Smoke & Mirrors

Smoke & Mirrors anmeldelser, Singapore

Smoke & Mirrors
4
Barer og klubber • Vinbarer
15:00–22:30
Mandag
15:00 - 22:30
Tirsdag
15:00 - 22:30
Onsdag
15:00 - 22:30
Torsdag
15:00 - 22:30
Fredag
15:00 - 22:30
Lørdag
15:00 - 22:30
Søndag
15:00 - 22:30
Om
Foreslått varighet
1-2 timer
Foreslå endringer for å forbedre det vi viser.
Forbedre denne oppføringen
Turer og opplevelser
Finn forskjellige måter å oppleve dette stedet på.
Hva er Travellers' Choice?
Tripadvisor gir ut Travellers' Choice-priser til overnattingssteder, attraksjoner og restauranter som konsekvent får gode anmeldelser fra reisende og er rangert i de øverste 10 % av steder på Tripadvisor.

De beste måtene å oppleve Smoke & Mirrors og lignende attraksjoner på

Området
Adresse
Nabolag: City Hall
Slik kommer du deg dit
  • Raffles Place • 9 min gange

4.0
479 anmeldelser
Ypperlig
219
Svært bra
109
Gjennomsnittlig
71
Dårlig
43
Forferdelig
37

Disse anmeldelsene oversettes automatisk fra engelsk.
Denne tjenesten kan inneholde oversettelser levert av Google. Google fraskriver seg alle garantier, uttrykte eller underforståtte, knyttet til oversettelser, inkludert alle garantier for nøyaktighet, pålitelighet og eventuelle implisitte garantier for salgbarhet, egnethet for et bestemt formål og beskyttelse mot forfalskninger.

Reiseraad
Sola, Norge40 bidrag
Flott utsikt over Marina Bay
mar. 2018 • Par
Hver kveld kl 2000 og 2100 er det lysshow på Marina Bay Sands. Vi ble tipset om å bestille bord på Smoke & Mirrors for å få den beste utsikten til showet. Det innfridde 100%. Vi gikk for en New, Old Sling å leske oss på. Innrømmer også at det ble noe mer fra barens rikholdige liste. Vi hadde spist før vi kom, men det var også et utvalg av småretter for de som måtte være sultne. Baren ligger i Singapore kunstnuseum.
Skrevet 18. mars 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Bill B
Longfield, UK226 bidrag
Flott utsikt og atmosfære, ikke så gode cocktailer
feb. 2020
Plasseringen av denne baren er utmerket, og det er åpenbart hvorfor den er så populær ved solnedgang. Må si cocktailer var en virkelig skuffelse over prisene de belaster. Alle var uinspirerende og måtte sende en veldig svak og smakløs Mohito-rygg som ikke hadde blitt blandet med mynte. Manager prøvde å kaste meg ut og sa at det var den lokale stilen. Til slutt slo vi cocktailer og nøyde oss med god gammel gin og tonic.
Google
Skrevet 12. mars 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear Bill, thank you for your feedback and for enjoying the views and ambience. We are sorry to know that you were disappointed with the cocktails, but managed to find something else to enjoy. We’ll share your review with the bartenders and work on improving. Should you visit us again, feel free to approach our bartenders and let them know what kind of flavours you would like, and they would be happy to mix a special concoction just for you!
Skrevet 17. mars 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Ally and Charlie
Auckland, New Zealand14 bidrag
Cocktailer var overveldende
feb. 2020
Signatur-cocktail var ikke veldig velsmakende. Visningene var ok, ikke den mest minneverdige opplevelsen, vil ikke besøke.
Google
Skrevet 9. mars 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear AllyandCharlie, thank you for your feedback. We aim to deliver a unique and pleasant bar experience for our guests, and we are disappointed to have missed the mark with you. Should you give us another chance in the future, feel free to speak with our friendly bartenders who can help to create a unique concoction just for you!
Skrevet 13. mars 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Lisa_LTN
Luton, UK439 bidrag
Flott utsikt og service
feb. 2020
Utsikten er helt fantastisk, et fantastisk sted å tilbringe en kveld. Tjenesten var også veldig bra.

Cocktailer er unike, men dessverre var det ikke etter vår smak, men vi hadde fortsatt en hyggelig tid.
Google
Skrevet 24. februar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear Lisa_LTN, thank you for your review. We are happy to know that you enjoyed the view and our service! Should you visit us again, feel free to approach our friendly bartenders, they would be happy to create a cocktail that would suit your taste better. Looking forward to seeing you again.
Skrevet 27. februar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Ap K
Singapore, Singapore6 bidrag
Fin utsikt og fantastisk tid
feb. 2020
Er det ikke en blåsende dag for cocktailer til utendørs seter? er ganske høy (så som så), men personalet var hyggelig. Totalt sett kan du nyte besøket
Google
Skrevet 24. februar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear Stay609983, glad to know that you enjoyed your visit. If you’d like to, follow us on Instagram or Facebook to be updated about our promotions and menus. Looking forward to welcoming you again!
Skrevet 17. mars 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

