Madame Tussauds London

Madame Tussauds London anmeldelser

Madame Tussauds London
4
10:00–16:00
Mandag
10:00 - 16:00
Tirsdag
10:00 - 16:00
Onsdag
10:00 - 16:00
Torsdag
10:00 - 16:00
Fredag
10:00 - 16:00
Lørdag
10:00 - 16:00
Søndag
10:00 - 16:00
Om
Foreslått varighet
2-3 timer
Foreslå endringer for å forbedre det vi viser.
Forbedre denne oppføringen
Inngangsbilletter
fra NOK 377.12
Alt du trenger å gjøre, er å komme deg til inngangsdøren.
Hva er Travellers' Choice?
Tripadvisor gir ut Travellers' Choice-priser til overnattingssteder, attraksjoner og restauranter som konsekvent får gode anmeldelser fra reisende og er rangert i de øverste 10 % av steder på Tripadvisor.
De beste måtene å oppleve Madame Tussauds London på
Området
Adresse
Slik kommer du deg dit
  • Baker St • 2 min gange
  • Regent's Park • 8 min gange

4.0
31 263 anmeldelser
Ypperlig
12 257
Svært bra
9 753
Gjennomsnittlig
5 370
Dårlig
2 100
Forferdelig
1 788

Bigmc1977
Ålgård, Norge464 bidrag
feb. 2020 • Familie
Litt merkelig konsept, samtidig som det er fascinerende. Bra gjennomført, fin flyt gjennom de ulike avdelingene. Vi booket en duo billett som inneholdt London Eye+Madam Tussauds. Anbefalt om du tenker å besøke begge. Sparer litt på det.
Skrevet 3. mars 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hello, Thank you for taking the time to leave us feedback on your recent visit. We're so glad to hear that you were able to buy a combination ticket and this meant you were able to visit the London Eye as well! We're very delighted to hear that you had a fantastic visit, and we hoep to welcome you back soon! Kind regards, Guest Experience Team
Skrevet 4. mars 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Solveig
Stavanger, Norge8 bidrag
feb. 2020 • Par
Startet med å stå en time i kø for å komme inn da de tvinger alle til å ta bilder som du senere kan kjøpe til en helt syk pris! Gjennom hele bygget har de satt opp stasjoner der du kan kjøpe div ting eller kjøpe bilder som blir tatt i ny og ne. Vi så nesten ingen kjendiser, bare andre turister da det er så sykt mye folk. Gir to stjerner i steden for en da figurene var ganske kule og noen så veldig ekte ut, samt toget som kommer i midten var kjekt. Hadde ikke besøkt det igjen.
Skrevet 15. februar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear Solveeig, We appreciate you taking the time and trouble to share your thoughts as we always consider any feedback that helps us to improve the service we provide for our guests. We’re disappointed to read that you were unhappy with your visit to Madame Tussauds London and would welcome the opportunity to discuss your feedback in more detail. Please do not hesitate to contact us at guest.experience@madame-tussauds.com. Kind regards, Guest Experience Team Madame Tussauds London.
Skrevet 16. februar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Bodil19
Raufoss, Norge3 bidrag
des. 2019 • Par
Er du i London og har mulighet til å dra på besøk hit så bør du absolutt gjøre det. Mye å se å fantastiske voks dukker. Supert.
Skrevet 9. desember 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear Bodil19, Thank you fort taking the time to leave us your amazing feedback on TripAdvisor! We're thrilled that you had such a wonderful visit, and that you recommend us so highly! We hope you will visit us again in the future for more famous fun posing with the stars! Kind regards, Kirsten - Guest Experience Team, Madame Tussauds London
Skrevet 11. desember 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Madelen J
Jessheim, Norge78 bidrag
des. 2019 • Par
Vi reiste hit, visste det koster ganske mye men ble positivt overrasket. 2 timer i kø på vei inn, det du ser på gata er bare en liten del av det. Anbefaler å bestille biletter på forhånd. Det første rommet du kommer inn i kjenner man at "oj, var dette verdt det?" Men det blir bedre. Vi tok også en "royal afternoon tea" der inne for et lite avbrekk. Veldig god mat og treats. Kjempe fornøyde med "joyriden" og 4D filmen. Men hadde ikke hatt med småbarn hit.
Skrevet 3. desember 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear 340madelenj, Thank you for taking the time to leave us your great feedback on TripAdvisor! We're delighted that you enjoyed your visit and that we exceeded your expectations! We are also very pleased to hear that you enjoyed your tea with the Queen, as well as our other immersive experiences. We are sorry to hear that you had to queue for so long to get in - we are a very popular attraction and so despite our staffs' best efforts to get guests into the building as quickly as possible, we can experience queues during peak times, so we advise that guests book their tickets in advance online. Not only does this save time queuing, but our tickets are often cheaper purchased in advance! We would love the opportunity to welcome you back to Madame Tussauds London for more amazing photo opportunities and unique experiences in the future! Kind regards, Kirsten - Guest Experience Team, Madame Tussauds London
Skrevet 4. desember 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Dan Tapus
Oslo, Norge29 bidrag
Endelig ble den krysset av på listen! Fin og hyggelig tur gjennom fantastisk håndarbeid i kjente fjes og filmer gjenskapt i voksduker.

