Bevere Gallery

Bevere Gallery anmeldelser, Worcester

Bevere Gallery
4.5
10:30–17:00
Tirsdag
10:30 - 17:00
Onsdag
10:30 - 17:00
Torsdag
10:30 - 17:00
Fredag
10:30 - 17:00
Lørdag
10:30 - 17:00
Søndag
10:30 - 17:00

4.5
49 anmeldelser
Ypperlig
30
Svært bra
14
Gjennomsnittlig
4
Dårlig
1
Forferdelig
0

Disse anmeldelsene oversettes automatisk fra engelsk.

Paul B
Birmingham, UK298 bidrag
Ny utendørs skulpturer område
mai 2014 • Par
Jeg kom tilbake til bevere sist lørdag, hovedsakelig til lunsj, men også for å se utendørs skulpturer og sammenlign priser med andre gallerier. Jeg ble overrasket over å se et nytt, men mindre skulptur hage. Opprinnelig i hagen til den vakre hus ved siden av Gallery, er det nå ved siden av galleriet i en interessant, men mindre skogsområde. Kunstverkene er varierte og pent plassert blant trærne og underskog. Prisene er fortsatt svært høy, men jeg forventer at dette er på grunn av bevere's mark opp på artist's pris. Jeg vet at jeg kan få lignende biter andre steder på 60 % av sin pris. Ikke bry deg om, jeg likte å se skulpturene og det ga meg noen ideer for min egen hage.

Innsiden galleri har noen enestående biter av keramikk av en velkjent keramikere, som har etablert seg de siste årene som håndverkere keramikere, anerkjent av CPA i London. bitene er kyndig vises men igjen er dyrt sammenlignet med andre kompetanse gallerier lokalt og nasjonalt. Bildene og utskrifter som pryder veggene er ikke så spennende og er mindre kjent malere og printmakers. Jeg skjønner at dette er virkelig et galleri for de beste i keramikk.

Når det gjelder lunsj - enestående! Min hustru og jeg satt i hagen og nøt den vakkert vær, mens vi var gjennomføres galant servert til en frisk salat med hjemmelaget rødbeter og bukker ost quiche. Ingen vin her, så vi slo oss ned for lemonade og brusende vann. Måltidene var like under £8 hver, som vi trodde var rimelig for hjemmelaget mat av høy kvalitet.

Hvis du har lyst på en nydelig hjemmelaget og velsmakende salat lunsj i en inspirerende og attraktivt, lite galleri for så å besøke bevere i sommer. Dessverre har de ikke er åpen på en søndag - overraskende virkelig!!
Language Weaver
Skrevet 19. mai 2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Helen R
Shropshire, UK157 bidrag
Kunst- og mat
mar. 2014 • Par
Torsdag vi våknet til solskinn og dro mot Worcester. Vi stoppet på bevere galleri der vi nøt å se samtidskunst laget av kunstnere fra fjern og nær. Du har også mulighet til å kjøpe den fungerer og spre kostnadene ved enkel månedlige utbetalinger som er en flott måte å investere og egen noe vakkert. Vi spiste en deilig lunsj der, noe som var av høy standard med hjemmelagde retter. Tabellen tilbys av svært vennlige, effektive og hjelpsomme personale. For en flott tur ut, "takk" til alle ansatte vi møtte.
Language Weaver
Skrevet 1. april 2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

daveos1
Macclesfield, UK56 bidrag
Fantastisk Galleri og Kafé
mar. 2014 • Par
Vi stoppet for en kaffe og kake og å se rundt Galleriet, mye å se veldig vennlig og kunnskapsrik personale og kafeen er utmerket. Jeg vil anbefale et besøk hvis du passerer.
David og isdanserne Jayne
Language Weaver
Skrevet 21. mars 2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

