was - traditional lunch with house made wine, it was fabulous!
Skrevet 10. juni 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Jan B
4 bidrag
Absolutely delightful lunch with Christiana, the conversation, cooking tips and the food!! The fresh picked tomato, feta and onion salad was amazing. Her spanakopita was delicious as well as orzo with slow cooked beef. So much food!! And wine of course!!
Skrevet 30. mai 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Jeff S
6 bidrag
This dinner meal was fantastic. If I could give 6 stars I would. The meal was cooked and served by our hostess in her lovely home outside the town. She also provided homemade wines made by her family. After dinner she sat with us to tell us about herself and how she started this business and tell us about the island of Mykonos. Outstanding evening and a must stop if going to Mykonos.
Skrevet 30. september 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Helene T
17 bidrag
Whenwe pulled up we thought we were in the wrong place it was a commercial strip. The owner looked at our reservations and said it was cancelled. She stated “ our secreatary tried to call you yesterday to confirm . My husband showed her no calls from them on his cell phone . She obviously was in the middle of teaching a cooking class we were ok with just being refunded the money and she said NO. We sat us down in a room by ourselves some timid young girl cams in the room dropped off a bunch of food not saying a word to us. Owner did come I the room for literally 2 minutes to talk to us . About 1 hour into the meal the other owner came in with Greek yogurt for dessert and said “ this is our traditional desert “ not a lie. Food good not worth the money we paid. No Greek experience just a very over priced lunch. Oh and the goodie bag... 2 packages of some sort of sesame bread sticks . Can not contest to the cooking classes but the lunch for two is a hard NO!!
Skrevet 24. september 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
orancon
Dear guest. First of all, we would like to thank you for your booking and your participation in our Traditional Lunch at our Mykonian Spiti. We feel sorry that you didn’t enjoy your time at our home and naturally, we look back at your visit, in order to study our mistakes and learn from them. We would like you to know that we accept every constructive criticism from all our guests, whether their feelings are justified or not. However, there is a border between expressing ones distress for not enjoying the activity (which we can totally understand) and expressing bitterness, decorated with provocation, for not getting it your way. Please allow us to share our arguments to your review and to add some extra information, which you ideally left out. - First of all, regarding the Mykonian Spiti, I would like to mention that it is not a commercial strip. It is an actual home, with people living in it. So, by diminishing our home, I would like to point out that you do not show respect to the people living in it. Although you will probably deny it, our intention was to treat you with the utmost respect and to make you feel like it is your home. If we ever fail to match these standards, we are always the first to feel sad about it. - Secondly, you chose to drive by yourself to our home. Kindly note that we did try to reach you in order to arrange your pick-up (we emailed you twice and called your phone that you booked with), but you chose to not reply to us. Kindly note that there is a reason we include the transfer in the package, as we don’t want to risk any delays or any mistake from our guests, trying to find us. We do know that its location is sometimes difficult to reach, so we prefer to transfer all guests ourselves to avoid any misunderstandings. - When you did arrive, the owner did NOT say it was cancelled. As you know very well, you arrived at our home and requested to participate in the 2-hour cooking class that you had booked. At that moment, there was a cooking class going on (the actual 6-hour class). Yet, the host welcomed you as she was supposed to and told you that you hadn’t booked a cooking class, but a traditional lunch. She mentioned that the cooking class which last 6 hours is different than the traditional lunch, which lasts 2 hours. You spoke also to our sales person at our office, which also confirmed that you had not booked the cooking class, but the traditional lunch. When you eventually understood that you had indeed booked for something different that what you had anticipated, you requested a refund, with the excuse that you didn’t want to have the traditional lunch because you had a late breakfast. Naturally, this is not possible as this misunderstanding was not our mistake, all preparations for you participation in the traditional lunch had been made and in any case, it is against our policy, as stated on the platform you had booked. I can’t be sure if your host’s reply was so laconic as you state, but I can assure you that she wasn’t trying to show disrespect. If you were offended in any way by her response or for not accepting your categorical refund request, we do apologize. - The reason you were seated in a separate area, was because there were no other participants in the traditional lunch that day. - Lunch was indeed served to you and thank you for your kind words about its quality. The girl that served you was actually helping out on that day and I agree that she was probably shy, so we apologize if you requested some conversation from her and didn’t get it. - The owner did come in the room but your conversation was not only 2 minutes. She also explained the difference between the 6-hour cooking class and the 2-hour traditional lunch and the conversation could have lasted a bit longer, but it was obvious by then that your attitude wasn’t exactly “impartial”. She returned later on to explain the cooking procedure of the dishes, and again we deny that the information shared was so limited. Therefore we cannot accept your claim: “Not a lie” - Regarding the goodie bag that you profoundly mention, unfortunately, we don’t have evidence of what was in the specific bag, unless you would settle for a general picture of what we give to other participants. We can guarantee however, that WE DO include more gifts in our gift bag, than what you mention. In any case, we will definitely examine the fact that it could be considered as limited by some guests and will make sure we will try to enrich it in the near future. We hope that the above information sets the matter straight. We do hope you enjoyed the rest of your stay in Mykonos and we hope you had a safe journey home.
Skrevet 30. september 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Ana Maria F
Miami6 bidrag
sep. 2018
You will not be disappointed by the warm welcome, and delicious meal, prepared by the lovely hostess.
This is your opportunity to assist and learn the preparation of several Greek dishes. The meeting place is a lovely Mykonian house with the perfect setting for this gathering.