Tok standard turen og det var nok med folk og til tider kø for å ta bilde med dukkene. Dette må en regne med når det er såpass populært å komme hit.

Det var 4D fremvisning av Avengers animasjon som var kul å få med. For meg var Alien og Star Wars konseptet de beste opplevelsene. Og historien om London.

Kanskje en ide at man får foto inkludert i prisen? Men ser at dette er blitt en pengemaskin.
Jeg opplevde betjeningen som hjelpsomme og hyggelige.
Konseptet var bra og historiene bygger oppunder fra fortid til nåtiden, og en får møte endel kjente karakterer underveis. (Dog savner jeg Pamela Anderson 😉🙌🏽)

Alt i alt anbefaler jeg å dra hit å oppleve dette unike håndverket.
Skrevet 14. november 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear tapus666, Thank you for providing us with a four star review and we are pleased you enjoyed so many aspects of the attraction. We listen to all kinds of feedback and take them into consideration as we use this feedback to not only help to improve the attraction but the service we provide as well. We would love to welcome you back for more in the near future, Kind regards, Guest Experience Team Madame Tussauds London.
Skrevet 15. november 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

AST81
Tønsberg, Norge226 bidrag
nov. 2019
Det er 3. gangen jeg er her, mens det var første gangen for min kamerat og hans sønn. Ja, det er voksfigurer av kjente personer, men det er hva DU gjør det til. Lat som om du har en samtale eller bli like skremt eller vær like tøff som voksfiguren. Man får en liten kjøretur der du får informasjon om historien til London og det nye for meg var at du kunne kjøpe billetter til en rundtur om morderne i London også. Nå var sønnen vi hadde med for ung, så kanskje neste gang. Anbefales :)
Skrevet 11. november 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear AST81, Thank you for taking the time to leave us your great feedback on TripAdvisor. We are very happy to hear that all three of you enjoyed your visit, and that you had fun posing with our incredibly life-like celebrities in their immersive settings! We are glad you enjoyed our Spirit of London taxi ride through London's history too. During your visit, we may still have been running our 'Tales From the Chamber' theatrical experience, which was a Halloween-exclusive journey through the most gruesome murder stories from the Chamber of Horrors, that used to be based in the basement of Madame Tussauds London. This experience had a recommended minimum age of 15 years, but we are now running our Sherlock Holmes Experience in its place again, which has a lower recommended age, but which may not be suitable for young children. We would love to welcome you back to Madame Tussauds London again in the future for more fun in the spotlight! Kind regards, Kirsten - Guest Experience Team
Skrevet 12. november 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Dag Atle M
Trondheim, Norge22 bidrag
okt. 2019
En tur hit er obligatorisk minst én gang når man ferierer i London. Man skal dog være obs på at dette er en turist- og pengemaskin. Legg i litt ekstra for Fast Track-billetter kan være verdt det om man vil unngå timesvis i kø utenfor. Skal ikke klandre dem for å være populære, men du må nok også ha tålmodighet innenfor dørene hvis du ønsker å ta bilde med enkelte av dukkene, og de mest populære er det selvsagt laget egne køer for. Voksdukkene er imponerende godt laget, til tider skummelt realistiske, og de alene er verdt turen.
Desverre litt trist at Sherlock Holmes- og Jack the Ripper-turene er gjemt bak en ekstra betaling, dette burde vært med i billetten når man først er innenfor. Det er også mange andre stasjoner å bruke pengene sine på, 20-30 pund for proffe bilder (man egentlig kan ta med telefonen gratis), så man føler at man presses for å bruke litt mer penger hvert steg på veien.
Absolutt verdt turen bare for å krysse den av bucket-listen og en helt grei totalopplevelse, men det holder med en tur.
Skrevet 28. oktober 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear DagAtle, Thank you for taking the time to leave us your feedback on TripAdvisor. We are glad that overall you enjoyed your visit with us, and that you appreciated the amazing artistry of our wax figures - it takes between 3 to 4 months of hard work and over 200 head measurements to make them absolutely perfect, so we are pleased our artists' efforts have paid off! We are concerned to hear that you feel that guests are pressured into spending money inside the attraction, such as on photos. We offer professional photo opportunities near some of our most popular figures so that everyone has the opportunity to capture an amazing moment in the spotlight in turn. Our photographers will take photos of guests at these points, but guests are not obliged to purchase them, and are completely free to take their own photos too. We are sorry that you feel that our theatrical experiences (currently 'Tales From the Chamber' from 19/10/2019 to 3/11/2019) should not be separately ticketed. These theatrical experiences have high production values, incredible theming, and a whole host of incredible actors, but are not necessarily to everyone's taste or suitable for all guests, so we feel the additional cost is justified. If you would like to discuss your visit further, and ways in which we could improve, please contact us at: guest.experience@madame-tussauds.com. Kind regards, Kirsten - Guest Experience Team
