Ile Saint-Honorat
Ile Saint-Honorat
4.5
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

De beste måtene å oppleve Ile Saint-Honorat og attraksjoner i nærheten på


Vi sjekker anmeldelser.
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
4.5
323 anmeldelser
Ypperlig
227
Svært bra
78
Gjennomsnittlig
15
Dårlig
2
Forferdelig
1

Disse anmeldelsene oversettes automatisk fra engelsk.
Denne tjenesten kan inneholde oversettelser levert av Google. Google fraskriver seg alle garantier, uttrykte eller underforståtte, knyttet til oversettelser, inkludert alle garantier for nøyaktighet, pålitelighet og eventuelle implisitte garantier for salgbarhet, egnethet for et bestemt formål og beskyttelse mot forfalskninger.

Ellen Alice H
13 bidrag
jul. 2016 • Familie
Vi reiste til øya i en sightseeingbåt fra Cannes. Turen tok ca.15 min. Denne øya har historie fra år 410. Det er mulighet å gå rundt hele øya i en gangsti som fører til munkeklosteret. Vi brukte ca. 1 time. Mye å se av gamle kapeller og kanoner fra Napoleonstiden. Munkeklosteret er vakkert, som i dag beboes av 21 munker. Det er en egen butikk hvor en kan kjøpe vin fra druene på øya. I tillegg selges det såpe, syltetøy, likør og suvenirer mm. Anbefaler å gå helt opp på fortet. Da får en panorama utsikt over hele øya. Det er også en restaurant på øya. Må oppleves!
Skrevet 11. september 2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Gletne
Kristiansand, Norge36 bidrag
sep. 2015 • Venner
Dette stedet som har historie tilbake til år 410 må bare oppleves. Vi kjørte til stedet i egen båt, liten intim oppankring i betjent havn, passer for båter under 27 - 30 fot, gangveier rundt øya fører deg til munkeklostre som i dag bebos av 21 munker , produksjon av vin , såpe, likør m.m. Selges på stedet, etter besøket la vi ut anker på utsiden sammen med hundretalls til dels gedigne båter, badet, men kloster og ruin av fort må sees,
Skrevet 25. september 2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Carol C
36 bidrag
jul. 2023 • Par
Vakker liten øy som det er mulig å gå rundt ganske enkelt på omtrent en time. Kystlinjen er ganske steinete, men det er mulig å få tilgang til havet (bruk strandsko). Bygningene er interessante og varierer fra gamle kapeller til en WW2-bunker. Vi gikk inn i klosterkirken som var ganske streng. Det er en dyr restaurant i nærheten av landing og en take away kafé like bak den, og det er treseter under trær i nærheten for piknik. Øya har en fantastisk følelse, og siden mye av den runde turen er i skyggen av trær, er det et bra sted å gå på en veldig varm dag. Det er ingen søppelkasser på øya og du blir bedt om å ta med alt søppel hjem. Jeg må si at til tross for antallet mennesker som ankom øya, så jeg ikke noe søppel som var hjertevarmende (selv om jeg oppdaget en arbeider som lette etter søppel).

