Platinum Transfer

Platinum Transfer anmeldelser, Punta Cana

Platinum Transfer
4.5
Mandag
09:00 - 18:00
Tirsdag
09:00 - 18:00
Onsdag
09:00 - 18:00
Torsdag
09:00 - 18:00
Fredag
09:00 - 18:00
Lørdag
09:00 - 13:00
Om
Foreslått varighet
Mer enn 3 timer
Foreslå endringer for å forbedre det vi viser.
Forbedre denne oppføringen
Hva er Travellers' Choice?
Tripadvisor gir ut Travellers' Choice-priser til overnattingssteder, attraksjoner og restauranter som konsekvent får gode anmeldelser fra reisende og er rangert i de øverste 10 % av steder på Tripadvisor.
Turer og billetter
Området
Adresse

4.5
117 anmeldelser
Ypperlig
97
Svært bra
3
Gjennomsnittlig
4
Dårlig
6
Forferdelig
7

Disse anmeldelsene oversettes automatisk fra engelsk.
Denne tjenesten kan inneholde oversettelser levert av Google. Google fraskriver seg alle garantier, uttrykte eller underforståtte, knyttet til oversettelser, inkludert alle garantier for nøyaktighet, pålitelighet og eventuelle implisitte garantier for salgbarhet, egnethet for et bestemt formål og beskyttelse mot forfalskninger.

