Bomba Beach Club

Bomba Beach Club anmeldelser, Cartagena

Bomba Beach Club
4.5
Strand- og bassengklubber
Finn ut mer
09:00–17:30
Mandag
09:00 - 17:30
Tirsdag
09:00 - 17:30
Onsdag
09:00 - 17:30
Torsdag
09:00 - 17:30
Fredag
09:00 - 17:30
Lørdag
09:00 - 17:30
Søndag
09:00 - 17:30
Om
Foreslått varighet
Mer enn 3 timer
Foreslå endringer for å forbedre det vi viser.
Forbedre denne oppføringen

4.5
208 anmeldelser
Ypperlig
142
Svært bra
36
Gjennomsnittlig
17
Dårlig
4
Forferdelig
9

Disse anmeldelsene oversettes automatisk fra engelsk.
Denne tjenesten kan inneholde oversettelser levert av Google. Google fraskriver seg alle garantier, uttrykte eller underforståtte, knyttet til oversettelser, inkludert alle garantier for nøyaktighet, pålitelighet og eventuelle implisitte garantier for salgbarhet, egnethet for et bestemt formål og beskyttelse mot forfalskninger.

Lene
Bergen, Norge11 bidrag
Kjempekoselig sted der man får sin egen lille lounge for dagen med hengekøyer, bord, solsenger med gode madrasser, deilig lunsj, gode drinker og smilende personale. Kort båttur fra Cartagena. Kan bookes online så slipper man alt maset fra Boca Grandes innkastere.
Skrevet 14. juli 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Jeferson F
Porto Alegre, RS26 bidrag
feb. 2020 • Familie
Ulikt de fleste av Cartagena offentlige attraksjoner, vil du ikke finne mange mennesker som prøver å tilby deg ting du kan gjøre eller kjøpe.
Stedet er godt organisert, tjenesten er oppmerksom og matkvalitet og prisene er ok.
Google
Skrevet 13. februar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

BoozeTravlr
Walnut Creek, CA7 bidrag
jan. 2020 • Venner
Jeg bestilte pakken på nettet. Hele prosessen var veldig uorganisert. Etter ankomst sa de at jeg ikke hadde en premium-pakke, og at jeg ville bli belastet ekstra for drinkene som de sa var inkludert. Vi vil også bli belastet for transport som også skulle være inkludert. Mye nikkel og diming for meningsløse ting. Når jeg bestiller en pakke, regner jeg med å motta det jeg har betalt for. Nå er jeg ikke dårlig, og jeg er klar over at pengene betyr mye mer for disse menneskene, men jeg forventer kundeservice som lever opp til det jeg har betalt for. Det fikk jeg ikke på denne strandklubben, og det var altfor mye nikkel og diming og uorganisering.
Google
Skrevet 26. januar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hello! I’m sorry and ashamed about the whole process with your booking, unfortunately we are training new people in our sales department and they don’t follow the procedures. We endeed have two types of day trips, a premium and a standard. For a unlogical reason she decided that you booked a premium pakage for 2 people and not an standard for tree. So she send a driver to pick you up, who as a matter of fact report only 2 people because your other friend arrive later. We deeply apologize for the inconveniences, If you have a friend coming o you plan to came back to the city, please let us Know so we can at least give you a day tour as a courtesy. You were given more than you ask for and that was super ok until they tried to charge for their mistake. Sorry, Sorry, Sorry 🤦🏽‍♀️ Best regards,
Skrevet 29. januar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

