YourBusRovaniemi
YourBusRovaniemi
4.5
Om
Varighet: Mer enn 3 timer
Foreslå endringer for å forbedre det vi viser.
Forbedre denne oppføringen
Turer og opplevelser
Finn forskjellige måter å oppleve dette stedet på.
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

De beste måtene å oppleve YourBusRovaniemi og attraksjoner i nærheten på


Vi sjekker anmeldelser.
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
4.5
4,5 av 5 bobler16 anmeldelser
Ypperlig
13
Svært bra
2
Gjennomsnittlig
0
Dårlig
0
Forferdelig
1

5,0 av 5 bobler
feb. 2024 • Familie
Bellissimo , buonissimo servizio , un auto è venuta sotto casa direttamente a prendere solo noi. Lo zoo in inverno forse tanti animali sono in letargo però ci sono tante specie particolari che puoi vedere solo lì.
Skrevet 11. februar 2024
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Chineida
Amsterdam2 bidrag
5,0 av 5 bobler
des. 2023 • Familie
Thank you for the amazing trip, the bus was super clean and warm. The driver was on time and the company sent a confirmation one day ahead with all instructions about the pick up. I lost my scarf and they were so kind to bring it back to our hotel the next morning. The kids also loved the tour
Skrevet 1. januar 2024
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Alana
Rhodos, Hellas25 bidrag
5,0 av 5 bobler
nov. 2023 • Familie
Our family really enjoyed our visit, it’s great place to see all the northern animals. We spent 3 hours in the zoo, time was enough time. We were very pleased with the service provided taking us from our accommodation to the zoo and drop us off to the train station. Great service and a nice experience!
Skrevet 8. desember 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Katy C
Madrid, Spania27 bidrag
5,0 av 5 bobler
nov. 2023 • Familie
Hemos estado 4 familias unos días en Rovaniemi y les hemos contratado para todos los traslados. Es el segundo año que lo hacemos y volveremos a contratarles. Nuestro conductor Sergei ha sido fantástico, super puntual, un excelente conductor. Nos ha hecho el transfer de entrada y salida del aeropuerto, las excursiones a SANTA PARK y a SANTA CLAUS VILLAGE y la excursión a RANUA.
La comunicación previa al viaje también excelente. Sin duda una empresa seria y en la que puedes confiar!!!
ah! Y tienen autobuses grandes y pequeños para diferentes tamaños de grupos.
Skrevet 26. november 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Alessandro81
Parma, Italia46 bidrag
5,0 av 5 bobler
Ottimo viaggio rapido, ed a costi contenuti, rispetto a tutti gli altri mezzi a Rovaniemi. Consigliatissimo assolutamente da evitare il taxi eccessivamente caro
Skrevet 18. juni 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

julia m
Doncaster, UK5 bidrag
5,0 av 5 bobler
Very happy with this service. The driver collected us from our hotel, was on time and very pleasant. He gave us advice on arrival and waited until we had visited the zoo and had lunch before driving us back to our hotel. I would recommend this service to anyone wanting to go to the zoo, it certainly makes for a stress free and comfortable journey, the cost of the tickets for the distance of the drive was worth it.
Skrevet 23. mars 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Darren L
3 bidrag
5,0 av 5 bobler
There are 6 of us planning to go to Ranua zoo from the city centre, then luckily we saw their service. So then we booked a private minibus to the zoo, the driver waited us all the time when we are in zoo. Not to be exaggerate, but should be the best and cheaper way to get to Ranua Zoo among the others!
Skrevet 10. februar 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Martinko
30 bidrag
1,0 av 5 bobler
jan. 2022 • Par
We were at Santa village pick up location early. We never got picked up. They had my phone number and e-mail, but they never bothered to call.
At least we got refunded.
Skrevet 27. januar 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hello, I'm very sorry to hear you didn't have a good experience with us. I checked your reservation and due to a technical error, your reservation was made for other date. We picked up 4 people from your hotel that morning, we left it in accordance with the schedule. We didn't call you, because in our booking system, your reservation was made on other date and when you called us, the bus was already on way to Ranua. We are always happy to help and try to resolve problems, but our solution didn't suit you and we refunded your payment. I’m very sorry again!
Skrevet 15. februar 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

venetaneo
Paris, Frankrike1 bidrag
5,0 av 5 bobler
des. 2021 • Familie
Punctual, warm and comfortable transport. The driver picked us up at our accommodation and dropped us off at the city centre as requested. Thank you!
Skrevet 10. januar 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Annalisa L
2 bidrag
5,0 av 5 bobler
des. 2021
We booked online the private transfer to go Ranua zoo park. The driver was on time and the bus was comfortable. Everything was perfect!
Skrevet 13. desember 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Viser resultatene på side 1-10 av 16
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Er dette Tripadvisor-oppføringen din?
Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.
Gjør krav på oppføringen din

YourBusRovaniemi (Rovaniemi, Finland) - Anmeldelser - Tripadvisor

Vanlige spørsmål om YourBusRovaniemi


Restauranter i nærheten av YourBusRovaniemi: Se alle restauranter i nærheten av YourBusRovaniemi på Tripadvisor

Attraksjoner i nærheten av YourBusRovaniemi: Se alle attraksjoner i nærheten av YourBusRovaniemi på Tripadvisor