Skrevet 11. desember 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

My husband booked this cooking class for us and it was wonderful! It literally takes place in a Greek family’s home. You learn so much about the island and the culture. You also learn how to make authentic Greek food. Both of the ladies who run it are great. It was such an unforgettable experience!
Skrevet 29. september 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Mark Z
9 bidrag
aug. 2018
Don't miss this hidden gem on the island of Mykonos. Teta, your host and chef extrodinare, weaves many stories about Myconian culture into the cooking lessons making you feel like a "local" by the end of the night. The food was superb and our kids loved the 5 hours we were able to spend in Teta's home. (Spiti means home in Greek). For the price this is the best meal in Mykonos and finishes in plenty of time to make the party in Paradise Beach.
Skrevet 8. august 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

MaureenKa722
Vestal, NY50 bidrag
jun. 2018 • Venner
The food was delicious and the owner's cousin was very friendly. What we expected was a traditional dinner is a Mykonos family's home. Instead it was a commercial property behind a restaurant. It was not their home. As soon as we arrived they served our food immediately then the owner kept leaving for 15-20 minutes at a time. Her cousin was nice and stayed and talked to us. The owner would come back for a few minutes then leave again. As soon as we were done, they let us know it was time to go. There were 13 people in our group. They had a little "thank you" gift supposedly for each person. Instead of giving everyone their "gift" on their way out, she handed me a pile of bags. I only realized after we were on the bus heading back to our hotel that there were only 10. Felt very rushed and not at all the cozy, family experience we thought we were getting. I bring groups of people to Greece every year or two. I think we'll pass on this one next time.
Skrevet 11. juli 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Louisy R
4 bidrag
jun. 2018 • Venner
After a long flight in from the US to Athens and then another hectic flight to Mykonos, we just wanted to relax for the evening. Dinner at the Mykonian Spiti was the perfect way to unwind and enjoy some amazing Greek food. They picked us up and dropped us off at our hotel so we didn't have to do anything. The host has a beautiful and comfortable home and makes you feel like you are family as soon as you walk in the door. This was by far the best meal we had in Greece.
Skrevet 24. juni 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

nityoah
Mumbai (Bombay), India33 bidrag
mai 2018 • Par
it was indeed a wonderful experience for us to join Tretta and her students for an authentic Greek Dinner with wine. we being vegetarians we were served-spinach risotto which was just oossm, spinach and fetta cheese flaky pie which had all the flavours in it, Greek Salad with fetta cheese,stuffed tomatoes with rice stiffing, red and white wine, zatzhki was flavourful and bread .. this was an ooossm dinner to remember. she also runs Greek cuisine cooking classes. please a must visit when in MYKONOS.
Skrevet 12. juni 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 11
Vanlige spørsmål om Tradisjonell lunsj eller middag med drinker i Mykonos

Priser i Tradisjonell lunsj eller middag med drinker i Mykonos starter fra kr 687,71. Oppdag og bestill Tradisjonell lunsj eller middag med drinker i Mykonos på Tripadvisor

Mykonian Spiti er vert for Tradisjonell lunsj eller middag med drinker i Mykonos. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Mykonian Spiti på Tripadvisor. Oppdag og bestill Tradisjonell lunsj eller middag med drinker i Mykonos på Tripadvisor