Amy K
Dagenham, UK32 bidrag
Fornøyde kunder :-)
jan. 2020 • Par
God service, vi gjorde tre private overføringer med dem, og de var alltid til rett tid eller tidlig. God pris, vil absolutt anbefale alle som leter etter en god avtale.
Google
Skrevet 14. februar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CharlesM0517
Thanks pot or traveler comment. We are very grateful for your comment, we look forward to your return very soon
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Janet-Charles
Crawley, UK80 bidrag
Må gjøre ekskursjon
okt. 2019 • Par
Saona Island - Dette er den ekskursjonen vi gjør hver gang vi besøker Punta Cana - så gøy!
En hel dagstur, men verdt pengene.
Vi booket gjennom Viator med Platinum Transfer - vår agent Carlos Marcelo, som var veldig vennlig og hjelpsom holdt kontakten med meg gjennom WhatsApp om vår hentetid osv.
Vi ble hentet fra hotellet vårt rundt syv. 15.00, etter et par bussbørs ble vi fraktet til en liten fiskerlandsby - så gikk vi ombord på en
Katamaran for en rolig morsom tur over de blå karibiske havene, hvor vi kunne slappe av eller danse til karibisk musikk mens vi drikker mye rom og cola!
Vi stoppet like etter halvveis på en trygg sandbank, midt i havet, hvor vi svømte i det klare krystallklare vannet.
Da vi endelig ankom Saona Island - en vakker nasjonalpark / strand (selv om det er litt turist), tilbrakte vi et par timer på å nyte en BBQ, mer drikke, svømme i krystallvannet og slappe av på solsengene.
Hjemme bundet - vi gikk ombord på en hurtigbåt for en spennende rask reise tilbake over havet.
Når vi kom tilbake til fiskeviltet, måtte vi vente en halvtime på vår retur for å hente buss, som tok oss tilbake til hotellet vårt rundt 6. 30.00 etter en fantastisk dag.
Google
Skrevet 24. oktober 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CharlesM0517
Hi Janet Of the best excursions, travel to Saona Island. It really is a magical place, it makes us very happy to know that our land makes them so happy and they can keep so many unforgettable moments, we look forward to your prompt visit to continue knowing magical places
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Tracy K
Wellington, OH5 bidrag
Forferdelig personale, men vakker øy
des. 2018
Personalet på båten var frekk og ga oss hatter for så å komme og fortelle oss at de er i bytte for tips. Jeg ga min tilbake. Det var flere ansatte som la seg rundt på telefonene sine. Katamaranrittet tok evig tid. . . vi gikk så sakte, jeg tror bare for å drepe tiden før vi kom til øya. Maten der var god og naturen var fantastisk, men personalet forferdelig.
Google
Skrevet 13. oktober 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Tracy K
Wellington, OH5 bidrag
Flotte steder og utmerket stab
des. 2018
Vi besøkte La Romana, og det var vakkert. Chavon-elven-turen var hele ti minutter da vi tilfeldigvis passerte den. Vi var på katamaran noen timer, snorklet og drakk rom, noe som var fantastisk. Catalina Island var vakker og ville elske å reise tilbake dit igjen!
Google
Skrevet 13. oktober 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CharlesM0517
HI Elijahs Thanks for your comment. One of the most impressive tourist paradise is La Romasna- Rio Chavon. Its crystal clear waters and the pleasant hungry that is lived in it is spectacular. We are pleased to know that we made your trip enjoyable
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Tracy K
Wellington, OH5 bidrag
Ikke veldig gøy
nov. 2018
Vi ankom og skulle sykle på ATV-ene, men de hadde bare to og to andre som ville sykle på dem, så vi fikk sanddynen. Vi gikk aldri fort i det hele tatt. En av sanddyngene brøt stadig ned og bremset oss alle ned. Vi ble bombardert med barn som ga oss ting langs ruten og ba om penger. Stranden vi stoppet ved var vakker, men det var så mange kjøpmenn.
Google
Skrevet 13. oktober 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Seiya Fujii
1 bidrag
Så fin støtte
sep. 2019 • Venner
Jeg brukte denne fiskemåten. Unødvendig å si, touaren var så fin. Men denne campany-tjenesten var også så fin.
På dagen fising, kunne vi ikke gå et sted hvor vi møttes på tiden, så vi var så nuues og bekymret. Men, Carlos Carloso fra dette campany hjalp oss vennlig slik at vi kunne delta på denne touaren.
Så hvis du velger en tur, vil jeg anbefale deg å velge denne touaren.
Ha en fin ferie og hyggelig fising-dag med denne touaren!
Google
Skrevet 16. september 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CharlesM0517
Muchas gracias por tu comentario, nos alegra saber que nuestros servicios fueron de tu total agrado. Esperamos verlo pronto
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Daniel P
2 bidrag
Flott tur hvis du vil vite om historien
Sjåføren vår Maximo Antonio Payano han sørget for at vi hadde alt vi trengte det, han ga oss viktig informasjon gjennom hele veien til Santo Domingo, denne turen er mest for å se de viktige områdene i gamlebyen i Santo Domingo.
Google
Skrevet 29. juli 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CharlesM0517
Thank you very much for your comment Our drivers are at your disposal to make your trip more comfortable cultural and pleasant, we hope that in your next visit we are in your plans. thank you very much
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Guillermo
Dubai, De forente arabiske emirater2 bidrag
Venter fortsatt ...
mar. 2019 • Familie
Jeg hadde ikke en god opplevelse. Jeg forhåndsbetalt online (rundtur), og jeg gikk med billetten til min reservasjon. De viste ikke opp da jeg kom, og det var umulig å kontakte dem ved hjelp av det lokale nummeret på billetten. . . Ingen på flyplassen kunne informere meg. Jeg tok en taxi til hotellet og sjåføren sier at "kanskje" skyttelfirmaet vil refundere Taxi-kostnaden. Til slutt kontaktet jeg skyttelbedriften neste dag, og damen sa at de vil refundere halvparten av billetten min, og vi ble enige om transport-hotellet - flyplassen. Kreditten skulle vises kort i kredittkortet mitt.
Min retur til flyplassen gikk bra, til tiden. . . Men i dag 3 måneder senere på turen venter jeg fortsatt på refusjonen. . . . : (: (
Forslag: IKKE FORBUD - BETALE ONLINE. Mye bedre hvis du gjør ditt arrangement på stedet ved ankomst.
Google
Skrevet 6. juni 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CharlesM0517
Good afternoon Guillermo, we apologize, we request your refund to viator immediately you contact us, we do not know why viator has not made your refund, but as a compensation for the long waiting time we have processed the refund of 100% of your payment, although we have made your exit transfer. We hope you can reconsider your opinion about us
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Familieferie
mai 2019 • Familie
Praktisk og rask. Ingen problemer og til tide. De holdt kontakt for å holde meg oppdatert med plukke opp ganger og alle representanter var veldig hjelpsomme og profesjonelle. Definitivt anbefale å bruke denne tjenesten.
Google
Skrevet 1. juni 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CharlesM0517
Hello Daydres Thanks for your comment. It makes us happy to know that our client has the professionalism of our entire team, we are very committed to each person who gives us their trust and believes in us.
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Fieri20
1 bidrag
Profesjonell!
mai 2019 • Familie
Flott opplevelse! Føreren var rask og profesjonell! Rundtur overføring fra flyplassen til feriestedet! Veldig lett å komme i kontakt med og forståelse! Jeg vil anbefale dem til alle!
Google
Skrevet 30. mai 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CharlesM0517
Hi Phillip Thanks for your comment. Our drivers are trained and committed to make any transfer with the quality they deserve. We await your prompt
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 34
Er det noe som mangler eller er unøyaktig?
Foreslå endringer for å forbedre det vi viser.
Forbedre denne oppføringen