Level 21 Mall

Level 21 Mall anmeldelser, Denpasar

Om
Foreslått varighet
1-2 timer
Foreslå endringer for å forbedre det vi viser.
Forbedre denne oppføringen
Turer og opplevelser
Finn forskjellige måter å oppleve dette stedet på.

De beste måtene å oppleve Level 21 Mall og lignende attraksjoner på


4.0
94 anmeldelser
Ypperlig
30
Svært bra
43
Gjennomsnittlig
16
Dårlig
3
Forferdelig
2

kardsen
24 bidrag
des. 2021 • Venner
Nice location, wide parking area in the back side. Come here alot to watch movie with friends and family. Many food outlets on the second floor and food stall next to the parking area.
Skrevet 4. desember 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Samuel C
Vest-Australia, Australia66 bidrag
mai 2021 • Familie
Large spacious mall but a little bit too crowded and the car park is located on the roof. Food court was very nice offering various options of fo cuisine, mostly Asian. A good place to hang out if you’re interested in shopping with your friends.
Skrevet 21. juni 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

miolla23
Denpasar, Indonesia30 bidrag
mar. 2021 • Familie
Setiap akhir pekan selalu berkunjung bersama anak-anak untuk mencari area bermain dan mencari hiburan lainnya
Skrevet 14. mai 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

YanNandayani
Denpasar, Indonesia27 bidrag
mai 2021 • Familie
Mall yang ada persis di pusat kota
Tempat nya lumayan luas
Ada fitnes gym area nya juga
Tapi tempat parkir ny agak ga nyaman
Karena dekat dengan pembuangan sampah..
Skrevet 12. mai 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

The legend
1 bidrag
sep. 2020 • Par
Sya kecewa sama startbuck
Tdi sore sya cba pesen sesuatu di startbuck
Eehh kopinya kebanyakan es dan rasanya hambar karna kebanyakan es ,,karyawannya sya tanya mas ini kox begini hambatnya kopinya bilangnya itu standartnya haduuhhhh padahal dia supervisor tapi kox cara fix problem ngx bagus baget supervisornya rambuynya panjang pakai masker putih kata saya dalam hati ini profesional gromingnya gmn ini masa supervisor begitu bener bener kecewa saya padahal sya pengen baget nyobain kopi yg di dlm mallnya tidak sebanding dengan apa yang sya daptkan ,, memang sya belanja ngx banyak rame promo tapi ya jangan seperti ini
Skrevet 24. september 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

selly
Denpasar, Indonesia49 bidrag
jan. 2020 • Venner
banyak lokal, brand ada banyak, banyak promo, ada bioskop, parkir, mall di denpasar kota, ada mart buat beli kebutuhan sehari hari, baju, sepatu, jam, tas. sport
Skrevet 25. januar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

희영 장
2 052 bidrag
des. 2019 • Alene
지인들에게 드릴 선물을 살 때 방문하기 좋은 곳입니다. 쇼핑몰 자체가 깔끔하고 관리가 잘 되어 있어서 구경하기 좋았습니다.
Skrevet 25. desember 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Lestari Dewi
11 bidrag
mai 2019
setiap jalan ke mall ini, pasti nonton film sama makan bareng temen dan pacar. soalnya mall ini itu kekinian banget, designnya keren, dan isinya pun branded semua. ga ada bosennya deh main kesini, selalu ada yang menarik.
Skrevet 12. desember 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Okta D
Denpasar, Indonesia2 bidrag
des. 2019
huh bingung nyari tempat buat shoping , kesa kesini tapai tadi sempet lewat liat mall ini yahh langsung aja kesitu , alhasil barangnya bagus dan berkualitas apa anada cari pasti ada , gak nyesel harga terjangkau suerr deh.
Skrevet 11. desember 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

deviltea
Orchard Road, Singapore108 bidrag
des. 2019 • Venner
I like to spend my time here, because completely this place. You dan enjoy many2 food , spa and shop some cloth.
Don't forget come Every month😀......i like it.
Skrevet 2. desember 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 94
Er det noe som mangler eller er unøyaktig?
Foreslå endringer for å forbedre det vi viser.
Forbedre denne oppføringen
Vanlige spørsmål om Level 21 Mall

Vi anbefaler å bestille turer i Level 21 Mall på forhånd for å sikre deg en plass. Om du bestiller med Tripadvisor, kan du avbestille opptil 24 timer før turen begynner for å få full refusjon. Se alle turer 2 Level 21 Mall på Tripadvisor

Hoteller i nærheten av Level 21 Mall: Se alle hoteller i nærheten av Level 21 Mall på Tripadvisor