Musée Escoffier de l'Art Culinaire

Musée Escoffier de l'Art Culinaire anmeldelser, Villeneuve-Loubet

Melding fra Tripadvisor
Midlertidig stengt inntil videre

Musée Escoffier de l'Art Culinaire

Musée Escoffier de l'Art Culinaire
4.5
Midlertidig stengtStengt inntil videre

4.5
327 anmeldelser
Ypperlig
254
Svært bra
60
Gjennomsnittlig
11
Dårlig
0
Forferdelig
2

Disse anmeldelsene oversettes automatisk fra engelsk.
Denne tjenesten kan inneholde oversettelser levert av Google. Google fraskriver seg alle garantier, uttrykte eller underforståtte, knyttet til oversettelser, inkludert alle garantier for nøyaktighet, pålitelighet og eventuelle implisitte garantier for salgbarhet, egnethet for et bestemt formål og beskyttelse mot forfalskninger.

Inger H
12 bidrag
Anbefales, faglig historisk
mai 2017 • Forretning
En kulinarisk opplevelse, spesielt alle figurer av sjokolade og sukkerpasta. Er du interessert i gastronomi er dette stedet. Meget hyggelig personale
Skrevet 26. mai 2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

MeredithAussie
Cannes, Frankrike1 918 bidrag
Kokkenes kokk, kongen av kokkene
feb. 2020
For et fantastisk funn!
Heldigvis hadde jeg GPS i bilen for å hjelpe meg med å finne dette stedet og en nærliggende parkeringsplass på toppen av bakken nær kirken og slottet. Det var bare en kort spasertur ned til museet gjennom de trange gangene og trappene.
Museet er en skattekule av informasjon om fransk kulinarisk kunst, og spesielt Auguste Escoffier. Det er godt anlagt og ganske godt tegnet, men å betale de ekstra 3 euro for en lydguide er en veldig god investering.
Hvis du er interessert i historien til fransk mat, er dette et must - se attraksjon. Jeg elsket spesielt å se på de historiske menyene i toppetasjen!
Google
Skrevet 27. februar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Michiel
Amsterdam, Nederland4 bidrag
Utmerket museum
feb. 2020
Et utmerket museum dedikert til kunsten å lage mat. Menyer, verktøy, design. Med mer informasjon om Auguste Escoffier, Antonin Careme og Eugenie Brezier. Verdt et besøk. Meget vennlig personale.
Google
Skrevet 8. februar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear Michiel, Thank you so much for your positive comment about our Museum. We are glad that you enjoyed your visit.
Skrevet 6. november 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Besøkte museet i går (15/01/20)
jan. 2020
Veldig nyttig i resepsjonen. Ikke dyrt - 6 euro pluss 3 for utmerket hjelpeguide. Ekstremt interessant og godt lagt ut. Elsket det. Satte ikke pris på filmen på slutten. . . for mange kokker som ønsker å snakke om seg selv og ikke svare på spørsmålet som de faktisk stiller! Men det gjorde ikke noe for et utmerket besøk!
Google
Skrevet 16. januar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hello, Thank you for sharing your experience with us and future visitors. We are happy that you enjoyed the visit. We will take into account your observations about the film in our thoughts for the future.
Skrevet 6. november 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Jaroslav
3 bidrag
Chef
aug. 2019 • Par
Vi likte tiden på dette museet, er et vakkert sted hvor du kan se sjokoladerom og andre fine ting.
Google
Skrevet 12. august 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hello, Thank you for your comment and your recommendation. We are glad to know that you appreciate the visit.
Skrevet 19. august 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Monique A
6 bidrag
Dårlig beskrevet og unhelpful personale
apr. 2019 • Venner
Dette er et museum som har null tilgjengelighet for alle som ikke har mulighet til å forhandle trapper. Rosetten for "funksjonshemmede" tilgang er en spøk. Først må du være i stand til å klatre på den bratte bakken eller trappene til museet, og deretter klare å styre bratte trapper inne i huset. "Advarselen" om vanskelig tilgang er ikke gitt noe fremtredende på deres nettsted. Videre har jeg slått i dårlig trafikk for å nå museet, for å bli møtt av et mindre enn vennlig ansikt (mitt foretrukne valg av beskrivelse, men litt stump, er elendig ku) ikke bidrar til en lykkelig opplevelse. Innsiden, det vi kunne se var interessant, men den unfriendly resepsjonisten gjorde seg ikke opptatt av å kreve betaling på € 6 da to av vårt parti ikke klarte å komme forbi det første rommet. Ikke anbefalt. Den beste delen av besøket er landsbyen som er pen, men det er mange like i denne delen av Frankrike. Med mindre du har et bestemt behov for å se Escoffiers fødested og oppskriftsbøker, gå et annet sted.
Google
Skrevet 26. april 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear Madam, We are sorry to learn of your disappointment while visiting our Museum. We understand your concern about the difficulty of access for visitors with a mobility problem. To that effect, we give practical information, translated both in English and Italian, on our website : www.musee-escoffier.com. The handicap rosette you mentioned in your commentary as “a joke”, is an official national label granted for several groups of handicap (hearing, mental, mobility and visual). We received it for mental and hearing and only those two are mentioned on our rosette as well on our brochure. What would you suggest to improve our communication? As for the receptionist, we are sorry that you didn’t find her to your liking. Nevertheless, we regret that you described her as a “miserable cow”. Our employees try their best to respect our visitors and we hope and expect this to be mutual. About the tariff, if visitors do not mention, or show evidence of, any particular mobility difficulty, or produce a certificate, we cannot but apply the same tariff for everyone. We appreciate that you took the time to share your disappointment, but regret that you didn’t mention it directly to our hostess. Finally, we are happy that you found the museum interesting.
Skrevet 13. mai 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Suzanne88823
Cheltenham, UK172 bidrag
Absolutt et sted for foodies
apr. 2019 • Par
Dette museet var så hyggelig å gå rundt med en lytteguide. Jeg likte godt opplevelsen, og jeg kommer sikkert tilbake fordi det er så mye å se. Et av rommene har alt om sjokolade og når du går i aromaen av sjokolade er nydelig. Landsbyen er vakker også. Jeg anbefaler det.
Google
Skrevet 15. april 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear Suzanne, We are glad that you enjoy the guided tour of our Museum. Thank you for sharing your experience with the future visitors. Don’t hesitate to come back during the summer. We offer the Peach Melba for all visitors between June and September.
Skrevet 25. april 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