776Charlie
Cardiff, UK1 bidrag
Vakkert sted å besøke
des. 2013 • Par
Galleriet ser ganske små på første glimt. Det er imidlertid så godt satt opp og hopp med hverandre, mangfoldet i arbeidet her er også flott, hvis du er en entusiast keramikk det er stedet å være, det finnes en kafé som gjør en god kaffe og du kan velge å sitte innendørs eller utendørs med bilder eller illustrasjoner til å vise enten !
Language Weaver
Skrevet 14. januar 2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

newmrsh
uk-worcestershire220 bidrag
Veldig søt!
sep. 2013 • Venner
Møtte en venn for kaffe her forrige uke og hadde lunsj - hjemmelaget jakke spuds bare herlig - kanne med te for 2 -hatt en kake litt dyrt side - kanskje et tilbud på kaffe og en kake eller halv pris kake og en hovedrett noe for å tiltrekke meg tilbake, så jeg ville ikke tenkt meg å dra tilbake det virkelig. Rent og ryddig vakker å sitte ute, de ansatte er veldig vennlige, godta kortet maskiner som er flott - alle veldig hyggelig.
Language Weaver
Skrevet 29. september 2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Many thanks for your compliments I am pleased that you enjoyed your visit and had a lovely lunch! I am disapointed that you felt the cake was pricey; we do give good portions (I always feel if you are going to treat yourself to cake you need a good slice!) and they are all homemade. I will bear your 'offer' suggestion in mind though, thank you. Hopefully we will see you again and perhaps we can tempt you to try a slice?
Skrevet 2. oktober 2013
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Doobles61
93 bidrag
Annet
aug. 2013 • Par
Det er en god jobb som det er et tegn fra veien, ellers vil du aldri ville vite at dette stedet eksistert.

Jeg har vært her tre ganger nå, men finner du den, mens det er vennlig nok er det en smule strenge og mangler som innbydende, koselig og avslappende atmosfære du ønsker når du nyter en kaffe.

Ingen betenkeligheter på kaffe/te, det er god kvalitet og damping, jeg bare vil være i stand til å "chill out" litt mer.
Language Weaver
Skrevet 17. august 2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Many thanks for taking time to write about your visit I am pleased to hear that our staff were friendly and the coffee good. I am disappointed that you found the atmosphere lacking and austere though. We are hoping to be able to play some light music in the cafe soon which you may feel will make a difference. We refurbished the cafe last January in a modern, light, clean and minimal style - which has largely been well received. We know that we cannot please everyone and I am sorry that you felt strongly enough that you needed to report it here. Hopefully you will choose to visit us again when I would be more than happy to offer you a complimentary coffee and chat through your comments in person.
Skrevet 30. august 2013
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Begrenset meny
des. 2012
Svært begrenset meny og de ønsket å belaste ekstra for liten budsjettendring bestillingen på grunn av denne som ikke få meg til å like oss til hva som kunne ha vært en vanlig stopp utenfor..slik kommer ikke til å besøke det igjen.
Language Weaver
Skrevet 7. april 2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
I am very sorry to hear or your disappointed visit and that you found our menu limited....we cook everything fresh in our own kitchen daily and aim to have three 'specials' a day in addition to our standard menu where there are always at least 8 other items to choose from. I'm not sure what 'extras' you were charged for, as we took 'extras' off the menu around March. Needless to say we don't like unhappy customers, if you decide to give us another go please do ask for me on your next visit and you can discuss with me personally any further comments.
Skrevet 24. mai 2013
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

gtrot
Worcester, UK275 bidrag
Kunst og River Walk
mai 2012 • Familie
sporadiske skulptur viser i hagen. Se på nettsiden for å se hva samlingene kan være på skjermen samt deres vanlige kunstnere. Etter at Gallery kan du gå gjennom til en elv Severn gange ( tillatelse til å la bilen stå ville være nødvendig) som ikke er altfor gjørmete
Language Weaver
Skrevet 6. november 2012
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

olgaworcester
Worcester, UK137 bidrag
En skjult perle
okt. 2012 • Venner
Vel verdt et besøk på nordsiden av Worcester. Fin cafe og interessant kunst/keramikk til kjøp i alle prisklasser
Language Weaver
Skrevet 19. oktober 2012
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Er det noe som mangler eller er unøyaktig?
Foreslå endringer for å forbedre det vi viser.
Forbedre denne oppføringen
Vanlige spørsmål om Bevere Gallery