sch
4 bidrag
Utmerket utsikt og god service
jan. 2020 • Venner
Gikk med 2 venner og hadde en flott tid der. Utsikten var fantastisk. Barmat var bra, spesielt vingene. Tjenesten var stor og rask av personalet - Loges, Hazima, Rony & Ann. Vannet vårt ble kontinuerlig fylt opp uten å spørre. Definitivt vil være tilbake igjen!
Google
Skrevet 10. februar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear schia2019, glad to hear that you had a great time at Smoke & Mirrors! Thank you for your compliments about our team – we will be sure to pass it on to them. Looking forward to welcoming you back soon!
Skrevet 24. februar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Johannes
Stockholm, Sverige22 bidrag
Flott bar med flott utsikt!
feb. 2020 • Par
En av de beste barene i byen, elegante cocktailer og vin samt flott personale. Utsikten er fantastisk! Gå til dette stedet i stedet for for eksempel takstangen på Hotel Sands, den baren er virkelig ille.
Google
Skrevet 9. februar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear JohannesH481, thanks for the wonderful review! We are delighted to know that you’ve enjoyed our drinks and service. We’ll be introducing new cocktails soon, so we do hope to see you again soon!
Skrevet 11. februar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

rhttng
4 bidrag
Fin utsikt men gjennomsnittlig service
feb. 2020
Sted med flott utsikt og mye cocktailutvalg. Tjenesten var gjennomsnittlig. Satte seg ved utesetene og ble bedt om å flytte bord 3 ganger på grunn av begrenset 2 timers sitteplasser. Det siste skiftet skyldtes automatisk brudd på glasset som spruter hele glasset øl på oss og fikk tilbud om å bytte bord og erstatte med nytt glass. Serveren spurte oss imidlertid ikke om vi er våte og trenger vi noen klut for å tørke ut sølet. Serveren unnskyldte heller ikke den ubehagelige opplevelsen. Dette kan utføres bedre, spesielt for en restaurant med dette prispunktet.
Google
Skrevet 8. februar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear rhttng, we are apologetic to know that you had an unpleasant experience with us having had to move tables. We have a 2-hour seating duration for all tables, where we move guests to the next available table, once the next reservation arrives. Lastly, we are sincerely sorry about the glass situation. The team replaced drinks and offered tissues. However, they could have responded better. Please be assured that we take your feedback seriously and have addressed this with the team. Thank you again for your feedback and we hope you will give us another opportunity to welcome you back.
Skrevet 17. mars 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

GGGClub
Toorak, Australia1 313 bidrag
En rip off med utsikt ...
feb. 2020 • Par
Veldig høye priser cocktailer med fancy navn, men med en isbit som fyller 2/3 av glasset og etterlater noen få cl for den 'ekte' drinken. . .
Beklager, men et slikt glass som selges $ 28 er en rip off.
Tjenesten var i orden, men påtrengende / opptatt; de hadde tydeligvis problemer med å takle det høye oppmøtet for drinkene før middagen.
På en eller annen måte er det synd at stedet har en unik beliggenhet og kunne utvikle det mer med bare noen få anstrengelser.
Google
Skrevet 1. februar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear ClubGGG, thank you for sharing your experience with us. As a cocktail bar, we aim to provide unique and creative cocktail experiences. If the drinks on the menu don’t suit your taste, please feel free to let our bartenders know and they’d be happy to create a special concoction for you! We hope to have another opportunity to welcome you back for an improved destination bar experience.
Skrevet 11. februar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

thepamperednomad
Toronto, Canada152 bidrag
Gå for utsikten. ta et bilde. forlate før du bruker $
jan. 2020
Jeg hadde bedt om en reservasjon så sent som mulig. Ble fortalt at det var et minimumsbruk på $ 45 per person, og viste menyer for hva jeg kunne bestille når jeg kom den kvelden. De sa at siste reservasjon er 10. 45, og de vil holde bord til 11. Jeg dukket opp i tide og fikk beskjed om at hvis jeg ville ha noe å spise måtte jeg bestille på stedet fordi kjøkkenet deres stengte! ! ! Takk og lov, jeg tok ikke de ekstra 10 - 15 minuttene å komme! Stolene er så gamle at putene er pannekaker, og du kan føle at alle snakket under setet! Jeg bestilte glidebryterne som var kalde ved ankomst og hadde ikke karbonader i seg så mye som de hadde en dukke av kjøttdeig og løk. Æsj! (Ingen ost, ingen salat, ingen fikseringer. Ingenting!! Jeg ba om ketchup. Det var uspiselig. Har aldri ketchup som smaker som eddik. Jeg bestilte en drink som var $ 28 og ikke så mye annerledes enn en gin og tonic, bare hele glasset hadde omtrent 1,5 gram væske med en oliven på toppen og et gigantisk stykke is som tok opp det meste av glasset. Det var mer av et skudd enn en cocktail. Det eneste som er verdt noen verdi på dette stedet, er utsikten og den veldig snille vertinnen. Serveren var sur og ubehagelig. Helt grunnleggende og skuffende
Google
Skrevet 30. januar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear thepamperednomad, thank you for your review. We are disappointed to have not met your expectations during your visit. Our kitchen closes at 11pm, and we go around to inform our guests for last orders of food at 10.45pm. We apologize that you felt hurried to have had to place orders quickly. Regarding the Sliders you had ordered, it is served with beef rillette as per the menu. We want to assure you that we do check our sauces every morning and keep them in the fridge to ensure that they are good to serve. Should you give us another chance in the future, and the drinks do not suit your taste, feel free to approach our friendly bartenders and they’d be happy to create a cocktail just for you! We work hard to ensure all of our guests a pleasant bar experience and with your feedback, we will work on improving the experience.
Skrevet 24. februar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 236
Er det noe som mangler eller er unøyaktig?
Foreslå endringer for å forbedre det vi viser.
Forbedre denne oppføringen