julesrichman
Ojai, CA19 bidrag
En hyggelig overraskelse!
jul. 2018
I Villanueve - Loubet til lunsj og snublet over Escofgier fødested som nå er et museum. Det var 4 etasjer med interessante utstillinger: menyer, bilder, sjokolade skulpturer, etc. ved avsluttende ble vi tilbudt en Peach Melba dessert (Escoffier skapelse) og kaffe. Vel verdt å se!
Google
Skrevet 6. august 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hello Julie, Thank you for your comment and your recommendation. In fact, the museum have 5 floors and 10 exhibition rooms. We are glad to know that you enjoyed our tastings.
Skrevet 3. september 2018
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Vierdank
Stockholm, Sverige3 742 bidrag
Flott lite museum
jun. 2018 • Par
Bestefar av fransk mat var innfødt i Villeneuve - Loubet, den lille byen på Riviera nær Nice. Utmerket presentert museum med interessante fakta og viser - ikke bare for de som er "foodies". Permanent en midlertidig utstilling.
En sterkt anbefalt liten omvei hvis du er i nabolaget. Villeneuve - Loubet er også sjarmerende i seg selv og kan være en fin "slow-downer" hvis du er lei av Nice.

Det er noen parkeringsplasser hvis du kommer med bil: ved inngangen til landsbyen til venstre når du nettopp har krysset elven "Le Loup" (parkering du General de Gaulle) og en ytterligere oppover veien (D 2085) motsatt Mini Super Market "Le Petit Casino".
Google
Skrevet 2. august 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hello, Thank you so much for your comment, your compliments and your support. We hope to see you next year for our next temporary exhibition (maybe in June).
Skrevet 3. september 2018
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

rostourist
Western Ireland, Irland680 bidrag
Vel verdt å søke
jul. 2018 • Par
Art Culinaire-biten kan skremme av noen mennesker, men dette stedet er på ingen måte et paradis for dedikert foodies. Lydguiden er viktig for å få det beste ut av besøket, og informasjonen fokuserer mer på de sosiale elementene i Escoffiers liv enn å bo på sine faktiske oppskrifter og teknikker.
Første etasje visning av sjokolade og sukker arbeid rettferdiggjør € 8 oppføring alene.
Den endelige kontakten, hvor du får en gratis kaffe med et lite badekar med fersken og iskrem, sender deg bort med et smil på ansiktet ditt.
Google
Skrevet 19. juli 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hello, Thank you for taking time to share your experience of our Museum and for your support. We are glad to know that you appreciate the visit.
Skrevet 3. september 2018
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 24
Er det noe som mangler eller er unøyaktig?
Foreslå endringer for å forbedre det vi viser.
Forbedre denne oppføringen
Vanlige spørsmål om Musée Escoffier de l'Art Culinaire

Musée Escoffier de l'Art Culinaire er åpen:
  • Tir - Tir 03:00 - 05:00


Restauranter i nærheten av Musée Escoffier de l'Art Culinaire: Se alle restauranter i nærheten av Musée Escoffier de l'Art Culinaire på Tripadvisor