BRIAN W
15 bidrag
jan. 2020
Vi hadde tidligere booket en tur ut til Rosario-øyene, men jeg sprang ut da jeg hørte at en båt nylig hadde kantret på grunn av sterk vind, noe som fikk 2 personer til å drukne. Alle snakker om hvor ujevn og skummel tilbaketuren kan være, men faktiske drukninger bekymret meg. Hotellet mitt anbefalte derfor Bomba, siden det bare var en 10 minutters båttur fra Cartagena, og ikke underlagt de sterke ettermiddagsvindene som skjer denne tiden av året.
Dagspasset til Bomba er $ 35, som inkluderer båttur begge veier, en cabana med hengekøye, stoler, seng og bord, samt en kreditt på 10 dollar mot lunsj. Stekt fisk / kokosnøtt ris / plantain / salat var $ 10, og var utmerket.
Da vi ankom fikk vi en cabana 5 rader tilbake fra vannet, noe som var skuffende. Jeg ba om å være nærmere vannet, og de sa at de ville flytte meg opp senere hvis ingen av hotellgjestene brukte det. Klokka 12.00 flyttet de oss opp til første rad, som var magisk med flott utsikt over havet og Cartagena.
Du bør vite at vannet er grumsete og at stranden er veldig rullestein - så det er ikke et tropisk paradis. Men for $ 35 var det en fantastisk opplevelse.
Båter går hvert 30. minutt, noe som gjør dette praktisk. Det er en drosjetur på $ 3 fra gamlebyen, som tar omtrent 10 - 15 minutter.
Google
Skrevet 22. januar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Aleksandra K
Cartagena, Colombia2 bidrag
Å forbedre:
 1 . Dagen før ble vi spurt om avgangstid. Vi fikk et valg mellom 9, 9: 30 og 10. Vi sa at vi ville dra så tidlig som mulig. Da vi ankom avgangspunktet neste dag klokka 9, viste det seg at vi drar klokka 9:30. Så hvorfor spørre? Og hvis klokka er 9:30, gi meg beskjed. . .
 2. Verten som hilste på oss var veldig uinspirert, ga oss ingen informasjon før vi spurte om alt selv.
 3. Folk på feriestedet virker veldig underbetalte og “falske hyggelige”.
 4. Selgerne trakasserer deg fremdeles. MYE mindre enn på fastlandet, men noen av dem kommer fortsatt inn og prøver å selge deg jetski, mango og armbånd. Igjen - du betaler for ikke å bli forstyrret, betaler for å være borte fra å trakassere selgere, og de har fortsatt lov til å komme seg inn i strandklubben.
 5. Puten var skitten. Jeg vil anbefale å bruke putetrekk og endre dem for hver gjest. Ellers ser jeg sikleflekkene fra forrige gjest: /
 6. Tjenesten kan være treg, vi ventet på håndklærne våre i 2 timer.
Flink:
 1 . På feriestedet jobber folk hardt for å glede deg. Kanskje til og med litt over toppen så det gjør deg litt ukomfortabel: D
Jeg vil fortsatt anbefale Beach club, det var ikke så verst, men ikke noe sprø heller. Solid middelmådig opplevelse. Imidlertid er 50 euro altfor mye, 35 ikke mer.
Google
Skrevet 11. desember 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Vivien
1 bidrag
des. 2019
Vi booket dagen før vi gikk, ganske sent på ettermiddagen. Det var ikke noe problem, personalet svarte på e-post og på Whatsapp om et øyeblikk, og vi fikk vite alt vi ønsket.
Stranden er veldig fin, og stedet er avslappende. Du får det du ser på bildene og hva de sier i beskrivelsen, så vi var fornøyde. Drinkene og maten er ganske dyre sammenlignet med andre steder i Cartagena, men det er ikke for høyt, og med europeiske standarder ville det være normalt. Du kan betale med alle typer kredittkort for hver tjeneste de tilbyr (men hvis du vil gi et tips, bør du ha litt kontanter).
Ansatte var super hyggelige og imøtekommende, de spurte oss ofte om vi trengte noe og de var alle vennlige.
Bassenget ligger litt lenger fra sjøen, så hvis du vil ha et ganske område, har du det. Det er ikke stort eller dypt, men du kan svømme litt. Stranden er ikke altfor turistisk, vi har sett mange lokale også. Du får selvfølgelig gateleverandørene, men hvis du går dypere i klubblokalene, vil de ikke bry deg.
Alt i alt likte vi virkelig oppholdet i Namast Beach Club, jeg vil anbefale dette stedet helt sikkert. Jeg vil til og med si at du får en bedre opplevelse hvis du sover i et av rommene deres, hvis jeg hadde hatt tid hadde jeg gjort det.
Google
Skrevet 5. desember 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Asha M
5 bidrag
nov. 2019 • Par
Min mann og jeg dro til Namaste Beach Club på vår bryllupsreise, og det var langt den beste tiden vi hadde under oppholdet i Cartagena! Stranden var vakker og fasilitetene var flotte! Vi løyet oss ned på sengene nesten hele dagen, og det var så avslappende! Det er WiFi der også! Maten var fantastisk, og det var også drinker og massasjer som var inkludert i pakken vår. Vi kommer garantert tilbake neste gang vi er i byen!
Google
Skrevet 27. november 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

CFH
1 bidrag
okt. 2019
Enestående og flott utsikt over Cartegena! Anbefaler dette stedet på det sterkeste fordi det var kostnadseffektivt og vakkert
Google
Skrevet 17. november 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Mark M
Denver, CO24 bidrag
okt. 2019 • Venner
Den beste delen av Bomba Beach Club er de ansatte og service. De gjør sitt beste for å imøtekomme dine behov og er tålmodige når dine spanskkunnskaper mangler. Maten var god og betimelig. Stranden er ganske overfylt bortsett fra på slutten av dagen. Flott utsikt over Boca Grande. Forsøk å ta turen tilbake rett før solnedgang. Bortsett fra leverandører og panhandlers som stadig irriterer besøkende, er Bomba Beach Club et fint anlegg å nyte en stranddag. Det var en god verdi for pengene brukt, og jeg vil gå tilbake.
Google
Skrevet 15. oktober 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Michael V
Queens, New York, United States68 bidrag
sep. 2019 • Venner
Vi avsluttet nettopp vår dagstur til Bomba Beach. Vi hadde en fantastisk tid. Ansatte og service var flott. Servitøren vår Sillary var fantastisk. Veldig imøtekommende, lett å snakke med og fikk ordrene våre riktig hele dagen. Sørg for å spørre etter henne når du besøker.
Google
Skrevet 9. september 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 43
Er det noe som mangler eller er unøyaktig?
Foreslå endringer for å forbedre det vi viser.
Forbedre denne oppføringen
Vanlige spørsmål om Bomba Beach Club

Bomba Beach Club er åpen:
  • Søn - Lør 09:00 - 17:30