Jeg bestilte fergen online, men du må fortsatt skrive ut billetter, noe som er litt irriterende.
Vær oppmerksom på at de offentlige toalettene i nærheten av båtholdeplassen er av gammeldags stand og knebøy type!
Google
Skrevet 31. august 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Jo&Rick
Rotherham, UK114 bidrag
mai 2022
Nydelig dagstur her med venner. Hyggelig å gå rundt, besøkte også en massegudstjeneste (selv om jeg ikke kunne forstå et ord av det). Tok en piknik som var verdt å gjøre og satte seg i nærheten av den lille treenigheten i kapellet. Båttur over var også veldig hyggelig
Google
Skrevet 7. mai 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Carmen N
Las Vegas, NV59 bidrag
sep. 2019 • Par
Vi tok 15 minutters ferjetur (16 €) til Ile street Honorat (Saint Honorat Island). Dette er den mindre øya og er
bare bebodd av cisterciensermunker. Munker har bebod øya mer eller mindre kontinuerlig siden 410 e.Kr.
Det er ruinene av et kloster fra 1100-tallet i sjøkanten. Dette er åpent for publikum gratis men
En donasjon er frivillig. De har omvisninger i ruinene. Ikke langt fra ruinene ligger den nåværende boligen
Av munkene. De deler tiden mellom bønn og produserer rød og hvitvin og likører.
Det er en butikk som selger viner og såper, men prisene er veldig dyre. Vi ble fortalt at munkene har det
Å få alt maskineriet kommet inn fra fastlandet for å hjelpe deg med å høste druene for vin.
Det er ikke mye annet å se på øya. Du kan ta en avslappende tur rundt øya med vakre
Naturskjønn utsikt. Hvis du ser nøye på, kan du se restene av gamle WWII-bunkere. Vi så også et hett skudd
ovn som ble brukt før bruk av moderne væpnede krigsskip. Kanonkuler ble oppvarmet via en ovn
I den ene enden og ballene skjøt mot skip i håp om at fiendens skip skulle ta fyr. Jeg var tilfeldigvis med
Fetteren min som er historiehistorie, og han fortalte hva de var.
Den eneste nedsiden av denne turen var toalettene. Det er ikke rennende vann, slik at du slags står på et hull og
Gjør din virksomhet. Det er ingenting å vaske hendene med. Den andre skuffelsen for meg var det grønne
I nærheten av gavebutikken. Ingenting ble trimmet eller tatt vare på. Dette kunne ha vært en vakker hage.
Google
Skrevet 10. september 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thank you for this very detailed description. Concerning the greenery near the shop, there has been a garden but with experience, sturdy plants are more appropriate. And concerning the running water, as the operation 0 waste attests, we aim for the most natural environment possible.
Skrevet 23. september 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Spuran0
Storbritannia26 bidrag
jul. 2019
Vi hadde en flott dag på gaten Honorat. Tok fergen fra havnen i Cannes - parkering tilgjengelig på fergeterminalen (men vær forberedt på å betale rundt 15 euro når du er tilbake hvis du er der for dagen). Båten tar omtrent 15-20 minutter og gir fantastisk utsikt over Cannes og det omkringliggende landskapet. Det er i utgangspunktet en sirkulær turvei rundt hele øya som passerer vakre bortgjemte viker og kapeller. Rikelig med trær som gir skygge på varme dager. Andre ting å se på øya er klosteret, restauranten og høydepunktet for oss - det gamle fortet som vi kalte det, på kystlinjen ved siden av klosteret. Det ser ut som et enkelt gammelt forsøkt slott med fire vegger, men når du først er inne er det mange trinn og alkover å oppdage, og du kan fortsette å gå opp til du kommer til toppen - fantastisk utsikt. Barna våre elsket å utforske alle de forskjellige nivåene og trappene. Du kan definitivt tilbringe det meste av dagen på øya hvis du vil. En ting å merke seg…. . du kjøper en returferge ved havnen i Cannes, men du kan returnere med hvilken som helst ferge du ønsker (en time tror jeg). Dette fører til at det dannes en kø (da vi var der), og noen mennesker kom nesten ikke tilbake på båten som de ønsket å være på. Så hvis du planlegger å komme tilbake si den 4. 30.00 båt, vil jeg anbefale å være ved avgangs pontongen på øya kanskje 30 minutter før for å forsikre deg om at du får plass.
Google
Skrevet 12. august 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Nothing to add ! Thank you so much for these few detailed lines. During summer, the affluence increases indeed but there is always a place for everyone ! Best regards
Skrevet 27. august 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