Skrevet 29. oktober 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Kevin H
Melhus, Norge2 bidrag
okt. 2019 • Par
Ansatte var sure og kjeftet på gjestene sine. Servicen som de ansatte ga var utrolig dårlig da de bare kjeftet på oss.
Skrevet 9. oktober 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear Kevin-Holthe, Thank you for leaving us your feedback on TripAdvisor - here at Madame Tussauds London we take all feedback seriously, as it is vital in our efforts to continue to improve our guest experience. We are concerned to hear that you had such a negative experience with our staff. We take pride in our friendly staff, as they are trained to treat guests with the utmost of respect and courtesy, so we are very disappointed to hear that this was not your experience. If you would like to help us in improving the experience for our guests, please do feel free to contact us at guest.experience@madame-tussauds.com. We are always keen to receive as much feedback as possible. Despite your concerns regarding our staff, we do hope you were able to enjoy aspects of your visit. Kind regards, Kirsten
Skrevet 10. oktober 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Ja70fo
Ski, Norge17 bidrag
okt. 2019 • Familie
Fin utstilling og moderat med kø i høstferien.
Trekk for unødvendig høy musikk gjennom hele utstillingen.
Skrevet 2. oktober 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear Ja70fo, Thank you for taking the time to leave us your feedback from your recent visit to Madame Tussauds London. We are delighted that overall you enjoyed your time with us, and hope that you were able to make many magical memories with our celebrities on the red carpet! We are disappointed to hear that you felt that the music was too loud, and we hope that it did not have too negative of an impact on your experience. If you would like to discuss your visit with us further, and ways in which we can improve, please feel free to contact us at: guest.experience@madame-tussauds.com. We would love the opportunity to welcome you back to Madame Tussauds London again in the future for even more famous fun! Kind regards, Kirsten
Skrevet 3. oktober 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Dina Jeanette O
Blaker, Norge15 bidrag
sep. 2019 • Par
Mye folk men veldig bra 😊 køene var helt sinnsyk lange køer men veldig flinke personale og mye morro å se
Skrevet 30. september 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear Dina Jeanette O, Thank you for taking the time to leave us your feedback on TripAdvisor - we really appreciate all feedback, as it helps us to improve our guest experience! We are happy to hear that you had a great time, and are very glad to hear that you had positive interactions with our staff - our staff are trained to treat guests with the utmost of courtesy and respect, so we are delighted that you were able to experience this! We are disappointed to hear that the queues were long during your visit, and we do hope that this did not impact too negatively on your visit. We highly recommend that guests book their tickets online in advance, as this not only potentially saves them money, but it also allows them to choose a 15-minute arrival time-slot, which keeps their wait time to a minimum. We hope to welcome you back to Madame Tussauds London again in the future! Kind regards, Kirsten - Guest Experience Team, Madame Tussauds London
Skrevet 30. september 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 3 158
Er det noe som mangler eller er unøyaktig?
Foreslå endringer for å forbedre det vi viser.
Forbedre denne oppføringen
Vanlige spørsmål om Madame Tussauds London

Madame Tussauds London er åpen:
  • Søn - Lør 10:00 - 16:00
Kjøp billetter på forhånd på Tripadvisor. Hvis du bestiller med Tripadvisor, kan du avbestille minst 24 timer før startdatoen for turen for å få full refusjon.

Inngangspriser til Madame Tussauds London kan variere. Inngangspriser koster for øyeblikket kr 368,76, mens populære omvisninger starter på omtrent kr 362,71 per person. Se alle 18 billetter og turer i Madame Tussauds London på Tripadvisor

Madame Tussauds London kan være fullpakket, så vi anbefaler å bestille e-billetter på forhånd for å sikre deg en plass. Hvis du bestiller med Tripadvisor, kan du avbestille minst 24 timer før startdagen for turen for å få full refusjon. Se alle 18 billetter og turer i Madame Tussauds London på Tripadvisor



Restauranter i nærheten av Madame Tussauds London: Se alle restauranter i nærheten av Madame Tussauds London på Tripadvisor