MeredithAussie
Melbourne, Australia1 944 bidrag
mai 2019 • Alene
En fin dagstur, kombinere en hyggelig båttur, Mass i kapellet med munkene (som sang vakkert), og en rolig spasertur rundt øya med utsikt over sjøen, de historiske stedene og de skyggefulle stiene. Å besøke sent på våren ble jeg overrasket over alle de flotte wildflowers. Jeg klarte ikke å komme inn i det befæstede klosteret - kanskje en annen dag? Jeg vil også gå tilbake til en av vinene som holdes regelmessig. Du kan piknik og svømme på et par av de bortgjemte strendene, men sørg for at kjolen din er beskjeden og du holder støyen nede. Det er en restaurant samt en liten snackbar, men det er sannsynligvis best å ta med egne forsyninger, da det er litt kostbart. Returen fergetur gir litt god utsikt over Cannes og yacht havnen.
Google
Skrevet 11. juli 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thank you so much for your recommendation. It's a pleasure for us to read that you take advantage of all the points of interest of the island (leisure walk, boat trip, historical sites, enjoying nature and views, ...) except the fortified monastery that is benefiting from rehabilitation. To pleasure,
Skrevet 24. juli 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Nancy H
Farragut, TN27 bidrag
jul. 2019
Vi betalte ca 105 euro for to voksne og to barn å spise lunsj med vann å drikke. Maten var god, og utsikten er flott siden restauranten er åpen på sidene. De bør installere fans for de varme dagene skjønt. Vi svettet. Tjenesten var anstendig. Jeg spurte om de kunne lage matretten min uten olje skjønt (siden jeg ikke har en galleblære og har problemer når jeg spiser for mye olje), og min tallerken kom med ekstra olje pored rundt sidene. Min mann tallerken (han bestilte en annen fisk parabolen) hadde ikke ekstra olje så jeg lurer på om kanskje de bare ikke liker spesielle forespørsler. Da forsvarte serveren vår etter å ha gitt oss dessert, og vi visste ikke hvordan vi skulle få sjekken vår. Etter å ha ventet en stund, dro vi til kassereren som faktisk hadde det venter. Skulle ønske vi hadde kjent det.

Tips: BYO drikker. Drinker i ferge-terminalen i Cannes var mindre enn 2 euro. Drikker på fergen er 2 euro. Drikke på øya restauranten er 5 euro hver.
Google
Skrevet 4. juli 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
We are sorry you didn't enjoy your meal on the restaurant. Please note that picnics are allowed on the island, if you bring back your waste with you, because we participate in an operation "0 waste" all summer long. Best regards,
Skrevet 11. juli 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Roi Eshel
Bat Yam, Israel1 025 bidrag
apr. 2019 • Par
Da jeg hørte det, var det en båttur til en øy med et kloster hvor munkene forberede vin og selge det jeg forestillte en tur der jeg skulle få se munkene be forberede vinen og jeg kunne smake på vinen.
Dessverre var vår erfaring annerledes. Vi forankret med båten og begynte touring den lille øya. Vi fant klosteret, men fikk ikke se noen munker. Vi fant butikken som solgte vinen, men det var ikke noe valg å smake på vinen i det hele tatt.
Den beste delen av turen var en vegg med FAQ for munker og deres svar. Det var veldig interessant.

Alt i alt tror jeg vi kunne ha utnyttet vår tid bedre touring Cannes.
Google
Skrevet 31. mai 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
We are sorry you didn't find what you were expecting. Every information are available on the website of the Abbey. Our visitors can attend masses announced and once a month, tasting of our wines is organized by monks. Don't hesitate to have a look to the website next time.
Skrevet 17. juni 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Paul B
Staffordshire, UK81 bidrag
mai 2019 • Par
Et herlig sted å besøke, vi gjør ofte, og bare tilbringe tid på å gå rundt, besøke klosteret, og i går var himmelske dagen spesiell. Mye på, tjenester, prosesser og mye mer. Fortet på sørsiden er veldig pittoresk, og restaraunt La Tonelle tilbyr gode ting.
Google
Skrevet 31. mai 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thank you for these few lines. We are pleased to read the recommendation of a regular visitor and we also find that the island is very picturesque indeed. Best regards,
Skrevet 17. juni 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 35
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Er dette Tripadvisor-oppføringen din?
Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.
Gjør krav på oppføringen din

Ile Saint-Honorat (Franske Riviera - Cote d'Azur, Frankrike) - Anmeldelser - Tripadvisor

Vanlige spørsmål om Ile Saint-Honorat